sudut pandang lisbon

Naon anu kedah ditingali di Lisbon dina 3 dinten

Anu kedah ditingali di Lisbon dina 3 dinten mangrupikeun patarosan anu biasana urang tanyakeun ka diri urang. Di dieu kami ngantepkeun rancana perjalanan anu pangsaéna supaya anjeun henteu sono nanaon.

Rute Désa Bodas

Setenil de las Bodegas: seni ngukir batu

Dianggap salah sahiji kota anu paling panasaran di Andalusia, Setenil de las Bodegas ngajak anjeun jalan-jalan anu pikaresepeun antara imah-imah anu diukir kana batu éta sorangan.

Ibu kota Wétan Tengah

Mesjid-mesjid lavish, distrik kauangan futuristik atanapi lingkungan anu ditulis ku sajarah ngawangun ibukota ieu di Wétan Tengah anu anjeun moal sono.

7 Kaajaiban Dunya Modern

7 Kaajaiban Dunya Modern ngalebetkeun urang kana warisan anu pinuh ku sajarah sareng rahasia ti Cina dugi ka jangkung Peru.

Tugu pangpentingna di dunya

Ti Jepang dugi ka Granada, kami neuleumkeun diri kana monumen anu paling penting di dunya pikeun ngadorong anjeun ngalaksanakeun perjalanan anu pamungkas.

Kota-kota anu paling indah di Spanyol

Diantara kota-kota anu paling indah di Spanyol, urang ngalangkungan jalan-jalan bodas Teguise nepi ka bérés di antara alang-alang di Plaza Walikota de Chinchón.

Jalan Kalér

Jalan Kalér

Panggihan sadaya tahapan Camino del Norte. Mangrupikeun salah sahiji anu pangkolotna anu urang gaduh, dina ziarah ka Santiago de Compostela. Salaku tambahan kana sajarah, éta ngamungkinkeun urang pikeun mikaresep pandanganana sareng ngenalkeun unggal kota atanapi kota langkung seueur.

Perjalanan relawan

Wisata gratis salaku sukarelawan

Pilarian terang kumaha anjeun tiasa ngarambat gratis salaku sukarelawan di panjuru dunya. Pangalaman anu ngeuyeuban pikeun anjeun sareng pikahareupeun.

Ngarasakeun perjalanan solo

Kumaha cara nyiapkeun perjalanan nyalira

Upami anjeun hoyong terang kumaha nyiapkeun perjalanan nyalira, dinten ieu kami nyaritakeun léngkah-léngkah anu paling saé, tips komo kaunggulan nyandak perjalanan tina jenis ieu.

Nyéwa mobil di Menorca

Nyéwa mobil di Menorca

Pendakan sadaya kaunggulan nyéwaan mobil di Menorca sareng rute-rute anu anjeun tiasa jalan, ku cara anu langkung raoseun. Janten anjeun moal sono kana hiji sudut

Tradisi Kanada

Tradisi sareng festival di Kanada

Kami ngawartosan anjeun naon tradisi Kanada sareng naon festival Kanada anu paling khas sareng rébuan jalma anu sumping unggal taun. Naha anjeun terang aranjeunna?

Naon anu kedah ditingali di Seville

Naon anu kedah ditingali di Seville

Upami anjeun hoyong terang naon anu kedah ditingali di Seville, tong sono ka 10 tempat penting ieu pikeun resep ibukota Andalusia. Naha anjeun terang sadayana?

Iinditan nganggo karéta pikeun pakansi ka hotél murah

Iinditan nganggo karéta di India

Bepergian nganggo karéta di India mangrupikeun pangalaman anu meryogikeun naséhat anu tangtu, mata terbuka tapi, langkung ti éta, kamampuan ngantepkeun diri anjeun nyalira.

Walungan Volga

Walungan volga

Kami nyarioskeun sadayana ngeunaan Walungan Volga, anu pangpanjangna sareng paling perkasa di Éropa. Dimana lahirna, sabaraha jangkungna sareng dimana tungtungna? Pendakanna di dieu.

