Kabeungharan leuweung Kolombia

Daérah basisir Paradisiac, maksa bentang gunung, sareng dataran anu lega, mangrupikeun bagian tina géografi Kolombia anu beunghar; tapi aranjeunna anu gedé ...

Makam Agamemnon

Makam Agamemnon, ogé katelah "The harta Atreus" atanapi makam Atreus, tanggal dina taun ...

Autumn dimimitian di Cina

Salah sahiji bulan anu pangsaéna pikeun nganjang ka Cina nyaéta anu ieu anu urang lalangkatan: Oktober. Ieu dimimitian dina ...

Didatangan Azores

  Lokasina antara Amérika Kalér sareng Portugal, di tengah Samudra Atlantik, nyaéta salapan pulau anu ...

Kota Gorky di Rusia

Gorky mangrupikeun kota industri Féderasi Rusia sareng palabuan di Walungan Volga, jarakna 380 km…

Bentang Australia

Saminggu réngsé sareng dugi ka Senén kami moal pendak deui sareng berita, berita, wisata sareng lanskap anu saé ieu ...

DPRD London

Istana Westminster, ogé katelah Déwan Parlemén mangrupikeun dua imah Parlemén Karajaan ...

Bandara Rusia

Rusia mangrupikeun nagara ageung, nempatan wilayah anu lega pisan. Seueur kota aya di daérah Féderasi ...

Koloni Yunani di Itali

Kecap anu persis ngahartikeun koloni nyaéta apoikia, anu hartosna jauh ti bumi, éta nagara kota. Iraha…

Merk anu hadé tina cerutu Kuba

Cabanas Taun yayasan: 1819 Asalna bako: Pabrik Vuelta Arriba: La Corona Éta mangrupikeun Paniolo Francisco Cabañas, anu kedah ...

Taman Nasional Hakone

Taman Nasional Hakone mangrupikeun taman anu caket di Yamanashi sareng Shizuoka, sareng préféktur Kanagawa, sareng belah kuloneun metropolis Tokyo….

Tugu pangpentingna Kanada

Kanada mangrupikeun nagara anu beunghar pikeun budaya sareng sajarah anu rupa-rupa sareng ieu dikedalkeun dina jumlah anu seueur ...

Waktos Teh di London

Ngaraos sapertos lalaki atanapi awéwé dina perjalanan ka London, langkung saé pikeun nyobaan pangalaman Sore ...

Basisir Austria

Naha aya pantai di Austria? Tangtosna, upami henteu teras nyambungkeun pantai sareng laut. Upami kitu…

Bentang alam Vénézuéla

Vénézuéla ngagaduhan sababaraha tempat anu saé pisan sapertos anu dipikaterang sapertos Roraima sareng sabana anu hébat, di dinya urang tiasa ningali sababaraha jajaran gunung atanapi wilah sareng luhur gunung anu unik di dunya kusabab bentukna anu khas, aranjeunna sacara praktis silindris sareng taringgul dina konsistensi, Mung anu paling atlit anu teu wani wani sumping ka dinya, ngégél sareng naék témbok bukit sareng jangkung taringgul, anu rupa-rupa.

Kota Honshu: Osaka

Osaka perenahna di Pulo Honshu, sakitar di tengah Jepang. Kota Osaka, anu ...

Alat musik cina

Kocapkeun Éta suling tradisional Tionghoa. Kusabab ngan ukur tilu konci anu tiasa dihasilkeun sacara akurat dina pakakas tradisional,…

Katedral Asumsi di Moskow

Katedral Asumsi mangrupikeun anu pangkolotna, panggedéna sareng paling penting tina seueur garéja Kremlin. Abdi terang…

Dessert Inggris: Pudding

Puding mangrupikeun tuang tuangeun tuang ('pud' dianggo sacara teu resmi) yén di Inggris aya ratusan ...

Situ London

The Serpentine, La Serpentina (ogé katelah Walungan Serpentina) mangrupikeun 28 acre (11 ha) danau rekreasi di ...

