Slaor anjing di Kanada

Upami anjeun milari pangalaman luar usum anu teu biasa, anjeun kedah nyobian petualangan ...

Bar pangalusna di Kairo

Kairo mangrupikeun kota anu kedah dilayanan dina perjalanan ka Mesir. Kota anu ngahijikeun anu lami ...

Tip perjalanan Aruba

Aruba mangrupikeun pulau anu tujuan populér kalayan pantai pasir bodas, sareng perairan anu tenang anu narik ampir dua ...

Kaajaiban alam di Rusia

Ngalamun ngajajah Rusia? Teu aya ragu yén nagara ieu mangrupikeun tempat anu idéal pikeun wisatawan anu petualangan. Sareng éta anu ...

Balanja di Athena

Ieu panginten henteu panginten, tapi di Athena aya anu matak diperhatoskeun. Kusabab ...

Alam Cina anu saé

Cina mangrupikeun nagara kaopat panggedéna di dunya anu nguasaan lega 9sq.km. perenahna di beulah wétan Asia….

Kumaha cara nikah di Aruba

Seueur pasangan nikah dina liburan Aruba anu mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun roman. Peryogi dicatet yén ...

Naha ngumbara ka Karibia?

Karibia tetep diragukeun mangrupikeun daérah anu paling mempesona di Bumi, sareng jalma anu markisa hirup ...

Binih terkenal di London

Salah sahiji tempat pikeun neuleumkeun diri di alam sareng bersantai di kota London anu rancak, nyaéta Clifton Nurseries,…

Jajanan tradisional Swédia

Budaya kuliner Swédia nawiskeun Tambaksari sandwiches anu disayogikeun salaku hidangan pembuka dina tanggal-waktos anu tangtu dina sataun, sapertos…

Lima Rute Wisata Top di Cina

Cina anu pikagumbiraeun nunjukkeun anu pangsaéna tina tempat wisata na 365 dinten dina sataun. Henteu sia-sia ...

Cigars Cuban: Montecristo

Montecristo panginten anu paling terkenal sareng paling dipikaresep pikeun sadaya merek cerutu di Kuba anu pang ...

Tempat kemah di Portugal

Portugal mangrupikeun nagara anu relatif leutik anu nempatan bagian kidul-kulon Semenanjung Iberia, wawatesan sareng Spanyol di ...

Kembang alpine di Swiss

Kembang di Pegunungan Alpen Swiss katingali pisan. Dina pariwisata désa ka Swiss anu nganjang tiasa niténan aranjeunna di ...

Resep sup Portugis

Resep Portugis kasohor di panjuru dunya, boh pikeun nilai gastronomisna, tapi ogé ku nilai luhurna ...

Kebon Butchart Victoria

Datang ka Victoria, ibukota British Columbia, tiasa tur sareng nikmati tujuan anu terkenal di Butchart Gardens nyaéta ...

Masakan Belanda: Stamppot

Asakan Belanda sacara tradisional ngagaduhan rap goréng, tapi ayeuna, seni makan mewah hirup salaku ...

Dahar di Kanada

Makan di Kanada tiasa janten pangalaman anu émut pikeun wisatawan. Sareng éta kadaharan Kanada anu lezat ngagaduhan ...

Fishing di Rusia

Fishing di Rusia seuseueurna janten hobi janten seueur tempat dimana pamayang ...

Produk tradisional ti Portugal

Saha waé anu badé nganjang ka Portugal sareng kedah ngémutan naon anu bakal dipulihkeun salaku kenang-kenangan saatos perjalanan, ...

Hotél mewah di Moskow

Moskow - urut ibukota Rusia sareng ibukota komérsial Éropa Wétan anu rame - ngagaduhan…

Balanja gerabah di Delft

Delft mangrupikeun kota anu bakal dikenal ku kolektor keramik. Sareng ieu kota anu indah di propinsi ...

Pagoda di Cina

Pagoda Cina mangrupikeun bagian tradisional arsitektur nagara, dikenalkeun ti India, sareng Buddhisme ...

Kumaha kawinan Rusia?

Pernikahan Rusia dirayakeun ku cara anu gedé. Jauhna perayaan sareng tuntas persiapanna ...

Objek wisata alam di Rusia

Sedengkeun jarakna hébat diantara aranjeunna, keajaiban alam Rusia anu matak, tujuan idéal pikeun anu resep ...

Alesan ngumbara ka Inggris

Inggris mangrupikeun tujuan anu teu tiasa ditingalkeun dina perjalanan ka Buana Old. Didorong ku Révolusi ...

