Kumaha carana ngurilingan Paris

kumaha ngalih di paris

Upami anjeun ngarencanakeun didatangan ibukota Perancis, maka salah sahiji poin anu anjeun kedah terang nyaéta kumaha ngurilingan paris. Kusabab, sanaos urang teras-terasan ngalakukeun 'perencanaan' kalayan sagala anu hoyong didatangan, henteu janten écés janten jelas ngeunaan kumaha pikeun ngahontal masing-masing titik ieu dina jalur kami.

Aya sababaraha pilihan, gumantung kana daérah sareng jarakna, kami bakal ngimbangan langkung ti hiji hartos angkutan sareng tikét anu aya pikeun terang kumaha ngurilingan Paris. Janten, anjeun ngan ukur kedah hariwang mendakan masing-masing juru na, anu teu gaduh limbah.

Kumaha carana ngurilingan Paris

Mimiti, pindah ngurilingan Paris henteu rumit. Kusabab éta mangrupikeun salah sahiji kota Éropa kalayan salah sahiji komunikasi anu pangsaéna. Janten urang bakal ngagaduhan pilihan anu béda-béda gumantung kana poin kami pikeun didatangan. Bagéan tina poin-poin éta cukup caket, sabab anu utami bakal konséntrasi di tengah. Tapi tangtosna, upami anjeun hoyong angkat ti Katedral Notre Dame dugi ka Menara Eiffel, maka anjeun kedah terang yén éta bakal janten sakitar sajam perjalanan.

Beus Paris

Émut ogé yén harga unggal tikét bakal béda-béda, salawasna gumantung kana jarak perjalanan. Daérah pusat atanapi pusat kota nyaéta zona hiji, ogé ti ieu ka zona tilu, anu ngarujuk ka tempat anu pang caketna, maka rute na bakal langkung mirah. Upami urang ngantunkeun, ka arah bandara, contona, maka urang parantos nyarios ngeunaan jarak anu langkung ageung sareng harga anu naék. Boh Menara Eiffel ogé Museum Louvre, Invalides atanapi Arc de Triomphe aya diantara zona hiji sareng tilu.

Metro di Paris

Metro mangrupikeun salah sahiji solusi hébat nalika urang hoyong terang kumaha jalan-jalan di Paris. Kusabab éta alat transportasi anu pang populerna. Éta ngagaduhan sakitar 16 jalur, kalayan langkung ti 300 stasion, sareng éta ogé mimiti jalan mimiti, jam 5:30 énjing. Jam na diperpanjang dugi ka 1:15, sanaos dina akhir minggu bakal langkung sa jam deui. Boh warna sareng nomer unggal garis bakal ngajantenkeun gampang nepi ka tujuan urang. Éta mangrupikeun salah sahiji anu pang dianggo ku sadaya wisatawan.

Karéta komuter

Pilihan séjén anu disebut RER atanapi karéta komuter kalayan anu Paris gaduh. Henteu diragukeun, éta ogé ngagaduhan jaringan karéta anu ageung, ku sabab urang parantos mairan, éta mangrupikeun ideu anu paling praktis pikeun ngumbara. Dina hal ieu, éta ngagaduhan lima garis anu dibédakeun ku masing-masing ngagaduhan hurup sareng warna anu bénten, sapertos kasus di subway. Ieu sampurna nyambung kana metro sareng ogé ngalir ti jam 5:30 énjing dugi saatos tengah wengi.

Naék beus

Pikeun anu resep, éta ogé ngagaduhan beus. Deui kami aya di hareupeun sababaraha jalur anu nyebrang kota. Émut yén unggal garis diitung ti 20 dugi ka 199. Ti mimiti dugi ka 99 mangrupikeun garis anu condong museur kana bagian anu paling sentral, sedengkeun sésana cenderung angkat ka daérah terpencil anu sanés. Tapi leres, anjeun kedah konsultasi sareng éta sateuacan sateuacan salah sahiji diantarana. Aya sajumlah beus wengi 'Noctilien' anu damel ti 00:30 dugi ka 5:30 énjing. Garis N01 sareng ogé N02 mangrupikeun jalur anu ngawangun jalur bunderan anu has. Janten anjeun ogé bakal dugi ka stasiun karéta

paris taksi

Taksi, alat transportasi anu paling mahal

Kami parantos tiasa nebak, tapi nalika urang nyarioskeun kumaha carana ngurilingan Paris, taksi ogé sayogi. Anu katelah nurunkeun bandéra atanapi, nalika supir taksi ngamimitian méterna, biasana dimimitian dina 4 euro. Dina ieu aya sababaraha harga.