Tarian tradisional Rusia

Nari mangrupikeun wujud ekspresi budaya sareng artistik anu jero pisan dina kasadaran Rusia sareng tradisi populér. Ieu…

Tembok Tiongkok kuno Cina

Tembok Ageung, simbol peradaban Tionghoa kuno, mangrupikeun tempat anu paling terkenal di dunya. Tempatna di ...

Cuaca di Itali

Kumaha cuaca di Itali? Nya, éta gumantung pisan kana daérah, naha éta gunung atanapi ...

Sajarah Cossacks

Aya boro definisi saderhana pikeun aranjeunna. Aranjeunna sanés kabangsaan atanapi agama, aranjeunna henteu ngagambarkeun pésta atanapi ...

Ari bapa di Kanada

Ari bapa di Kanada dirayakeun kalayan sumanget sareng sumanget pisan. Éta diémutkeun dina dinten Minggu katilu ...

Top 10 tempat wisata di Austria

Austria mangrupikeun nagara alit. Sanaos éta henteu ngagaduhan jumlah sareng ragam atraksi anu tiasa dipiboga ku Italia atanapi ...

Festival populér di Kanada

Festival Kanada mangrupikeun rupa-rupa, ti mimiti acara leutik dugi ka festival internasional ageung anu ngalaan budaya populér Kanada ka dunya….

taman avila

Sejarah ngeunaan Taman Nasional El ilavila

Taman Nasional Avila mangrupikeun salah sahiji anu pangkolotna di Vénézuéla sareng salami mangtaun-taun permukaan na parantos robih sareng ogé ngalaman modifikasi parah ogé ngagaduhan rentang-rentang énggal berkat konservasi. Taman ieu mecenghul di 1958 sareng langkung ti 50 taun ka pengker. ngalegaan ti kota Caracas dugi ka nagara Mérida, taman ieu ogé dianggap rohangan héjo sareng salah sahiji paru-paru kota ogé ngagaduhan peran anu penting pisan pikeun ngajaga kasucian hawa di ibukota Vénézuéla.

Patung mentega cina

Patung mantega atanapi mantega penting pisan pikeun kamekaran spiritual Budha Tibét. Salaku seni patung unik ...

Naon ari Wasta?

Casa Particular mangrupikeun jenis akomodasi. di toko kulawarga Kuba sareng éta cara anu pangsaéna pikeun ...

Hiburan di Jepang

Hiburan di Jepang inovatif pisan sareng industri hiburan di dieu mangrupikeun salah sahiji anu panggedéna di dunya….

Harti kecap Karnaval

Nalika urang nguping kecap karnaval di mana waé bagéan dunya dimana urang ayana, umumna pihak-pihak ieu ngalakukeun ...

Pantai Okinawa

Usum hujan Jepang biasana réngsé dina pertengahan Juli, sareng bulan usum panas ...

Dala kuda, simbol Swédia

Kuda Dala (Swédia: Dalahäst) mangrupikeun patung kai tradisional ukiran sareng dicét tina kuda tina ...

filipina

Bentang alam Pilipina ku alam na

Salah sahiji ciri utama anu bakal urang mendakan di nagara anu beragam sareng beragam sapertos Pilipina ayeuna henteu kedah diragukeun.

Arsitéktur Beijing

Tilu gaya arsitektur langkung dominan di kota Beijing. Mimiti, arsitektur tradisional ...

Kuil Buddha Jade Shanghai

Lokasina di jalan raya ka Anyuan ti Shanghai, Kuil Jade Buddha diwangun dina kakuasaan Kaisar Guangxu tina ...

Nyéwa skuter di Yunani, Palasik

Anjeun moal tiasa sumping ka Yunani tanpa nyéwa skuter, motor, motor, moped atanapi naon waé anu anjeun badé nyarios. Motorna kitu ...

Gastronomi Shanghai

Shanghai sanés ngan ukur pusat ékonomi sareng budaya Cina, tapi ogé tempat anu saé pikeun ngaraosan tuangeun Cina ...

Trek onta di Australia

Ngapung, lumpat, balayar, kanu, kayak atanapi lalayaran. Australia nawiskeun seueur pilihan nalika ngeunaan ...

