Alat Kabersihan Merit

Kabersihan di Mesir Kuno

Kabersihan di Mesir Kuno penting pisan. Urang Mesir kuno mandi sababaraha kali sapoé, ngagunakeun parfum kalayan sipat ubar.

Atraksi wisata di sakitar Roma

Kota Roma nyalira nawiskeun anjeun rupa-rupa tempat anu dipikaresep dimana anjeun tiasa nikmati sareng diajar ngeunaan sajarah, budaya sareng tradisi kuno

Lukisan

Awéwé di Mesir Kuno

Awéwé di Mesir Kuno hirup cukup ogé. Nyatana, aranjeunna moal hirup langkung saé. Aranjeunna ngagaduhan sipat sareng tiasa maréntah, sareng anu sanésna.

Budaya Amsterdam

Amsterdam asalna kota Katolik tanpa anti-Protestan. Dina akhir abad ka-XNUMX Garéja Ortodok Calvinist Réformasi muncul.

Domus Aurea di Roma

Domus Aurea di Roma, ogé dikenal salaku Golden House, parantos lami dianggap salah sahiji konstruksi anu paling mewah dina sajarah Romawi.

Músicos

Musik di Mesir

Di bumi Firaun urang tiasa ngupingkeun musik masarakat, diwariskeun ti generasi katukang, anu ngajantenkeun anjeun ngimpi tina catetan munggaran.

Tugu anu aya hubunganana di Kroasia

Hasilna, aya tugu anu aya hubunganana di Kroasia mimitian ti gereja-gereja dugi ka istana, anu diwangun ngagunakeun téknik inovatif anu béda.

Portugal, rakyatna sareng bahasa na

Portugal mangrupikeun nagara anu saé, kalayan pantai anu endah, situs bersejarah, budaya sareng tradisi, hal-hal anu dipikacinta ku wisatawan anu datang ka nagara ieu unggal taun. Aspék anu penting pisan nyaéta jalma sareng bahasa na.

gastronomy

Sababaraha jinis kéju Walanda

Produksi kéju panginten mangrupikeun hiji-hijina produk anu sanggup ngabandingkeun sababaraha jinis tulip. Di dieu kami nampilkeun anjeun sikat ti anu anjeun bakal mendakan.

Kumaha pendidikan di Mesir

Pendidikan di Mesir Kuno nampilkeun jarak anu jauh tina sistem pendidikan masarakat urang ayeuna. Aslina…

Barudak robih, barudak peri

Mitologi Irlandia nyarioskeun "barudak anu dirobih", barudak anu peri dirobih pikeun murangkalih manusa sareng anu teu gaduh émosina

Naon ari Tbourida?

Tbourida mangrupikeun prakték tunggang kuno anu dijalankeun salaku ritus Badui nalika balik ti ekspedisi atanapi dina tanggal-tanggal penting.

Museum Novecento

10 musium gratis di Milan

Dina tulisan ieu kami ngenalkeun anjeun kana 10 musium di Milan anu tiasa anjeun lebet tanpa kedah mayar

Lingkaran Batu Drombeg

Drombeg Stone Circle mangrupikeun salah sahiji situs megalitikum anu paling populér di Cork sareng Irlandia

Kuil Minerva Medica

Kuil Minerva Médis

Kuil Minerva Medica, tempatna di lingkungan Esquilino, mangrupikeun gedong anu didamel ti abad ka XNUMX sareng, panasaranna, sanés candi sapertos

Dessert amis lezat

Asakan Swiss mangrupikeun pésta pikeun palate anu paling nuntut. Éta sacara harmonis ngagabungkeun pangaruh masakan Jerman, Perancis ...

Santeria

Santeria, intina Karibia

Santeria mangrupikeun prakték kaagamaan anu nyebar pisan di Karibia, janten salah sahiji unsur anu paling ngaidentipikasi di daérah ieu di dunya.

San Michele di Ripa Grande

Hospice San Michele

Diwangun dina abad ka-XNUMX, Hospice of San Michele parantos ngajantenkeun sapanjang sejarah salaku suaka, panjara sareng panti asuhan

San Juan Badalona

Peuting San Juan di Badalona

Tanggal 23 Juni, Badalona ngagungkeun wengi San Juan di pantai: seuneu, cai, musik, barbecue sareng seueur jalma anu resep dina wengi anu sakti.

Jempol kaluhur

Sikep panasaran di Australia

Aya gerakan anu dilakukeun tanpa niat goréng iraha waé, sanaos aya tempat-tempat anu sigana urang normal pikeun urang kurang sopan.

Kéju's Hill's Cheese-Rolling sareng Bangun

Rolling Opak kéju

Diantara seueur festival anu dilaksanakeun sapanjang taun di Inggris, Festival Keju Rolling kasohor.

