angkutan cina tradisional

Rickshaw, angkutan tradisional Cina

Di nagara-nagara Asia Kidul sareng Wétan, ti India ka Cina, alat transportasi tradisional anu disebut beca kalintang populér. Anjeun kawitna timana?

Naha ngumbara ka Roma

Iinditan ka Roma mangrupikeun hal anu paling alus pikeun dilakukeun sabab ieu mangrupikeun kota anu pangsaéna di Éropa.

5 toko anu kawéntar di New York

Upami anjeun angkat ka New York, anjeun panginten panginten naha anjeun kedah nyandak koper kosong tambahan kanggo pameseran anjeun.

Peta Barcelona

Peta Barcelona pikeun ngararasakeun kota. Peta dumasar lingkungan, kacamatan, peta metro, peta beus wisata, jalur sapédah Barcelona, ​​peta smartphone ...

Kota-kota di beulah kidul Peru

Kota-kota di kidul Peru sapertos Arequipa, Tacna atanapi Puno nawiskeun anjeun warisan monumental anu euyeub sareng bentang anu raoseun.

Madagaskar

Madagaskar nawiskeun bentang sapertos impian sareng pantai anu saé, tapi ogé asakan anu raoseun sareng karakter Afrika anu wilujeng sumping.

tocororo, manuk nasional Kuba

Tocororo, manuk nasional Kuba

Tocororo langkung ti ngan ukur manuk: éta manuk nasional Kuba. Ieu ngandung harti yén éta mangrupikeun bagian tina simbol nasional nagara ieu.

Coklat Mozart

Sababaraha kado has ti Wina

Aya kado khas Wina anu khusus anu dipésér ku sadayana wisatawan, henteu diragukeun deui anu paling terkenal. Ieu mangrupikeun beuli klasik pikeun babaturan sareng kulawarga.

guha héjo

Guha Greens

Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan Cueva de los Verdes di Lanzarote? Dinten ieu kami nawiskeun sadayana inpormasi anu anjeun ngantosan. Anjeun bakal éléh?

seni-budaya pribumi kanada

Karajinan Kanada sareng Tradisi

Naha anjeun terang yén sakitar 300 rébu urang asli cicing di Kanada anu nyarios 58 basa atanapi dialék milik sapuluh kelompok linguistik ...

Tradisi Natal di Brazil

Tradisi Natal di Brazil mangrupikeun hasil tina gabungan budaya anu ngawangun nagara Amérika éta. Ku ...

Suecia

Naon anu kedah ditingali di Swédia

Upami anjeun hoyong nikmati wisata anu sampurna, tong sono kana naon anu bakal ditingali di Swédia. Kusabab kami nyandak anjeun ngalangkungan skénario anu béda pisan tapi sadayana kageulisan anu hébat.

Pandangan Saint Jean de Luz

Nagara Basque Perancis

Nagara Basque Perancis mangrupikeun daérah anu pinuh ku sajarah sareng monumen. Tapi, di luhur sadayana, bentang anu saé sareng gastronomi anu saé.

cinyusu panas pangalusna

Mandi termal Budapest

Naha anjeun hoyong terang mana anu sumber cai panas Budapest anu paling kawéntar sareng endah di tempat éta? Di dieu kami milih tempat-tempat anu anjeun ngantosan.

naon ningali di Lyon

Naon anu kedah ditingali di Lyon

Naha anjeun hoyong terang naon anu kedah ditingali di Lyon? Maka tong hilap wisata ieu, ngalangkungan salah sahiji tempat anu paling indah sareng warisan.

Naon anu bakal didatangan di Andorra

Naon anu kedah ditingali di Andorra

Naha anjeun hoyong terang naon anu kedah ditingali di Andorra? Maka tong luput poin-poin rapat anu parantos kami sebatkeun. Arsitéktur, sajarah sareng pandangan panorama.

guha sant josep

Grottoes San José

Guha San José mangrupikeun salah sahiji acara hébat anu urang gaduh di nagara urang. Perjalanan kapal anu mikaresep kamar anu anjeun kedah terang.

Norwégia dina Natal

Tujuan dimana hirup Natal anu endah

Upami anjeun milari nyéépkeun Natal anu héran sareng béda, tujuan anu pangsaéna ieu janten pilihan anu ideal pikeun kabur ti tuang kulawarga.

