Spring di Holland

Spring aya dina hawa! Sareng teu aya tempat anu langkung saé pikeun ngalaman parobihan musiman tibatan di Walanda. Hurung ...

Gastronomi di Newcastle

Ngarasakeun bagian tina asakan kontémporér anu enak, campur dina sajumlah réstoran anu aheng, taburkeun sakedik liberal ...

Renminbi, mata uang Cina

Nalika anjeun ngamimitian maca ngeunaan Cina, teras ngarencanakeun perjalanan, anjeun mendakan seueur inpormasi praktis anu anjeun ngagaduhan ...

Gastronomi Mongolia

Mongolia mangrupikeun nagara ageung anu ayana di antara daérah Asia Wétan sareng Asia Tengah sareng mangrupikeun sésa-sésa ...

Bait Saturnus, di Roma

Upami anjeun ngalangkungan jalan-jalan di Roma, kirang langkung dina tungtung Forum Romawi, anjeun bakal mendakan ...

6 alesan pikeun cicing di Amsterdam

Dina salah sahiji tulisan sateuacanna, urang nyarioskeun 5 alesan pikeun nganjang ka Amsterdam sareng ayeuna urang bakal masihan 6 alesan kunaon ...

Jurang Vikos

Vikos Gorge mangrupikeun tempat anu menawan di kalér daratan Yunani. Panjangna 12 km.

Biara San Florian

Biara Saint Florian aya di kota anu sami namina di Luhur Austria. Éta diadegkeun dina ...

Perayaan di Maturín

Maturín mangrupikeun ibukota Monagas. Éta dianggap kota anu lega, jalan héjo sareng ibukota minyak ...

Ngala lauk di Nil

Walungan Nil mangrupikeun walungan anu paling penting di sadaya Mesir, kumargi éta nyaéta anu ngamungkinkeun ...

Fitur transportasi di Swédia

Kota-kota utama Swédia gaduh bandara. Kusabab kitu, pesawat mangrupikeun alternatif anu saé pikeun pindah ka jero ...

Puding Natal, tuangeun Natal

The Pudding Natal atanapi Puding Natal mangrupikeun panganan cuci mulut anu tradisional dilayanan dina Natal (25 Désémber). Éta ngagaduhan asal ...

Imah Pink

Disebut ogé Maison Rose, éta strategis ayana di juru, dimana ...

Babushka, Indung Rusia

Salah sahiji karakter Natal anu kawéntar di Rusia nyaéta carita Babushka, anu hartosna Ibu Ageung ...

Souvenir London

Upami urang ngartos yén "souvenir" nyaéta sadaya mémori anu tiasa dipésér ti tempat anu urang angkat, maka, di ...

Arachova, caket Delphi

Di daratan Yunani aya kota alit anu disebat Arachova anu caket sareng Delos, sakitar 12 km ...

Pulo Feacios

Feacios mangrupikeun kota mitos di Pulo Ezquerra, anu panginten janten pulau héjo Corfu. Wétan…

Leuweung Yunani

Leuweung Yunani tiasa dibagi kana dua cabang utama, leuweung sedeng sareng leuweung Tengah. Di leuweung ...

Planetarium Simón Bolívar

Kompleks Wisata Budaya Simón Bolívar -CCCTSB- tempatna di Taman Metropolitan Las Peonías- diresmikeun dina taun ...

Cuaca Yunani dina bulan Nopémber

Iklim Yunani mangrupikeun Mediterania, usum tiis hampang sareng hujan, usum panas panas sareng garing, tapi gumantung kana daérah ...

Ampurias, kota Yunani di Spanyol

Di Ampurias, aranjeunna parantos mendakan situs-situs arkéologis, kalayan potongan Yunani. Éta sésa Yunani anu paling penting di Spanyol. Éta aya dina…

Haida, urang asli Kanada

Sejarah Haida, anu mangrupikeun kelompok pribumi anu nyicingan gunung sareng leuweung propinsi ...

