Couchsurfing

Naon anu dipan selancar

Couchsurfing parantos janten salah sahiji cara perjalanan anu paling nguntungkeun. Pilarian terang naon éta sareng kumaha jalanna salian ti kaunggulan anu hébat.

Teras peuting Ohla

Teras pangsaéna di Barcelona

Kami marios teras paling saé di Barcelona. Setélan idéal pinuh ku méwah, alam sareng seueur luang. Seueur-seueurna diantarana nampilkeun kami musik langsung, ngamungkinkeun urang pikeun menikmati tapas atanapi koktail anu paling endah. Sudut kota anu matak dipikanyaho.

Teras pangsaéna di Madrid

Teras pangsaéna di Madrid

Kami jalan-jalan ngalangkungan teras-terasan anu pangsaéna di Madrid. Tempat luang dimana anjeun tiasa ngaraosan inuman atanapi tapas sareng rerencangan. Daérah ibadah boh pikeun urang kota boh wisatawan.

És skating di Elche

És skating mangrupikeun salah sahiji obyek wisata anu ditingalikeun ku kota Elche. Jalur na aya dina ...

7 rencana ker di Barcelona

Rencana luar ruangan 7 ieu di Barcelona kalebet sagala rupa ti cai mancur warna dugi ka sési bioskop kabuka dugi ka klasik sapertos Parc Güell.

Papirus

Kumaha papirus didamel

Kertas Mesir, papirus, didamel tina pepelakan. Pendakan kumaha papirus didamel sareng héran jalma anu anjeun resep.

5 akuarium pangsaéna di Amérika Serikat

Amérika Serikat mangrupikeun nagara anu nawiskeun seueur tempat wisata pikeun sakumna kulawarga, sareng akuarium mangrupikeun sababaraha tempat wisata anu paling populér.

Mesir

Naon tradisi Mesir?

Nagara Firaun ngagaduhan adat istiadat anu panasaran pisan. Lebetkeun anjeun bakal mendakan naon tradisi utama Mesir.

Kuil Hatshepsut

Kumaha cuaca di Mesir

Naha anjeun ngarencanakeun badé angkat ka nagari Nil tapi henteu terang kumaha cuacana di Mesir? Lebetkeun sareng kuring bakal nyaritakeun anjeun sacara rinci sadayana anu anjeun kedah terang pikeun mikaresep.

Simbolisme kobra Mesir

Kobra Mesir ngagaduhan patalina hébat dina Mesir Kuno, dimana éta dianggo salaku simbol firaun, sareng ogé ...

Alat Kabersihan Merit

Kabersihan di Mesir Kuno

Kabersihan di Mesir Kuno penting pisan. Urang Mesir kuno mandi sababaraha kali sapoé, ngagunakeun parfum kalayan sipat ubar.

Sosis Paris

Sosis mangrupikeun dahan dapur anu didaptarkeun pikeun produk daging olahan, sapertos daging babi, ham, ...

Pasar jalan di Milan

Dinten ayeuna kami terang sababaraha pasar jalan utama anu diayakeun unggal minggu di jalan sareng alun-alun Milan

Tunggang kuda dina Lanzarote

Dupi anjeun kersa ngajajah pulau nganggo kuda? Aya seueur kasempetan pikeun ngalakukeun ieu kalayan tunggang kuda di sakuliling pulau Lanzarote.

Idiots 3

Pilem Bollywood paling luhur

Bollywood mangrupikeun salah sahiji industri anu paling kuat di bioskop. Unggal taun ratusan produksi film dilakukeun dina ...

Jalur bir di Amsterdam

Penggemar bir bakal ngaraos petualangan ngalangkungan industri pembuatan bir bersejarah Amsterdam. Sareng éta anu ...

Naha wisatawan angkat ka London?

London mangrupikeun kota anu paling pikaresepeun pikeun kota wisata anu paling penting di dunya. Numutkeun kana statistik, éta ...

Balon numpak di Brazil

Upami anjeun milari liburan anu pikaresepeun sareng bénten-bénten moal aya alesan pikeun indit ka tempat anu henteu pernah ...

Pantai Paradisiacal Brazil

Urang Brasil nganggap bentang basisirna sacara serius, sareng budaya pantai mangrupikeun bagian penting tina gaya…

Legenda Aisyah Kandisha

Legenda asal Maroko gaduh protagonis na Aisyah Kandisha, mahluk sakti sareng feminin anu cicing di sumur, ...

