Skating rinks di Stockholm

Usum usum di Swédia khusus pisan. Kanggo seueur ieu waktos nalika anjeun tiasa nikmati ku cara ageung ...

Basisir caket Buenos Aires

Upami éta patarosan ngeunaan nikmati pantai anu pangsaéna di Argentina, wisatawan tiasa angkat ka anu caket di Buenos Aires: Pinamar Pinamar ...

Pariwisata mistis ka Peru

Pariwisata Mistis gaduh konsép sakapeung lepat. Hiji tiasa ngabayangkeun sakumpulan hippies anu ngariung di ...

Lingkungan Jenéwa

Kapendak di gigireun Walungan Rhone sareng Alps megah naék di tukang, Jenéwa mangrupikeun salah sahiji kota ...

Slaor anjing di Kanada

Upami anjeun milari pangalaman luar usum anu teu biasa, anjeun kedah nyobian petualangan ...

Tip perjalanan Aruba

Aruba mangrupikeun pulau anu tujuan populér kalayan pantai pasir bodas, sareng perairan anu tenang anu narik ampir dua ...

Kaajaiban alam di Rusia

Ngalamun ngajajah Rusia? Teu aya ragu yén nagara ieu mangrupikeun tempat anu idéal pikeun wisatawan anu petualangan. Sareng éta anu ...

Alam Cina anu saé

Cina mangrupikeun nagara kaopat panggedéna di dunya anu nguasaan lega 9sq.km. perenahna di beulah wétan Asia….

Kumaha cara nikah di Aruba

Seueur pasangan nikah dina liburan Aruba anu mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun roman. Peryogi dicatet yén ...

Naha ngumbara ka Karibia?

Karibia tetep diragukeun mangrupikeun daérah anu paling mempesona di Bumi, sareng jalma anu markisa hirup ...

Lima Rute Wisata Top di Cina

Cina anu pikagumbiraeun nunjukkeun anu pangsaéna tina tempat wisata na 365 dinten dina sataun. Henteu sia-sia ...

Kembang alpine di Swiss

Kembang di Pegunungan Alpen Swiss katingali pisan. Dina pariwisata désa ka Swiss anu nganjang tiasa niténan aranjeunna di ...

Kebon Butchart Victoria

Datang ka Victoria, ibukota British Columbia, tiasa tur sareng nikmati tujuan anu terkenal di Butchart Gardens nyaéta ...

Fishing di Rusia

Fishing di Rusia seuseueurna janten hobi janten seueur tempat dimana pamayang ...

Hotél mewah di Moskow

Moskow - urut ibukota Rusia sareng ibukota komérsial Éropa Wétan anu rame - ngagaduhan…

Pagoda di Cina

Pagoda Cina mangrupikeun bagian tradisional arsitektur nagara, dikenalkeun ti India, sareng Buddhisme ...

Objek wisata alam di Rusia

Sedengkeun jarakna hébat diantara aranjeunna, keajaiban alam Rusia anu matak, tujuan idéal pikeun anu resep ...

Kapal Viking di Swédia

Stockholm, ibukota Swédia ngagaduhan seueur tawaran, tuangeun anu saé, balanja anu saé, taman anu saé, aksés kana sababaraha ...

Dimana cicing di Kanada?

Teraskeun sareng daptar kota-kota anu pangsaéna pikeun cicing di Kanada anu urang ngagaduhan: Fredericton, New Brunswick Frederickton nyaéta ...

Taksi Moskow

Di Rusia anjeun tiasa nganggo kendaraan naon waé salaku taksi, tapi langkung saé pikeun negosiasi harga sateuacan ngamimitian perjalanan ...

Pariwisata petualangan di Cina

Situ glasial, leuweung gunung, pantai keusik sareng seueur deui. Tunjukkeun anjeun tilu tujuan dramatis yén anu datang ku sumanget ...

Hari Ibu di Kanada

Di nagara Amérika Kalér sapertos Kanada atanapi Amérika Serikat, Hari Ibu mangrupikeun festival tina ...

Hari Ibu di Swiss

Di Swiss, Hari Ibu dirayakeun unggal Minggu kadua di Méi sareng dianggap ...