Jasa telepon sélulér Mesir

Kanggo seueur wisatawan anu nganjang ka Mesir taun demi taun, komunikasi mangrupikeun masalah anu penting pisan, janten…

Basisir di Cartagena de Indias

Cartagena de Indias henteu diragukeun waé nyaéta kamahéran kota Kolombia anu magis, seueur wisatawan datang ka dieu ti sagala penjuru ...

Ati-ati tina Tugu Yunani

Upami anjeun badé angkat ka Yunani, mangpaatkeun usum gugur anu mangrupikeun salah sahiji usum anu pangsaéna sareng ...

Téma Taman di Mérida

Kota Wisata Aléros Los Aleros nyandak anjeun 60 taun deui dina waktosna, dina perjalanan anu pinuh ku kejutan sareng ...

Angkutan di Norwégia

Di Norwegia dimungkinkeun pikeun mendakan jaringan komunikasi sareng angkutan anu épisién anu ngamungkinkeun anjeun sacara épéktip ngahontal tujuan naon waé. -Airplane:…

Hiber mirah

Bener nya éta kamungkinan datang ka nagara sapertos Holland dina pakansi aya dina pikiran ...

Jogét ti Cossacks

Mangrupikeun salah sahiji tarian warna-warni sareng akrobatik anu kasohor di panjuru dunya. Urang hartosna ...

Angkutan di Dénmark

Komunikasi di Dénmark alus teuing. Warga sareng pengunjung bakal tiasa ngalih sacara éfisién ngalangkungan sababaraha cara ku jalan ...

Lindos sareng Zorba Yunani.

Rhodes mangrupikeun pulau anu kosmopolitan, di dinya anjeun mendakan seueur kota sareng kota anu saé pisan, kalebet Lindos, dimana éta difilem ...

Dataran luhur Cundiboyacense

Salah sahiji daérah anu paling dikenal di tingkat nasional nyaéta dataran tinggi Cundiboyacense, sakumaha namina nyatakeun, ...

Pamakéan bendungan di Kolombia

Sakumaha dipikaterang, waduk anu diwangun ku cara ngabendung diwangun kalayan tujuan anu béda-béda, diantarana: Atur aliran ...

Atraksi wisata Tocache I

Tocache mangrupikeun propinsi Peru anu ayana di baskom luhur Walungan Huallaga, beulah kidul San Martín Region….

Poténsi pariwisata Amazon

Sanaos kabeungharan alam anu ageung aya di daérah Amazon, sumberdaya anu ditakdirkeun pikeun ngamajukeun pariwisata ...

Sajarah Quebec

Quebec, ogé Kanada, ngagaduhan sajarah penjajahan di tukangeunana, anu dicicingan ku India Amérika Kalér sareng ...

Pelabuhan Bristol

Bristol, kota bersejarah sareng tradisional, mangrupikeun County of England anu ti saprak diadegkeun, kamakmuranana parantos dikaitkeun sareng ...

Roll Macan, sandwich Sushi

Sakumaha anjeun pasti parantos baca dina tulisan blog sateuacanna, sushi mangrupikeun asakan anu didasarkeun tina nasi Jepang ...

Kota minyak Kolombia

Kota minyak Kolombia, éta kumaha kota penting Barrancabermeja disebut, kotamadya anu paling penting kadua di jurusan ...

Sajarah Balét Rusia -Kuring

Salami abad ka tujuh belas, sateuacan pamaréntahan Kaisar Peter Agung, jogét di Rusia ngan ukur aya diantara ...

Tugu Kristus Raja di Cali

Di kota Cali aya sababaraha tempat anu hadé pikeun urang tiasa ngaraosan sareng ngémutan kaéndahan ...

Bahaya biruang di Norwégia

Norwégia mangrupikeun nagara anu lingkungan alamna estu matak héran, sabab éta sampurna dilestarikan, ngamungkinkeun ...