Atraksi Wisconsin: Pulo Rosul

Wisconsin nawiskeun tempat anu mereun pikeun jalma anu resep kaéndahan alam sareng kaéndahan. Kalayan leuweung sareng ...

Hujan Teror Dina

Bollywood Series B Pilem

Bollywood dipikaterang kasuksésan komérsial anu hébat, tapi kami ogé mendakan pilem séri B. Hayu urang terang naon…

Guru Dutt

Sutradara Penting tina Bioskop India

Dina waktos ieu kami badé ngenalkeun anjeun kana sababaraha sutradara anu pangpentingna dina bioskop India. Hayu urang mimitian ku nyebut Guru ...

Sirkus Cina anu saé

Urang Cina henteu ngan ukur nyiptakeun mesiu, sutra sareng kertas, aranjeunna ogé nyiptakeun sirkus anu unik sareng hebat.

Bar menawan di Saint Petersburg

Saint Petersburg mangrupikeun campuran anu lami tina anu énggal sareng anyar, tina tradisi sareng modernitas, budaya sareng…

Pagunungan Corsica

Corsica mangrupikeun hiji pulau anu aya di belah kiduleun Côte d'Azur, sareng kalér Sardinia. Éta ngeunaan…

Skating rinks di Stockholm

Usum usum di Swédia khusus pisan. Kanggo seueur ieu waktos nalika anjeun tiasa nikmati ku cara ageung ...

Balanja di Athena

Ieu panginten henteu panginten, tapi di Athena aya anu matak diperhatoskeun. Kusabab ...

Naha ngumbara ka Karibia?

Karibia tetep diragukeun mangrupikeun daérah anu paling mempesona di Bumi, sareng jalma anu markisa hirup ...

Lima Rute Wisata Top di Cina

Cina anu pikagumbiraeun nunjukkeun anu pangsaéna tina tempat wisata na 365 dinten dina sataun. Henteu sia-sia ...

Wisata Skotlandia Highlands

Dataran Tinggi (Dataran Tinggi atanapi Dataran Tinggi Skotlandia), mangrupikeun daérah pagunungan anu legana 25.784 km km kalér ...

Tempat kemah di Portugal

Portugal mangrupikeun nagara anu relatif leutik anu nempatan bagian kidul-kulon Semenanjung Iberia, wawatesan sareng Spanyol di ...

Fishing di Rusia

Fishing di Rusia seuseueurna janten hobi janten seueur tempat dimana pamayang ...

Balanja gerabah di Delft

Delft mangrupikeun kota anu bakal dikenal ku kolektor keramik. Sareng ieu kota anu indah di propinsi ...

Alesan ngumbara ka Inggris

Inggris mangrupikeun tujuan anu teu tiasa ditingalkeun dina perjalanan ka Buana Old. Didorong ku Révolusi ...

Partéy Musisi

Musik tradisional kanaria

  Musik populér Canaria lahir dina pangaruh budaya, Éropa sareng Amérika, anu ngeuyeuban kapuloan sapanjang ...

Kemah nudist di Marvao

Pikeun usum panas, tempat kemah nudist anu munggaran nembé dibuka di Marvao, di distrik Portalegre, kota ...

Tempat balanja di Mandi

26 km ti Bristol sareng ngan satengah jam nganggo mobil anjeun tiasa dugi ka Mandi; kota mandi Romawi kuno;…

Pariwisata petualangan di Cina

Situ glasial, leuweung gunung, pantai keusik sareng seueur deui. Tunjukkeun anjeun tilu tujuan dramatis yén anu datang ku sumanget ...

Hari Ibu di Swiss

Di Swiss, Hari Ibu dirayakeun unggal Minggu kadua di Méi sareng dianggap ...

Pasar tradisional pangsaéna di Cina

Mustahil pikeun nganjang ka Cina sareng henteu balanja. Di kota-kota na anjeun tiasa mendakan sagala rupa tulisan, perhiasan, objék tina kertas ...

Lambang Paskah di Inggris

Beda sareng naon anu kajantenan di nagara-nagara Éropa anu sanés, Paskah di Inggris henteu dicirikeun ku ...

Tradisi Easter di Inggris

Salah sahiji festival anu paling penting dina taun Kristen dirayakeun di Inggris di Paska. Éta pinuh ku adat istiadat, anu ...

Balanja di Jamaika

Balanja di Jamaika mangrupikeun pangalaman nyalira. Penjual di Pulo Jawa ngajual barang sagala rupa, ti ...