Cagar Ecological Chaparrí

Daérah ieu matak pikabungaheun. Kana lebetna masihan anjeun raos janten enchanted, di tengah-tengah nowhere na, dina waktos anu sareng ...

Pariwisata di Inggris

Pariwisata penting pisan pikeun ékonomi Inggris. Éta ngahasilkeun 97 milyar euro sataun, padamelan langkung ti ...

Kota bersejarah Lancaster

Lancaster mangrupikeun kota di kabupaten Lancashire, di belah kalér-kulon Inggris, ayana di walungan Lune sareng…

Lukisan Portugis

Abad ka-15 mimiti mimiti lukisan Portugis. Dina 1428, Jan van Eyck dugi ka Portugal ku ...

Patung Portugis

Patung Portugis ogé parantos penting dina 500 taun ka pengker. Salami awal abad ka-16,…

Walungan Alhárabe di Moratalla

Kami angkat ka kota Moratalla ningali walungan Alhárabe anu ngalir caket pisan, nyebrang tempat-tempat anu paling indah di daérah éta.

Festival di Kuba

Festival Kuba henteu ngan ukur rapat di jalan, beueus ku kabahagiaan sareng tuangeun ...

Arsitéktur di moscow

Kota Moskwa, tanpa diragukeun, anu paling lambangna sareng penting di Rusia. Dina sababaraha waktos anu seueur urang parantos nyebatkeun anjeunna ...

Australia sareng daérah na

Saatos Greenland, Australia mangrupikeun pulau-buana panggedéna di dunya sareng nalika ngalangkunganana, ukuranana tiasa ageung ...

Leumpang Jalan Sutra

Dunya kuno dikomunikasikan ku jalan anu luas, rute, anu datang sareng ngaléngkah, mindahkeun jalma sareng barang. Padagang, budak, tahanan ...

Valentine di Kanada

Poé Valentine dirayakeun kalayan sumanget pisan di Kanada. Sadaya jalma nyatakeun cinta pikeun pasanganana ...

Mercusuar Biscayne Key

Salah sahiji tempat wisata di pulau Key Biscayne nyaéta mercusuarna anu kawéntar, disebat Cape Florida Mercusuar, diwangun di ...

Garuda dina sajarah Jérman

Seueur urang bakal ngémutan ampir sacara rinci sababaraha elemen anu béda anu ngawangun jaket Jerman, ieu tanpa terang sacara jero ...

Burford, kota abad pertengahan

Burford, salah sahiji kota abad pertengahan anu paling lucu di Inggris mangrupikeun komunitas anu rame sakitar 1.000 urang. ...

Panonpoé Tilelep dina Venice

Henteu diragukeun salah sahiji kota anu paling indah sareng romantis di Italia nyaéta Venice. Meureun numpak gondola ...

Shinto Shrines Jepang

Kuil Shinto mangrupikeun struktur anu tujuan utamina dianggo pikeun ngajaga objék suci, sareng sanés ...

Naon anu kedah terang di Bonaire

Bonaire di luhur sadayana dipikaterang janten tempat idéal pikeun latihan terjun skuba anu dikurilingan ku karang, nikmati macem-macem anu saé ...

Kendall, Saeutik Kolombia di Rajana

Daérah Kendall mangrupikeun daérah perkotaan anu ayana di belah wétan kidul Rajana. Sareng ogé mangrupikeun salah sahiji populasi Kolombia panggedéna di Nagara Florida.

Roma, kota bandung

Roma, kota sunda di gigireun Paris, kota anu sihir ti mimiti waktos anu ...

Didatangan Haugesund gaib

Haugesund mangrupikeun kota alit Norwegia anu ayana di belah kidul-wétan nagara, milik propinsi Rogaland, sareng anu ngagaduhan ...

kalkuta

Karakteristik Kalkuta

Salah sahiji nagara bagian anu paling penting di India nyaéta mamang Bengal Kulon, tempat anu ibukota na

Dahar peuting Natal di Holland

Tuangeun Natal mangrupikeun tuangeun utami anu didahar tradisional di Hawa Natal atanapi Natal. Sareng di Holland mangrupikeun ...