Pentingna Museum Antioquia

Nalika ngeunaan ngobrol sareng kenal ngeunaan musium pangpentingna di nagara éta, musium Antioquia pantes pisan ...

Wangunan Australia: Lambang Arsitéktur

Australia mangrupikeun nagara anu sangat kosmopolitan anu, salian ti monumen alam, nawiskeun kami pandangan ngeunaan monumen anu rongkah sareng avant-garde ...

Kembang Jamaika di Kuba

Aya kembang leutik warna beureum anu sengit anu ayeuna sumebar ngalangkungan kebon sareng plot Pulo ...

Sumber cai panas di Brazil

Brazil mangrupikeun pantai, matahari, caipirinha, awéwé, samba sareng sagala hal anu tiasa ditawarkeun ku nagara tropis, langkung ti sadayana ...

Kolom Rostral Saint Petersburg

Upami anjeun nganjang ka kota Saint Petersburg, pastikeun nganjang ka Rostral Columns anu terkenal, anu mangrupikeun monumen ...

Bar di Itali

Pikeun urang Itali, bar mangrupikeun salah sahiji puseur kahirupan sosialna. Aranjeunna biasana angkat ka aranjeunna sababaraha kali ...

Musim taun di Irlandia

Upami anjeun salah sahiji palancong anu teu ngagaduhan masalah milih waktos taun dimana ...

Cauca sareng Magdalena

Dua tina walungan utama di Kolombia nyaéta Cauca sareng Magdalena, sareng pentingna kusabab bagian ageung ...

Pariwisata Budaya di Yunani

Ngomong ngeunaan Yunani nyaéta ngomong budaya, seni, laut, basisir anu ngahiji sareng bentang anu luar biasa tina cai biru anu bening ...

Tintal Plaza di Bogotá

Bogota mangrupikeun kota panggedéna di Amérika Latin, sareng jaringan pusat perbelanjaanna mangrupikeun daya tarik anu hébat ...

Leumpang sareng wisata di Pulo Barú

Upami anjeun ngarencanakeun perjalanan ka Cartagena sareng anjeun hoyong terang salah sahiji tujuan anu paling paradisi di Kolombia, tong hilap ...

Nyaho slang Kuba

Dina kabeungharan basa Spanyol anu dipikaterang nyaéta yén mangtaun-taun masarakat-masarakat parantos adaptasi ...

Aturan kadaharan Italia

Dina hal tuangeun anjeun bakal mendakan yén Italia gaduh seueur aturan sareng upami aya anu ngaruksak aranjeunna tiasa ...

Dunya oray

Ukur 1 km. ti tengah Grecia, di jalan ka Tacares aya serpentarium anu gedé kalayan langkung ti ...

Kabeungharan cai Kolombia

Kolombia ngagaduhan sumber cai anu saé pisan, aya sababaraha cai anu nyegerkeun daérah anu saé ieu: cai sagara, cai anu stagnan ...

Cauca Handap di Antioquia

Departemen Antioquia ngagaduhan sababaraha sub-daérah, diantarana "Bajo Cauca". Ka subregion ieu kagolong ...

Rute wisata Peru-Brazil

Aya seueur ruteu di Amérika Latin anu ngahubungkeun sababaraha nagara, sareng umum pikeun rute buana nyebrang hébat ...

Bukit Mars

The Hill of Mars, Areios Pagos, ayana di belah kulon kalér Acropolis of Athena sareng kasohor pisan ku ...

Peta pantai Ibiza

Salian ti kéngingkeun peta anu saé nalika urang nganjang ka tempat anu pikaresepeun sapertos Ibiza, langkung saé ngagaduhan peta ...

Daérah metropolitan Medellín

Sakumaha urang terang, daérah metropolitan di Kolombia mangrupikeun konfigurasi tina ibukota sareng sababaraha kotamadya anu caket anu ngadukung ...

