Nepal

Nepal mangrupikeun nagara anu béda. Upami anjeun nganjang ka dinya, anjeun bakal ningali gunung-gunung pangluhurna di dunya sareng warisan monumental candi anu hébat.

Naon anu kudu dilakukeun di Marrakech

Upami anjeun hoyong terang naon anu kedah dilakukeun di Marrakech, kami bakal nyaritakeun yén éta ngagaduhan warisan anu monumental sareng sajarah anu ageung sareng gastronomi anu ngeunah.

Tujuan pikeun ngumbara nyalira

Aya tujuan pikeun ngumbara ngan di lima buana. Kami nyarankeun tempat sapertos Vietnam, Peru, Selandia Baru, Kanada atanapi Kénya.

Naon anu kedah ditingali di Norwégia

Upami anjeun parantos mikirkeun naon anu kedah ditingali di Norwégia, kami bakal nyaritakeun yén nagara Skandinavia langkung ti bentang salju sareng lampu kalér.

Hal anu kedah dilakukeun di Pontevedra

Upami anjeun heran kana naon anu kedah dilakukeun di Pontevedra, kami bakal nyaritakeun yén éta ngagaduhan warisan anu luar biasa sareng lingkungan anu istimewa.

Taman Alam Salinas

Formentera

Formentera mangrupikeun pulau pangleutikna anu dicicingan ku jalma-jalma anu ngawangun Pitiusas sareng éta moal ngantepkeun anjeun acuh kusabab kaéndahan alam anu hébat pisan.

Sri Lanka

Sri Lanka

Sri Lanka, katelah Tear of India, nawiskeun anjeun bentang anu indah, pantai spektakuler sareng monumen kuno.

seni-budaya pribumi kanada

Karajinan Kanada sareng Tradisi

Naha anjeun terang yén sakitar 300 rébu urang asli cicing di Kanada anu nyarios 58 basa atanapi dialék milik sapuluh kelompok linguistik ...

Corsica

Corsica

Corsica mangrupikeun salah sahiji tujuan wisata anu penting di Mediterania pikeun kaajaiban alamna, pantai sareng iklim na anu saé.

Pamandangan Kosta Brava

Costa brava

Costa Brava nawiskeun anjeun alam anu berkesan, kota-kota leutik anu pinuh ku pesona sareng monumen sareng gastronomi anu indah.

Lebak Arán sareng Viella, ibukota na

Lebak Aran

Lembah Arán, di Lleida Pyrenees, ngagaduhan bentang gunung sareng danau anu saé, tapi ogé rute Romanesque anu saé.

Témbong Funchal

Naon anu kedah ditingali di Madeira

Upami anjeun heran naon anu kedah ditingali di Madeira, kami bakal nyaritakeun yén kapuloan Portugis ngagaduhan sipat anu berkesan sareng warisan seni anu saé.

Walikota Plaza di La Puebla de Montalbán

Kota-kota Toledo

Kota-kota Toledo nawiskeun anjeun warisan anu luar biasa anu luar biasa, lansekap Kastil anu indah sareng gastronomi anu ngeunah.

Pamandangan Cazorla

Kota-kota Jaén

Kota-kota Jaén nawiskeun anjeun sipat anu saé, tapi anu langkung ti éta aranjeunna ngagaduhan warisan anu luar biasa.

Maladéwa

Hal anu kedah dilakukeun di Maladéwa

Upami anjeun heran kana naon anu kedah dilakukeun di Maladéwa, kami bakal nyaritakeun yén éta ngagaduhan monumen sareng gastronomi anu béda, tapi anu paling penting ti kaindahan alam anu mengagumkeun.

Pandangan tina aurora borealis

Naon anu kedah ditingali di Lapland

Upami anjeun heran naon anu kedah ditingali di Lapland, kami bakal nyaritakeun yén anjeun gaduh lampu kalér anu éndah, tapi ogé impian bentang sareng bahkan imah Santa Claus.

Pandangan Cancun

Quintana Roo

Quintana Roo perenahna di Karibia Méksiko, anu disebut Riviera Maya, sareng nawiskeun anjeun pantai anu saé, asakan anu saé sareng seueur sejarah.