Michetta

La michetta, roti Milan

Michetta mangrupikeun roti anu paling karakteristik di Milan, sanaos di sababaraha taun ka pengker éta henteu deui didamel sapertos anu tiheula

Anu nyebarkeun Walungan Gangga

Dinten ieu kami bakal terang sababaraha anak sungai anu paling penting di Walungan Gangga. Hayu urang mimitian ku nyebut Walungan Alaknanda, walungan di Himalaya ...

Julia Curia dina Forum Romawi

Curia Julia mangrupikeun monumen anu paling terpelihara dina Forum Romawi. Éta gedong tempat sénator patepung salami républik

Panjara San Vittore

Diresmikeun taun 1879, Penjara San Vittore mangrupikeun panjara utama di Italia

Portugal, tanah karnaval

Pesta Karnaval di Portugal mangrupikeun waktos anu pikaresepeun sareng pikaresepeun anu dimimitian dina bulan Fébruari. Éta pésta ...

Nil, gurun pasir

Salah sahiji lembah walungan anu paling indah di dunya nyaéta Walungan Nil anu megah, anu bagian na ...

Pantai favorit Mesir

Seueur nagara di Afrika Kalér nampi lokasi anu pikaresepeun di laut. Sababaraha pangunjung angkat ka Maroko, ...

Pakéan Awéwé India

Bédana antara India sareng Kulon

Kali ieu kami bakal nunjukkeun sababaraha bédana antara India sareng budaya Kulon. Hayu urang mimitian ku nyarioskeun cerai. Meunteun…

Abanindranath Tagore

Pelukis Pinunjul di India

Dina kasempetan ieu kami bakal terang saha waé pelukis anu paling terkenal di India. Hayu urang mimitian ku nyebut Abanindranath Tagore, dianggap salaku ...

Kapal bajak numpak di Rajana

Miami, kota pantai na anu indah, réstoran kelas luhur, hotél méwah, dua klub cerah sareng tujuan pikeun selebriti, ...

Rumah Sakit Sir Ganga Ram

Rumah Sakit Utama di India

Waktos Ieu kami bade terang rumah sakit utama di India. Hayu urang mimitian ku nyebatkeun kasus Sir Ganga Ram ...

Vikas khanna

Koki terkenal India

Dinten ieu kami bakal pendak sareng koki paling terkenal di India. Hayu urang mimitian ku nyebut Vikas Khanna, kang Oki dilahirkeun di ...

Marion grasby

Koki Australia kawéntar

Dina kasempetan ieu kami bakal pendak sareng koki anu kawéntar di Australia. Hayu urang mimitian ku nyebatkeun Marion Grasby, lahir di 1982 di ...

DJ Bonez

DJs Australia pangsaéna

Waktos Ieu kami bakal patepung DJ pangpentingna di Australia. Hayu urang mimitian ku nyebut George Kordas, langkung dikenal salaku ...

Tuangeun Natal di Brazil

Makan malam Natal Brasil ngalebetkeun rasa daérah tambahan sareng bahan-bahan anu ngajantenkeun kasempetan éta ngeunah unik….

Swédia, budaya sareng alam

Swédia mangrupikeun nagara Skandinavia anu ngagaduhan tawaran budaya anu hébat, ogé di luar ruangan pikeun silih ngartos ...

Dahareun organik

Dahareun Lokal Tasmania

Upami anjeun ngalangkungan Tasmania anjeun moal lirén ngaraosan sababaraha produk lokal. Hayu urang mimitian ku nyebatkeun wasabi, bahan dasar ...

John abraham

Saha India Anu Paling Ganteng?

Waktos Ieu kami bade milarian terang saha jalma India anu paling ganteng. Tanpa ragu urang kedah ngamimitian ku nyebut Salman Khan, ...

Sapatu kai Walanda

Sapatu kai? Warisan khas Belanda? Sigana moal aya jalma anu tiasa masihan kami ...

Kapal-kapal lami Portugal

Kapal kuno sering nganteurkeun rasa nostalgia sareng roman dugi ka ayeuna. Aranjeunna ngingetkeun urang sakedap ...

Budaya Walanda

Budaya Walanda rupa-rupa, nunjukkeun béda régional ogé pangaruh asing berkat padagang ...

Natal di Maroko

Diantara perayaan Kristen, Natal mangrupikeun hal anu paling penting, kumargi unggal 25 Désémber nyaéta ...

Taj Mahal

Tugu Sejarah India

Dinten ieu kami bakal didatangan tugu sajarah pangpentingna di India. Hayu urang mimitian ku nunjukkeun kasus Taj ...

Universitas Téknis Delft

Delft University of Technology mangrupikeun universitas modéren anu gaduh tradisi anu euyeub. Dalapan fakultas na langkung ti 40 ...

