perkara reklameu
ngaluarkeun bumi tina tambang di venezuela

Industri pertambangan di Vénézuéla

Industri tambang henteu diragukeun mangrupikeun salah sahiji anu paling rumit, kumargi Investasi anu penting diperyogikeun pikeun tiasa ngamanfaatkeun sareng ngahasilkeun ogé polusi anu signifikan di lingkungan, ayeuna Vénézuéla henteu ngagaduhan panerapan ngeunaan tambang, tapi séri nuju dilaksanakeun. Tina undang-undang. éta bakal pas disatujuan pikeun ngatur réploitasi pertambangan di Vénézuéla sareng yén éta henteu dilakukeun sacara haram ku perusahaan swasta.