Walungan Kuba

Dina geografi anu rupa-rupa di Pulo Jawa, walungan anu teu kaitung jelas, anu mangrupikeun daya tarik anu dipikacinta ...

Prostitusi di Holland

Prostitusi sacara hukum di Walanda, di Amsterdam sareng kaseueuran éta terkonsentrasi di Distrik Lampu Merah dimana ...

Kanada sareng Iklim

Iklim sareng géografi Kanada mangaruhan pisan kana budaya sareng adat istiadat ...

Samovar, téko Rusia

Samovar parantos janten teko Rusia ti saprak pertengahan 1700an. Dina taun 1800, samovar nyaéta ...

Bandéra Kanada

Bendera resmi Kanada katelah The Maple Leaf, atanapi bendera daun maple atanapi ...

Visa samentawis lebet ka Kanada

Kanada mangrupikeun nagara paling kosmopolitan di planét, éta nampilkeun gabungan ras sareng budaya anu jarang ditingali ...

Gunung Wellington

Puncak paling kasohor di Pulo Tasmania nyaéta Gunung Wellington, gunung anu naék sareng ...

Propylaea ti Acropolis

Sapertos seueur pager Yunani, bagian tengah Acropolis dilebetkeun ngalangkungan konstruksi ...

Jalan Raya Sagara Ageung

Jalan Raya Samudra Ageung mangrupikeun rute anu spektakuler anu ngalir 243 km sapanjang basisir Australia ...

Acara budaya di Ottawa

Salah sahiji obyek wisata anu hébat anu menonjol di Ottawa nyaéta pilihan hiburan sareng hiburan anu rupa-rupa sapanjang ...