Sangu di Cina

Penanaman padi di Tiongkok kawit sigana 10 taun. Kumaha tumuh, sabaraha didahar, naon anu dilakukeun ku éta. Kami bakal ngawartosan anjeun.

Piring aheng masakan Cina

Téstis, penis banténg, létah bebek, kalajengking, manuk alit, ieu mangrupikeun sababaraha piring aheng anu didahar di Cina.

Archie Rose gin

Inuman Australia

Unggal taun rébuan wisatawan ngadatangan Australia, diantara anu sanésna, mendakan tuangeun sareng inuman khas Australia.

coklat Swiss

Coklat Swiss anu pangsaéna

Di Swiss coklat mangrupikeun masalah anu serius pisan. Sanés nanaon coklat coklat Swiss diantara anu pangsaéna di dunya.

dipecut capeta

The Capeta

Capeta mangrupikeun inuman anu paling khas di Brazil, anu bahanna utamina nyaéta cachaça sareng susu pekat.

anggur Yunani

Produk khas Yunani

Mésér produk khas Yunani mangrupikeun salah sahiji nikmat anu ditawarkeun ku perjalanan ka nagara ieu sareng kapuloan na.

Sarapan di Kanada

Sarapan di Kanada

Sarapan di Kanada mangrupikeun tuangeun anu paling penting dina sadidinten, lembaga anu leres dina sagala variasi na.

Bungbu

Sejarah Gastronomi India

Sejarah gastronomi India ngagaduhan asal usul ritual anu masih dijaga dina seueur adat istiadat na.

pabrik gula kolombia

Pabrik gula di Kolombia

Pabrik gula mangrupikeun nami anu haciendas kolonial lami anu ngagaduhan fasilitas pikeun ngolah tebu anu dipikaterang di Kolombia.

puding natal

Naon anu didahar Irlandia dina Natal?

Natal di Irlandia ogé mangrupikeun waktos anu pikaresepeun, pinuh ku tradisi anu éndah, nalika kulawarga sareng réréncangan kumpul di sakitar méja.

Coklat Swiss

Sejarah coklat Swiss

Kunaon coklat Swiss kasohor pisan sareng dihargaan? Ieu sajarahna sareng kumaha éta janten salah sahiji kakhususan gastronomik anu hébat.

Gastronomi Galicia

Gastronomi Galicia

Naha anjeun terang gastronomi Galicia? Aya seueur piring daging, lauk, tuangeun sareng tangtosna, minuman keras, anu anjeun tiasa sareng kedah raos di bumi Meiga kami.

Paling sate Basque umum

Tusuk sate Basque

Tradisi disarengan ku gastronomi pikeun ngahasilkeun pinchos Basque. Dinten ieu kami masihan anjeun sadaya data anu diperyogikeun pikeun kagoda.

tuangeun di Amazon

Piring khas daérah Amazon

Kompilasi sareng asakan anu pangsaéna pikeun pinuh resep gastronomi di daérah Amazon. Piring aheng maranéhna bakal kaget anjeun!

Sarapan Inggris

Naha anjeun terang sarapan Inggris? Endog goreng, daging babi, sosis, tomat goreng mangrupikeun bahan-bahan na. Dupi anjeun parantos nyobian?

Gastronomi Andean

Piring khas daérah Andean

Pendakan rahasia masakan khas daérah Andean sareng gastronomi na. Naon kadaharan khas daérah Andean sareng daérah Kolombia ieu?

IKEA prasmanan di Swédia

Piring Swédia has

Naha anjeun terang yén di Swédia anjeun henteu ngan ukur tuang salmon sareng bakso? Kami nunjukkeun anjeun sadaya rahasia gastronomi na, kalayan masakan Swédia anu paling khas di nagara éta

Nopal de penca, piring tuangeun khas Querétaro

Kadaharan khas Querétaro

Naha anjeun didatangan Querétaro sareng hoyong ngaraosan tuangeun khas Querétaro? Entong sono resep enak na sareng gastronomi khas na didinya.