Jalur Cistercian

Jalur Cistercian

Jalur anu disebut Cistercian mangrupikeun perjalanan panjang anu ngadeukeutkeun urang ka tempat unik, dimana arsitéktur patepung sareng gastronomi sareng seueur deui.

Spa pangsaéna di Spanyol

Upami anjeun badé bersantai di akhir minggu payun, kabur ka spa anu pangsaéna ieu di Spanyol dimana kanyamanan dilengkepan ku kaséhatan anu langkung saé.

Naon anu kedah ditingali dina Zugarramurdi

Guha Zugarramurdi

Legenda netep di Gua Zugarramurdi, katelah Cuevas de las Brujas. Jalan-jalan ngaliwatan tempat gaib anu anjeun kedah mendakan.

Marrakech

Tujuan pikeun liburan di sabtu minggu

Upami anjeun ngagaduhan 2 atanapi 3 dinten pikeun nyambungkeun sareng mendakan tempat-tempat anu énggal, tujuan ieu pikeun liburan di akhir minggu janten gampang pisan pikeun anjeun.

8 tarian dunya

8 tarian dunya ieu sanés ngan ukur ngajak anjeun jogét, tapi ogé ngartos langkung saé pangaruh sareng budaya di bénten-bénten planét.

Naon anu kudu dilakukeun di Benidorm

Naon anu kudu dilakukeun di Benidorm

Kami gaduh jawaban anu pangsaéna pikeun patarosan anu kedah dilakukeun di Benidorm. Kusabab éta tempat anu seueur sudut pikeun ningali sareng kagiatan pikeun dilaksanakeun.

Taman Nasional Plitvice

Danau Plitvice: Dongéng Kroasia

Curug gaib, gunung sareng leuweung beech atanapi danau dongeng ngawangun Plitvice Lakes National Park anu indah di Kroasia. Entong sono

Naon anu kudu dilakukeun di El Rocío

Naon anu kedah dilakukeun di kampung Rocío

Upami anjeun naros naon anu kedah dilakukeun sareng naon anu kedah ditingali di kampung Rocío, urang ngagaduhan jawaban anu pangsaéna. Kegiatan sareng tempat anu pikaresepeun.

Rute Désa Bodas

Setenil de las Bodegas: seni ngukir batu

Dianggap salah sahiji kota anu paling panasaran di Andalusia, Setenil de las Bodegas ngajak anjeun jalan-jalan anu pikaresepeun antara imah-imah anu diukir kana batu éta sorangan.

Ibu kota Wétan Tengah

Mesjid-mesjid lavish, distrik kauangan futuristik atanapi lingkungan anu ditulis ku sajarah ngawangun ibukota ieu di Wétan Tengah anu anjeun moal sono.

Pantai Tahiti

Pantai pangalusna di dunya

Kami ningali pantai anu pangsaéna di dunya pikeun ngewa dunya antara cai pirus, keusik bodas sareng ratusan tangkal palem

7 Kaajaiban Dunya Modern

7 Kaajaiban Dunya Modern ngalebetkeun urang kana warisan anu pinuh ku sajarah sareng rahasia ti Cina dugi ka jangkung Peru.

Tugu pangpentingna di dunya

Ti Jepang dugi ka Granada, kami neuleumkeun diri kana monumen anu paling penting di dunya pikeun ngadorong anjeun ngalaksanakeun perjalanan anu pamungkas.

Ngajajah bumi Anne Frank di Amsterdam

Imah Anne Frank sanés ngan ukur salah sahiji tempat wisata Amsterdam anu hadé, tapi mangrupikeun cerminan salah sahiji épisode paling poék dina sajarah.

Naon anu kudu dilakukeun di Tenerife

Kapuloan Canary nampilkeun simbut pilihan sareng atraksi anu mendakan di Tenerife mangrupikeun gempa anu pangsaéna pikeun ngaraosan sadayana. Ti mimiti ngojay di pantai impian dugi ka naék puncak paling luhur di Spanyol, aya seueur anu kedah dilakukeun di Tenerife dina sababaraha bulan ka payun.

Berlin dina 3 dinten

Berlin dina 3 dinten

Entong sono ka juru paling lambang anu tiasa anjeun nikmati di Berlin dina 3 dinten. Lingkungan, monumen sareng seueur deui dina kunjungan 72 jam.

Kota-kota anu paling indah di Spanyol

Diantara kota-kota anu paling indah di Spanyol, urang ngalangkungan jalan-jalan bodas Teguise nepi ka bérés di antara alang-alang di Plaza Walikota de Chinchón.