Ayurveda

Kontribusi Penting ti India

Hayu urang diajar ngeunaan sababaraha sumbangan anu paling penting anu dipasihkeun ku India. Hayu urang mimitian ku nyebatkeun topik matématika. India ...

Pameran populer di Chaves

Di Chaves, anu mangrupikeun kota di Distrik Vila Real, Wewengkon Kalér sareng Alto Trás-os-Montes subregion, éta dilaksanakeun ...

Aruna Asaf Ali

Pejuang Kabebasan Awéwé India

Kali ieu urang bakal patepang sareng pajuang kabébasan awéwé anu paling penting di India. Hayu urang mimitian ku nyebut Rani ...

Arsitéktur Walanda

Mangsa penting mimiti arsitéktur Walanda nyaéta nalika Jaman Emas Belanda ti mimiti ...

gond

Suku India

Waktos Ieu kami bade minuhan suku anu paling penting di India. Hayu urang mimitian ku nyebutkeun Bodos, etnis ...

Pasar jalan di Milan

Dinten ayeuna kami terang sababaraha pasar jalan utama anu diayakeun unggal minggu di jalan sareng alun-alun Milan

Prego, sandwich Portugis

Di réstoran Portugis umum pikeun nyayogikeun "prego" anu populér, sandwich dina basa Portugis. Éta sanés ngan ukur sandwich ...

Patempuran Plassey

Perang sareng Perang India

Dinten ayeuna urang badé diajar perkawis perang sareng perang anu paling penting di India. Hayu urang mimitian ku nunjukkeun Perang Plassey ...

Patempuran Hydaspes

Perang India Kuno

Kali ieu urang bakal terang sababaraha perang sareng perang anu paling penting di India Kuno. Hayu urang mimitian ku nyebut ...

Resep Panzerottis

Kami mawa anjeun dinten ayeuna resep pikeun panzerottis, bahan pembuka anu biasa di Itali, khususna di beulah kidul nagara sareng di Milan

Kate morton

Novelis Australia Pangsaéna

Kali ieu urang bakal pendak sareng novelis Australia anu pangsaéna. Hayu urang mimitian ku nyebut Kate Morton, saurang novelis anu parantos nerbitkeun ...

Mahatma Gandhi

Pamingpin Sejarah India

Dinten ieu kami bakal pendak sareng pamimpin sajarah pangageungna di India, anu kawéntar sareng kagum henteu ngan ukur di ...

Perlas

Produk India anu paling diekspor

Dinten ieu kami bakal terang mana anu produk ékspor anu paling sering diékspor di India. Hayu urang mimitian ku nyebatkeun bahan bakar mineral, ...

Garéja

Seniman Australia taun 80an

Dinten ayeuna urang bade milarian terang saha seniman Australia anu pangsaéna ti taun 80-an. Hayu urang mimitian ku nyebut The ...

Kenalan Museum Tato Amsterdam

Salah sahiji musium anyar anu aheng sareng pikaresepeun di Amsterdam nyaéta Museum Tato Amsterdam anu aya dina dua ...

Mahabarata

Acara TV anu kawéntar di India

Kali ieu urang bakal nampilkeun acara tipi sareng serial anu pang populerna dina tipi India. Hayu urang mimitian ku nyebut ...

Idiots 3

Pilem Bollywood paling luhur

Bollywood mangrupikeun salah sahiji industri anu paling kuat di bioskop. Unggal taun ratusan produksi film dilakukeun dina ...

Gastronomi Amérika

Dahareun mangrupikeun inti tina sagala budaya, sareng Amérika Serikat henteu terkecuali. Siga nagara ...

Jalur bir di Amsterdam

Penggemar bir bakal ngaraos petualangan ngalangkungan industri pembuatan bir bersejarah Amsterdam. Sareng éta anu ...

Polusi di India

Polusi di India

Polusi di dunya disababkeun ku sababaraha alesan sapertos deforestasi Amazon, ékstraksi ...

Garéja Utama Manizales

Wisata di gereja-gereja anu paling indah di kota Manizales, conto arsitektur anu aya di ibukota Caldense

Naék kana Teras Duomo di Milan

Salah sahiji kunjungan penting anu kedah anjeun lakukeun di Milan nyaéta angkat ka Terrazas del Duomo sareng merhatoskeun pandanganana

Legenda Aisyah Kandisha

Legenda asal Maroko gaduh protagonis na Aisyah Kandisha, mahluk sakti sareng feminin anu cicing di sumur, ...

Nimbu pani

Inuman India populér

Dina waktos ieu urang badé nyarioskeun perkawis inuman terkenal ti India. Hayu urang mimitian ku nyebut Nimbu Pani, inuman ...