Pamandangan Bali

Bali di Indonésia

Wisata ka Bali di Indonésia nyaéta pikeun terang dunya anu bénten pisan sareng urang. Tapi ogé nganjang ka tempat alam anu indah sareng monumen unik.

Pandangan Cádiz

Naon anu kedah ditingali di propinsi Cádiz

Upami anjeun heran naon anu kedah ditingali di propinsi Cádiz, kami bakal nyaritakeun yén éta ngagaduhan pantai sareng gunung, monumen anu saé sareng gastronomi anu saé.

Pandangan Peñón de Ifach

Costa blanca

Kosta Blanca nambihan iklim anu istimewa, pantai anu megah, warisan sejarah-seni anu lega sareng gastronomi anu lezat.

Pandangan Basisir Amalfi

Naon anu kedah ditingali di Basisir Amalfi

Upami anjeun naros naon anu kedah ditingali di Basisir Amalfi, kami bakal nyaritakeun yén éta nawiskeun anjeun pantai anu megah, bentang anu saé sareng kampung-kampung anu pinuh ku khasna.

Pandangan San Marino

San Marino

San Marino, di samenanjung Itali, mangrupikeun salah sahiji nagara anu pang alitna di dunya. Tapi éta ngagaduhan sajarah anu euyeub sareng warisan monumental anu saé.

naon-kanggo-tingali-di-salzburg

Naon anu kedah ditingali di Salzburg

Upami anjeun hoyong terang naon anu kedah ditingali di Salzburg, tong sono sadaya tempat penting ieu anu kami sebatkeun. Naha éta bakal janten tujuan pakansi salajengna?

naon neng di wina

Naon anu bakal didatangan di Wina

Upami anjeun naros naon anu bakal didatangan di Wina, kami gaduh jawaban anu pangsaéna dina sudut-sudut khusus, sareng sajarah sareng kaindahan anu saé.

Norwégia dina Natal

Tujuan dimana hirup Natal anu endah

Upami anjeun milari nyéépkeun Natal anu héran sareng béda, tujuan anu pangsaéna ieu janten pilihan anu ideal pikeun kabur ti tuang kulawarga.

Kota-kota anu saé caket Barcelona

Kota-kota anu saé caket Barcelona

Kota-kota anu saé caket Barcelona mangrupikeun papanggihan anu nyata, balik ka jaman baheula sareng warisan sejarah anu hébat anu anjeun kedah terang.

Spa pangsaéna di Spanyol

Upami anjeun badé bersantai di akhir minggu payun, kabur ka spa anu pangsaéna ieu di Spanyol dimana kanyamanan dilengkepan ku kaséhatan anu langkung saé.

Samenanjung Jutlandia

Samenanjung Jutlandia

Semenanjung Jutlandia mangrupikeun salah sahiji daérah anu paling luar biasa anu ngamungkinkeun urang pikeun mikaresep legenda, sajarah Vikings sareng taman atanapi musium.

Oberammergau

Oberammergau

Oberammergau mangrupikeun kota anu paling menawan. Tempat anu istiméwa kalayan seueur juru anu pinuh ku kaéndahan sareng seueur sajarah.

Kota-kota éndah Cantabria

Kota-kota éndah Cantabria

Kami ngadamel pilihan kota-kota éndah Cantabria. Jalan-jalan ngalangkungan tempat-tempat anu waktosna tetep sareng dimana urang tiasa mikanyaah kaendahanana.

Marrakech

Tujuan pikeun liburan di sabtu minggu

Upami anjeun ngagaduhan 2 atanapi 3 dinten pikeun nyambungkeun sareng mendakan tempat-tempat anu énggal, tujuan ieu pikeun liburan di akhir minggu janten gampang pisan pikeun anjeun.

Taman Nasional Plitvice

Danau Plitvice: Dongéng Kroasia

Curug gaib, gunung sareng leuweung beech atanapi danau dongeng ngawangun Plitvice Lakes National Park anu indah di Kroasia. Entong sono

Naon anu kedah ditingali di Sofia

Naon anu kedah ditingali di Sofia

Upami anjeun naros naon anu kedah ditingali di Sofia, kami bakal masihan anjeun rangkéan sudut sareng daérah konci anu anjeun kedah kunjungi dina perjalanan anu langkung penting ieu.