Sarapan Swédia anu khas

Naha anjeun terang yén aya resep khas Swédia pikeun sarapan anu kalebet bir? ieu sareng detil sanésna ngeunaan sarapan anu paling khas di Swédia

Tilu inuman khas Irlandia

Tilu inuman khas Irlandia

Kopi Irlandia atanapi Irlandia Coffe mangrupikeun salah sahiji tina tilu inuman anu paling khas di Irlandia, tapi naha anjeun terang dua inuman sanés anu paling dipikaresep ku Irlandia?

keuyeup batu

Kadaharan khas Miami

Upami anjeun hoyong terang naon anu kedah didahar di Rajana, teraskeun maca pikeun terang sadayana rahasia Steak Roti, Stone Crab sareng lezat anu sanés kanggo didahar di Rajana

Kadaharan Aheng di Hong Kong

Hong Kong, kasohor kadaharan anu aheng, ngaladénan tina daging beurit di jalanan, ogé buah-buahan sareng sayuran anu henteu dikenal di seueur nagara Éropa

Adat istiadat Kolombia

Adat istiadat Kolombia

Upami anjeun badé angkat ka Kolombia, langkung saé anjeun terang sadayana adat istiadat sareng panasaran Kolombia. Entong sono sadaya adat istiadat Kolombia!

Teh gunung di Kreta

Inuman non-alkohol Yunani

Upami anjeun angkat ka Yunani sareng anjeun henteu resep alkohol tapi inuman anu séhat, tong hilap nyobian cai khas Yunani sareng infusions ieu.

Kadaharan tradisional Inggris

Wisatawan anu resep wisata gastronomi, anjeun kantos nguping yén Inggris henteu pati kasohor ngagaduhan tuangeun anu lezat tapi henteu kitu

Daging buah tina Peru

Anggur naék di basisir Peru di kiduleun Lima, sareng dianggo khusus pikeun konsepsi anggur sareng ...

Sakedik gastronomi Swiss

Hésé pikeun nuduhkeun hiji jinis kadaharan tradisional Swiss, sabab budaya kuliner na diwangun ku tilu ...

Kopi Turki

Naon inuman khas Mesir?

Henteu yakin kana kumaha cara ngiringan tuangeun anjeun? Pesen inuman khas Mesir sareng anjeun tiasa ngaraosan rasa tradisional Tanah Firaun.

Teh gunung

Yunani nginum téh gunung

Di Yunani, seueur téh gunung anu dikonsumsi, infus anu didamel ku hérbal sareng ngagaduhan sipat anu saé pikeun awak

Apel Anti sepuh Swiss

Apel anti sepuh Swiss mangrupikeun buah anu sakali dicandak tina tangkal langkung lami kana umur

Cordovan Alfajores

Resep Cordovan alfajores

Resep kanggo alfajores Cordovan tradisional gampil pisan sahingga anjeun tiasa ngaraosan rasa otentik produk régional populér ieu.

Bir Belanda, diantara anu pangalusna di dunya

Holland mangrupikeun nagara anu ngagaduhan tradisi panjang pikeun bir, éta mangrupikeun inuman nasional, sareng aranjeunna nyarios yén di Walanda anjeun tiasa mendakan anu pangsaéna di dunya.

Dahar di Rajana

Piring khas Miami

Kami bakal nyaritakeun naon sababaraha masakan khas gastronomi Miami sareng bahan-bahan anu dikandungna.

Nikmat pastry Swiss

Pastry Swiss kasohor di panjuru dunya kusabab ngeunah anu luar biasa sareng ngeunah na. Diantara ...

gastronomy

Sababaraha jinis kéju Walanda

Produksi kéju panginten mangrupikeun hiji-hijina produk anu sanggup ngabandingkeun sababaraha jinis tulip. Di dieu kami nampilkeun anjeun sikat ti anu anjeun bakal mendakan.

Dessert amis lezat

Asakan Swiss mangrupikeun pésta pikeun palate anu paling nuntut. Éta sacara harmonis ngagabungkeun pangaruh masakan Jerman, Perancis ...

Michetta

La michetta, roti Milan

Michetta mangrupikeun roti anu paling karakteristik di Milan, sanaos di sababaraha taun ka pengker éta henteu deui didamel sapertos anu tiheula

Vikas khanna

Koki terkenal India

Dinten ieu kami bakal pendak sareng koki paling terkenal di India. Hayu urang mimitian ku nyebut Vikas Khanna, kang Oki dilahirkeun di ...

Marion grasby

Koki Australia kawéntar

Dina kasempetan ieu kami bakal pendak sareng koki anu kawéntar di Australia. Hayu urang mimitian ku nyebatkeun Marion Grasby, lahir di 1982 di ...