Dimana milari salju di Jepang?

Swiss, Swédia, Finlandia, Holland, Rusia, Norwégia… .. mangrupikeun tujuan anu dipikaresep pikeun liburan usum salju di Éropa. Tapi upami anjeun mutuskeun ...

Usum usum dimimitian di Cina

Ayeuna nuju usum salju di Cina tapi hayu urang émut yén Cina mangrupikeun nagara ageung janten usum salju henteu sami ...

Tugu di Ottawa

Ottawa, anu mangrupikeun ibukota Kanada sareng kota kaopat panggedéna di nagara anu aya di beulah kidul na ...

Dolar australian

Nalika anjeun angkat ka Australia anjeun kedah ngungkulan dolar Australia, mata uang lokal. éta disingget AUD sareng éta ...

Sejarah sareng budaya Holland

Kusabab Abad Pertengahan Tinggi, daérah Holland henteu ngan ukur netepkeun dirina salaku salah sahiji daérah anu paling makmur ...

Menara Nasional Kanada

Nalika ngadeukeutan ka kota Toronto, hal anu paling anjeun perhatikeun nyaéta struktur langsing ieu dimana aya lift ...

Pendakan Walungan Yangtze

Asalna ti dataran luhur Qinghai-Tibet, ngalangkungan jarak ampir 6.400 kilométer. Éta nyaéta Sungai Yangtze anu perkasa, nyaéta ...

Cina sareng kopi

Kami sering nyarioskeun tuangeun Cina, ngeunah, seueur sareng rempah-rempah. Urang nyarioskeun rupa-rupa, gaya sareng alpukat tangtu ...

Essex sareng kota wisata na

Essex mangrupikeun kabupatén anu ayana di wétan London anu mangrupikeun bagian ti daérah wétan Inggris. Éta diwatesan ku ...

Gastronomi di Quebec

Kanada mangrupikeun nagara anu dikenal di dunya pikeun sababaraha rupa géografis propinsi na, masarakatna, arsitéktur sareng ...

Fishing di Rusia

Rusia sareng mancing ngalibatkeun daérah leuweung ageung sareng lauk pikeun wisatawan anu kataji kana kagiatan ieu. Daérah anu pangsaéna ...

Walungan Rusia

Walungan Rusia parantos ngagaduhan peran penting dina solusi, pamekaran, sajarah, sareng akhirna ...

Pariwisata Harlingen

Harlingen perenahna di basisir Laut Wadden di propinsi Friesland sareng nyayogikeun anu saé ...

Naha ngumbara ka Kuba?

Kuba henteu sapertos tempat sanés di planét. Pulo ieu ayana di belah kulon kalér Laut Karibia, 145 ...

Terusan Besar Cina

Grand Canal mangrupikeun salah sahiji proyék panggedéna diwangun di Cina kuno. Disebut Cina Grand Canal éta téh ...

Daérah Kinki

Daérah Kinki diwangun ku 7 préféktur (2 «Fu» sareng 5 «Ken»), ayana di daérah anu kalebet…

Walungan Siberia: Ob

Walungan Ob mangrupikeun walungan ageung di kuloneun Siberia, sareng ieu mangrupikeun salah sahiji muara anu pangageungna sa dunya ...

Castle Castleborough

Kastil Hillsborough mangrupikeun tempat cicing pikeun pejabat pamaréntah Irlandia Kalér sapertos Sekertaris Nagara ...

Prairies Kanada

Prairies Kanada dibentuk salaku daérah anu lega anu manjang sapanjang propinsi Kanada ...

Wisata kota lawas Roma

Tur di kota lami mangrupikeun salah sahiji pangalaman anu paling matak aya wisatawan anu tiasa gaduh dina perjalanan ka ...

Taman Nasional Muddus

Muddus mangrupikeun taman nasional di Swédia kalér. Tempatna di propinsi Lapland, kalayan panggedena ...