Rute Désa Bodas

Setenil de las Bodegas: seni ngukir batu

Dianggap salah sahiji kota anu paling panasaran di Andalusia, Setenil de las Bodegas ngajak anjeun jalan-jalan anu pikaresepeun antara imah-imah anu diukir kana batu éta sorangan.

Romantis perjalanan Bruges

Tujuan pikeun liburan romantis

Aya seueur tujuan pikeun liburan romantis anu tiasa urang pilih. Kami parantos milih anu tiasa didatangan ku jalan gancang.

Ibu kota Wétan Tengah

Mesjid-mesjid lavish, distrik kauangan futuristik atanapi lingkungan anu ditulis ku sajarah ngawangun ibukota ieu di Wétan Tengah anu anjeun moal sono.

Pantai Tahiti

Pantai pangalusna di dunya

Kami ningali pantai anu pangsaéna di dunya pikeun ngewa dunya antara cai pirus, keusik bodas sareng ratusan tangkal palem

Hal anu kedah dilakukeun di Trujillo

Naon anu kedah ditingali dina Trujillo

Upami anjeun mikirkeun naon anu kedah ditingali di Trujillo, maka kami ngajukeun wisata anu khusus, dimana kami bakal nutupan sadaya juru di kota Cáceres anu saé ieu.

7 Kaajaiban Dunya Modern

7 Kaajaiban Dunya Modern ngalebetkeun urang kana warisan anu pinuh ku sajarah sareng rahasia ti Cina dugi ka jangkung Peru.

Tugu pangpentingna di dunya

Ti Jepang dugi ka Granada, kami neuleumkeun diri kana monumen anu paling penting di dunya pikeun ngadorong anjeun ngalaksanakeun perjalanan anu pamungkas.

Pulo Tavira

Naon anu kudu dilakukeun di Pulo Tavira

Upami anjeun hoyong terang naon anu kedah dilakukeun di Pulo Tavira, maka tong sono naon anu urang gaduh pikeun anjeun. Tujuan khusus kalayan seueur kagiatan anu kedah dilakukeun

Morella

Naon anu kedah ditingali dina Morella

Entong sono naon anu kedah ditingali di Morella. Salah sahiji kota anu paling indah di Spanyol ninggali kami kalayan pesona na ngaliwatan istana, tembok sareng seueur deui.

Tingali Avila dina hiji dinten

Naon anu kedah ditingali di Ávila dina hiji dinten

Upami anjeun hoyong terang naon anu kedah ditingali di ávila dina hiji dinten, kami bakal nunjukkeun ka anjeun sadaya tempat anu dipikaresep sareng juru anu anjeun henteu tiasa sono. Perjalanan anu pinuh ku sajarah

Naon anu bakal didatangan di Benidorm

Naon anu bakal didatangan di Benidorm

Upami anjeun hoyong terang naon anu bakal didatangan di Benidorm, kami tinggalkeun anjeun sareng juru anu paling berkesan. Salaku tambahan, pantai sareng kagiatan luang pangsaéna ngalengkepan daptar.

Dimana ngarambat dina Oktober

Dimana ngarambat dina Oktober

Pilarian terang dimana perjalanan dina Oktober. Tempat anu sampurna, kalayan suhu anu saé sareng seueur hal anu tiasa dipanggihan. Tong dipikir dua kali!

Naon anu kudu dilakukeun di Tenerife

Kapuloan Canary nampilkeun simbut pilihan sareng atraksi anu mendakan di Tenerife mangrupikeun gempa anu pangsaéna pikeun ngaraosan sadayana. Ti mimiti ngojay di pantai impian dugi ka naék puncak paling luhur di Spanyol, aya seueur anu kedah dilakukeun di Tenerife dina sababaraha bulan ka payun.

Peta lokasi Game of Thrones

Peta Kaulinan Thrones

Kami marios sababaraha lokasi anu paling penting dina Game of Thrones. Tempat unik anu parantos urang tingali salami séri.