Bandara anu paling penting di Swiss

Teu aya ragu yén salah sahiji cara anu paling merenah pikeun ngarambat ka Swiss nyaéta ngalangkungan penerbangan udara komersial, janten sok disarankeun terang bandara anu paling penting di Swiss

Fékuénsi Vénézuéla

Vénézuéla mangrupikeun nagara anu ngagaduhan rupa-rupa spésiés manuk, diantarana macaws, touchans ...

Santorini, Pulo Vampir

Folklore Yunani pinuh ku dongéng ngeunaan mayit, disebut vrykolakes anu cenah sering sering ...

Rute arkéologis di Peru

Peru ngagaduhan seueur tempat anu ditawarkeun: ti gunung salju salju, peradaban anu anéh sareng éndah ...

Alam Vénézuéla

Vénézuéla mangrupikeun nagara anu paling saé di buana. Sareng alam ngajentul sareng dijagaan ku 40 ...

Jinis taksi di Lima

Nyandak taksi di juru mana waé tiasa hartosna ngahukum diri kana sababaraha kamungkinan skénario,-sapertos di kota mana waé di ...

Bélarus Éndah, Rusia Bodas

Bélarus baheulana kawanoh salaku "Rusia Bodas" sareng tempatna diantara Rusia sareng Polandia, wawatesan sareng Ukraina di beulah kidul. Ieu…

Ngumbara di jalan Kanada

Wewengkon Kanada anu luar biasa ngagaduhan infrastruktur anu hébat dina jalur komunikasi sapertos jalan na anu ngalangkungan pagunungan, ...

Pariwisata mistis ka Peru

Pariwisata Mistis gaduh konsép sakapeung lepat. Hiji tiasa ngabayangkeun sakumpulan hippies anu ngariung di ...

Dahar di Kanada

Makan di Kanada tiasa janten pangalaman anu émut pikeun wisatawan. Sareng éta kadaharan Kanada anu lezat ngagaduhan ...

Fishing di Rusia

Fishing di Rusia seuseueurna janten hobi janten seueur tempat dimana pamayang ...

Objek wisata alam di Rusia

Sedengkeun jarakna hébat diantara aranjeunna, keajaiban alam Rusia anu matak, tujuan idéal pikeun anu resep ...

Dimana cicing di Kanada?

Teraskeun sareng daptar kota-kota anu pangsaéna pikeun cicing di Kanada anu urang ngagaduhan: Fredericton, New Brunswick Frederickton nyaéta ...

Taksi Moskow

Di Rusia anjeun tiasa nganggo kendaraan naon waé salaku taksi, tapi langkung saé pikeun negosiasi harga sateuacan ngamimitian perjalanan ...

Basisir Kanada

Kanada mangrupikeun nagara anu paling seueur basisir di dunya, éta sababna anjeun tiasa nikmati ...

Pariwisata petualangan di Swiss

Ngajajah bentang alam anu henteu murni kalayan jalur hiking di taman alam régional anu nawiskeun aksés kana macem-macem unik ...

Karnaval usum salju di Kanada

Karnaval Musim Dingin mangrupikeun tontonan pikeun dialaman salaku kulawarga sareng nikmati sapinuhna nalika usum salju Kanada. Supados…

Kota-kota hantu di Kanada

Pikeun aranjeunna anu resep legenda sareng misteri, henteu langkung saé tibatan wisata di kota-kota hantu anu disebat ...

Bandara Rusia

Rusia mangrupikeun nagara ageung, nempatan wilayah anu lega pisan. Seueur kota aya di daérah Féderasi ...

Festival populér di Kanada

Festival Kanada mangrupikeun rupa-rupa, ti mimiti acara leutik dugi ka festival internasional ageung anu ngalaan budaya populér Kanada ka dunya….

Cagar Ecological Chaparrí

Daérah ieu matak pikabungaheun. Kana lebetna masihan anjeun raos janten enchanted, di tengah-tengah nowhere na, dina waktos anu sareng ...

Dahar peuting Natal di Holland

Tuangeun Natal mangrupikeun tuangeun utami anu didahar tradisional di Hawa Natal atanapi Natal. Sareng di Holland mangrupikeun ...

Gastronomi di Quebec

Kanada mangrupikeun nagara anu dikenal di dunya pikeun sababaraha rupa géografis propinsi na, masarakatna, arsitéktur sareng ...