Dimana angkatna dina bulan Nopémber Punta Cana

Dimana ngarambat dina bulan Nopémber

Upami anjeun hoyong terang dimana jalan-jalan dina bulan Nopémber, kami ngantepkeun tujuan anu pangsaéna anu tiasa anjeun pikaresep salami bulan éta. Juru unik pinuh ku pesona

Didatangan Bran Castle

Istana Bran

Kastil Bran atanapi Kastil Dracula mangrupikeun salah sahiji hal mandat wajib di Rumania. Tempat anu seueur pesona sareng legenda di tukangeunana.

Garéja Belchite

Belchite

Kota lawas, sakumaha anu parantos dipikaterang, sareng éta aya ruruntuhan. Tapi sanaos nyarios kitu, Belchite kedah seueur nunjukkeun urang. Éta ngagaduhan sejarah anu hébat di tukangeunana sareng ayeuna éta ogé mangrupikeun tempat anu paling sering dilongok. Naha anjeun henteu acan terang anjeunna?

Kumaha carana dugi ka Kepulauan Lofoten

Kapuloan Lofoten

Kapuloan Lofoten gaduh seueur juru pikeun didatangan. Henteu ngan ukur pikeun kota-kota anu urang bakal pendak dina unggal léngkah. Tapi pikeun latihan kagiatan anu tiasa urang laksanakeun. Tanpa hilap lampu kalér pikeun dinikmati.

Zahara de la Sierra White Villages

Rute Désa Bodas

Rute kota-kota bodas mangrupikeun tujuan wisata anu hébat anu ngagaduhan propinsi Cádiz. Jalan-jalan ngalangkungan kota-kota anu soak anjeun dina sajarah, budaya sareng, tangtosna, kageulisan anu hébat. Anjeun moal sono salah sahijina kusabab éta sadayana penting dina rute ieu!

Camden Town

Camden Town

Kunjungan ka Kota Camden mangrupikeun langkung ti kedah. Lingkungan anu béda dimana musik, pasar sareng seueur pilihan alternatip tiasa disarengan. Sadaya ieu narik rébuan wisatawan unggal akhir minggu. Éta henteu kanggo kirang!

Gothic Quarter of Barcelona

Gothic Quarter of Barcelona

Aya seueur sareng seueur rupa-rupa juru anu tiasa urang didatangan nalika urang nyarioskeun ngeunaan Gothic Quarter of Barcelona. Dinten ieu kami nampilkeun aranjeunna ka anjeun ambéh aranjeunna henteu kabur anjeun.

Pitunjuk wisata Barcelona

Pitunjuk anu pangsaéna pikeun Barcelona. Lebetkeun di dieu sareng unduh panduan lengkep Barcelona kami dina PDF. Janten anjeun tiasa nyetak panduan Barcelona sareng mendakan kota tanpa kaleungitan nanaon sareng ngahémat waktos. Sadaya monumen sareng tempat anu anjeun teu tiasa sono upami anjeun wisata di Barcelona, ​​salah sahiji tempat anu paling sering ditingali di dunya.

Lingkungan sareng sasak Elche

Ayeuna Elche gaduh seueur patempatan, anyar sareng tradisional, kirang langkung ageung, tapi masing-masing ngagaduhan ...

Sayuran di Guadalajara

Daérah géografis anu ditepikeun ku propinsi Guadalajara beda-beda pisan dina bentang bentang, akibat tina ...

És skating di Elche

És skating mangrupikeun salah sahiji obyek wisata anu ditingalikeun ku kota Elche. Jalur na aya dina ...

Panorama London

Naon anu kedah ditingali di London

Upami anjeun naros naon anu kedah ditingali di London, tong sono pituduh ieu ku 17 kunjungan penting ka kota kalayan pesona hébat. Naha anjeun terang sadayana?

Kremlin Moskow

Alun-alun Beureum Rusia

Pendakan tempat-tempat utama anu anjeun tiasa tingali dina Red Square di Rusia. Daérah anu pinuh ku musium, katedral komo pusat perbelanjaan.

Tradisi Kanada

Tradisi sareng festival di Kanada

Kami ngawartosan anjeun naon tradisi Kanada sareng naon festival Kanada anu paling khas sareng rébuan jalma anu sumping unggal taun. Naha anjeun terang aranjeunna?