Air mancur sareng kebon karaton Segovia

Ladang Segovia

Entong sono jalan-jalan ieu ngalangkungan istana karajaan atanapi kebon Segovia. Lingkungan anu unik, sareng kebon sareng cai mancur dina kaayaan konservasi anu sampurna.

Dimana ngarambat Séptémber

Dimana ngarambat Séptémber

Entong sono pilihan tujuan ieu pikeun ngumbara dina bulan Séptember anu bakal ngareuwaskeun anjeun. Anjeun bakal mendakan tempat unik pikeun dinikmati bulan éta!

Liburan Fiji Islands

Kapuloan Fiji

Upami tujuan anjeun anu salajengna nyaéta Kapuloan Fiji, kami bakal masihan anjeun sadayana inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngajantenkeun perjalanan langkung ti teu hilap. Tina naon anu kedah dilakukeun di kapuloan ieu, dugi ka harga sareng data dipikaresep anu urang peryogi pisan. Naha urang ngepak?

Pulo misterius

Tanna, hiji pulau anu misterius di Samudera Pasipik

Tanna perenahna di Samudera Pasipik. Mangrupikeun salah sahiji seueur pulau anu ngawangun nusantara Vanuatu. Tapi tanpa diragukeun, anjeunna gaduh hal anu hébat pikeun didakan. Éta ngeunaan pulau misterius anu dicarioskeun ku Jules Verne nalika éta. Naha anjeun hoyong lebet kana éta?

Sintra

Sintra

Dinten ayeuna urang angkat ka Sintra. Tempat gaib anu pinuh ku legenda anu anjeun kedah kunjungi sahenteuna sakali dina kahirupan anjeun. Kami nyandak tur saderhana pikeun sadaya poin konci éta. Tanpa ragu, anjeun bakal nyandak kenangan anu khusus pisan. Dupi urang angkat?

Naon anu kedah ditingali dina Verona

Naon anu kedah ditingali dina Verona

Anjeun teu tiasa sono naon anu kedah ditingali dina Verona. Tempat-tempat simbul anu pinuh ku roman sareng dimana éta bakal nyandak urang ka jaman sasarengan sareng sejarah Romeo sareng Juliet

Naon anu kedah ditingali di Malta

Naon anu kedah ditingali di Malta

Entong sono kana naon anu kedah ditingali di Malta. Wisata pulau-pulau utama na, ogé kota-kota na pinuh ku khasanah arsitektur sareng budaya anu hébat

Balkon Éropa

Naon anu kedah ditingali di Nerja

Pendakan naon anu kedah ditingali di Nerja. Tempat anu unik sareng khusus di Costa del Sol anu bakal ngajantenkeun anjeun murag asih. Anjeun bakal ngartos naha éta mangrupikeun salah sahiji tujuan wisata paling.

Pulo James Bond di Thailand

Pitunjuk Backpacker ka Thailand

Upami anjeun iinditan salaku backpacker ka Thailand entong sono pituduh kami dimana kami ngajarkeun naon anu kedah dibawa, kumaha perjalanan, tukeur mata uang sareng trik sanés

Tradisi Kanada

Tradisi sareng festival di Kanada

Kami ngawartosan anjeun naon tradisi Kanada sareng naon festival Kanada anu paling khas sareng rébuan jalma anu sumping unggal taun. Naha anjeun terang aranjeunna?

kapuloan kolombia san andres

Pulo Kolombia

Kami ngajelaskeun pesona pulau-pulau utama Kolombia: San Andrés, pulau Rosario, San Andrés sareng Providencia sareng pulau-pulau Kolombia anu sanés.

Whithsunday

Pariwisata di Australia

Ieu mangrupikeun tempat anu paling saé pikeun lengkep nikmati wisata di Australia. Anjeun teu tiasa sono ka karang panghalang hébat atanapi Tasmania anu luar biasa!

mobil khas has

Inpormasi ngeunaan Kuba

Kami mawa anjeun serangkaian fakta anu panasaran ngeunaan Kuba sahingga anjeun tiasa ngarencanakeun perjalanan anu luar biasa ka tempat anu unik sareng saé ieu sareng henteu kakurangan inpormasi ngeunaan Kuba

Padepokan San Juan Basque Nagara

Pulo sakti San Juan de Gaztelugatxe

Salah sahiji titik wajib di basisir Basque nyaéta San Juan de Gaztelugatxe. Tempat anu ngagabungkeun tradisi sareng lingkungan gaib. Kami ngawartosan Rahasia na.