Kapal Viking di Swédia

Stockholm, ibukota Swédia ngagaduhan seueur tawaran, tuangeun anu saé, balanja anu saé, taman anu saé, aksés kana sababaraha ...

Dimana cicing di Kanada?

Teraskeun sareng daptar kota-kota anu pangsaéna pikeun cicing di Kanada anu urang ngagaduhan: Fredericton, New Brunswick Frederickton nyaéta ...

Kemah nudist di Marvao

Pikeun usum panas, tempat kemah nudist anu munggaran nembé dibuka di Marvao, di distrik Portalegre, kota ...

Pangalusna ékolisme di Kuba

Kuba mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngembangkeun sababaraha kagiatan anu aya hubunganana sareng ékowisata praktis 365 dinten dina sataun. Salah sahiji…

Danau hébat Kanada

Kanada nawiskeun salaku salah sahiji obyek wisata utamina nyaéta Great Lakes, ogé leuweung, taman sareng lanskap alam anu hadé….

Kenalkeun halangan Thames

The Thames Barrier mangrupikeun panghalang banjir panglobana kadua di dunya (saatos Oosterscheldekering di Holland ...

Jinis sosis Portugis

Portugis ngagaduhan seueur rupa sosis, ngagambarkeun pangaruh, budaya sareng sajarah ...

Parabot dapur Rusia

Kecap "golubtsy" atanapi engkol boneka sering ngingetkeun deui kenangan asakan Rusia buatan bumi. Tina saderhana ...

Tempat balanja di Mandi

26 km ti Bristol sareng ngan satengah jam nganggo mobil anjeun tiasa dugi ka Mandi; kota mandi Romawi kuno;…

Jinis kadaharan Kuba

Kadaharan Kuba mangrupikeun campuran asakan Latin, Amerindian sareng Afrika anu ngalebetkeun panggunaan daging, kacang ...

Sarapan di Rusia: Zavtrak

Jalma-jalma Rusia, sapertos budaya anu sanés, umumna resep tilu tuangeun sadinten: zavtrak atanapi…

Sarapan di Swiss

Dahareun Swiss dikorédkeun ku seueur nagara tatangga na, tapi Swiss ngala dapur di opat daérah ...

Flora El Hierro

Flora Pulo El Hierro

  Di El Hierro, ogé di sésana Kapuloan Kanaria, anjeun bakal mendakan sajumlah ageung spésiés ...

Taksi Moskow

Di Rusia anjeun tiasa nganggo kendaraan naon waé salaku taksi, tapi langkung saé pikeun negosiasi harga sateuacan ngamimitian perjalanan ...

Pariwisata petualangan di Cina

Situ glasial, leuweung gunung, pantai keusik sareng seueur deui. Tunjukkeun anjeun tilu tujuan dramatis yén anu datang ku sumanget ...

Polders Holland: Beemster

Bentang inovatif sareng imajinatif imajinér dinten ayeuna Beemster Polder ngagaduhan pangaruh anu jero sareng awét dina proyék ...

Hari Ibu di Kanada

Di nagara Amérika Kalér sapertos Kanada atanapi Amérika Serikat, Hari Ibu mangrupikeun festival tina ...

Hari Ibu di Swiss

Di Swiss, Hari Ibu dirayakeun unggal Minggu kadua di Méi sareng dianggap ...

Festival Tulip Kanada

Dilaksanakeun pikeun kahiji kalina dina 1953 salaku prakarsa Déwan Perdagangan Ottawa, dina ...

The Stoa of Attalus

Stoa Attalus mangrupikeun palabuan Hellenistik, ayana di beulah wétan Agora di Athena. Konstruksi na ...

Seni sareng budaya di Rusia

"Rusia mangrupikeun tatarucingan anu dibungkus misteri dina enigma." Ieu kecap tina negarawan Inggris anu kawéntar Winston Churchill ...

Pasar tradisional pangsaéna di Cina

Mustahil pikeun nganjang ka Cina sareng henteu balanja. Di kota-kota na anjeun tiasa mendakan sagala rupa tulisan, perhiasan, objék tina kertas ...

Dimana tuang di Kanada

Dahareun Kanada didasarkeun kana tatanén anu beunghar anu muka kamungkinan sajajalan pikeun gastronomi. Pikeun ieu ...

lakon anu penting pisan di kota London

Puter dina Shakespeare's Globe

Shakespeare's Globe tanpa kaleungitan dianggap tempat anu sampurna pikeun ngagambarkeun sababaraha lakonan anu béda-béda di kota London, kedah nganjang ka éta unggal-unggal jalan-jalan di kota.