Amazon mangrupikeun salah sahiji daérah géografis Kolombia

Daérah géografis Kolombia

Milarian daérah géografis Kolombia, sabaraha anjeun gaduh? Kami nyaritakeun ciri sareng kakhususan masing-masing.

kapuloan kolombia san andres

Pulo Kolombia

Kami ngajelaskeun pesona pulau-pulau utama Kolombia: San Andrés, pulau Rosario, San Andrés sareng Providencia sareng pulau-pulau Kolombia anu sanés.

Dinten Minggu

Pariwisata di Australia

Ieu mangrupikeun tempat anu paling saé pikeun lengkep nikmati wisata di Australia. Anjeun teu tiasa sono ka karang panghalang hébat atanapi Tasmania anu luar biasa!

Baju pésta di Kuba

Pakean Kuba, pakean di Kuba

Pendakan naon kostum khas Kuba pikeun lalaki, awéwé sareng dina waktos anu béda dina sataun. Naon baju Kuba anu dianggo ku Kuba dina dinten ka dintenna?

bentang gunung Kolombia

The Cordilleras of Colombia

Naon ari gunung? Kami marios ka pagunungan utama Kolombia sareng aspek pangpentingna. Naha anjeun terang sadayana?

Sejarah sareng penjajahan Vénézuéla

Sejarah sareng penjajahan Vénézuéla

Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan penjajahan sareng sajarah Vénézuéla? Entong sono tulisan ieu dimana kami ngungkabkeun sadaya rahasia Vénézuéla

Iinditan nganggo karéta pikeun pakansi ka hotél murah

Iinditan nganggo karéta di India

Bepergian nganggo karéta di India mangrupikeun pangalaman anu meryogikeun naséhat anu tangtu, mata terbuka tapi, langkung ti éta, kamampuan ngantepkeun diri anjeun nyalira.

7 rencana ker di Barcelona

Rencana luar ruangan 7 ieu di Barcelona kalebet sagala rupa ti cai mancur warna dugi ka sési bioskop kabuka dugi ka klasik sapertos Parc Güell.

jalan cuba ku bandéra

25 tips pikeun ngumbara ka Kuba

25 tips ieu pikeun ngumbara ka Kuba bakal ngabantosan anjeun milarian sareng langkung saé naon anu janten salah sahiji pulau paling indah di Karibia.

15 tips kanggo iinditan ka India

Tina waktos perjalanan anu pangsaéna dugi ka salam anu biasa, 15 tips ieu pikeun ngumbara ka India bakal ngabantosan anjeun pikeun langkung hadé ngarencanakeun pangalaman anjeun.

Maca Qur'an

Agama di Maroko

Kami mawa anjeun sadayana rahasia agama di Maroko: sajarah, tradisi, ibadah sareng pamendak nagara anu nuturkeun tradisi Muslim

Essaouira

10 kota anu paling indah di Maroko

Upami anjeun badé didatangan Maroko, tong luput pituduh kami pikeun nganjang ka 10 kota anu paling indah di Maroko, sapertos Ifrane, Fes atanapi Marrakech

8 kota warni di Amérika Latin

8 kota warna-warni ieu di Amérika Latin ngandung garéja konéng, imah dicét sareng psychedelic pihak anu pinuh énergi sareng sajarah.

IKEA prasmanan di Swédia

Piring Swédia has

Naha anjeun terang yén di Swédia anjeun henteu ngan ukur tuang salmon sareng bakso? Kami nunjukkeun anjeun sadaya rahasia gastronomi na, kalayan masakan Swédia anu paling khas di nagara éta

Blus Walanda

Kostum tradisional Walanda

Diantara baju tradisional Walanda, bakiak terkenalna menonjol, tapi kami nunjukkeun anjeun sadayana kostum tradisional Walanda

Taj Mahal

Nganjang ka Taj Mahal di India

Taj Mahal, monumen India anu paling mulia, diwangun ku Kaisar Shah Jahan pikeun ngahargaan ka almarhum pamajikanana, Mumtaz Mahal, dina 1632.

olahraga di Havana

Tip pikeun ngumbara ka Kuba

Tips ieu pikeun ngumbara ka Kuba mimitian ti akomodasi dugi ka kumaha hubungan sareng warga Kuba anu haneut sareng ngabantosan.