Kota-kota utama Kolombia

Kolombia mangrupikeun daérah kota-kota ageung, dimana Bogotá, Medellín sareng Cali menonjol, salaku tilu ibukota utama, di ...

Festival Tulip Kanada

Dilaksanakeun pikeun kahiji kalina dina 1953 salaku prakarsa Déwan Perdagangan Ottawa, dina ...

Poé Buruh di Jepang

May Day mangrupikeun salah sahiji kaping anu seueur nagara di dunya ngarayakeun Poé ...

Seni sareng budaya di Rusia

"Rusia mangrupikeun tatarucingan anu dibungkus misteri dina enigma." Ieu kecap tina negarawan Inggris anu kawéntar Winston Churchill ...

Garéja di San Rafael de Mucuchies

San Rafael de Mucuchies, tujuan gunung

San Rafael de Mucuchies mangrupikeun kota anu éndah di Venezuelan anu aya di jantung gunung Mérida, atanapi Andes, dina ketinggian 3140 méter, anu ngajantenkeun pangeusina paling luhur di nagara éta.

Pasar tradisional pangsaéna di Cina

Mustahil pikeun nganjang ka Cina sareng henteu balanja. Di kota-kota na anjeun tiasa mendakan sagala rupa tulisan, perhiasan, objék tina kertas ...

Dimana tuang di Kanada

Dahareun Kanada didasarkeun kana tatanén anu beunghar anu muka kamungkinan sajajalan pikeun gastronomi. Pikeun ieu ...

Imah Budaya di Stockholm

Dibuka taun 1974, Kulturhuset (House of Culture in Swédia) mangrupikeun pusat budaya belah kiduleun Sergels ...

Tempat balanja di Moskow

Salain ti sejarah millenary na, Moscow mangrupikeun kota modéren dimana fashion aya di seueur toko anu matak ...

Toko katuangan sareng inuman di Moskow

Upami anu nganjang milari katuangan Rusia kanggo di bawa ka bumi atanapi dibekelan pikeun perjalanan karéta anu panjang, kami bakal nunjukkeun pituduh ka toko-toko ...

Wisata Madugandi

Sakitar 90 kilométer ti Kota Panama mangrupikeun daérah anu diwangun ku masarakat adat anu béda anu disebut Madugandí….

Tatanén di Cina: sangu

Budaya Cina, sareng sajarah anu panjang, diwangun ku sababaraha sub-budaya. Cara hirup tatanén, dipuseurkeun di ...

Sumber cai panas Churín

Kalayan paving jalan raya anyar antara Churín sareng Oyón, propinsi ieu ngeuyeuban tawaran wisata na. Sareng deuih…

Curug di Kanada: Athabasca

Air Terjun Athabasca mangrupikeun curug di Taman Nasional Jasper di sisi luhur Walungan Athabasca, sakitar 30…

Balanja di Jamaika

Balanja di Jamaika mangrupikeun pangalaman nyalira. Penjual di Pulo Jawa ngajual barang sagala rupa, ti ...

Suku Siberia

Siberia, atanapi ogé Asia Kalér, Asia Kalér atanapi Asia Kalér, mangrupikeun bagian Asia Wétan Rusia, a…

Ngajalajah Pulo Baffin

Pulo Baffin di daérah Kanada Nunavut mangrupikeun pulau panggedéna di Kanada sareng anu kalima ...

Géografi di Swiss

Manjang sapanjang sisi kalér sareng kidul Alps, Swiss ngalangkungan keragaman bentang anu hébat ...

Objek wisata di Swédia

Dunya Kutub Éta mangrupikeun taman beruang kutub panggedéna, dibuka taun 2009 di Dalarna, di Swédia tengah. Pamasangan…

Amur, walungan Naga Hideung

Ngabentuk bagian tina wates antara Cina sareng Rusia, Walungan Amur atanapi Walungan Naga Hideung, parantos salami ...

Margasatwa Kanada

Salah sahiji pangalaman perjalanan anu hébat di Kanada nyaéta touring habitat fauna liar na. Nu ngasuh kutub,…

Basisir pangsaéna di Peru

Peru ngagaduhan sakitar 2.500 kilométer garis pantai, sareng sanaos Máncora, Punta Sal, Punta Hermosa, Asia sareng sami ...