Géografi di Swiss

Manjang sapanjang sisi kalér sareng kidul Alps, Swiss ngalangkungan keragaman bentang anu hébat ...

Objek wisata di Swédia

Dunya Kutub Éta mangrupikeun taman beruang kutub panggedéna, dibuka taun 2009 di Dalarna, di Swédia tengah. Pamasangan…

Amur, walungan Naga Hideung

Ngabentuk bagian tina wates antara Cina sareng Rusia, Walungan Amur atanapi Walungan Naga Hideung, parantos salami ...

Basisir pangsaéna di Peru

Peru ngagaduhan sakitar 2.500 kilométer garis pantai, sareng sanaos Máncora, Punta Sal, Punta Hermosa, Asia sareng sami ...

Tujuan usum di Portugal: Faro

Faro nyaéta kota basisir anu aya di daérah Algarve. Éta mangrupikeun salah sahiji anu paling sering dilongok dina usum usum ...

Klub wengi di Santo Domingo - Républik Dominika

Hiburan wengi di Santo Domingo

Santo Domingo henteu istirahat. Beurang anjeun tiasa ngararaosan cuaca anu saé, pantai anu saé, haneutna jalma sareng seueur deui ...

Basisir Faro

Salah sahiji tempat anu menawan sareng populér di Algarve dina usum panas nyaéta Faro; kota basisir ...

Pasar Zurich

Unggal-unggal anjeun ngalangkungan Zurich dina dinten Saptu, anjeun kedah jalan-jalan ngalangkungan ...

Pariwisata petualangan di Swiss

Ngajajah bentang alam anu henteu murni kalayan jalur hiking di taman alam régional anu nawiskeun aksés kana macem-macem unik ...

Lebaran di Inggris

Lebaran mangrupikeun liburan taunan anu dirayakeun dina 31 Oktober sapanjang Inggris. Sababaraha jalma pésta Lebaran ...

Didatangan Azores

  Lokasina antara Amérika Kalér sareng Portugal, di tengah Samudra Atlantik, nyaéta salapan pulau anu ...

DPRD London

Istana Westminster, ogé katelah Déwan Parlemén mangrupikeun dua imah Parlemén Karajaan ...

Pésta di pantai Nazaré

Pantai Nazaré mangrupikeun pusat festival anu paling penting di Lisbon. Daérah basisir nyaéta ...

Taman Nasional Hakone

Taman Nasional Hakone mangrupikeun taman anu caket di Yamanashi sareng Shizuoka, sareng préféktur Kanagawa, sareng belah kuloneun metropolis Tokyo….

Situ London

The Serpentine, La Serpentina (ogé katelah Walungan Serpentina) mangrupikeun 28 acre (11 ha) danau rekreasi di ...

Ari bapa di Inggris

Ari bapa mangrupikeun liburan anu dirayakeun di sababaraha penjuru dunya. Mangrupikeun dinten anu didaptarkeun pikeun kolot, ...

Budaya Kapuloan Kanaria

Arsitektur Canaria ngagaduhan seueur gaya, ti guha Guanche, dugi ka bumi anu dikandung ku anu kawéntar ...

Hiburan di Jepang

Hiburan di Jepang inovatif pisan sareng industri hiburan di dieu mangrupikeun salah sahiji anu panggedéna di dunya….

Pantai Okinawa

Usum hujan Jepang biasana réngsé dina pertengahan Juli, sareng bulan usum panas ...

Cagar Ecological Chaparrí

Daérah ieu matak pikabungaheun. Kana lebetna masihan anjeun raos janten enchanted, di tengah-tengah nowhere na, dina waktos anu sareng ...

Pariwisata di Inggris

Pariwisata penting pisan pikeun ékonomi Inggris. Éta ngahasilkeun 97 milyar euro sataun, padamelan langkung ti ...

Kota bersejarah Lancaster

Lancaster mangrupikeun kota di kabupaten Lancashire, di belah kalér-kulon Inggris, ayana di walungan Lune sareng…

Lukisan Portugis

Abad ka-15 mimiti mimiti lukisan Portugis. Dina 1428, Jan van Eyck dugi ka Portugal ku ...

Patung Portugis

Patung Portugis ogé parantos penting dina 500 taun ka pengker. Salami awal abad ka-16,…

Mercusuar Biscayne Key

Salah sahiji tempat wisata di pulau Key Biscayne nyaéta mercusuarna anu kawéntar, disebat Cape Florida Mercusuar, diwangun di ...

