Tradisi Rusia: Baba Yaga

Baba Yaga, karakter masarakat Rusia anu némbongan dimana-mana ti Dragon Ball dugi ka Hellboy ka Netflix.

Tatanén di Australia

Australia mangrupikeun nagara ageung. Naha anjeun terang yén melak gandum, sa'ir, sangu sareng tebu? Naon anu ngagaduhan sapi sareng sapi sareng ngadamel wol anu pangsaéna di dunya?

Sarapan Italia anu khas di Roma

Kopi sareng pastry, anu pang saéna kanggo sarapan khas di Roma. Sababaraha pilihan pikeun menikmati sarapan Italia anu khas anu moal nguciwakeun anjeun.

Lebaran di Itali

Liburan Anglo-Sakson Lebaran parantos sumebar ka sadayana Itali sareng kasohor pisan di kalangan nonoman, tapi kumaha Lebaran dirayakeun di Italia tradisional?

téater kairo

Téater di Mesir

Budaya di nagara kuno sareng matak ieu ngagaduhan seueur ungkapan sanés ngalangkungan piramida. Salah sahijina nyaéta téater di Mesir.

Awéwé dina kostum has

Kumaha pakéan di Swiss?

Kumaha carana pakéan di Swiss mangrupikeun patarosan anu gampang dijawab. Pantun umum pikeun sadaya Éropa. Anu unik nyaéta kostum khas na.

Legenda Hans Brinker

Kenalan klasik literatur nonoman abad ka-XNUMX: Hans Brinker atanapi skates pérak.

Mitos tina Amazons

Ngeunaan Amazon aya seueur legenda sareng seueur anu heran naha aya anu leres dina diri aranjeunna. Dinten ieu kami ngagali mitos tina Amazon.

musik cina tradisional

Alat musik Cina

Alat musik Cina mangrupikeun saksi tina budaya kuno sareng nunjukkeun tradisi musik kuno anu hirup.

Sangu di Cina

Penanaman padi di Tiongkok kawit sigana 10 taun. Kumaha tumuh, sabaraha didahar, naon anu dilakukeun ku éta. Kami bakal ngawartosan anjeun.

Piring aheng masakan Cina

Téstis, penis banténg, létah bebek, kalajengking, manuk alit, ieu mangrupikeun sababaraha piring aheng anu didahar di Cina.

Musik Norwégia

Musik rakyat Norwegia

Musik masarakat Norwegia, anu ngagaduhan akar dina abad pertengahan, ayeuna ngalaman umur emas anu anyar.

koin emas kuno

Koin Mesir Kuno

The koin koin Mesir Kuno relatif anyar, sabab éta ngan ukur muncul dina tahap pamungkas, éta Ptolemaic Mesir.

Romeo sareng Juliet

Imah Romeo di Verona

Sadayana terang Balkon Juliet anu kawéntar di Verona, Italia. Kontrasna, DPR Romeo kurang dikenal.

Asalna Perpustakaan

Asalna perpustakaan salaku tempat konservasi téks sareng maca di Mesopotamia, tapi henteu lami deui ngalirkeun ka Mesir sareng Yunani.

budaya Kolombia

Kolombia, nagara multikultural

Sapertos seueur nagara Amérika anu sanés, Kolombia mangrupikeun nagara multikultural, pot lebur pikeun sagala jinis ras sareng peradaban.

pabrik gula kolombia

Pabrik gula di Kolombia

Pabrik gula mangrupikeun nami anu haciendas kolonial lami anu ngagaduhan fasilitas pikeun ngolah tebu anu dipikaterang di Kolombia.

Acropolis di Athena

The Acropolis

Acropolis of Athena mangrupikeun ikon hébat ibukota Yunani sareng simbol kamuliaan sareng kakuatan peradaban kuno Yunani.