Naon pulau-pulau ABC?

Ka kapuloan anu paling kasohor di Karibia urang kedah nambihan Trinidad anu dibentuk ku Aruba, Bonaire sareng Curaçao, tujuan anu muncul anu dikenal salaku kapuloan ABC.

Sejarah sareng penjajahan Vénézuéla

Sejarah sareng penjajahan Vénézuéla

Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan penjajahan sareng sajarah Vénézuéla? Entong sono tulisan ieu dimana kami ngungkabkeun sadaya rahasia Vénézuéla

dokumén pikeun nuliskeun norway

Sarat pikeun asup ka Norwégia

Upami anjeun hoyong lebet Norwégia, duanana pikeun digawé boh pikeun ngarambat, ieu mangrupikeun syarat utama anu anjeun kedah lebetkeun: dokuméntasi, visa ...

Puri Neuschwanstein

Neuschwanstein, Cinderella's Castle

Naha anjeun badé didatangan Istana Neuschwanstein, istana sapertos Cinderella? Nya, tuturkeun pituduh ieu dimana kami ngajelaskeun sadayana anu anjeun kedah terang

Caño de Cristales di Orinoquia

Daérah Kolombia

Milarian anu mana 5 daérah Kolombia sareng kumaha daérah na diatur dina departemén anu sanés. Naha anjeun terang ibukota na? Panggihan di dieu!

Adat istiadat Kolombia

Adat istiadat Kolombia

Upami anjeun badé angkat ka Kolombia, langkung saé anjeun terang sadayana adat istiadat sareng panasaran Kolombia. Entong sono sadaya adat istiadat Kolombia!

Wayah pangsaéna pikeun indit ka Kanada

Usum luhur pikeun nganjang ka Kanada dina usum panas nyaéta ti bulan Juli dugi ka Agustus. Dina sasih-bulan éta nalika éta paling panas sareng nagara na paling cerah.

Suku pribumi di Vénézuéla: Warao

Kami ngawartosan anjeun sadayana ngeunaan Warao, hiji suku pribumi di Vénézuéla anu ngagaduhan ciri khas karajaan, karajinan, pendidikan, transportasi sareng perumahan

Peringatan Kanada urang

Dina skala nasional, lokal sareng individu, Kanada miélingkeun pangorbanan anu ditampi ku jalma-jalma nyalira salami Perang Dunya Kahiji.

Sejarah pulau Corfu

Pulo Corfu parantos disebatkeun ku Homer, sareng éta mangrupikeun halteureun terakhir Ulysses (Pulo Faiacs) dimana anjeunna gagal nalika kapalna karam.

Bahahia sareng pantai-pantai na

Aranjeunna nyarios yén éta mangrupikeun nagara anu paling pikaresepeun di Brazil, tapi dina kanyataanana Bahia masih ngan ukur strip ...

Semenanjung Cobourg

Peninsulas utama Australia

Dinten ieu kami bakal terang semén utama Australia. Hayu urang ngamimitian wisata di Semenanjung Cobourg, samenanjung leutik anu aya di ...

Plateaus di Australia

Kali ieu urang bakal terang dataran luhur Australia. Hayu urang ngamimitian wisata di Atherton Plateau, dataran subur anu ...

Gletser di Australia

Naha anjeun terang yén di Australia anjeun tiasa ngadatangan glasier? Leres, salah sahijina nyaéta Gotley Glacier, glacier anu ngagaduhan ...

Pantai favorit Mesir

Seueur nagara di Afrika Kalér nampi lokasi anu pikaresepeun di laut. Sababaraha pangunjung angkat ka Maroko, ...

Abanindranath Tagore

Pelukis Pinunjul di India

Dina kasempetan ieu kami bakal terang saha waé pelukis anu paling terkenal di India. Hayu urang mimitian ku nyebut Abanindranath Tagore, dianggap salaku ...

Manaus, kota karét

Manaus mangrupikeun ibukota nagara Amazonas kalayan sakitar 2 juta jiwa perenahna di jantung ...