Paysandu Uruguay

Paysandú mangrupikeun salah sahiji daérah anu paling penting dina hal kaanekaragaman di sadaya Uruguay, ibukota na ogé ...

Lebak Spiti

Lebak Lahaul sareng Spiti di India

Lebak Lahaul sareng Lembah Spiti mangrupikeun dua pilihan nyata anu kedah diperhatoskeun ku sadaya wisatawan ti India anu resep terang ngeunaan

Tugu agama di Québec

Basilika Sainte-Anne-de-Beaupré mangrupikeun situs ziarah Katolik Roma anu hébat sareng ngagaduhan salinan Pieta ...

Dahareun Jamaika

Asakan Jamaika séhat sabab didamel ku seueur kadaharan anu teu diolah, nganggo bagian daging anu langkung alit, ...

Suku di Taman Nasional Manú

Survival International parantos nyebarkeun foto anu caket tina Mashco-Piro, jalma pribumi terasing di beulah kidul-wétaneun Peru….

Hiasan Taun Anyar Cina

Taun Anyar Cina mangrupikeun festival anu paling penting pikeun jalma anu ngarayakeun pikeun tuangeun Taun Naga, ...

Daérah Perancis: Lorraine

Lorraine atanapi Lotharingia nami asli daérah anu diwariskeun ku Charlemagne ka putu na Lotario, éta henteu teras-terasan ...

Shashlyk, tusuk sate Rusia

Shashlyk mangrupikeun tuangeun nagara anu penting di nagara-nagara tilas USSR anu disiapkeun tina domba, ...

Tempat-tempat suci di Cina

Tai Shan (ogé katelah Gunung Tai, atanapi Gunung Taishan) mangrupikeun salah sahiji tina lima gunung Taoist suci di Cina….

Katedral Archangel di Moskow

Katedral Archangel mangrupikeun garéja Ortodok Rusia anu didékasikeun ka Saint Michael the Archangel. Tempatna di Plaza del…

Tarian tradisional Rusia

Tari mangrupikeun modalitas ekspresi kopral sareng artistik anu jero pisan dina kasadaran sareng tradisi Rusia populér….

Kanada sareng walungan na

British Columbia mangrupikeun sababaraha walungan anu paling indah di dunya anu ngajamin kasempetan pikeun senang-senang sareng petualangan ...

Museum Sejarah Kontémporér Rusia

Di musium ieu anu aya di Moskow anjeun bakal mendakan paméran tematik anu aya hubunganana sareng sajarah Kakaisaran Rusia, sapertos nyandak ...

Seoul

Kami bakal nyarios sakedap tentang ciri utama Seoul. Mangrupikeun tempat anu didirikeun langkung ti genep ...

Québec dina Natal

Upami anjeun ngagaduhan tempat pikeun nyéépkeun Natal di Kanada, tempat pikeun indit nyaéta Quebec. Gaduh…

Atraksi wisata di Burgundy

Ayeuna Burgundy mangrupikeun salah sahiji daérah administrasi Perancis, ayana dina garis komunikasi utama antara ...

Tradisi Natal di Kanada

Seueur jalma di Kanada kedah damel dina Wengi Natal, tapi éta ogé mangrupikeun dinten persiapan ...

Katedral Uppsala

Di Uppsala, nyaéta kota anu ayana sakitar 78 km kalér-kuloneun Stockholm sareng kota kaopat panggedéna di…

Kamerdikaan Barbados

Tanggal 30 Nopémber, Barbados ngarayakeun kamerdékaan taun 45 na, anu sacara resmi dimeunangkeun dina 30 Nopémber 1966….

Pasar Zurich

Unggal-unggal anjeun ngalangkungan Zurich dina dinten Saptu, anjeun kedah jalan-jalan ngalangkungan ...

Pariwisata petualangan di Swiss

Ngajajah bentang alam anu henteu murni kalayan jalur hiking di taman alam régional anu nawiskeun aksés kana macem-macem unik ...

Lebaran di Kanada

Lebaran dirayakeun di Kanada dina 31 Oktober. Mangrupikeun dinten ngagungkeun wengi ngan ukur dina sataun ...

Kota-kota hantu di Kanada

Pikeun aranjeunna anu resep legenda sareng misteri, henteu langkung saé tibatan wisata di kota-kota hantu anu disebat ...