Daun Maple, simbol Kanada

Daun maple salaku simbol Kanada ngagaduhan akar dina sajarah padumuk munggaran di daérah Amérika Kalér.

piring hanca kawinan Yunani

Adat istiadat masarakat Yunani

Adat istiadat masarakat Yunani, anu narik perhatian pisan ka palancong nganjang ka nagara éta, mangrupikeun ahli waris dina sajarah nagara anu panjang sareng karesahan.

Pendidikan barudak Sparta

Pendidikan barudak Spartan milarian ngalatih prajurit anu hébat. Maka, aranjeunna nyiptakeun salah sahiji tentara anu paling pikasieuneun di jaman kuno.

Katerangan «Panyokong Athena»

Legenda patron Athena nyarioskeun kumaha pamilihanana timbul tina sengketa antara dewa Poseidon sareng Athena, anu dimungkinkeun dimeunangkeun.

Budak di Yunani Kuno

Aya budak di Yunani kuno, sareng kaayaan nasibna henteu béda jauh ti Mesir atanapi Roma.

Kosakata dasar Kuba

Kosa kata dasar Kuba asalna ti basa Spanyol boh dina substratum Taíno ogé pangaruh Afrika sareng Amérika.

Bahasa naon anu diucapkeun di Mesir?

Upami anjeun hoyong terang naon basa anu diucapkeun di Mesir, kami bakal nyaritakeun yén, sajabi ti basa Arab, aya panyatur liga Nubian, Beya sareng Domarí.

Coklat Swiss

Sejarah coklat Swiss

Kunaon coklat Swiss kasohor pisan sareng dihargaan? Ieu sajarahna sareng kumaha éta janten salah sahiji kakhususan gastronomik anu hébat.

euweuh nanaon

Nadaísmo nyaéta Kolombia

Nadaísmo lahir di Medellín taun 60an salaku panentang literatur sareng filosofis kana lingkungan budaya anu diadegkeun ku akademi, garéja sareng tradisi.

Bandéra Yunani

Naon anu diwakilan ku bendera Yunani?

Bendéra Yunani mangrupikeun simbol nasional nagara Yunani modéren sareng ti saprak 1978 hiji-hijina bendera resmi. Ieu hartos bentuk sareng warna na.

sinterklaas natal Holland

Adat istiadat Walanda dina Natal

Adat istiadat sareng tradisi Walanda dina Natal ngagaduhan sababaraha kaanehan anu ngajantenkeun aranjeunna benten sareng khususna menawan.

Darso Afrika Peru

Tari Afro Peruvian

Musik sareng jogét Afro-Peruvian mangrupikeun salah sahiji ungkapan artistik paling warna sareng unik dina warisan budaya Peru.

Pakéan cumbia Kolombia

Cumbia, wawakil wawakil Kolombia

Cumbia Kolombia mangrupikeun salah sahiji simbol idéntitas nasional Kolombia. Jinis musik sareng jogét masarakat ieu asli ti basisir Karibia, sanaos éta dipikaterang sareng dipikaresep di panjuru nagara.

Urang Mesir kuno

Kumaha sapertos urang Mesir kuno

Upami anjeun heran kumaha sapertos urang Mesir kuno, kami bakal nyaritakeun yén peradabanna mangrupikeun salah sahiji anu pang maju sareng rumit dina jaman aranjeunna.

Bonéka anu geulis sareng warna-warni ti Limé - Républik Dominika

Karajinan Dominika

Ungkapan utama karajinan Dominika nyaéta bonéka Limé, topéng, sareng perhiasan amér sareng larimar.

pendidikan-athena

Atikan barudak Aténia

Unggal-unggal urang ningali Yunani klasik urang pasti bisa ngabandingkeun sareng oposisi antara Athena ...

Ramses II

Firaun pangpentingna Mesir Kuno

Nagara Nil parantos ngagaduhan seueur penguasa sapanjang sajarah na. Pendakan anu mana anu paling penting firaun di Mesir Kuno.

8 tarian dunya

8 tarian dunya ieu sanés ngan ukur ngajak anjeun jogét, tapi ogé ngartos langkung saé pangaruh sareng budaya di bénten-bénten planét.