Gunung Ossa

Pegunungan Penting di Tasmania

Tasmania mangrupikeun tujuan anu hadé pikeun olahraga petualangan, khusus pikeun gunung. Hayu urang terang gunung na anu paling penting….

Taun Anyar di Puerto Rico

Puerto Rico mangrupikeun pulau anu saé sareng dilebetkeun wilayah Amérika Serikat anu ngarayakeun Taun Anyar na sauyunan ...

Tradisi Natal di Argentina

Kalayan pangaruh Éropa anu kuat Natal di Argentina jauh langkung mirip sareng Éropa sareng Amérika Kalér ...

Kata tjuṯa

Naon Pegunungan Utama Australia?

Dina kasempetan ieu kami bakal didatangan sababaraha gunung anu paling penting di Australia. Hayu urang ngamimitian wisata di Gunung Wellington, a ...

Gunung seuneuan Kanada

Kanada gaduh 21 gunung seuneuan anu aktip atanapi dianggap berpotensi masih aktip. Diantara anu utama anu urang gaduh: Benteng Selkirk ...

Taj Mahal

Tugu Sejarah India

Dinten ieu kami bakal didatangan tugu sajarah pangpentingna di India. Hayu urang mimitian ku nunjukkeun kasus Taj ...

Kota-kota gastronomis Cina

Asakan Cina, anu aheng, ngeunah sareng rupa-rupa, narik perhatian anu nganjang ti sakumna dunya pikeun naon ...

Santorini, Pulo Vampir

Folklore Yunani pinuh ku dongéng ngeunaan mayit, disebut vrykolakes anu cenah sering sering ...

Yowie

Makhluk Mitologi Australia

Dinten ayeuna urang bade pendak sareng makhluk utama mitologi Australia. Hayu urang mimitian ku nyebut Yowie, a ...

Kota pinding Québec

Seueur anu nyarios yén Québec mangrupikeun kota anu paling éndah sareng lengkep dina sajarah Kanada. Bakal narik perhatian…

Objek wisata di Buenos Aires

Buenos Aires, ibukota Argentina, ngagaduhan seueur tempat wisata anu tiasa didatangan sapanjang taun. Jambatan awéwé ...

Tepuy, dataran Déwa

Tepuis nuju maksakeun gunung datar anu aya di Guyana Amérika Kidul, khususna di Vénézuéla. Hurung ...

Kenalan Féderasi Rusia

Féderasi Rusia atanapi Rusia mangrupikeun nagara ageung di planét ieu. Nyertakeun 1/8 tina permukaan bumi ...

Spa Pangsaéna di Beijing

Pijat, manikur, sareng perawatan anu teu pikaresepeun sanésna seueur sareng lumayan dibanderol di seueur Spa di Beijing pikeun bersantai ...

Taman Nasional Uluru-Kata Tjuta

Cadangan Biosfir di Australia

Dina kasempetan ieu kami bakal patepung sareng cadangan biosfir utama Australia. Hayu urang mimitian tur di Taman Nasional ...

Pagunungan biru

Rentang gunung Australia

Dinten ieu kami bakal nganjang ka pagunungan utama Australia. Hayu urang mimitian tur di Blue Mountains, daérah pagunungan New Wales ti ...

Kuil Kamakhya

Tempat Suci Hindu di India

Dinten ieu kami badé nganjang ka tempat-tempat kasucian agama Hindu di India. Hayu urang mimitian tur di Bait Allah ...

Gangga

Walungan India

India mangrupikeun nagara anu ngagaduhan rupa-rupa walungan, naha urang tiasa gaduh kamungkinan pikeun latihan ...

Mate, inuman khas Argentina

Sanaos pandangan heula katingalina téh sapertos téa, tapi campuranna mangrupikeun infusion anu paling tradisional di Argentina ...

Walungan Murray

Walungan Australia

Waktos Ieu kami badé latihan wisata walungan di Australia, ngadatangan sababaraha walungan na anu paling penting. Hayu urang mimitian tur ...

Sasak Harbour Sydney

Sasak Penting Australia

Waktos Ieu kami bakal minuhan sasak utama di Australia. Hayu urang ngamimitian wisata di Bay Bridge of ...