New York, kota multikultural

Wisatawan anu ngapung ka New York resep kana idéntitas multikultural kota Amérika ieu dimana aranjeunna hirup babarengan ...

Kostum has tina Cossacks

Éta mangrupikeun salah sahiji jalma anu paling urang ngaidentipikasi masarakat Rusia: Cossacks; boh kusabab na ...

Jogét ti Cossacks

Kami nampilkeun anjeun pidéo jogét sareng jogét ti urang Cossacks, anu mangrupikeun kelompok étnis kuno sareng ...

Bebek ka Kanton

Gastronomi Cina mangrupikeun salah sahiji anu terkenal di dunya. Dina kunjunganna ka nagara hébat ieu, ...

Objek wisata budaya Brazil

Éta pisan umum pikeun Brazil pikeun diidentifikasi ku bentang anu luar biasa, pantai na, masarakatna, musik sareng awéwé na….

Fitur Crete

Pulo Kreta parantos dicicingan ti saprak jaman prasejarah sareng seueur penggalian anu nyatakeun hal ieu. Hal ieu dipercaya…

Teater Dionysus

Kultus Dionysus dipelak di Athena dina abad ka-XNUMX ku kaisar Pisistratus. Dionisio diwangun dina ...

Bon Odori, tarian tradisional

Bon Odori mangrupikeun jogét tradisional Jepang, éta nyaéta jogét anu biasa dianggo nari wengi, sabab éta ...

Gaya hirup di Swédia

Swédia sok dipikaterang pikeun ngalakukeun luang sareng karaharjaan kalayan serius, teras-terasan milari ...

Naon ari Fjord?

Fjord mangrupikeun lebak anu diukir ku glasier anu engkéna diserang ku laut, nyésakeun cai asin….

Grup étnis Miao

Salah sahiji masarakat kuno Cina nyaéta Miao. Langkung ti satengahna cicing di Propinsi ...

Leuweung di Jepang

Éta kedah narik perhatian anjeun nalika ngalayang ngalangkungan wilayah Jepang, seueur seueur leuweung di dinya, khususna ngémutan ...

Pariwisata agama di Peru

Agama anu paling nyebar di Peru nyaéta Katolik sareng salah sahiji aspek anu paling matak anu tiasa diapresiasi ti ...

Cerberus, anjing Hades

Sanaos tempat wisata Yunani cukup daya tarik pikeun didatangan, éta ogé ngagaduhan faktor sanés anu ...

Mateus Rose, anggur Portugis

Mateus Rose mangrupikeun anggur anu luar biasa ti Kalér Portugal. Mangrupikeun anggur anu pinuh ku rasa sareng buah, saimbang ...

Algonquinos, jalma asli

Urang Algonquians mangrupikeun jalma asli Kanada anu nyarios sababaraha basa Algonquian. Budaya sareng basa, aranjeunna caket ...

Karnaval Ampay

http://www.youtube.com/watch?v=bxHMTkZPn68 En el Perú la música se remonta al menos a unos 10.000 años de antigüedad por recientes descubrimientos arqueológicos…

El Fadri, simbol Castellón

Menara bel abad ka-XNUMX ieu, tempatna diantara Katedral sareng Abbey House, ngumumkeun jam-jam di kota ...

Gunung elbrus

Gunung Elbrus mangrupikeun gunung anu perenahna di beulah kaler gunung pegunungan Kaukasus, sareng ieu ...

Balanja: produk khas Kolombia

Kolombia ngahargaan sejarah, bentang sareng warisan budaya anu luar biasa. Kusabab kitu éta nampi pangunjung anu seueur unggal taun ....

Maruba Cuban

Dina sajarah Kuba, éta alat musik menonjol, dimimitian ti mimiti madegna ku ...

Cagar Ecological Chaparrí

Salah sahiji tempat konservasi satwa anu paling indah di beulah kalér Peru nyaéta Chaparrí, anu mangrupikeun ...