Lingkungan sareng sasak Elche

Ayeuna Elche gaduh seueur patempatan, anyar sareng tradisional, kirang langkung ageung, tapi masing-masing ngagaduhan ...

Tambang Garam Kamar Santa Kinga

Tambang Uyah Wieliczka

Pendakan tambang uyah anu dikenal ogé salaku katedral uyah bawah tanah. Éta ayana di kota Polandia Wieliczka.

Tradisi Kanada

Tradisi sareng festival di Kanada

Kami ngawartosan anjeun naon tradisi Kanada sareng naon festival Kanada anu paling khas sareng rébuan jalma anu sumping unggal taun. Naha anjeun terang aranjeunna?

joropo

Adat istiadat Vénézuéla

Kami masihan anjeun ringkesan sareng adat istiadat anu pang populerna di Vénézuéla: jogétna, sapertos Joropo, salian ti ritual, lagu sareng seueur deui!

Tatami Jepang: seni bobo di lantai

Tatami Jepang mangrupikeun salah sahiji unsur anu paling ciri di nagara Jepang sareng, kamungkinan, salah sahiji anu teu pati dipikaharti ku urang Kulon.

Sarapan Inggris

Naha anjeun terang sarapan Inggris? Endog goreng, daging babi, sosis, tomat goreng mangrupikeun bahan-bahan na. Dupi anjeun parantos nyobian?

Kostum Kolombia khas

Pendakan sadaya rahasia kostum Kolombia khas Sanjuanero Huilense, tradisi Kolombia anu khas anu bakal kaget anjeun ku sulamanna.

Baju pésta di Kuba

Pakean Kuba, pakean di Kuba

Pendakan naon kostum khas Kuba pikeun lalaki, awéwé sareng dina waktos anu béda dina sataun. Naon baju Kuba anu dianggo ku Kuba dina dinten ka dintenna?

Kostum tradisional ti Vénézuéla

Tradisi Vénézuéla

Pendakan tradisi pangpentingna Vénézuéla. Naha anjeun terang anu mana anu paling ciri tradisi béntenuel? Pendakan!

Wayuu di Kolombia

Budaya Kolombia

Kolombia ngagaduhan keragaman budaya anu unik, upami anjeun hoyong terang budaya Kolombia secara jero, tong sono analisis urang dina daérah anu pikaresepeun ieu

Porselen Jepang

Karajinan tradisional Jepang

Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan karajinan tradisional Jepang? Kami ngajelaskeun sadaya rahasia budaya sareng tradisi Jepang

La Habana

Tradisi Kuba

Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan tradisi Kuba? Kami nunjukkeun anjeun sadayana rahasia adat istiadat Kuba: budaya, gastronomi, pesta, olahraga sareng seueur deui

Adat istiadat India

Kami ngawartosan anjeun ngeunaan sadaya tradisi sareng adat istiadat India, nagara unik anu pinunjul pikeun agama, gastronomi sareng panasaran

Maca Qur'an

Agama di Maroko

Kami mawa anjeun sadayana rahasia agama di Maroko: sajarah, tradisi, ibadah sareng pamendak nagara anu nuturkeun tradisi Muslim

Adat istiadat Portugis anu paling dikenal

Adat Portugis

Portugal mangrupikeun nagara unik pikeun ngumbara, tapi teu aya anu langkung saé tibatan terang adat-istiadatna pikeun ngararasakeun sapinuhna sareng terang sapertos kumaha budaya Portugis.

Walanda Volendam

Pakéan Walanda, éta leres

Kami nyandak anjeun Rahasia papakéan tradisional Walanda: bakiak atanapi komplén anu terkenal, kostum tradisional sareng seueur deui

7 tempat paling warna di Afrika

Ti désa-désa psychedelic di Afrika Kidul dugi ka kebon biru Marrakech, 7 tempat anu paling warna ieu di Afrika bakal nalukkeun anjeun.