Burford, kota abad pertengahan

Burford, salah sahiji kota abad pertengahan anu paling lucu di Inggris mangrupikeun komunitas anu rame sakitar 1.000 urang. ...

Naon anu kedah terang di Bonaire

Bonaire di luhur sadayana dipikaterang janten tempat idéal pikeun latihan terjun skuba anu dikurilingan ku karang, nikmati macem-macem anu saé ...

Kendall, Saeutik Kolombia di Rajana

Daérah Kendall mangrupikeun daérah perkotaan anu ayana di belah wétan kidul Rajana. Sareng ogé mangrupikeun salah sahiji populasi Kolombia panggedéna di Nagara Florida.

Spa Roma

Saprak jaman baheula, panggunaan sumber cai panas pikeun

Dahar peuting Natal di Holland

Tuangeun Natal mangrupikeun tuangeun utami anu didahar tradisional di Hawa Natal atanapi Natal. Sareng di Holland mangrupikeun ...

Essex sareng kota wisata na

Essex mangrupikeun kabupatén anu ayana di wétan London anu mangrupikeun bagian ti daérah wétan Inggris. Éta diwatesan ku ...

Fishing di Rusia

Rusia sareng mancing ngalibatkeun daérah leuweung ageung sareng lauk pikeun wisatawan anu kataji kana kagiatan ieu. Daérah anu pangsaéna ...

Bade kaluar di Roma (Trastevere)

Sanaos kami terang Trastevere salaku daérah luang, Trastevere ogé mangrupikeun daérah wengi, nyatana éta daérah pikeun kaluar ...

Pariwisata ka pulau Monserrat

Pulo vulkanik leutik, mimitina didirikeun ku imigran Irlandia anu kabur tina penganiayaan, nyaéta Montserrat, anu kaluar ...

Walungan Rusia

Walungan Rusia parantos ngagaduhan peran penting dina solusi, pamekaran, sajarah, sareng akhirna ...

Pariwisata Harlingen

Harlingen perenahna di basisir Laut Wadden di propinsi Friesland sareng nyayogikeun anu saé ...

Terusan Besar Cina

Grand Canal mangrupikeun salah sahiji proyék panggedéna diwangun di Cina kuno. Disebut Cina Grand Canal éta téh ...

Daérah Kinki

Daérah Kinki diwangun ku 7 préféktur (2 «Fu» sareng 5 «Ken»), ayana di daérah anu kalebet…

Walungan Siberia: Ob

Walungan Ob mangrupikeun walungan ageung di kuloneun Siberia, sareng ieu mangrupikeun salah sahiji muara anu pangageungna sa dunya ...

Castle Castleborough

Kastil Hillsborough mangrupikeun tempat cicing pikeun pejabat pamaréntah Irlandia Kalér sapertos Sekertaris Nagara ...

Wisata kota lawas Roma

Tur di kota lami mangrupikeun salah sahiji pangalaman anu paling matak aya wisatawan anu tiasa gaduh dina perjalanan ka ...

Taman Nasional Muddus

Muddus mangrupikeun taman nasional di Swédia kalér. Tempatna di propinsi Lapland, kalayan panggedena ...

Basisir Swiss

Swiss ngagaduhan seueur pantai dimana anjeun tiasa nikmati ti bulan Juni dugi ka Séptémber nalika usum ...

Flora sareng fauna di Maroko

Dinten ieu kami bakal nyarioskeun tentang satwa sareng atraksi alam anu paling berkesan di Maroko, salaku titik awal ...

Laut Rusia

Laut Rusia nyumbang kana keragaman ékologis nagara lega ieu. Tina tangkal korma di basisir ...

Danau Rusia: Ladoga

Danau Ladoga mangrupikeun danau cai tawar anu aya di Républik Karelia sareng Oblast Leningrad, di ...

Maroko, ciri umum (II)

Urang bérés ulasan kami ngeunaan sajarah umum sareng aspék anu langkung lega tina kunjungan ka Maroko, anu urang mimitian di ...

Toko Buku di Amsterdam

Amsterdam ngagaduhan sajumlah toko buku anu saé, tapi buku dina basa Inggris biasana lumayan mahal. Aya tilu tempat anu langkung saé ...