Balanja: produk khas peru

Peru ngahargaan warisan sajarah sareng budaya anu luar biasa, naha éta matak heran sadaya turis anu nganjang ka ...

Baltika, bir Rusia

Bir Baltika mangrupikeun bir tradisional Rusia, nyaéta bir anu konsumsi na langkung luhur tibatan anu sanés ...

Naon ari Tasajo téh?

Dina gastronomi Kuba anu rupa-rupa aya asakan tradisional anu disebut "Tasajo", anu asal usulna ti abad ka 1700-1800 nalika ...

Yangge, jogét kuno

Yangge mangrupikeun tarian masarakat anu populér di padesaan Cina. Éta diciptakeun ku masarakat pikeun ...

Tarapoto, Kota Korma

Kota Tarapoto mangrupikeun salah sahiji wisata utama sareng kota komersial di Amazon Peruvian. Tempatna di ...

Teluk Duanana

Teluk bothnia mangrupikeun jurang anu ayana di antara kulon Finlandia sareng Swédia wétan. Permukaan na ...

Trepak, jogét Rusia

Trepak mangrupikeun tarian Rusia anu dicirikeun ku nunjukkeun kakuatan anu cukup sareng nungtut daya tahan anu meri ti para penari. Sacara musik, ...

Bumi moose di Kanada

Matane Reserve di Quebec mangrupikeun rébuan moos. Nalika anjeun dugi ka dinya anjeun bakal tiasa pendak sareng aranjeunna, ...

Kazakhs, etnis Rusia

Urang Kazakh mangrupikeun hiji jalma anu asalna ti Turki anu cicing di daérah Kazakhstan. Baheula aranjeunna kasohor ...

Adufe, alat musik

Adufe mangrupikeun rebana alit anu asalna ti Arab, alat mémbrophone anu saleresna mangrupakeun rebana bunder anu diwangun ku ...

Sarana transportasi di Austria, bagian I

Austria mangrupikeun nagara anu ngagaduhan sistem transportasi anu saé pisan sareng anjeun tiasa sacara gampil ngumbara ngalangkunganana ku pesawat, karéta, beus, pelayaran ...

Tasik Budak Ageung

Danau Budak Ageung mangrupikeun situ anu pangageungna kadua di Wétan Kulon, dina Bénténg…

Musik Afro-Kolombia

Dina bisnis budak nalika penaklukan, seueur penduduk asal Afrika badarat dina naon ...

Fauna liar di Swédia

Dina kunjungan anjeun ka Swédia sareng upami anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun nganjang ka lembah sareng pagunungan, anjeun kedah hirup dina pangalaman ...

Ecotourism di Australia

Milarian alam sareng alamiah bakal tiasa dipendakan di salah sahiji nagara anu ngawangun buana Oséania. Urang…

Olahraga di Holland

Olahraga ngagaduhan peran penting dina masarakat Walanda. Nalika Olimpiade, Kejuaraan Éropa atanapi ...

Pulo Capri

Kaéndahan kapuloan sareng daya tarikna kedah, tepatna, aranjeunna dikurilingan laut sareng ...

Olahraga di Cina (II)

Kaulinan tradisional sareng olah raga Cina nyaéta: wushu, taijiquan, qigong, gaya tarung tangan Cina, catur Cina, ...

Gunung Wellington

Puncak paling kasohor di Pulo Tasmania nyaéta Gunung Wellington, gunung anu naék sareng ...

Alpen Australia

Di dunya aya gunung anu luhur pisan sareng rentang gunung, seueur diantarana ayana di Éropa sareng nampi rébuan ...

Pulo Evia

Pulo Evia aya di payuneun Athena sareng di jerona aya sababaraha kota, tapi salah sahiji kota ...

Flora sareng fauna Tibét

Tibét ngagaduhan bentang anu mengesankan. Walungan sapertos Brahmaputra (tsangpo di Tibét), Yangtze (drichu) atanapi Indus lahir di dieu ...