Situ di holland

Kanyataan pikaresepeun ngeunaan Holland

Naha anjeun terang yén Amsterdam ngagaduhan konsentrasi musium pangluhurna di dunya? ieu sareng fakta anu langkung panasaran ngeunaan Holland anu bakal kaget anjeun

tari walanda

Tarian tradisional Walanda

Kami nyandak anjeun kompilasi sareng tarian tradisional paling khas di Holland, supados anjeun terang rahasia sareng tradisi na.

Tip pikeun iinditan ka Maroko

Tips ieu pikeun iinditan ka Maroko kalebet sababaraha saran anu manpaat anu bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun menikmati sihir sareng pesona nagara Maghreb.

Pantai Varadero

Budaya Karibia sareng sajarah na

Upami anjeun hoyong terang sadaya rusiah Sejarah sareng budaya Karibia, tong sono tulisan ieu kanggo terang sadayana ngeunaan budaya Karibia

guaiqueri

Grup étnis adat Venezuela

Daptar sareng panjelasan ngeunaan kelompok étnis adat utama anu cicing di Vénézuéla, kalayan adat istiadat sareng budaya na dijelaskeun sacara rinci.

Puri Neuschwanstein

Neuschwanstein, Cinderella's Castle

Naha anjeun badé didatangan Istana Neuschwanstein, istana sapertos Cinderella? Nya, tuturkeun pituduh ieu dimana kami ngajelaskeun sadayana anu anjeun kedah terang

Italia, tujuan wisata dunya

Tempat-tempat anu dipikaresep di Italia

Tempat-tempat anu dipikaresep pikeun didatangan dina perjalanan ka Itali. Situs ikon sapertos Roma, Sisilia, Florence sareng naon anu anjeun mendakan di unggal éta.

Taino perumahan

The Taino cicing

Pendakan bumi Taíno Kuba sareng pesona na. Sejarah naon anu aya di tukangeun imah naturis budaya Kuba ieu? Kadieu teras terang!

Anemonas Yunani

Flora sareng fauna Yunani

Pendakan flora sareng fauna Yunani, nagara anu dibagi ku dua ekoregion hébat sapertos leuweung Mediterania sareng leuweung kai anu sedeng.

Budaya Mesir pikeun barudak

Panasaran Mesir pikeun murangkalih

Sejarah sareng panasaran Mesir pikeun nyaritakeun barudak. Upami anjeun kantos kéngingkeun kasempetan, angkat ka Mesir sareng aranjeunna.

Adat istiadat Kolombia

Adat istiadat Kolombia

Upami anjeun badé angkat ka Kolombia, langkung saé anjeun terang sadayana adat istiadat sareng panasaran Kolombia. Entong sono sadaya adat istiadat Kolombia!

Taman hiburan Roma

Kami ngajak anjeun nganjang ka dua taman hiburan téma pangsaéna upami anjeun mutuskeun nyéépkeun liburan di Ibukota, di perusahaan kulawarga atanapi réréncangan.

Pariwisata alam

Wisata alam di Inggris

Dinten ieu kami ngajukeun anjeun mendakan tujuan klasik ku cara anu sanés, kumargi nagara ieu ngagaduhan kaindahan alam anu saé ...

Olahraga ekstrim di Itali

Upami anjeun resep ka adrenalin, anjeun bakal mendakan tempat anu sampurna di nagara ieu. Éta nawiskeun seueur kamungkinan pikeun latihan ...

Kaajaiban inggris

Dianggap salah sahiji nagara panggedéna di Inggris, Inggris ngagaduhan seueur rupa situs wisata anu ...

Tingali Swiss dina tilu dinten

Pikeun nganjang ka Swiss dina tilu dinten, hal anu paling mimiti anjeun kedah lakukeun nyaéta angkat ka kota Jenéwa, kumargi ...

Athena, tradisi, cara hirup sareng adat istiadat

Warga lokal dibédakeun ku sipat karakter sapertos séntiméntal sareng saraf, sanaos dina kaayaan tanggel waler, aranjeunna tiasa nunjukkeun kasobaran sareng gampang ngabéréskeun konflik naon waé. Teu aya ragu yén Athena ngagaduhan budaya nyalira dina tataran komunikasi.

Teater Shakespearean

London mangrupikeun téater munggaran dimana panulis Inggris anu kawéntar muncul, The Shakespeare's Globe Theatre atanapi Shakespearean Theatre

Musik tradisional Venezuelan

Kami ngajalajah rahasia musik Venezuelan paling tradisional sareng alat musik khas Venezuelan. ULAH LEUWIH lagu-lagu Vénézuéla.