Bandéra Maroko

Sejarah bendera Maroko

Seueur umbul-umbul dunya anu urang hirup ngagaduhan sejarah anu khusus sareng, kadang-kadang pikaresepeun pisan ...

Garéja St. George

Agama di Mesir modéren

Agama Mesir sok maréntahkeun kahirupan warga satempat. Islam anu pangkuatna, saatos agama Kristen sareng agama Yahudi. Kami ngajelaskeun sadayana di dieu

Hidangan di réstoran Jepang

Aturan kabiasaan di Jepang

Iinditan ka Jepang mangrupikeun pangalaman anu teu tiasa dipohokeun sanaos anjeun kedah tumut kana aturan aturan sareng protokol Jepang

Poé Konstitusi di Norwégia

Adat istiadat sareng tradisi

Naha anjeun hoyong terang sadayana adat istiadat sareng tradisi masarakat Norwegia? tong sono tulisan ieu dimana kami ngungkabkeun sadayana adat-istiadatna

Polska Swédia lami

Polska, tarian setan

Kami ngungkabkeun sadaya Rahasia Swédia Polska, tari anu disebut sétan: sajarah, tradisi sareng jinis polska

Irlandia

Adat istiadat sareng tradisi Irlandia

Upami anjeun badé angkat ka Irlandia, henteu langkung saé tibatan terang adat istiadat sareng tradisi masarakat Irlandia. Éta henteu sadayana aya dina Poé St. Patrick!

tari walanda

Tarian tradisional Walanda

Kami nyandak anjeun kompilasi sareng tarian tradisional paling khas di Holland, supados anjeun terang rahasia sareng tradisi na.

serat optik

Penemuan penting di India

Naha anjeun terang yén catur diciptakeun di India? Dina tulisan ieu kami ngungkabkeun penemuan anu paling penting di India, sareng langkung ti hiji bakal kaget anjeun

matrioskas

Matryoshka, bonéka Rusia

Naha anjeun hoyong terang carita anu nyababkeun Matryoshka, bonéka Rusia anu kawéntar dipisah-pisah? didieu urang carioskeun sadayana Rahasia tina karya panasaran ieu

Cina ngarayakeun festival populér

Sababaraha ciri urang Cina

Upami anjeun hoyong terang ciri-ciri urang Tionghoa, sapertos cara hirupna, lakonan atanapi budaya anu pikaresepeun, teraskeun maca pikeun terang sadayana rahasia na

Inuman Yunani

Inuman khas Yunani

Kenalan inuman Yunani anu khas sapertos Ouzo, Metaxá, Retsina, Raki sareng anu sanés anu anjeun kedah nyobian upami badé angkat ka Yunani. Naha anjeun terang sadayana?

Anemonas Yunani

Flora sareng fauna Yunani

Pendakan flora sareng fauna Yunani, nagara anu dibagi ku dua ekoregion hébat sapertos leuweung Mediterania sareng leuweung kai anu sedeng.

Sejarah téater Vénézuél

Upami anjeun hoyong terang sajarah téater Vénézuél, tong hilap analisa lengkep ieu dimana kami ngungkabkeun sadaya rahasia téater di Vénézuéla

Adat istiadat Kolombia

Adat istiadat Kolombia

Upami anjeun badé angkat ka Kolombia, langkung saé anjeun terang sadayana adat istiadat sareng panasaran Kolombia. Entong sono sadaya adat istiadat Kolombia!

Warisan budaya di Peru

Seueur tarian sareng musik ngajantenkeun tradisi Peru tahan, disumbangkeun ti Afrika ku populasi anu asalna ti Kongo, ...

Agama Inca sareng kosmogoni

Agama Inca mangrupikeun sistem ritus sareng kapercayaan tradisional anu rumit, ngempelkeun warisan ti budaya-budaya sateuacanna, ti ...