Chavín, budaya kolot Peru

Budaya Chavín ngagambarkeun budaya kolot di Peru. Éta pakait sareng momen munggaran ngahijikeun budaya budaya ...

The Monolithic Lanzon

Sandeel monolitik simbolis, jangkungna lima méter, mangrupikeun inohong antropomorfik anu pikasieuneun sigana tiasa ngagambarkeun ...

Toronto sareng Pantai na

Kota Toronto, salian ti janten kota Kosmopolitan, ngagaduhan sababaraha pantai pikeun rélaxasi sareng pikaresepeun ...

Batu cet Aipe anu kasohor

Aipe mangrupikeun kotamadya di jurusan Huila, anu mangrupikeun palabuhan anu penting dina navigasi primitif, éta ngagaduhan panyuluhan ...

Chancay, kota agama

Rujukan langsung ka Minggu Suci di Peru nyaéta Ayacucho atanapi Tarma. Nanging, di sababaraha kota sapertos Chancay ...

Grup étnis Han

Grup étnis Han mangrupikeun kelompok étnis pangageungna di Cina, sareng ogé dunya. Ngeunaan ...

Deudeuh deudeuh

Lingkungan di beulah kalér Leeds, ngagaduhan sababaraha nami sapertos; Adel, Alwoodley, Bramhope, Chapel Allerton, Cookridge, Guiseley, ...

Alam di Jérman I

  Jérman ngagaduhan kabeungharan bentang alam anu henteu karobih. Flora sareng fauna na rupa-rupa pisan sareng sering unik ...

Propylaea ti Acropolis

Sapertos seueur pager Yunani, bagian tengah Acropolis dilebetkeun ngalangkungan konstruksi ...

Saint Martin di London (II)

José de San Martín, salah sahiji pembébas hébat Amérika, cicing opat bulan di London, antara Séptémber 1811 ...

Rute kéju Jérman

Di Jérman, langkung ti 150 jinis kéju dihasilkeun kalayan karakteristik daérah asalna. Jérman henteu ngan ...

Palabuan utama Pasipik

Di lebak Cauca mangrupikeun palabuhan utama di Samudra Pasipik, di kotamadya Buenaventura. Anu perenahna…

Mesir sareng jogét Arab

Kompleks monumental anu nimpakeun mangrupikeun daya tarik anu paling luar biasa di Mesir. Nanging, budaya nagara ieu narik ati ...

Kagura, jogét Déwa

Dina agama Shinto di Jepang, nyorot tarianna. Sareng salah sahijina disebat Kagura, anu ...

Sinkuy, jogét Incas

http://www.youtube.com/watch?v=aLyqXoKhLTQ El Sinkuy, es una danza ceremonial del distrito de Ollantaytambo en la provincia de Urubamba del departamento del Cuzco,…

Tari perayaan

Perayaan ieu mangrupikeun jogét anu sensual sareng wirahma anu suka bungah sareng gumbira, tiasa janten tantangan atanapi persaingan diantara para penari ....

Adat istiadat masarakat Inggris

Salah sahiji aspék paling matak anu ditingali ku turis anu nganjang ka Inggris nyaéta adat kabiasaanna. Hormat bahasa inggris ...

Olahraga di Dénmark

- Fishing Denmark mangrupikeun surga pamayang. Henteu kedah aya lisénsi pikeun perikanan masing-masing. Anjeun ngan peryogi ...

Anu Kawéntar Cuy Nariñense

Sadaya daérah Kolombia diidentifikasi ku ngagaduhan piring khasna, baki paisa, Tolima tamale, Bogota ajiaco, jst….

Raclette, piring khas Swiss

Hidangan anu salah sahiji anu paling terkenal sareng khas disebat Raclette. Bahan-bahan tina piring ieu nyaéta ...