Tuangeun Natal di Brazil

Makan malam Natal Brasil ngalebetkeun rasa daérah tambahan sareng bahan-bahan anu ngajantenkeun kasempetan éta ngeunah unik….

Dahareun organik

Dahareun Lokal Tasmania

Upami anjeun ngalangkungan Tasmania anjeun moal lirén ngaraosan sababaraha produk lokal. Hayu urang mimitian ku nyebatkeun wasabi, bahan dasar ...

Sosis Paris

Sosis mangrupikeun dahan dapur anu didaptarkeun pikeun produk daging olahan, sapertos daging babi, ham, ...

Guasacaca, saos bénsinél

Urang Venezuelan gaduh versi guacamole nyalira anu disebat guasacaca. Éta langkung ti rasa alpuket, sareng parantos ...

Resep sup Rusia

Hal anu mimiti aya dina pipikiran nalika mikir ngeunaan sup usum salju nyaéta anu asalna ti Rusia di ...

Bir Rusia populér

Kalayan penjualan bir mekar, pabrik-pabrik pabrik bir Rusia ngahasilkeun langkung seueur alkohol tibatan kantos. Justru, diantara anu utami ...

Inuman khas peru

Gastronomi Peru mangrupikeun salah sahiji anu paling rupa-rupa di dunya anu kalebet inuman anu lezat sareng unik nyaéta ...

Kota-kota gastronomis Cina

Asakan Cina, anu aheng, ngeunah sareng rupa-rupa, narik perhatian anu nganjang ti sakumna dunya pikeun naon ...

Prego, sandwich Portugis

Di réstoran Portugis umum pikeun nyayogikeun "prego" anu populér, sandwich dina basa Portugis. Éta sanés ngan ukur sandwich ...

Resep Panzerottis

Kami mawa anjeun dinten ayeuna resep pikeun panzerottis, bahan pembuka anu biasa di Itali, khususna di beulah kidul nagara sareng di Milan

Asalna tina Salad Rusia

Salad Rusia, ogé katelah Salade russe atanapi Salat Olivier, sanés didamel ku urang Rusia, tapi ...

Gastronomi Amérika

Dahareun mangrupikeun inti tina sagala budaya, sareng Amérika Serikat henteu terkecuali. Siga nagara ...

Mate, inuman khas Argentina

Sanaos pandangan heula katingalina téh sapertos téa, tapi campuranna mangrupikeun infusion anu paling tradisional di Argentina ...

Koki Swiss Pangalusna

Kadaharan Swiss parantos ngagaduhan reputasi di panjuru dunya. Sareng sanés kabeneran yén ampir sadayana ...

Nimbu pani

Inuman India populér

Dina waktos ieu urang badé nyarioskeun perkawis inuman terkenal ti India. Hayu urang mimitian ku nyebut Nimbu Pani, inuman ...

Pabrik coklat di Zurich

Coklat Swiss mangrupikeun simbol anu paling representatif pikeun nagara ieu, dibarengan ku bank sareng arloji na. Ieu…

Kafe Terbaik di Kairo

Kairo mangrupikeun kota anu rame, kacau anu pesona sareng intrik na dicirikeun ku karusuhan na. Pokokna,…

Inuman khas Rusia

Rusia dianggap salah sahiji ti tilu nagara nginum tèh anu paling luhur, dibarengan ku Britania Raya sareng Jepang. Hurung ...

Hidangan tradisional Rusia

Hidangan tradisional Rusia condong nampilkeun karbohidrat sareng lemak anu seueur, anu nyayogikeun panas sareng ...

Sarapan ala Amérika di Lima

Kasusah mendakan sarapan ala Amérika anu saé di Lima sering ngareureuwas para wisatawan sareng wisatawan anu ...

Kadaharan khas Vénézuéla

Asakan Venezuelan luas pisan sareng pinuh ku pangaruh Éropa, Karibia sareng régional. Diantara stews has utama urang gaduh ...

Ménu khas Rusia

Kadaharan Rusia umumna mangrupikeun produk tina iklim Rusia sareng lingkungan. Kalayan usum anu pondok tina ...

Bar pangalusna di Kairo

Kairo mangrupikeun kota anu kedah dilayanan dina perjalanan ka Mesir. Kota anu ngahijikeun anu lami ...