  • Salaku conto, dina laju pangmurahna éta dina 1,10 euro per kilométer, nyaéta tina Senén dugi Sabtu ti énjing-énjing dugi ka lima soré.
  • Laju kadua 1,30 pikeun tiap kilométer anu anjeun ngumbara. Tapi urang nyarioskeun rute anu éta bakal angkat ti jam 5 siang dugi ka jam 10 wengi.
  • Sedengkeun pilihan anu katilu aya dugi ka 1,60 euro per kilométer. Sanaos dina hal ieu bakal a perjalanan isuk-isuk atanapi kanggo sadayana anu kedah ka luar kota.

Émut yén éta langkung saé sok naek kana hiji di titik anu sami, sabab upami anjeun nyauran, méterna parantos mimiti diitung nalika angkat sareng sanés nalika anjeun lebet kana mobil.

paris parahu

Batobús, leumpang sapanjang Seine

Dina hal ieu, kami henteu hoyong nyéépkeun waktos pikeun nyarioskeun perkawis transportasi anu ogé sayogi di Paris. Bener nya éta salawasna a pilihan wisata sampurna. Kusabab éta parahu ageung anu ngalangkungan walungan. Janten éta ngagaduhan sakitar dalapan halte di daérah anu paling terkenal sareng paling populér di kota. Anjeun tiasa milih pas tina 24 jam (17 euro sawawa) sareng 48 (déwasa 19 euro), pikeun aktipitas sareng mareuman iraha anjeun hoyong.

Jinis tikét sareng kartu pikeun ngurilingan Paris

Ayeuna urang jelas ngeunaan cara-cara dimana urang tiasa ngalih, henteu sapertos nyarios ngeunaan tikét atanapi kartu anu paling cocog pikeun kami pikeun ieu.

Tikét T + (tikét tunggal)

Ieu mangrupakeun tikét pikeun perjalanan sareng hargana 2,80. Émut yén upami anjeun badé aya di hiji dinten atanapi anu sanés sareng anjeun badé ngajajah daérah éta ogé, éta bakal ngimbangan anjeun mésér sakitar 10 tikét kanggo 22,40 euro (harga tiasa bénten-bénten sesuai daérahna). Anjeun gaduh duanana dina mesin atanapi di stasiun. Tapi éta henteu valid pikeun jalur RER lokal.

Ile de France

Éta mangrupikeun tiket anu sanés, tapi dina hal ieu, ngan ukur ukur kadang-kadang. Éta tiasa dianggo pikeun jaringan metro sareng RER. Sahingga ngamungkinkeun perjalanan ti pusat ka daérah anu langkung jauh. Harga bakal salawasna gumantung kana rute naon anu kami lakukeun.

tikét paris

Paris nganjang

Dina hal ieu éta henteu deui tikét tapi kartu. Éta sayogi kanggo perjalanan taya ti hiji dinten dugi ka lima, sareng ogé ku zona. Salaku conto, ngan ukur pikeun sapoé sareng perjalanan anu anjeun teu terbatas antara zona hiji sareng zona 3 hargana sakitar 12 euro.

Pupuk mobilis

Ieu mangrupakeun pupuk pikeun dipaké unggal dinten sareng éta ogé ngamungkinkeun anjeun, dina waktos éta, perjalanan anu teu terbatas. Salaku conto, upami anjeun badé ngarambat antawis zona hiji sareng dua, atanapi zona dua sareng tilu, sareng sajabana, maka harga perjalanan éta bakal dikirangan janten 7,50 euro, sakitar. Padahal upami perjalanan langkung lami deui sapertos ti zona hiji dugi ka tilu, maka urang bakal nyarioskeun perkawis 10 euro.

Navigo Papanggihan

Éta mangrupikeun salah sahiji anu paling disarankeun, nalika urang badé nyandak langkung seueur perjalanan sareng kanggo waktos anu ditangtoskeun (sakitar 3 atanapi langkung dinten). Kusabab anjeun tiasa perjalanan taya mingguan atanapi bulanan, gumantung kana naon anu anjeun peryogikeun. Anjeun tiasa milih 'dua zona' atanapi 'sadaya zona' pikeun tiasa ngumbara sadidinten. Tangtosna, gumantung kana pilihan ieu hargana ogé bénten. Salaku conto, kartu hargana 22,80 nalika urang nyarioskeun kartu mingguan sareng tiasa ngarambat 'sadaya daérah'.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*