Batu Dunamase

Situs sanés anu paling dikenal di Irlandia ngagaduhan salaku protagonis na susunan ruruntuhan anu disebat The Rock ...

Budaya dahareun Mesir

Budaya gastronomis mangrupikeun salah sahiji aspek anu paling narik ati anu ditingali wisatawan nalika ngumbara ka Mesir (khususna ...

Apartemen mini di Jepang

Urang sadayana terang yén kaayaan perumahan di Jepang kalintang kaganggu ku hartos yén lahan diperyogikeun pikeun ngawangun ...

Fjords di Dénmark

- Rands Fjord Natural Park Éta taman alam anu saé pisan. Rame mampir di danau fjord ...

Jalan Raya Sagara Ageung

Jalan Raya Samudra Ageung mangrupikeun rute anu spektakuler anu ngalir 243 km sapanjang basisir Australia ...

Tembok I Love You, di Paris

Le Mur des je t'aime (Tembok I Love You) mangrupikeun salah sahiji panasaran hébat anu dipiboga ku Paris, ...

Basisir nudist Brasil

Upami anjeun parantos mikirkeun ngumbara ka Brasil dina liburan anjeun sareng anjeun resep pantai buligir, laksanakeun, sabab ...

Legenda Salto del Fraile

Éta mangrupikeun awal taun 1860an sareng diantara kulawarga mulya anu cicing di Lima, salah sahiji ...

Ayana Arab di Maicao

  Maicao di jurusan La Guajira, sacara tradisional dikenal pikeun dagang na, kusabab janten wates sareng ...

Krama Walanda alus

Pendidikan anu saé pikeun Walanda henteu ngan ukur katingali dina bisnis tapi ogé dina bidang sosial. Aranjeunna…

Bentang anu éndah ti Paris

http://es.youtube.com/watch?v=yGaTQqVmwfQ Dicen que París es una de las ciudades más románticas que existen y que es una delicia poder ir…

Walungan hébat Cauca

Salah sahiji arteri fluvial anu paling penting di Kolombia nyaéta Walungan Cauca, dibarengan sareng Walungan Magdalena nyaéta dua ...

Sihir tina sungut awu

Éta pikaresepeun pisan terang dimana tungtung walungan pangpanjangna di Kolombia tungtungna sareng dina waktos anu sami langkung penting pikeun ...

Basisir Perpignan

Sakumaha urang terang Perpignan mangrupikeun tempat anu saé, pinuh ku tempat-tempat menarik sareng tugu pikeun didatangan, éta mangrupikeun tujuan ...

Bentang indah India alam

Salah sahiji aspék paling ciri di India nyaéta bentangna anu saé, dimana seueur pepelakan anu padet, seueur sato ...

Daruma, bonéka kahoyong

Boneka Daruma mangrupikeun inohong kai tanpa panangan atanapi suku sareng ngagambarkeun Bodhidharma (Daruma dina basa Jepang), pendiri ...

Pulo Gorgona

Pulo Gorgona mangrupikeun hiji pulau anu asalna ti gunungapi ayana 30 km belah kuloneun basisir Pasifik Kolombia ...

Laguna Yarinacocha

Legenda nyatakeun yén Nadianré mangrupikeun wanoja anu geulis sareng bébas sapertos kukupu, sadaya jelema di kota resep ka anjeunna, ...

Massif Kolombia

Massif Kolombia, ogé disebat Nudo de Almaguer, mangrupikeun set pagunungan Andes Kolombia anu ngaliput ...

Acara budaya di Ottawa

Salah sahiji obyek wisata anu hébat anu menonjol di Ottawa nyaéta pilihan hiburan sareng hiburan anu rupa-rupa sapanjang ...

Para jineteras sareng pingueros

Kamari kuring nonton film dokumenter tipi ngeunaan prostitusi di Karibia, lalaki sareng awéwé. Mangrupikeun fenomena anu mana ...