5 danau luhur di Irlandia

Irlandia mangrupikeun lahan tina situ. Teu aya anu sapertos leumpang sareng ujug-ujug ngabédakeun salah sahiji kaca spion ieu ti ...

Kota Gorky di Rusia

Gorky mangrupikeun kota industri Féderasi Rusia sareng palabuan di Walungan Volga, jarakna 380 km…

Bandara Rusia

Rusia mangrupikeun nagara ageung, nempatan wilayah anu lega pisan. Seueur kota aya di daérah Féderasi ...

Taman Nasional Hakone

Taman Nasional Hakone mangrupikeun taman anu caket di Yamanashi sareng Shizuoka, sareng préféktur Kanagawa, sareng belah kuloneun metropolis Tokyo….

Basisir Austria

Naha aya pantai di Austria? Tangtosna, upami henteu teras nyambungkeun pantai sareng laut. Upami kitu…

Pusat Arkéologis di Australia

Éta panginten henteu saé pisan khas budaya Australia, tapi di nagara sagara urang ogé mendakan sésa-sésa arkéologis ...

Kota Honshu: Osaka

Osaka perenahna di Pulo Honshu, sakitar di tengah Jepang. Kota Osaka, anu ...

Katedral Asumsi di Moskow

Katedral Asumsi mangrupikeun anu pangkolotna, panggedéna sareng paling penting tina seueur garéja Kremlin. Abdi terang…

Tembok Tiongkok kuno Cina

Tembok Ageung, simbol peradaban Tionghoa kuno, mangrupikeun tempat anu paling terkenal di dunya. Tempatna di ...

kawinan hindu

Ritual Hindu

Di India kami bakal tiasa mendakan seueur tempat penting pikeun pariwisata sacara umum, ku sabab kitu urang bakal nyarios ngeunaan sababaraha

Gunung seuneuan di India

Nganjang ka gunungapi sigana mah mangrupikeun alternatif pariwisata anu aneh pisan, tapi hayu urang émut yén seueur jalma di dunya ...

Kumaha carana dugi ka Tasmania

Tasmania mangrupikeun tujuan anu anjeun henteu kéngingkeun, hiji pulau anu saé anu nampi sadayana opat musim dina sataun ...

Sajarah Cossacks

Aya boro definisi saderhana pikeun aranjeunna. Aranjeunna sanés kabangsaan atanapi agama, aranjeunna henteu ngagambarkeun pésta atanapi ...

Ari bapa di Kanada

Ari bapa di Kanada dirayakeun kalayan sumanget sareng sumanget pisan. Éta diémutkeun dina dinten Minggu katilu ...

Hiburan di Jepang

Hiburan di Jepang inovatif pisan sareng industri hiburan di dieu mangrupikeun salah sahiji anu panggedéna di dunya….

Wewengkon Lindung di Australia

Australia ngagaduhan sajumlah daérah anu dijagaan anu tanggel waler pikeun ngajaga alamna tanpa komplikasi sareng karusakan ...

Daérah Anu Dijagaan di India

Dinten ieu kami bakal terang sababaraha daérah anu penting dijagaan di India. Di bangsa ieu urang mendakan sajumlah alternatif anu hadé ...

Pantai Okinawa

Usum hujan Jepang biasana réngsé dina pertengahan Juli, sareng bulan usum panas ...

Gmunden, takdir bangsawan

Di teluk lega Danau Traunsee nyaéta Gmunden, kota abad pertengahan anu indah anu moal nguciwakeun upami ...

Arsitéktur Beijing

Tilu gaya arsitektur langkung dominan di kota Beijing. Mimiti, arsitektur tradisional ...

Kuil Buddha Jade Shanghai

Lokasina di jalan raya ka Anyuan ti Shanghai, Kuil Jade Buddha diwangun dina kakuasaan Kaisar Guangxu tina ...

Gastronomi Shanghai

Shanghai sanés ngan ukur pusat ékonomi sareng budaya Cina, tapi ogé tempat anu saé pikeun ngaraosan tuangeun Cina ...

Calgary, kota koboy Kanada

Calgary aya di belah kidul na Alberta, Kanada, mangrupikeun permata perkotaan Kulon Kanada. Éta ngagaduhan 30% penduduk ...