Jajanan tradisional Swédia

Budaya kuliner Swédia nawiskeun Tambaksari sandwiches anu disayogikeun salaku hidangan pembuka dina tanggal-waktos anu tangtu dina sataun, sapertos…

Gastronomi daérah kidul

Kami bakal nyaritakeun sababaraha ciri gastronomi daérah kidul dataran Hungaria. Sarua nyaéta ...

Sejarah vodka Rusia

Vodka mangrupikeun inuman anu ngiringan manusa dina kasedihan, kabagjaan sareng rélaxasi saderhana ....

Resep sup Portugis

Resep Portugis kasohor di panjuru dunya, boh pikeun nilai gastronomisna, tapi ogé ku nilai luhurna ...

Masakan Belanda: Stamppot

Asakan Belanda sacara tradisional ngagaduhan rap goréng, tapi ayeuna, seni makan mewah hirup salaku ...

Dahar di Kanada

Makan di Kanada tiasa janten pangalaman anu émut pikeun wisatawan. Sareng éta kadaharan Kanada anu lezat ngagaduhan ...

Jinis sosis Portugis

Portugis ngagaduhan seueur rupa sosis, ngagambarkeun pangaruh, budaya sareng sajarah ...

Parabot dapur Rusia

Kecap "golubtsy" atanapi engkol boneka sering ngingetkeun deui kenangan asakan Rusia buatan bumi. Tina saderhana ...

Jinis kadaharan Kuba

Kadaharan Kuba mangrupikeun campuran asakan Latin, Amerindian sareng Afrika anu ngalebetkeun panggunaan daging, kacang ...

Sarapan di Rusia: Zavtrak

Jalma-jalma Rusia, sapertos budaya anu sanés, umumna resep tilu tuangeun sadinten: zavtrak atanapi…

Sarapan di Swiss

Dahareun Swiss dikorédkeun ku seueur nagara tatangga na, tapi Swiss ngala dapur di opat daérah ...

Sarapan Rusia anu saé

Dina raraga ngalaman sarapan Rusia anu sajati, perlu bobo pisan. Biasana di Rusia aranjeunna tuang seueur ...

Sarapan Maroko

Gabungan tradisi Arab sareng Perancis nyéépkeun dahareun Maroko. Sedengkeun pikeun sarapan, di ...

Grappamiel inuman klasik ti Uruguay

Upami anjeun hoyong nyayogikeun inuman ieu émut yén sateuacan nyampur madu sareng pokok anjeun tiasa manaskeun madu sakedik dina bain-marie supados langkung cair sareng ku cara ieu anjeun tiasa nyampur langkung gancang sareng kadua bahan na terintegrasi ogé, Grappa nyaéta salah sahiji inuman anu paling seueur dikonsumsi di Uruguay sapertos bir atanapi malt.

Asalna saos Carusso

Saos carusso ngagaduhan nami anu khas pisan tina asal Itali, nanging saos ieu asalna di Uruguay sareng mangtaun-taun ka pengker, saos ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling khas dina gastronomi Uruguay sareng mangrupikeun anu ngiringan sadayana pasta ti mi klasik dugi ka pasta boneka. sapertos cannelloni atanapi ogé tortelines atanapi ravioli, tapi asal saos ieu asalna tina réstoran sareng aya hubungan sareng penyanyi terkenal asal Italia.

Gastronomi Uruguay: Salad Creole

Teras urang kedah usum nyarios salad sareng jus jeruk nipis, séndok cuka sari apel sareng minyak, urang tiasa bumbu ku minyak zaitun atanapi minyak bunga matahari, ku cara ieu urang gaduh salad anu beunghar sareng idéal pikeun ngiringan barbecue atanapi ninggang.

Gastronomi Uruguay: Kue-kue kue

Gastronomi Uruguay dumasar kana gastronomi khas Creole, anu parantos dirobih mangtaun-taun sareng biasa ogé pikeun nagara-nagara sanés sapertos Argentina, Peru, Bolivia atanapi Chili, sababaraha produk khas gastronomi Uruguay sapertos Empol empanadas atanapi kueh goreng umum pisan di nagara sapertos Paraguay atanapi Argentina, tapi resep aslina biasana beda-beda ti hiji nagara ka nagara.

Dimana tuang di Kanada

Dahareun Kanada didasarkeun kana tatanén anu beunghar anu muka kamungkinan sajajalan pikeun gastronomi. Pikeun ieu ...

Roti di Yunani kuno

Séréal mangrupikeun dasar tina tuangeun di Yunani Kuno, bijil utami anu dianggo nyaéta gandum sareng ...