Kabeungharan Kanada

Kanada mangrupikeun nagara anu gaduh kaindahan anu ageung sareng rupa-rupa sumebar di daérah sakitar sapuluh juta ...

Didatangan di Kristiansand

Kalayan sakitar 80 jiwa, Kristiansand, ibukota kabupatén Vest-Agder di kidul Norwégia, mangrupikeun kota kagenep panggedéna ...

Ramo raksasa di Paris

Dicarioskeun yén di kota Paris anjeun tiasa mendakan leres-leres naon-naon anu henteu pernah dibayangkeun ku batur, lakukeun ...

Didatangan di Molde

Molde mangrupikeun kota Norwegia anu ngagaduhan tempat wisata anu paling seueur pikeun nawiskeun pengunjungna, ibukota ibukota ...

Kéju tina Portugal

Di nagara pagunungan sareng lahan susukan sareng sapi anu saé, kéju mangrupikeun bagian penting tina ...

Basisir Swiss

Swiss ngagaduhan seueur pantai dimana anjeun tiasa nikmati ti bulan Juni dugi ka Séptémber nalika usum ...

Flora sareng fauna di Maroko

Dinten ieu kami bakal nyarioskeun tentang satwa sareng atraksi alam anu paling berkesan di Maroko, salaku titik awal ...

Qipao: gaya pakéan Shanghai

Qipao (cheongsam) mangrupikeun papakéan awéwé anu gaduh ciri khas Cina sareng ngagaduhan popularitas anu berkembang di dunya ...

Laut Rusia

Laut Rusia nyumbang kana keragaman ékologis nagara lega ieu. Tina tangkal korma di basisir ...

Peta wisata gratis Jerez

Tina halaman wéb pariwisata Jerez aranjeunna nawiskeun kami peta anu béda-béda di kota sahingga urang tiasa resep ...

Pulo Gavdos

Pulo Gavdos tempatna 337 km ti kota Athena, ti Crete ku féri peryogi ...

Mata Artos di Jérman

Jérman, kagolong kana sakumna nagara anu ngawangun Uni Éropa, ngagaduhan euro salaku mata uang resmina.

Lebak Sapuluh Puncak

Lebak Sapuluh Puncak nyaéta lebak di Taman Nasional Banff anu dinobatkeun ku sapuluh puncak ...

Pariwisata petualangan di Kanada

Kanada, tanpa diragukeun, mangrupikeun kaunggulan par kanggo wisata petualangan. Salaku conto, anjeun bakal mendakan cai dimana-mana….

Kota-kota Rusia: Orel

Orel mangrupikeun kota Rusia pangkolotna anu aya di Walungan Oka, sareng sejarah anu panjang sareng dramatis….

Balanja di Ottawa

Aya seueur tempat pikeun anu resep balanja nalika ngadatangan Ottawa. Salaku conto, Pasar Byward menonjol, ayana ...

Danau Rusia: Ladoga

Danau Ladoga mangrupikeun danau cai tawar anu aya di Républik Karelia sareng Oblast Leningrad, di ...

Maroko, ciri umum (II)

Urang bérés ulasan kami ngeunaan sajarah umum sareng aspék anu langkung lega tina kunjungan ka Maroko, anu urang mimitian di ...

Endog raksasa anu namina Gherkin

Tétéla seueur karya arsiték Norman Foster kedah gaduh desain sareng gaya anu teu biasa, anu sabagéan ageung nyaéta masihan paningkatan pikeun masing-masing karya arsitéktur na.

Peta coves di Menorca

Guguritan Menorca kasohor pisan sareng seueur wisatawan anu daratang ka aranjeunna. Henteu aya anu langkung saé tibatan gaduh peta ...

Toko Buku di Amsterdam

Amsterdam ngagaduhan sajumlah toko buku anu saé, tapi buku dina basa Inggris biasana lumayan mahal. Aya tilu tempat anu langkung saé ...

The Vikings di Swédia

Ngaran "Viking" mimiti dianggo ku pangarang asing dina abad ka-11 Maséhi. Asalna sigana ...

Bahasa resmi Kanada

Baheula, Kanada ngawariskeun daérah ageung dimana dua masarakat linguistik anu paling penting di dunya ngakar: ...