Cagar Ecological Chaparrí

Daérah ieu matak pikabungaheun. Kana lebetna masihan anjeun raos janten enchanted, di tengah-tengah nowhere na, dina waktos anu sareng ...

Wisata Gunung di Himalaya

Alternatip anu saé pikeun wisata di nagara India sareng éta ogé pikaresepeun pikeun sadaya petualang ...

Festival di Kuba

Festival Kuba henteu ngan ukur rapat di jalan, beueus ku kabahagiaan sareng tuangeun ...

Australia sareng daérah na

Saatos Greenland, Australia mangrupikeun pulau-buana panggedéna di dunya sareng nalika ngalangkunganana, ukuranana tiasa ageung ...

Swiss

Pegunungan Alpen, tujuan sapanjang taun

Pegunungan Alpen mangrupikeun salah sahiji tempat anu saé di Swiss dimana aya wisatawan anu hoyong nyéépkeun liburan anu saé. Henteu ngan ukur dina usum salju anjeun tiasa nampi Alps, s

Valentine di Kanada

Poé Valentine dirayakeun kalayan sumanget pisan di Kanada. Sadaya jalma nyatakeun cinta pikeun pasanganana ...

Mercusuar Biscayne Key

Salah sahiji tempat wisata di pulau Key Biscayne nyaéta mercusuarna anu kawéntar, disebat Cape Florida Mercusuar, diwangun di ...

Shinto Shrines Jepang

Kuil Shinto mangrupikeun struktur anu tujuan utamina dianggo pikeun ngajaga objék suci, sareng sanés ...

Naon anu kedah terang di Bonaire

Bonaire di luhur sadayana dipikaterang janten tempat idéal pikeun latihan terjun skuba anu dikurilingan ku karang, nikmati macem-macem anu saé ...

Kendall, Saeutik Kolombia di Rajana

Daérah Kendall mangrupikeun daérah perkotaan anu ayana di belah wétan kidul Rajana. Sareng ogé mangrupikeun salah sahiji populasi Kolombia panggedéna di Nagara Florida.

Alun-alun Jacques-Cartier

Jacques-Cartier nyaéta plaza anu aya di Old Montreal, Quebec, sareng jalan asup ka Old Port of Montreal. Jalanna…

Didatangan Haugesund gaib

Haugesund mangrupikeun kota alit Norwegia anu ayana di belah kidul-wétan nagara, milik propinsi Rogaland, sareng anu ngagaduhan ...

Dimana milari salju di Jepang?

Swiss, Swédia, Finlandia, Holland, Rusia, Norwégia… .. mangrupikeun tujuan anu dipikaresep pikeun liburan usum salju di Éropa. Tapi upami anjeun mutuskeun ...

Tugu di Ottawa

Ottawa, anu mangrupikeun ibukota Kanada sareng kota kaopat panggedéna di nagara anu aya di beulah kidul na ...

Menara Nasional Kanada

Nalika ngadeukeutan ka kota Toronto, hal anu paling anjeun perhatikeun nyaéta struktur langsing ieu dimana aya lift ...

Pendakan Walungan Yangtze

Asalna ti dataran luhur Qinghai-Tibet, ngalangkungan jarak ampir 6.400 kilométer. Éta nyaéta Sungai Yangtze anu perkasa, nyaéta ...

Stadion Utama Kolombia

Kolombia mangrupikeun kaunggulan nagara sepakbola, tapi ieu henteu kagambar dina kuantitas sareng kualitas ...

Fishing di Rusia

Rusia sareng mancing ngalibatkeun daérah leuweung ageung sareng lauk pikeun wisatawan anu kataji kana kagiatan ieu. Daérah anu pangsaéna ...

Pariwisata ka pulau Monserrat

Pulo vulkanik leutik, mimitina didirikeun ku imigran Irlandia anu kabur tina penganiayaan, nyaéta Montserrat, anu kaluar ...

Walungan Rusia

Walungan Rusia parantos ngagaduhan peran penting dina solusi, pamekaran, sajarah, sareng akhirna ...

Objek wisata di Armenia

Armenia mangrupikeun kota anu saé ayana di jantung zona kopi Kolombia, ibukota departemen Quindío sareng ...