Michael collins

Lima film kanggo ngartos Irlandia

Pastikeun pikeun ningali lima pilem ieu ngeunaan Irlandia sabab éta bakal ngabantosan anjeun pikeun terang sareng ngartos nagara anu saé ieu.

Sejarah sareng géografi Kanada

Kanada mangrupikeun nagara anu lega pisan sareng bentang alam anu endah. Ékonomis sareng struktural, éta nyarupaan tatangga na ti ...

Géografi Yunani

Yunani perenahna di ujung kidul Semenanjung Balkan. Luas wilayahna 131.957 kilométer pasagi, ...

Musik di Mesir Kuno

Musik naon anu kadéngé di Mesir

Naha anjeun ngarencanakeun ngumbara di Bumi Firaun, tapi hoyong terang naon musik anu kadéngé di Mesir? Kalebet sareng urang bakal nyarioskeun sadayana.

Diajar jogét di New York

Diajar jogét di New York

Di jalanan New York anjeun tiasa ngambekan seni, tanaga, warna, musik, eksotik. Tangtosna, dina waktos ...

Pembuluh parunggu Cina

Cina sareng gangsa

Karajaan Cina ngawasa karajinan parunggu sareng ngawariskeun urang harta karun anu hébat

Ngajalajah kota Lima di Peru

Lima, kota anu tentakuler ieu dimana sapertilu urang Peruvian cicing, sanaos nampilkeun seueur harta anu matak dipanggihan sareng anu ngajantenkeun anjeun hilap kesan goréng anu mimiti.

Kahirupan di Athena

Athena mangrupikeun kota simbolis, kota kabébasan, seni sareng démokrasi. Kiwari, kota modéren ieu, pinuh ku kahirupan, nawiskeun para pengunjung seueur tempat-tempat wisata, kalebet musium, rupa-rupa toko, pusat budaya anu saé, réstoran, réstoran, gereja, monumen sareng gedong lami.

Poster Rusia

Desain poster Rusia parantos dianggo salaku médium iklan anu épéktip sareng masif, nanging ngan ukur di wilayah Soviét desain poster ngagaduhan pentingna politik.

Adat istiadat sareng tradisi di Peru

Pisco mangrupikeun alkohol anu paling terkenal di Peru. Mangrupikeun minuman keras anu seueur dianggo pikeun koktail sareng khususna ngadamel pisco haseum, campuran anu lezat anu pantes dicobaan.

Athena, tradisi, cara hirup sareng adat istiadat

Warga lokal dibédakeun ku sipat karakter sapertos séntiméntal sareng saraf, sanaos dina kaayaan tanggel waler, aranjeunna tiasa nunjukkeun kasobaran sareng gampang ngabéréskeun konflik naon waé. Teu aya ragu yén Athena ngagaduhan budaya nyalira dina tataran komunikasi.

Tugu penting di Inggris

Kali ieu kami hoyong nyaritakeun ngeunaan sababaraha tugu pangpentingna di Inggris, dimimitian ku Westminster Abbey.

Bilik Telepon di Inggris

Stan telepon di Inggris mangrupikeun salah sahiji fitur anu khas sareng elemen anu ngajantenkeun nagara ieu khususna khususna kota London.

Piring khas di Swiss

Di Swiss henteu sadayana gunung-gunung pinuh ku salju, Resort ski sareng bentang usum salju, aya ogé tempat wisata anu sanés anu tiasa dinikmati.

Peringatan Kanada urang

Dina skala nasional, lokal sareng individu, Kanada miélingkeun pangorbanan anu ditampi ku jalma-jalma nyalira salami Perang Dunya Kahiji.

Lambang sareng simbol kota Amsterdam

Lambang Amsterdam ngagaduhan tilu palang, "palang St Andrew's" pikeun ngahargaan ka Rosul Andrew, anu janten pamayang, sareng syahid dina palang bentuk X.

Musik Mesir

Lagu sunda kuno kuno

Palaku sareng penyanyi Peter Pringle parantos nyusun lagu cinta Mesir Kuno sareng téks anu dicandak tina Chester Beatty Papyrus. Naha anjeun hoyong ngupingkeunana?

