Kenalan Museum Tato Amsterdam

Salah sahiji musium anyar anu aheng sareng pikaresepeun di Amsterdam nyaéta Museum Tato Amsterdam anu aya dina dua ...

Museum Utama Brasil

Salami mangabad-abad penjajahan, Brasil parantos ningali jutaan imigran sareng budak ti sakumna dunya ngalangkungan. Naon…

Kapal Viking di Swédia

Stockholm, ibukota Swédia ngagaduhan seueur tawaran, tuangeun anu saé, balanja anu saé, taman anu saé, aksés kana sababaraha ...

Museum Sejarah Kontémporér Rusia

Di musium ieu anu aya di Moskow anjeun bakal mendakan paméran tematik anu aya hubunganana sareng sajarah Kakaisaran Rusia, sapertos nyandak ...

Kumpulan Mesir Museum Inggris

Museum Inggris ngagaduhan koleksi seni Mesir kuno pangageungna saatos Kairo, kalebet batu Rosette anu kawéntar, sareng kumpulan mumia. Anyar-anyar ieu, musium ngalaksanakeun kajian nganggo téknologi 3D pikeun ngungkabkeun Rahasia salah sahiji mumia anu disebut di luhur.

Wisata kota lawas Roma

Tur di kota lami mangrupikeun salah sahiji pangalaman anu paling matak aya wisatawan anu tiasa gaduh dina perjalanan ka ...

Bumi Vas Llorente

200 taun Kamerdekaan nagara urang lumayan mangrupikeun kajadian, sareng cara anu langkung saé tibatan ngalaman di tempat éta ...

Rahasia Istana Versailles

Upami anjeun kantos nyobian terang kumaha kahirupan éta pikeun jalma daulat anu hirup dina kabeungharan ageung di ...

Pentingna Museum Antioquia

Nalika ngeunaan ngobrol sareng kenal ngeunaan musium pangpentingna di nagara éta, musium Antioquia pantes pisan ...