Imah Budaya di Stockholm

Dibuka taun 1974, Kulturhuset (House of Culture in Swédia) mangrupikeun pusat budaya belah kiduleun Sergels ...

Lambang Paskah di Inggris

Beda sareng naon anu kajantenan di nagara-nagara Éropa anu sanés, Paskah di Inggris henteu dicirikeun ku ...

Tradisi Easter di Inggris

Salah sahiji festival anu paling penting dina taun Kristen dirayakeun di Inggris di Paska. Éta pinuh ku adat istiadat, anu ...

daérah anu béda-béda minat wisata di Paris

Cara ngurilingan Paris

Naon anu bakal kajadian upami anjeun sumping di kota Paris pikeun jalan-jalan wisata sareng anjeun leres-leres henteu terang naon-naon? ...

Tempat balanja di Moskow

Salain ti sejarah millenary na, Moscow mangrupikeun kota modéren dimana fashion aya di seueur toko anu matak ...

Toko katuangan sareng inuman di Moskow

Upami anu nganjang milari katuangan Rusia kanggo di bawa ka bumi atanapi dibekelan pikeun perjalanan karéta anu panjang, kami bakal nunjukkeun pituduh ka toko-toko ...

Wisata Madugandi

Sakitar 90 kilométer ti Kota Panama mangrupikeun daérah anu diwangun ku masarakat adat anu béda anu disebut Madugandí….

Tempat balanja di Havana

Sami sapertos kota Amérika Latin, Havana ngagaduhan seueur tempat kanggo ngagaleuh sagala rupa produk. Salaku conto,…

Sumber cai panas Churín

Kalayan paving jalan raya anyar antara Churín sareng Oyón, propinsi ieu ngeuyeuban tawaran wisata na. Sareng deuih…

Manisan lezat di Albacete

Tanpa diragukeun anu pangsaéna di propinsi sadayana ... Tong nyobaan ninggalkeun méja saatos tuang masing-masing ...

Curug di Kanada: Athabasca

Air Terjun Athabasca mangrupikeun curug di Taman Nasional Jasper di sisi luhur Walungan Athabasca, sakitar 30…

Balanja di Jamaika

Balanja di Jamaika mangrupikeun pangalaman nyalira. Penjual di Pulo Jawa ngajual barang sagala rupa, ti ...

Suku Siberia

Siberia, atanapi ogé Asia Kalér, Asia Kalér atanapi Asia Kalér, mangrupikeun bagian Asia Wétan Rusia, a…

Ngajalajah Pulo Baffin

Pulo Baffin di daérah Kanada Nunavut mangrupikeun pulau panggedéna di Kanada sareng anu kalima ...

Kota-kota Magnesia

Kota Magnesian Tessaly aya di daérah buana Yunani, pangeusi na angkat ka daérah sanés kanggo mendakan langkung seueur jajahan ...

Géografi di Swiss

Manjang sapanjang sisi kalér sareng kidul Alps, Swiss ngalangkungan keragaman bentang anu hébat ...

Objek wisata di Swédia

Dunya Kutub Éta mangrupikeun taman beruang kutub panggedéna, dibuka taun 2009 di Dalarna, di Swédia tengah. Pamasangan…

Amur, walungan Naga Hideung

Ngabentuk bagian tina wates antara Cina sareng Rusia, Walungan Amur atanapi Walungan Naga Hideung, parantos salami ...

Margasatwa Kanada

Salah sahiji pangalaman perjalanan anu hébat di Kanada nyaéta touring habitat fauna liar na. Nu ngasuh kutub,…

Basisir pangsaéna di Peru

Peru ngagaduhan sakitar 2.500 kilométer garis pantai, sareng sanaos Máncora, Punta Sal, Punta Hermosa, Asia sareng sami ...

Gastronomi Rusia: napsu

Rusia utamina nagara kalér sareng usum usum tiis anu panjang. Janten tuangeun kedah masihan aranjeunna seueur tanaga sareng panas ...

Tujuan usum di Portugal: Faro

Faro nyaéta kota basisir anu aya di daérah Algarve. Éta mangrupikeun salah sahiji anu paling sering dilongok dina usum usum ...

Tugu agama di Québec

Basilika Sainte-Anne-de-Beaupré mangrupikeun situs ziarah Katolik Roma anu hébat sareng ngagaduhan salinan Pieta ...