Lukisan

Awéwé di Mesir Kuno

Awéwé di Mesir Kuno hirup cukup ogé. Nyatana, aranjeunna moal hirup langkung saé. Aranjeunna ngagaduhan sipat sareng tiasa maréntah, sareng anu sanésna.

Budaya Amsterdam

Amsterdam asalna kota Katolik tanpa anti-Protestan. Dina akhir abad ka-XNUMX Garéja Ortodok Calvinist Réformasi muncul.

Landmark anu kawéntar di Kanada

Menara Cabot diwangun dina 1897, sareng mangrupikeun monumen peringatan 400 taun pendakan Newfoundland, janten simbol pulau Kanada.

Músicos

Musik di Mesir

Di bumi Firaun urang tiasa ngupingkeun musik masarakat, diwariskeun ti generasi katukang, anu ngajantenkeun anjeun ngimpi tina catetan munggaran.

Tugu anu aya hubunganana di Kroasia

Hasilna, aya tugu anu aya hubunganana di Kroasia mimitian ti gereja-gereja dugi ka istana, anu diwangun ngagunakeun téknik inovatif anu béda.

Sejarah pulau Corfu

Pulo Corfu parantos disebatkeun ku Homer, sareng éta mangrupikeun halteureun terakhir Ulysses (Pulo Faiacs) dimana anjeunna gagal nalika kapalna karam.

Kumaha pendidikan di Mesir

Pendidikan di Mesir Kuno nampilkeun jarak anu jauh tina sistem pendidikan masarakat urang ayeuna. Aslina…

Barudak robih, barudak peri

Mitologi Irlandia nyarioskeun "barudak anu dirobih", barudak anu peri dirobih pikeun murangkalih manusa sareng anu teu gaduh émosina

Sejarah Acropolis di Athena

Acropolis dicicingan ti saprak 7.000 SM. Sapanjang peradaban Mycenaean, tembok diwangun di sakitar Acropolis, sareng parantos nunjukkeun yén aya ogé karaton Mycenaean di dinya.

Naon ari Tbourida?

Tbourida mangrupikeun prakték tunggang kuno anu dijalankeun salaku ritus Badui nalika balik ti ekspedisi atanapi dina tanggal-tanggal penting.

Vrije Universitas

Studi seni di Amsterdam

Amsterdam mangrupikeun kota dimana seni aya pisan sareng dimana anjeun tiasa diajar sababaraha taun di pusat pendidikan anu béda sareng penting.

Sapatu kai Walanda

Sapatu kai? Warisan khas Belanda? Sigana moal aya jalma anu tiasa masihan kami ...

Budaya Walanda

Budaya Walanda rupa-rupa, nunjukkeun béda régional ogé pangaruh asing berkat padagang ...

Natal di Maroko

Diantara perayaan Kristen, Natal mangrupikeun hal anu paling penting, kumargi unggal 25 Désémber nyaéta ...

Universitas Téknis Delft

Delft University of Technology mangrupikeun universitas modéren anu gaduh tradisi anu euyeub. Dalapan fakultas na langkung ti 40 ...

Ayurveda

Kontribusi Penting ti India

Hayu urang diajar ngeunaan sababaraha sumbangan anu paling penting anu dipasihkeun ku India. Hayu urang mimitian ku nyebatkeun topik matématika. India ...

Aruna Asaf Ali

Pejuang Kabebasan Awéwé India

Kali ieu urang bakal patepang sareng pajuang kabébasan awéwé anu paling penting di India. Hayu urang mimitian ku nyebut Rani ...

Arsitéktur Walanda

Mangsa penting mimiti arsitéktur Walanda nyaéta nalika Jaman Emas Belanda ti mimiti ...

Gond

Suku India

Waktos Ieu kami bade minuhan suku anu paling penting di India. Hayu urang mimitian ku nyebutkeun Bodos, etnis ...