Kue Jepang: Ningyo-yaki

Ningyo-yaki mangrupikeun amis Jepang didamel kuéh ku anko kasutera ngeusian, anu mangrupikeun jinis kuéh anu didamel nganggo ...

Sejarah nasi di Cina

Arkéologis parantos negeskeun yén Cina mimiti melak béas sahenteuna 3.000 dugi ka 4.000 taun ka pengker. Hurung ...

Manisan lezat di Albacete

Tanpa diragukeun anu pangsaéna di propinsi sadayana ... Tong nyobaan ninggalkeun méja saatos tuang masing-masing ...

és krim-Yunani

És krim di Yunani

Kalayan popularisasi kulkas dina taun 60-an, és krim janten langkung seueur di seueur masarakat di panjuru dunya, ...

Anggur Irlandia, langka

Naha Irlandia ngadamel anggur? Naha aya anggur Irlandia? Irlandia ngadamel bir sareng wiski anu saé tapi ... naha éta ngahasilkeun anggur? Patarosan anu saé. Dugi ka…

Gastronomi Rusia: napsu

Rusia utamina nagara kalér sareng usum usum tiis anu panjang. Janten tuangeun kedah masihan aranjeunna seueur tanaga sareng panas ...

Dahareun Jamaika

Asakan Jamaika séhat sabab didamel ku seueur kadaharan anu teu diolah, nganggo bagian daging anu langkung alit, ...

Pai daging Inggris

Meatloaf mangrupikeun tuangeun sareng sayuran anu tradisional sareng nyugemakeun Inggris sareng Irlandia anu ditutupan ku puree ...

Bir Yunani

Pasar bir di Yunani didominasi ku mérek asing tapi éta henteu hartosna yén teu aya mérek ...

Salat Kanada

Kadaharan anu dipikaresep ku urang Kanada rada beda-beda ti daérah ka daérah, sareng dipangaruhan pisan ku warisanna ...

Gastronomi Skotlandia

Salaku bagian ti Britania Raya, Skotlandia Inggris sareng Wales, aranjeunna gaduh sababaraha gastronomi anu terkenal di panjuru dunya….

Dahareun Inggris

Salami nganjang ka Inggris, pengunjung asing tiasa ngaraosan macem-macem masakan nasional boh internasional. Tapi naon anu diarepkeun ...

Sejarah asakan Kuba

Asakan Kuba mangrupikeun hasil tina campuran Spanyol, kadaharan urang Aborigin, Afrika sareng Karibia….

Resep asakan Kanada

Asakan Kanada dibagi kana dua garis pangaruh utama: Inggris sareng Perancis. Nanging, populasi ...

Dessert Rusia: Paskha

Paskha mangrupikeun amis ngawangun piramida anu dilayanan salami Paskah di bumi Orthodok Rusia, ...

Piring tradisional Québec: Poutine

Poutine mangrupikeun tuangeun anu populér ti propinsi Quebec anu nyarios Perancis di Perancis. Ngaranna hartosna "karusuhan" dina basa Perancis, ...

Shashlyk, tusuk sate Rusia

Shashlyk mangrupikeun tuangeun nagara anu penting di nagara-nagara tilas USSR anu disiapkeun tina domba, ...

Manisan Natal khas Yunani

Naon anu didahar ku urang Yunani dina Natal ieu? Naon anu aranjeunna mésér dina bazar Hersonissos atanapi di toko? Naon anu di ...

Jinis kopi Portugis

Detil kanggo anu resep kopi. Di Portugal kecap espresso henteu dianggo sareng gumantung kana kota, nyaéta ...

Resep Venezuelan: Stewed Bay Beans

Kacang mangrupikeun produk has tina Venezuela sabab dipelak sareng diproduksi ogé pikeun diekspor, bahan-bahan ieu parantos dianggo mangabad-abad di gastronomi Vénézuéla henteu ngan ukur pikeun nyiapkeun resep tuangeun siang atanapi tuang siang tapi ogé kacang-kacangan kalebet Nalika sarapan, ieu waktos kami bakal masihan anjeun resep khas Venezuelan, éta nyaéta bay bay, anu asak saolah-olah anu diasakan.