Suku pribumi di Vénézuéla: Warao

Kami ngawartosan anjeun sadayana ngeunaan Warao, hiji suku pribumi di Vénézuéla anu ngagaduhan ciri khas karajaan, karajinan, pendidikan, transportasi sareng perumahan

Partéi Sarjana di Karibia

Pesta sarjana mangrupikeun sakali dina acara hirup. Karibia nampilkeun alternatif anu saé pikeun ngagungkeun éta.

Tugu penting di Inggris

Kali ieu kami hoyong nyaritakeun ngeunaan sababaraha tugu pangpentingna di Inggris, dimimitian ku Westminster Abbey.

Bilik Telepon di Inggris

Stan telepon di Inggris mangrupikeun salah sahiji fitur anu khas sareng elemen anu ngajantenkeun nagara ieu khususna khususna kota London.

5 akuarium pangsaéna di Amérika Serikat

Amérika Serikat mangrupikeun nagara anu nawiskeun seueur tempat wisata pikeun sakumna kulawarga, sareng akuarium mangrupikeun sababaraha tempat wisata anu paling populér.

Liang Daibutsuden di Nara

Lawang Pencerahan Bait Allah Todaiji

Kuil Todaiji di Nara ngagaduhan liang anu terkenal anu ngajanjikeun pencerahan pikeun saha waé anu tiasa nyebrang éta. Di dieu urang carioskeun langkung seueur.

Khan el-Khalili

Cinderamata ti Mesir

Henteu aya anu sapertos nganjang ka pasar lokal pikeun nohonan jalma-jalma di hiji nagara. Tapi anu panghadéna nyaéta souvenir ti Mesir anu anjeun tiasa ngagaleuh.

imah tukang

Annex Rusiah, Anne Frank House

The Secret Annex, di Prinsengracht 267, mangrupikeun bumi anu paling sering dikunjungi di Amsterdam, nyaéta bumi tempat cicingna Anne Frank sareng di jerona anjeunna nyerat bagian ageung di buku harianna.

Tempat anu tiasa didatangan di Inggris

Aya seueur tempat anu tiasa didatangan di Inggris sapertos Devon sareng Cornwall anu dibédakeun ku janten kampung tradisional Inggris dimana anjeun tiasa nginum téh sareng bagikeun ka rerencangan.

Milan

Lingkungan Milan

Milan mangrupikeun kota anu seueur lingkungan, sababaraha langkung menawan, anu sanés saderhana sareng langkung kakurangan.

Atraksi wisata di sakitar Roma

Kota Roma nyalira nawiskeun anjeun rupa-rupa tempat anu dipikaresep dimana anjeun tiasa nikmati sareng diajar ngeunaan sajarah, budaya sareng tradisi kuno

Giordano Bruno

Rute Freemasonry di Roma

Salah sahiji seueur rute anu tiasa dilakukeun di Roma nyaéta Rute Masonry, ngalangkungan sababaraha juru Freemason kota

Dimana kémping di Irlandia

Upami anjeun resep pisan kémping, mun kémping sakumaha anu dicarioskeun, maka kuring bébéja yén anjeun tiasa kémping ...

Basisir caket Maracaibo

Kota Maracaibo, tempatna di jantung daérah ngahasilkeun koko di Vénézuéla, nyaéta basa ...

Istana És Quebec

Dugi ka 16 Pébruari 2014, Québec parantos ngagungkeun Karnaval Musim Dingin anu kasohor, anu dieuyeuban ku ...

Portugal, tanah karnaval

Pesta Karnaval di Portugal mangrupikeun waktos anu pikaresepeun sareng pikaresepeun anu dimimitian dina bulan Fébruari. Éta pésta ...

Nil, gurun pasir

Salah sahiji lembah walungan anu paling indah di dunya nyaéta Walungan Nil anu megah, anu bagian na ...

Pantai favorit Mesir

Seueur nagara di Afrika Kalér nampi lokasi anu pikaresepeun di laut. Sababaraha pangunjung angkat ka Maroko, ...

Kapal bajak numpak di Rajana

Miami, kota pantai na anu indah, réstoran kelas luhur, hotél méwah, dua klub cerah sareng tujuan pikeun selebriti, ...