Bandéra Yunani

Bendera Yunani ngagaduhan desain saderhana boh dina tata perenahna sareng dina warna na, biru sareng bodas, kelir ...

Legenda Tragis tina Atrids

Turunan Atreus mangrupikeun conto anu sanés tina takdir anu dahsyat anu ngahalangan kulawarga salami sababaraha generasi. Tapi dina…

Pulo Evia

Pulo Evia aya di payuneun Athena sareng di jerona aya sababaraha kota, tapi salah sahiji kota ...

Propylaea ti Acropolis

Sapertos seueur pager Yunani, bagian tengah Acropolis dilebetkeun ngalangkungan konstruksi ...

Saint Martin di London (II)

José de San Martín, salah sahiji pembébas hébat Amérika, cicing opat bulan di London, antara Séptémber 1811 ...

Dinasti Han

Gambar xiafenfang 1959 Saatos waktos anu pondok dina Dinasti Qin, Dinasti Han dibagi kana dua période, nyaéta ...

Bait Hephaestus

Kuil Hephaestus ayana di beulah kulon Agora di Acropolis, éta diwangun taun 449 SM….

Budaya urang Mongol

Mongolia gaduh 2.830.000 jiwa, dimana ampir sapertilu (960.000) cicing di ibukota, Ulaanbaatar. Dina total, ampir ...

Sepak Bola Yunani

Sejarah sepakbola sepuh pisan di Yunani, sareng Homer nyebatkeun pertandingan bola anu ...

Festival Dionysian

Urang Yunani ngadamel pésta ageung nalika panén dimimitian sareng nalika éta réngsé, naroskeun sareng hatur ka déwa. Sapertos Dionysus ...

Déwi Minoan oray

Seni nganut agama dina potongan mitos ieu anu pikaresepeun pisan pikeun anu ningali, éta datang ...

Urang Asli Australia

Australia mangrupikeun benua nagara 4.000 km sareng sanaos dianggap tina panimuan salaku lahan anu teu raoseun ...

Bubuk bubuk, penemuan Cina

Leres peradaban Cina parantos nyiptakeun seueur penemuan penting pikeun sadaya Kamanusaan. Salawasna gaduh…

Poto Istana Versailles

Istana Versailles mangrupikeun salah sahiji anu paling penting sareng éndah di dunya sareng dina sajarah, henteu ngan ...

Dewa Olimpiade, pituduh saeutik

Sakumaha anu kuring sebatkeun sateuacanna, Yunani mangrupikeun anu gaduh sajarah dimana-mana, éta mangrupikeun anu ngagaduhan salah sahiji peradaban pangkolotna ...

Musik masarakat Cina

Musik masarakat Cina ngagaduhan sejarah sareng tradisi anu panjang. Di masarakat suku primitif 4000-5000 taun ka pengker, ...