Inuman di Holland

Urang sadayana satuju yén lamun mikirkeun Holland, urang mikirkeun Heineken bir. Jelas éta sanés ngan ukur anjeun inuman atanapi ...

perkara reklameu
angler di Kanada

Fishing di Kanada

Salah sahiji tempat pangsaéna pikeun lauk lauk salmon di Kanada nyaéta Walungan Campbell (British Columbia) dimana anjeun tiasa néwak ...