Pelabuhan Bristol

Bristol, kota bersejarah sareng tradisional, mangrupikeun County of England anu ti saprak diadegkeun, kamakmuranana parantos dikaitkeun sareng ...

Wirahma Karibia Kolombia

Sakabéh daérah basisir Kolombia, dimandian ku Laut Karibia, disebut Wilayah Karibia Kolombia. Kahampangan tina ...

Pakéan Rusia -Kuring

Pakéan tradisional Rusia didamel ku tangan dina abad ka-XNUMX. Pakean tradisional Rusia didesain ...

Pakéan Rusia -II

Pakéanna diwangun ku tilu lembar sapertos blus satin bodas kalayan baju haneut beureum sareng ...

Sup Solyanka

Sup Solyanka mangrupikeun sup tradisional anu beunghar ti Rusia sareng Ukraina, éta mangrupikeun sup anu kandel, rada asin sareng ...

Tunggang kuda di Yunani

Ti jaman baheula urang Yunani resep kana kuda, tapi ku cara anu teratur salaku olahraga, éta dimimitian teu lami sateuacan anu kadua ...

Teater Dionysus

Kultus Dionysus dipelak di Athena dina abad ka-XNUMX ku kaisar Pisistratus. Dionisio diwangun dina ...

Cagar Ecological Chaparrí

Salah sahiji tempat konservasi satwa anu paling indah di beulah kalér Peru nyaéta Chaparrí, anu mangrupikeun ...

Balanja: produk khas peru

Peru ngahargaan warisan sajarah sareng budaya anu luar biasa, naha éta matak heran sadaya turis anu nganjang ka ...

Baltika, bir Rusia

Bir Baltika mangrupikeun bir tradisional Rusia, nyaéta bir anu konsumsi na langkung luhur tibatan anu sanés ...

Gunung Wellington

Puncak paling kasohor di Pulo Tasmania nyaéta Gunung Wellington, gunung anu naék sareng ...

Pulo Evia

Pulo Evia aya di payuneun Athena sareng di jerona aya sababaraha kota, tapi salah sahiji kota ...

Alam di Jérman I

  Jérman ngagaduhan kabeungharan bentang alam anu henteu karobih. Flora sareng fauna na rupa-rupa pisan sareng sering unik ...

Adat istiadat masarakat Inggris

Salah sahiji aspék paling matak anu ditingali ku turis anu nganjang ka Inggris nyaéta adat kabiasaanna. Hormat bahasa inggris ...

Olahraga di Dénmark

- Fishing Denmark mangrupikeun surga pamayang. Henteu kedah aya lisénsi pikeun perikanan masing-masing. Anjeun ngan peryogi ...

Liang Naga

Sumur Naga tempatna Fenghuangling, (caket Danau Kulon), ngalangkungan kampung Longjing. Di jaman baheula, ...

Basisir buligir di Australia

Australia mangrupikeun nagara anu disarankeun hirup kusabab nagara maju pisan, sanés ngan kusabab jadwalna, ...

Tembok I Love You, di Paris

Le Mur des je t'aime (Tembok I Love You) mangrupikeun salah sahiji panasaran hébat anu dipiboga ku Paris, ...

Bentang anu éndah ti Paris

http://es.youtube.com/watch?v=yGaTQqVmwfQ Dicen que París es una de las ciudades más románticas que existen y que es una delicia poder ir…

Basisir Perpignan

Sakumaha urang terang Perpignan mangrupikeun tempat anu saé, pinuh ku tempat-tempat menarik sareng tugu pikeun didatangan, éta mangrupikeun tujuan ...

Kahirupan di Yunani

Warga Yunani ngagaduhan karakter anu populér di Mediterania sanaos ciri-cirina, aranjeunna bagja pisan, cinta sareng ...

Bentang indah India alam

Salah sahiji aspék paling ciri di India nyaéta bentangna anu saé, dimana seueur pepelakan anu padet, seueur sato ...

Gua Toquepala

Di dieu anjeun tiasa mendakan rupa-rupa lukisan guha ngalambangkeun moro kuno di Andes. Pikeun bentuk ieu ...

Frékuénsi modulasi dina Benidorm

  Salami anjeun cicing di Benidorm, anjeun panginten hoyong ngupingkeun radio. Naha pikeun ngadangukeun berita, olahraga, pakumpulan sosial, ...

Pub Inggris

Aya bénten-bénten antawis ideu yén urang Spanyol ngagaduhan ngeunaan "pub" sareng ideu anu ngagaduhan urang Inggris ....