Kota bawah tanah Montreal

Montréal, kota panggedéna di Kanada jauh, mangrupikeun kota kadua anu berbahasa Perancis di dunya. Diadegkeun dina…

Gobi, "gurun tiis" Cina

Gobi mangrupikeun daérah gurun anu ngalangkungan bagéan Cina kalér sareng kalér-kalér sareng Mongolia kidul, anu cekungan pasir na diwatesan ku Pagunungan Altai.

Atraksi Wisconsin: Pulo Rosul

Wisconsin nawiskeun tempat anu mereun pikeun jalma anu resep kaéndahan alam sareng kaéndahan. Kalayan leuweung sareng ...

Budaya Maya di Bélis

Caracol mangrupikeun kota penting Maya anu mekar dina abad ka-6 Masehi sareng ayeuna aya di reruntuhan di ...

The Fjords Swédia

Gullmar Fjord perenahna di beulah kalér Gothenburg Éta tiasa disebatkeun yén éta téh buntut di…

Fauna ti Brazil: anu jaguar

Kicauan anu pangageungna sareng paling éndah di Amérika, tangtosna, nyaéta jaguar. Aranjeunna biasa ngorondang di unggal ...

Alam Vénézuéla

Vénézuéla mangrupikeun nagara anu paling saé di buana. Sareng alam ngajentul sareng dijagaan ku 40 ...

Fauna anu saé peru

Peru beunghar ku macem-macem skala: jalma-jalma, iklimna sareng daérah, sareng khususna sareng ...

Bélarus Éndah, Rusia Bodas

Bélarus baheulana kawanoh salaku "Rusia Bodas" sareng tempatna diantara Rusia sareng Polandia, wawatesan sareng Ukraina di beulah kidul. Ieu…

Klinik pangsaéna di Swiss

Éta henteu rahasia pikeun saha waé yén Swiss, mangtaun-taun, ngagaduhan klinik anu nyayogikeun jasa pangsaéna pikeun ngahirupkeun ...

Sirkus Cina anu saé

Urang Cina henteu ngan ukur nyiptakeun mesiu, sutra sareng kertas, aranjeunna ogé nyiptakeun sirkus anu unik sareng hebat.

Garéja panggedéna di Kanada

Upami anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun indit ka Montreal, anjeun henteu kedah sono nganjang ka garéja panggedéna ...

Paska di Swiss

Paskah mangrupikeun liburan Kristen anu paling penting. Saperti di nagara Amérika sareng Éropa, ...

Perayaan Easter di Brazil

Paskah mangrupikeun liburan Kristen anu penting, dirayakeun ku sababaraha cara di dunya. Janten nagara ...

Daérah alam anu matak di Argentina

Argéntina mangrupikeun nagara bentang alam anu bénten sareng sababaraha daérah géografis anu béda-béda dimana keragaman alam sareng pemandangan anu spektakuler seueur pisan.

Dunya Élmu di Vancouver

The World of Science, World of Science, mangrupikeun pusat ilmiah anu dijalankeun ku organisasi nirlaba ...

Ngumbara di jalan Kanada

Wewengkon Kanada anu luar biasa ngagaduhan infrastruktur anu hébat dina jalur komunikasi sapertos jalan na anu ngalangkungan pagunungan, ...

Apokry, Karnaval Athena

Kecap "karnaval" tiasa ngémutan Karnaval Rio de Janeiro atanapi Karnaval anu terkenal di Brasil ...

Curug Penting Australia

Dina waktos ieu kami badé ngenalkeun anjeun kana curug anu paling penting di Australia. Hayu urang mimitian ku nyebutkeun Curug Tia, curug ...

Pagunungan Corsica

Corsica mangrupikeun hiji pulau anu aya di belah kiduleun Côte d'Azur, sareng kalér Sardinia. Éta ngeunaan…

Olahraga ekstrem di Swiss

Snowkiting, olahraga salju anyar anu nyababkeun sensasi di Swiss Switzerland tiasa nétral nalika ngeunaan ...

7 Kaajaiban Kanada

Di 2011 perusahaan televisi CBC ngayakeun kontes dina upaya milarian tujuh kaajaiban paling populér ...