Patempuran Plassey

Perang sareng Perang India

Dinten ayeuna urang badé diajar perkawis perang sareng perang anu paling penting di India. Hayu urang mimitian ku nunjukkeun Perang Plassey ...

Patempuran Hydaspes

Perang India Kuno

Kali ieu urang bakal terang sababaraha perang sareng perang anu paling penting di India Kuno. Hayu urang mimitian ku nyebut ...

Kate morton

Novelis Australia Pangsaéna

Kali ieu urang bakal pendak sareng novelis Australia anu pangsaéna. Hayu urang mimitian ku nyebut Kate Morton, saurang novelis anu parantos nerbitkeun ...

Bandura, gitar Rusia

Bandura mangrupikeun alat senar anu kawéntar dina sajarah musik Ukraina. Éta ngagabungkeun unsur-unsur sansara ...

Legenda Aisyah Kandisha

Legenda asal Maroko gaduh protagonis na Aisyah Kandisha, mahluk sakti sareng feminin anu cicing di sumur, ...

Adat istiadat anu saé di Holland

Masarakat Walanda egaliter sareng modéren. Jalma-jalma saderhana, toleran, mandiri, mandiri, sareng wirausaha. Aranjeunna ngahargaan pendidikan, ...

Lagu Australia kawéntar

Kali ieu urang bakal nyarioskeun lagu-lagu Australia anu kawéntar. Hayu urang mimitian ku nyebut John Williamson's True Blue, lagu ...

Universitas Kairo

Universitas Kairo perenahna di Giza, dianggap pusat diajar anu pangsaéna di nagara anu parantos ...

Karajinan tradisional Rusia

Karajinan Rusia mangrupikeun bagian tina tradisi masarakatna anu seni na parantos diturunkeun turun-tumurun….

Harta karun Mycenae

Peradaban Mycenaean pre-Hellenic ti akhir Zaman Perunggu. Dina akhir abad ka-XNUMX Heinrich Schliemann di ...

Tradisi Caracas

Lokasina di dataran sapanjang basisir kalér Amérika Kidul, ibukota Vénézuéla, ...

San Antonio mangrupikeun festival tradisional anu paling jero

Pésta San Antonio di propinsi Castellón, tradisi sareng seuneu

Festival Sant Antoni dirayakeun tanggal 17 Januari sareng acara pikeun ngahormat anjeunna dijadwalkeun boh dina dinten éta, dina akhir minggu sateuacan, saatos, atanapi bahkan lepas dugi ka Fébruari. Kanyataanna aya sababaraha kota di propinsi Castellón anu henteu ngarayakeun festival Sant Antoni. Seueur-seueurna program program kotamadya pikeun ngahargaan santo ieu, santo pelindung sato, anu ngagaduhan akar jero di dunya padesaan sareng anu masih bertahan dina budaya modéren urang, sakapeung sakedik nyimpang tina motivasi karuhunna sareng dina kasus sanésna ngajaga sadayana hakekat tradisi anu dijaga sareng diklaim ku kotamadya Castellón salaku tanda idéntitas anu otentik.

Ondense Manuel Alfonso Ortells cicing di Bordeaux.

Ondense Manuel Alfonso Ortells, mémori hirup Mauthausen

Ondense Manuel Alfonso Ortells mangrupikeun salah sahiji langkung ti 10.000 urang Spanyol anu dideportasi ka kamp-kamp konsentrasi sareng salah sahiji ti saeutik anu tetep ayeuna nyarioskeun ngeunaan hal éta. Manuel Alfonso Ortells nyaéta kartunis. Éta nyalametkeun hirupna pikeun angkat damel di kantor pikeun pangwangunan lapangan sareng ngadamel gambar porno pikeun ngagentos jatah tuangeun.