Kumaha sarapan di Vénézuéla

Sarapan di Vénézuéla mangrupikeun salah sahiji momen anu paling penting pikeun pendak sareng kulawarga sareng ngaraosan raoseun anu lezat, resep sareng tuangeun seueur pisan rupa-rupa tina sarapan tradisional Amérika contona, kumargi Vénézuéla nambihan masakan tradisional sanésna dumasar kana bahan baku sapertos kacang dina sarapan anjeun , Sarapan anu biasa di Vénézuéla tiasa janten kopi, kusabab gandum ieu seueur pisan di Vénézuéla.

Persiapan salad Skandinavia

"Antara raos teu resep". Panginten ti saprak alit pisan urang parantos benci sayuran sapertos bawang, bit, bawang bodas, atanapi di ...

Gastronomi Dominika I

Sancocho anu lezat, asopao anu ngukus sareng smoothie susu anu bergizi, diantara piring sareng inuman anu khas ti ...

Pancake gaya hindu

Tortilla India, piring khas India

Teu aya ragu yén India mangrupikeun nagara anu pinuh ku kamungkinan dina unggal jalan, ku sabab kitu urang bakal nyarioskeun perkawis

Hong Kong sareng gastronomi na

Kadaharan anu rupa-rupa sareng aheng di Hong Kong kapendak sateuacan urang, rupa-rupa kusabab di dinya urang mendakan anu pang ...

Rupa-rupa dessert Norwegia

Dahar mangrupikeun salah sahiji nikmat anu paling enak dina kahirupan, sareng saatos kursus anu saé, naon anu langkung saé ...

Kentang cinta Irlandia

Irlandia sok janten nagara padesaan sanaos ayeuna ngan ukur 20% lahan na didaptarkeun pikeun pertanian….

Sup buntut kangguru, kakhususan Australia

Upami anjeun resep ngaraoskeun gastronomi masing-masing nagara anu anjeun kunjungi, kuring ngabagjakeun. Seueur wisatawan henteu nyandak perjalanan gastronomis pikeun ...

Resep masak Extremadura

Ieu mangrupikeun sanés deui resep resep anu saé ti daérah Badajoz, nunjuk sareng bagja sorangan. Sangu sareng kentang ...

Gastronomi Vénézuéla: Soursop Jam

Jam sirsak ieu henteu ngan ukur tiasa dikonsumsi pikeun ngiringan sarapan atanapi cemilan tapi éta ogé tiasa dikonsumsi salaku panganan cuci mulut, atanapi kanggo ngeusian kueh, atanapi kueh amis, éta henteu diragukeun mangrupikeun salah sahiji resép anu pang populerna di Vénézuéla, buah guanabano ogé Éta biasana digunakeun pikeun pastry industri, pikeun nyieun cuci mulut, jus alami, jst.

Inuman khas Vénézuéla

Sababaraha inuman khas Vénézuéla nyaéta chicha, sanaos asalna di Peru sareng didamel dumasar kana gandum kalayan prosés fermentasi anu panjang pisan, éta ogé kawéntar di Chili, inuman sanés anu dilakukeun di Vénézuéla nyaéta malt, Éta dihasilkeun sareng ogé diekspor berkat perkebunan gandum ageung dimana bir ogé didamel.

Cookies almond Cina

Kanggo kaseueuran urang, manisan Cina teuing amis atanapi urang henteu tiasa mendakan manisan anu urang resep pisan. Éta biasa,…

Burger Australia

Burger mangrupikeun tuangeun sareng kasohor di saluruh dunya. Sareng ogé di Australia janten didieu urang Australi ngagaduhan ...

Dessert Inggris: Pudding

Puding mangrupikeun tuang tuangeun tuang ('pud' dianggo sacara teu resmi) yén di Inggris aya ratusan ...

milkshake stroberi

Batido Loco, inuman khas Filipina

Di Pilipina urang bakal tiasa mendakan sagala rupa hal khusus sareng anu boro-boro urang tiasa mendakan di daérah-daérah sanésna planét, sabab éta

Gastronomi di Hokkaido

Wisatawan ditarik ti sagala penjuru nagara ku rupa-rupa kadaharan di Hokkaido dina lauk ...

Osobuco Stew

  4 keureut ossobuco veling sataun 300 gram supa 2 wortel 2 bawang 1 pot leutik ...