Fishing di Rusia

Rusia sareng mancing ngalibatkeun daérah leuweung ageung sareng lauk pikeun wisatawan anu kataji kana kagiatan ieu. Daérah anu pangsaéna ...

Walungan Rusia

Walungan Rusia parantos ngagaduhan peran penting dina solusi, pamekaran, sajarah, sareng akhirna ...

Pariwisata Harlingen

Harlingen perenahna di basisir Laut Wadden di propinsi Friesland sareng nyayogikeun anu saé ...

Walungan Siberia: Ob

Walungan Ob mangrupikeun walungan ageung di kuloneun Siberia, sareng ieu mangrupikeun salah sahiji muara anu pangageungna sa dunya ...

Wisata kota lawas Roma

Tur di kota lami mangrupikeun salah sahiji pangalaman anu paling matak aya wisatawan anu tiasa gaduh dina perjalanan ka ...

Flora sareng fauna di Maroko

Dinten ieu kami bakal nyarioskeun tentang satwa sareng atraksi alam anu paling berkesan di Maroko, salaku titik awal ...

Laut Rusia

Laut Rusia nyumbang kana keragaman ékologis nagara lega ieu. Tina tangkal korma di basisir ...

Pariwisata petualangan di Kanada

Kanada, tanpa diragukeun, mangrupikeun kaunggulan par kanggo wisata petualangan. Salaku conto, anjeun bakal mendakan cai dimana-mana….

Kota-kota Rusia: Orel

Orel mangrupikeun kota Rusia pangkolotna anu aya di Walungan Oka, sareng sejarah anu panjang sareng dramatis….

Bahasa resmi Kanada

Baheula, Kanada ngawariskeun daérah ageung dimana dua masarakat linguistik anu paling penting di dunya ngakar: ...

Taman Nasional Banff

Dina usum gugur 1833, tilu padamel konstruksi ti Jalur Pasifik Kanada ngalangkungan ...

Kanada sareng Iklim

Iklim sareng géografi Kanada mangaruhan pisan kana budaya sareng adat istiadat ...

Bandéra Kanada

Bendera resmi Kanada katelah The Maple Leaf, atanapi bendera daun maple atanapi ...

Gastronomi Kanada

Teu aya piring khas di Kanada. Unggal daérah ngagaduhan adat sareng cara anu béda nalika ngeunaan masak. Nyaéta…

Visa samentawis lebet ka Kanada

Kanada mangrupikeun nagara paling kosmopolitan di planét, éta nampilkeun gabungan ras sareng budaya anu jarang ditingali ...

Angkutan di Norwégia

Di Norwegia dimungkinkeun pikeun mendakan jaringan komunikasi sareng angkutan anu épisién anu ngamungkinkeun anjeun sacara épéktip ngahontal tujuan naon waé. -Airplane:…

Pariwisata agama di Peru

Agama anu paling nyebar di Peru nyaéta Katolik sareng salah sahiji aspek anu paling matak anu tiasa diapresiasi ti ...

Balanja: produk khas peru

Peru ngahargaan warisan sajarah sareng budaya anu luar biasa, naha éta matak heran sadaya turis anu nganjang ka ...

Bumi moose di Kanada

Matane Reserve di Quebec mangrupikeun rébuan moos. Nalika anjeun dugi ka dinya anjeun bakal tiasa pendak sareng aranjeunna, ...

Sarana transportasi di Austria, bagian I

Austria mangrupikeun nagara anu ngagaduhan sistem transportasi anu saé pisan sareng anjeun tiasa sacara gampil ngumbara ngalangkunganana ku pesawat, karéta, beus, pelayaran ...

Gedong Opera Wina

Gedong Opera Wina (Wiener Staatsoper) mangrupikeun simbol anu paling hébat di ibukota Austria; a…

Gua Toquepala

Di dieu anjeun tiasa mendakan rupa-rupa lukisan guha ngalambangkeun moro kuno di Andes. Pikeun bentuk ieu ...

Cuaca sareng musim Kanada

Opat musim Kanada, masing-masing béda, ningkatkeun daya tarik nagara ieu. Dina usum gugur, hawa seger ngundang anjeun ...