Museum Utama Brasil

Salami mangabad-abad penjajahan, Brasil parantos ningali jutaan imigran sareng budak ti sakumna dunya ngalangkungan. Naon…

Alat musik Rusia

Balalaika Éta mangrupikeun alat musik senar anu kawéntar di Rusia, kalayan awakna segi tilu ciri sareng tilu senar. Anu…

Tarian tradisional Rusia

Tari rakyat Rusia tradisional lega sareng rupa-rupa sapertos bangsa nyalira. Sanaos kaseueuran urang asing ...

Universitas Oxford Medieval

Oxford tiasa janten tujuan anu sampurna pikeun wisatawan anu nganjang ka Inggris, sabab 'kota spiers impian' ieu ngan ukur pondok ...

Patung di Rusia: Vera Mukhina

Vera Mukhina henteu diragukeun mangrupikeun pemahat anu paling hébat dina jaman Uni Soviét anu ngasimilasi seueur konsép artistik kalebet ...

Misteri asalna Berber

Iraha anjeun sumping ka Maroko atanapi ngajajah tempat-tempat anu dipikaresepna, anjeun biasana mendakan tanda peradaban kuno anu ...

Taoisme di Cina

Lao Zi mangrupikeun pencipta Taoisme anu namina Li Er, kalayan Dan salaku landianna. Anjeunna mangrupikeun pamikir ...

Partéy Musisi

Musik tradisional kanaria

  Musik populér Canaria lahir dina pangaruh budaya, Éropa sareng Amérika, anu ngeuyeuban kapuloan sapanjang ...

Pakean di Maroko

Iraha waé urang ngumbara penting pikeun diémutan kumaha pakéan. Di hiji sisi aya masalah tradisional sareng budaya ...

Asal Yunani tina mimik

Asal muasalna drama mimin di Kulon aya di téater kuno Yunani, dina festival déwa Dionysus ...

Flora El Hierro

Flora Pulo El Hierro

  Di El Hierro, ogé di sésana Kapuloan Kanaria, anjeun bakal mendakan sajumlah ageung spésiés ...

Ferécides of Syros

Ferécides de Siros mangrupikeun filsuf Yunani sateuacan Socrates, abad ka XNUMX SM sareng janten guru Pythagoras. Lahir…

Hari Ibu di Cina

Sanaos Hari Ibu asalna di Amérika Serikat, jalma-jalma di Cina nyandak éta tanpa ragu ieu ...

Seni sareng budaya di Rusia

"Rusia mangrupikeun tatarucingan anu dibungkus misteri dina enigma." Ieu kecap tina negarawan Inggris anu kawéntar Winston Churchill ...

Lambang Paskah di Inggris

Beda sareng naon anu kajantenan di nagara-nagara Éropa anu sanés, Paskah di Inggris henteu dicirikeun ku ...

Tradisi Easter di Inggris

Salah sahiji festival anu paling penting dina taun Kristen dirayakeun di Inggris di Paska. Éta pinuh ku adat istiadat, anu ...

Penyanyi paling populér di Venezuela

José Luis Rodríguez ogé penyanyi ti Venezuela anu janten terkenal ku lagu-laguna salami taun 80an, sareng di dinya sareng pencét Agarrense de las manos yén anjeunna jaya di penjuru dunya, ogé dina waktos éta anjeunna damel salaku aktor dina seueur novel di nagara-nagara Amérika Latin anu béda, tapi khususna di Méksiko sareng di bantenna.

Aktris Venezuelan anu kawéntar

Palaku sanés anu kawéntar taun 80an nyaéta Carlos Mata, anjeunna henteu ngan ukur bertindak dina sinétron anu béda tapi ogé penyanyi sareng parantos ngaluarkeun sababaraha albeum, kalebet nyusun lagu-lagu pikeun novel anu anjeun damel, Carlos Mata ogé pamajikanana ngagaduhan karir anu lega salaku seniman sareng aktor.

Ngajar Spanyol di Australia

Salah sahiji alat pangsaéna anu urang gaduh nalika urang mutuskeun cicing di nagara sanés nyaéta basa indung urang. Anu nyarios basa Inggris seueur ...