1 Méi di Inggris

Dinten mimiti Méi katelah Mei Day di Inggris, atanapi May Day. Ieu…

Kahirupan sato di Swédia

Sajumlah ageung sato galak hirup di leuweung sareng gurun anu ngalangkungan dua per tilu Swédia. Anu…

Prostitusi di Swiss

Legalitas palacuran di Éropa beda-beda dumasar nagara. Sababaraha nagara kalakuan anu diluar hukum ...

Prostitusi di Holland

Prostitusi sacara hukum di Walanda, di Amsterdam sareng kaseueuran éta terkonsentrasi di Distrik Lampu Merah dimana ...

Musik Barbados

Musik Barbados kalebet gaya nasional anu khas sareng musik populér, kalebet unsur musik barat klasik ...

Poé St. George di Inggris

Dinten Saint George dirayakeun ku sababaraha nagara, karajaan, nagara sareng kota dimana Saint George (St. George) ...

Samovar, téko Rusia

Samovar parantos janten teko Rusia ti saprak pertengahan 1700an. Dina taun 1800, samovar nyaéta ...

Situ Swiss: Constance

Danau Constance mangrupikeun hiji danau di Rhine di suku kalereun Alps, sareng diwangun ku ...

Cruise dina Walungan Douro

Perjalanan ti Portugal ka Spanyol di Walungan Douro anu megah .... Mangrupikeun pangalaman anu teu tiasa dipohokeun! . Pelayaran ngagaduhan ...

Pilem Hindu Romantis

Bioskop sapanjang sejarah na parantos masihan kami sajumlah klasik anu hébat anu bakal diémutan ...

Lyon, Lawu gastronomi dunya

Lyon, katelah minangka tempat saé gastronomi dunya sareng pencipta terkenal karya "The Little Prince" (Antoine de Saint-Exupery),…

Pariwisata homo di Portugal

Ti saprak taun 1990an, aya léngkah anu gedé pisan dina pembébasan homo di Portugal, sanaos kota-kota ageung ...

Kota-kota penting Honduras (Bagéan I)

Pikeun sadayana anu ngarencanakeun ngalangkungan Honduras tapi henteu terang naon anu kedah ditingali atanapi hoyong terang inpormasi langkung seueur ngeunaan ...

Porto kahirupan wengi

Kehidupan wengi di Porto panginten mangrupikeun salah sahiji anu paling pikaresepeun di Portugal. Kaseueuran kafe, diskotik ...

Klub gay sareng bar di Porto

Porto masih kota anu konservatif, tapi dina dasawarsa terakhir éta parantos kabuka pikeun sababaraha demonstrasi ku ...

Ciri pilem Bollywood

Teu aya ragu yén pilem romantis mangrupikeun pilem paling komérsial di dunya bioskop. Hatur nuhun ka ...

Situ Holland

Walanda mangrupikeun nagara anu rata pisan, sareng ampir 25% lahanna aya atanapi di handapeun ...

Lingkungan Moskow

Tanpa ragu, Moscow mangrupikeun pusat perhatian pikeun wisatawan. Tapi ogé ibukota Rusia gaduh sababaraha ...

Gunung Kurama

Kurama mangrupikeun gunung anu perenahna 12 km ti kota Kyoto. Éta mangrupikeun buaian latihan Reiki, ...

Fishing di Swédia

Nagara ieu ngagaduhan seueur rupa lauk sareng seueur cai mancing anu saé parantos nyababkeun ...

Estremoz, kota marmer

Babarengan sareng tatangga Borba sareng Vila Vicosa, Estremoz mangrupikeun salah sahiji daérah anu dikenal salaku kota marmer. Kusabab…

Kaulinan tradisional ayakan

Di dataran Venezuelan (dataran tengah) gim dimaénkeun zaranda, asalna ti India asli (Guaiqueríes, Guamonteyes, Arawaks, ...

Gastronomi di Newcastle

Ngarasakeun bagian tina asakan kontémporér anu enak, campur dina sajumlah réstoran anu aheng, taburkeun sakedik liberal ...

Gastronomi Mongolia

Mongolia mangrupikeun nagara ageung anu ayana di antara daérah Asia Wétan sareng Asia Tengah sareng mangrupikeun sésa-sésa ...

"Rune Yunani"

Kami teraskeun nyarioskeun tentang Vikings, sejarah sareng petualangan utami, sareng dinten ieu urang kedah bakti entri kana "Runes ...

Souvenir London

Upami urang ngartos yén "souvenir" nyaéta sadaya mémori anu tiasa dipésér ti tempat anu urang angkat, maka, di ...