Dahareun Jamaika

Asakan Jamaika séhat sabab didamel ku seueur kadaharan anu teu diolah, nganggo bagian daging anu langkung alit, ...

Pai daging Inggris

Meatloaf mangrupikeun tuangeun sareng sayuran anu tradisional sareng nyugemakeun Inggris sareng Irlandia anu ditutupan ku puree ...

Salat Kanada

Kadaharan anu dipikaresep ku urang Kanada rada beda-beda ti daérah ka daérah, sareng dipangaruhan pisan ku warisanna ...

Suku di Taman Nasional Manú

Survival International parantos nyebarkeun foto anu caket tina Mashco-Piro, jalma pribumi terasing di beulah kidul-wétaneun Peru….

Gastronomi Skotlandia

Salaku bagian ti Britania Raya, Skotlandia Inggris sareng Wales, aranjeunna gaduh sababaraha gastronomi anu terkenal di panjuru dunya….

Dahareun Inggris

Salami nganjang ka Inggris, pengunjung asing tiasa ngaraosan macem-macem masakan nasional boh internasional. Tapi naon anu diarepkeun ...

Punta Espinillo Beach Uruguay

Pikeun jalma anu badé angkat ka dinya sareng anu cicing di sababaraha lingkungan di tengah Montevideo, aranjeunna tiasa nganjang ka Punta Espinillo dina beus kota, anu angkat ka terminal Paso de la Arena sareng ti dinya nyandak beus anu sanés anu bakal ngantunkeun kami dina pantai Punta Espinillo di Uruguay.

Sejarah asakan Kuba

Asakan Kuba mangrupikeun hasil tina campuran Spanyol, kadaharan urang Aborigin, Afrika sareng Karibia….

Pariwisata désa di Vénézuéla

Pariwisata padesaan di Vénézuéla beuki ningkat berkat ningkatna prasarana nagara, sapertos jalan-jalan sareng rute-rute énggal anu parantos didamel, anu ngamungkinkeun ngembangkeun perusahaan pariwisata anyar dumasar kana tatanén sareng ékologi, aya ogé sababaraha situs anu nawiskeun pariwisata termal, sumber cai panas sareng cai alami ogé akomodasi gaya hirup alam di kabin atanapi bungalow.

Resep asakan Kanada

Asakan Kanada dibagi kana dua garis pangaruh utama: Inggris sareng Perancis. Nanging, populasi ...

Hiasan Taun Anyar Cina

Taun Anyar Cina mangrupikeun festival anu paling penting pikeun jalma anu ngarayakeun pikeun tuangeun Taun Naga, ...

Dessert Rusia: Paskha

Paskha mangrupikeun amis ngawangun piramida anu dilayanan salami Paskah di bumi Orthodok Rusia, ...

Piring tradisional Québec: Poutine

Poutine mangrupikeun tuangeun anu populér ti propinsi Quebec anu nyarios Perancis di Perancis. Ngaranna hartosna "karusuhan" dina basa Perancis, ...

Situ Yunani

Diantara situ utama di Yunani nyaéta danau Prespa, anu mangrupikeun dua situ cai tawar, di beulah kalér ...

Shashlyk, tusuk sate Rusia

Shashlyk mangrupikeun tuangeun nagara anu penting di nagara-nagara tilas USSR anu disiapkeun tina domba, ...

Tempat-tempat suci di Cina

Tai Shan (ogé katelah Gunung Tai, atanapi Gunung Taishan) mangrupikeun salah sahiji tina lima gunung Taoist suci di Cina….

Katedral Archangel di Moskow

Katedral Archangel mangrupikeun garéja Ortodok Rusia anu didékasikeun ka Saint Michael the Archangel. Tempatna di Plaza del…

The Via Egnatia

Via Egnatia diwangun taun 146 SM ku urang Romawi dina ngahijikeun anu lami ...

Tarian tradisional Rusia

Tari mangrupikeun modalitas ekspresi kopral sareng artistik anu jero pisan dina kasadaran sareng tradisi Rusia populér….

Kanada sareng walungan na

British Columbia mangrupikeun sababaraha walungan anu paling indah di dunya anu ngajamin kasempetan pikeun senang-senang sareng petualangan ...

Museum Sejarah Kontémporér Rusia

Di musium ieu anu aya di Moskow anjeun bakal mendakan paméran tematik anu aya hubunganana sareng sajarah Kakaisaran Rusia, sapertos nyandak ...

Basisir Kanada

Kanada mangrupikeun nagara anu paling seueur basisir di dunya, éta sababna anjeun tiasa nikmati ...