Dinten Buruh di Cina

Poé Buruh mangrupikeun liburan taunan anu dirayakeun di sakumna dunya anu salaku hasil tina gerakan ...

1 Méi di Inggris

Dinten mimiti Méi katelah Mei Day di Inggris, atanapi May Day. Ieu…

Dinten Buruh di Kanada

Poé Buruh di Kanada parantos dirayakeun dina Senén mimiti Séptémber di Kanada ti saprak 1880. Asal usulna…

Qipao, pakean Cina

Kalayan akar di Cina abad ka-17, qipao mangrupikeun papakéan anu elegan pikeun awéwé anu ...

Taman Nasional Banff

Dina usum gugur 1833, tilu padamel konstruksi ti Jalur Pasifik Kanada ngalangkungan ...

Kahirupan sato di Swédia

Sajumlah ageung sato galak hirup di leuweung sareng gurun anu ngalangkungan dua per tilu Swédia. Anu…

Prostitusi di Swiss

Legalitas palacuran di Éropa beda-beda dumasar nagara. Sababaraha nagara kalakuan anu diluar hukum ...

Walungan Kuba

Dina geografi anu rupa-rupa di Pulo Jawa, walungan anu teu kaitung jelas, anu mangrupikeun daya tarik anu dipikacinta ...

Prostitusi di Holland

Prostitusi sacara hukum di Walanda, di Amsterdam sareng kaseueuran éta terkonsentrasi di Distrik Lampu Merah dimana ...

Iklim Brasil

Pikeun sababaraha nagara di dunya, usum cuaca béda-béda silih kusabab iklimna anu ditandai, tapi dina ...

Kanada sareng Iklim

Iklim sareng géografi Kanada mangaruhan pisan kana budaya sareng adat istiadat ...

Poé St. George di Inggris

Dinten Saint George dirayakeun ku sababaraha nagara, karajaan, nagara sareng kota dimana Saint George (St. George) ...

Samovar, téko Rusia

Samovar parantos janten teko Rusia ti saprak pertengahan 1700an. Dina taun 1800, samovar nyaéta ...

Bandéra Kanada

Bendera resmi Kanada katelah The Maple Leaf, atanapi bendera daun maple atanapi ...

Situ Swiss: Constance

Danau Constance mangrupikeun hiji danau di Rhine di suku kalereun Alps, sareng diwangun ku ...

Cruise dina Walungan Douro

Perjalanan ti Portugal ka Spanyol di Walungan Douro anu megah .... Mangrupikeun pangalaman anu teu tiasa dipohokeun! . Pelayaran ngagaduhan ...

Tempat Bersejarah Kanada

Aya seueur tempat bersejarah anu penting pisan pikeun Kanada. Aranjeunna nyaksian momen penting pikeun bangsa ieu sareng ...

Kota alit Gargantiel

Kota leutik ieu mangrupikeun tempat sakitar 10 penduduk total, anu katelah gargantieleros, sareng anu ...

Sandwich Kuba

Sandwich Kuba mangrupikeun variasi ham sareng kéju anu mimitina diciptakeun ku padamel Kuba, di Kuba atanapi ...

Gastronomi Kanada

Teu aya piring khas di Kanada. Unggal daérah ngagaduhan adat sareng cara anu béda nalika ngeunaan masak. Nyaéta…

Visa samentawis lebet ka Kanada

Kanada mangrupikeun nagara paling kosmopolitan di planét, éta nampilkeun gabungan ras sareng budaya anu jarang ditingali ...

Lyon, Lawu gastronomi dunya

Lyon, katelah minangka tempat saé gastronomi dunya sareng pencipta terkenal karya "The Little Prince" (Antoine de Saint-Exupery),…

Pariwisata homo di Portugal

Ti saprak taun 1990an, aya léngkah anu gedé pisan dina pembébasan homo di Portugal, sanaos kota-kota ageung ...

Lombardy sareng kota-kota na

Salah sahiji daérah anu paling seueur di Italia nyaéta Lombardia, di belah kalér nagara. Ibukota na anu canggih sareng ...