Bubuahan aheng ti banten

Salah sahiji anu paling dihakan di Vénézuéla nyaéta pelem, anu dipelak di sakumna nagara, produk ieu sareng salaku hasil tina biotéhnologi dina dahareun parantos ningkat kualitasna sareng sababaraha jinis parantos diciptakeun, sababaraha jinis mangga ieu populér disebut Dina Vénézuéla , lint, leungeun baju, camilan, sareng sajabana, pepelakan mangga ogé dipeunteun pisan, khususna ku patani, kumargi dedaunanana ngamungkinkeun tempat berlindung ka sato sareng ogé dianggo salaku pakan ternak di Vénézuéla.

Bir Brasil anu pangsaéna

Iinditan ka Brazil mangrupikeun momen anu unik pikeun kenal sareng nagara Amérika Kidul, kalayan akar Amérika Amérika sareng penjajah Portugis, sareng ...

Tuangeun Itali anu saé (I)

Pikeun turis naon waé anu cicing di mana waé tujuan di dunya, ayeuna Internét ngamungkinkeun sadayana sabab tiasa ngalakukeun sadayana. Ti saprak…

Gastronomi Shanghai

Shanghai sanés ngan ukur pusat ékonomi sareng budaya Cina, tapi ogé tempat anu saé pikeun ngaraosan tuangeun Cina ...

Tim Tam, Cookie Coklat Australia

Sareng urang teraskeun sareng manisan sareng manisan Australia. Kami ngahutang ka Australia ngeunah Pavlova Meringue Dessert sareng ...

Mangga marmalade

Gastronomi Vénézuéla: Resep Jam Mangga

Resep ieu peryogi waktos persiapan lima menit, sareng sakitar satengah jam masak, sareng kanggo nyiapkeun resep Venezuelan kanggo pelem mangga urang peryogi 1,5 kilogram mangga, 650 gram. tina gula sareng jus tina dua lemons, sareng cai, jumlah anu diperyogikeun, saatos ieu urang ngumbah buahna saé teras dipotong-potong.

Kaldu Shuti

Gastronomi Chiapas kalintang euyeub sareng rupa-rupa, diwangun ku piring anu bénten-bénten pisan. Sababaraha diantarana rumit tur ...

Naon anu kedah terang di Bonaire

Bonaire di luhur sadayana dipikaterang janten tempat idéal pikeun latihan terjun skuba anu dikurilingan ku karang, nikmati macem-macem anu saé ...

Dahar peuting Natal di Holland

Tuangeun Natal mangrupikeun tuangeun utami anu didahar tradisional di Hawa Natal atanapi Natal. Sareng di Holland mangrupikeun ...

Cina sareng kopi

Kami sering nyarioskeun tuangeun Cina, ngeunah, seueur sareng rempah-rempah. Urang nyarioskeun rupa-rupa, gaya sareng alpukat tangtu ...

Tilu cara masak asakan Cina

Sedengkeun leres yén masak bebek lacquered Cina anu kawéntar rada rumit sareng meryogikeun elemen-elemen anu sanés ...

Gastronomi di Quebec

Kanada mangrupikeun nagara anu dikenal di dunya pikeun sababaraha rupa géografis propinsi na, masarakatna, arsitéktur sareng ...

Kéju Irlandia

Naha anjeun resep mentega? Janten kuring bakal nyaritakeun yén sapanjang abad ka tujuh belas sareng dalapan belas Irlandia mangrupikeun éksportir pangageungna ...

Tourtiere

Tourtière mangrupikeun pie atanapi pie meat anu aya dina gastronomi Kanada, khususna di ...

Nanaimo Bar

Nanaimo bar mangrupikeun panganan cuci mulut Kanada anu ogé kasohor di Amérika Kalér. Nami Anjeun…

Kéju tina Portugal

Di nagara pagunungan sareng lahan susukan sareng sapi anu saé, kéju mangrupikeun bagian penting tina ...

Adat istiadat pangan di Rusia

Asakan Rusia tradisional sareng pariwisata gastronomik penting di Rusia Mutuna sareng dinten ayeuna urang bakalan deui entri pikeun ...

Resep ati digoréng

Ati mangrupikeun potongan daging anu pikaresepeun pikeun dimasak, sanaos sabab kuat sareng khusus ...

Resep kanggo kol haseum

Gastronomi Norwegia parantos teras-terasan pikaresepeun kusabab rasa anu kuat sareng dicirian sareng bahan-bahan anu ...

Diét India Karuhun

Upami anjeun hoyong ngajaga inohong anu saé, anjeun kedah nganggo séri kadaharan anu masihan manpaat anu langkung ageung ...