Basisir Faro

Salah sahiji tempat anu menawan sareng populér di Algarve dina usum panas nyaéta Faro; kota basisir ...

Tugu sajarah di Liverpool

Liverpool didaptarkeun salaku Situs Warisan Dunya, sapertos Tembok Besar Cina sareng Piramida Giza di Mesir. Anu…

Pantai buligir Karibia I

Dipercaya yén mendakan pantai buligir tiasa dimungkinkeun ngan ukur di Éropa, tapi ieu sanés masalahna, di Karibia aya ...

Perayaan Natal di Skotlandia

Skotlandia mangrupikeun belah kalér ti opat nagara konstituén di Inggris anu, babarengan sareng Inggris sareng Wales, ngawangun ...

Québec dina Natal

Upami anjeun ngagaduhan tempat pikeun nyéépkeun Natal di Kanada, tempat pikeun indit nyaéta Quebec. Gaduh…

Kabeungharan Alami Chocó

Departemen Chocó, ayana di beulah kulon nagara, sareng basisir anu indah di Samudera Pasipik, mangrupikeun daérah ...

Atraksi wisata di Burgundy

Ayeuna Burgundy mangrupikeun salah sahiji daérah administrasi Perancis, ayana dina garis komunikasi utama antara ...

Tradisi Natal di Kanada

Seueur jalma di Kanada kedah damel dina Wengi Natal, tapi éta ogé mangrupikeun dinten persiapan ...

Katedral Uppsala

Di Uppsala, nyaéta kota anu ayana sakitar 78 km kalér-kuloneun Stockholm sareng kota kaopat panggedéna di…

Basisir Cienfuegos

Kota Cienfuegos mangrupikeun tujuan anu anjeun pikaresepeun pikeun wisatawan di beulah tengah pulau ...

Jinis kopi Portugis

Detil kanggo anu resep kopi. Di Portugal kecap espresso henteu dianggo sareng gumantung kana kota, nyaéta ...

Naon rumah sakit Cina?

Wisata ka Cina mangrupikeun pangalaman anu hébat dina kahirupan. Buka pikiran pikeun saha waé pikeun kamekaranana ...

Ida, gunung dobel suci

Aya dua gunung anu sami nami na dina mitologi Yunani dianggap suci. Dinten ieu nyaéta ...

Kamerdikaan Barbados

Tanggal 30 Nopémber, Barbados ngarayakeun kamerdékaan taun 45 na, anu sacara resmi dimeunangkeun dina 30 Nopémber 1966….

Basisir Ravenna, di Italia

Sanaos leres yén nalika ngarujuk ka Itali urang tiasa nyebatkeun tujuan anu teu kaitung tina sagala rupa sapertos seni ...

Kota kuno Pergamum

Pergamum mangrupikeun kota kuno Yunani anu aya di Turki ayeuna, di Asia Minor, 26 km ti Laut Aegean,…

Pasar Zurich

Unggal-unggal anjeun ngalangkungan Zurich dina dinten Saptu, anjeun kedah jalan-jalan ngalangkungan ...

Émbaran Dasar Norwégia

Norwégia mangrupikeun nagara karajaan di beulah kalér Éropa, anu saatos Perang Dunya Kadua, parantos ningkat ...

Pariwisata agama di Vénézuéla

Pariwisata agama umumna dumasar kana kapercayaan baheula anu ditawarkeun ku penjajah baheula, di seueur kota dina tradisi kaagamaan pedalaman tetep dilestarikan sareng seueur gereja anu ti saprak jaman penjajahan, ogé Vénézuéla, ngagungkeun Paskah salah sahiji waktos anu paling penting pikeun agama Katolik sareng éta aya nalika rébuan satia kumpul pikeun ngarayakeun festival agama penting ieu.

Lebaran di Inggris

Lebaran mangrupikeun liburan taunan anu dirayakeun dina 31 Oktober sapanjang Inggris. Sababaraha jalma pésta Lebaran ...

Lebaran di Kanada

Lebaran dirayakeun di Kanada dina 31 Oktober. Mangrupikeun dinten ngagungkeun wengi ngan ukur dina sataun ...

Karnaval usum salju di Kanada

Karnaval Musim Dingin mangrupikeun tontonan pikeun dialaman salaku kulawarga sareng nikmati sapinuhna nalika usum salju Kanada. Supados…

Kota-kota hantu di Kanada

Pikeun aranjeunna anu resep legenda sareng misteri, henteu langkung saé tibatan wisata di kota-kota hantu anu disebat ...