Porto kahirupan wengi

Kehidupan wengi di Porto panginten mangrupikeun salah sahiji anu paling pikaresepeun di Portugal. Kaseueuran kafe, diskotik ...

Pabrik Toyota di Tahara

Tahara mangrupikeun kota industri anu lokasina di Aichi, didirikeun tanggal 20 Agustus 2003 salaku hasil tina ngagabungna Akabane ...

Klub gay sareng bar di Porto

Porto masih kota anu konservatif, tapi dina dasawarsa terakhir éta parantos kabuka pikeun sababaraha demonstrasi ku ...

Situ Holland

Walanda mangrupikeun nagara anu rata pisan, sareng ampir 25% lahanna aya atanapi di handapeun ...

Lingkungan Moskow

Tanpa ragu, Moscow mangrupikeun pusat perhatian pikeun wisatawan. Tapi ogé ibukota Rusia gaduh sababaraha ...

Wisata gunung Amérika Kalér

Salah sahiji lansekap alam anu paling berkesan di Amérika Kalér nyaéta Rocky Mountains (atanapi Rockies), bentang gunung anu aya ...

Gunung Kurama

Kurama mangrupikeun gunung anu perenahna 12 km ti kota Kyoto. Éta mangrupikeun buaian latihan Reiki, ...

Fishing di Swédia

Nagara ieu ngagaduhan seueur rupa lauk sareng seueur cai mancing anu saé parantos nyababkeun ...

Kaayaan lingkungan Kanada

Kanada ngagaduhan seueur jinis ékosistem, dicicingan ku sababaraha jinis pepelakan sareng sato. Said kabeungharan dina flora sareng ...

Liburan utama Kanada

Pikeun sadayana anu resep leumpang-an ngaliwatan Kanada, ieu aya ringkesan alit tina ...

Estremoz, kota marmer

Babarengan sareng tatangga Borba sareng Vila Vicosa, Estremoz mangrupikeun salah sahiji daérah anu dikenal salaku kota marmer. Kusabab…

Sejarah Warung Kopi

Pikeun anjeun anu henteu terang naon ari Warung Kopi, kedah diémutan yén éta mangrupikeun tempat anu mirip pisan sareng ...

Pagunungan Swédia

Rentang gunung di Swédia tempatna caket wates Norwegia, anu umum dikenal salaku Skanderna. Rentang gunung ngalegaan ...

Spa cai termal di Roma.

Salah sahiji tempat anu paling menarik pikeun didatangan di Roma nyaéta spa cai termal na, anu sami sareng anu ...

Etnis Rusia: Dargins

Diantara kelompok étnik Rusia, anu seueur, urang Darén anu ayeuna cicing di Dagestan sareng Républik Kalmykia menonjol….

Valentine di Kanada

Tanggal 14 Pébruari ieu dirayakeun dina Poé Valentine di sakumna dunya sareng Kanada sanés ...

Sajarah Thrace

Thrace mangrupikeun daérah anu aya di Semenanjung Balkan, belah kalér Laut Aegean, antara Bulgaria, Yunani sareng ...

Kaulinan tradisional ayakan

Di dataran Venezuelan (dataran tengah) gim dimaénkeun zaranda, asalna ti India asli (Guaiqueríes, Guamonteyes, Arawaks, ...

Chuiwan, bal Cina

Diantara olah raga sareng gim Tionghoa kuno, Chuiwan kasohor (sacara harfiah hartosna «bola hits») anu mangrupikeun pertandingan di ...

Imah Anton Chekhov

Ahli drama Rusia anu subur sareng terhormat sareng ahli dongéng modéren, Anton Chekhov, cicing di dua lantai warna ...

Républik Buryatia

Républik Buryatia ayana di tengah Siberia sareng caket sareng Danau Baikal. Pendudukna 450.000 ...

Lingkungan Badajoz

Kota Tua Badajoz, ogé katelah lingkungan bersejarah, mangrupikeun daérah anu pangkolotna di Badajoz. Kalayan anu aneh ...