Hujan Teror Dina

Bollywood Series B Pilem

Bollywood dipikaterang kasuksésan komérsial anu hébat, tapi kami ogé mendakan pilem séri B. Hayu urang terang naon…

Guru Dutt

Sutradara Penting tina Bioskop India

Dina waktos ieu kami badé ngenalkeun anjeun kana sababaraha sutradara anu pangpentingna dina bioskop India. Hayu urang mimitian ku nyebut Guru ...

Permata di Mesir Kuno

Di jaman kuno, Mesir mangrupikeun nagara paling beunghar di Bumi. Salaku tambahan kana tugu ageung sareng ...

Adat istiadat anu saé di Holland

Masarakat Walanda egaliter sareng modéren. Jalma-jalma saderhana, toleran, mandiri, mandiri, sareng wirausaha. Aranjeunna ngahargaan pendidikan, ...

Lagu Australia kawéntar

Kali ieu urang bakal nyarioskeun lagu-lagu Australia anu kawéntar. Hayu urang mimitian ku nyebut John Williamson's True Blue, lagu ...

Paska di Holland

Paskah mangrupikeun liburan Kristen anu paling penting anu dirayakeun di panjuru dunya kalayan getol pisan ...

Universitas Kairo

Universitas Kairo perenahna di Giza, dianggap pusat diajar anu pangsaéna di nagara anu parantos ...

Ritus Kuno sareng Aneh di India

India mangrupikeun tempat anu kontras, éta mangrupikeun nagara anu ngagaduhan ékonomi anu modern, sareng dina waktos anu sami ...

Pakean di Mesir Kuno

Iklim Mesir kalayan usum panas anu panas sareng usum tiris hampang resep ngagunakeun pakean cahaya tina serat ...

San Antonio mangrupikeun festival tradisional anu paling jero

Pésta San Antonio di propinsi Castellón, tradisi sareng seuneu

Festival Sant Antoni dirayakeun tanggal 17 Januari sareng acara pikeun ngahormat anjeunna dijadwalkeun boh dina dinten éta, dina akhir minggu sateuacan, saatos, atanapi bahkan lepas dugi ka Fébruari. Kanyataanna aya sababaraha kota di propinsi Castellón anu henteu ngarayakeun festival Sant Antoni. Seueur-seueurna program program kotamadya pikeun ngahargaan santo ieu, santo pelindung sato, anu ngagaduhan akar jero di dunya padesaan sareng anu masih bertahan dina budaya modéren urang, sakapeung sakedik nyimpang tina motivasi karuhunna sareng dina kasus sanésna ngajaga sadayana hakekat tradisi anu dijaga sareng diklaim ku kotamadya Castellón salaku tanda idéntitas anu otentik.

Arsitektur walanda modéren

Arsitéktur modéren di Docklands Wétan, Amsterdam Dina 15 taun ka pengker, Holland parantos janten salah sahiji ...

Ondense Manuel Alfonso Ortells cicing di Bordeaux.

Ondense Manuel Alfonso Ortells, mémori hirup Mauthausen

Ondense Manuel Alfonso Ortells mangrupikeun salah sahiji langkung ti 10.000 urang Spanyol anu dideportasi ka kamp-kamp konsentrasi sareng salah sahiji ti saeutik anu tetep ayeuna nyarioskeun ngeunaan hal éta. Manuel Alfonso Ortells nyaéta kartunis. Éta nyalametkeun hirupna pikeun angkat damel di kantor pikeun pangwangunan lapangan sareng ngadamel gambar porno pikeun ngagentos jatah tuangeun.

Skating rinks di Stockholm

Usum usum di Swédia khusus pisan. Kanggo seueur ieu waktos nalika anjeun tiasa nikmati ku cara ageung ...

Natal di Mesir

Di Mesir sakitar 15% pendudukna Kristen. Aranjeunna hiji-hijina bagian masarakat anu leres-leres ngagungkeun ...

Universitas Oxford Medieval

Oxford tiasa janten tujuan anu sampurna pikeun wisatawan anu nganjang ka Inggris, sabab 'kota spiers impian' ieu ngan ukur pondok ...

Perayaan utama Mesir

Mesir mangrupikeun nagara Arab anu luar biasa anu ngagaduhan seueur festival sareng perayaan. Sababaraha diantarana bersejarah, anu sanésna mangrupikeun festival seni modéren sareng ...

Bar pangalusna di Kairo

Kairo mangrupikeun kota anu kedah dilayanan dina perjalanan ka Mesir. Kota anu ngahijikeun anu lami ...

Binih terkenal di London

Salah sahiji tempat pikeun neuleumkeun diri di alam sareng bersantai di kota London anu rancak, nyaéta Clifton Nurseries,…

Jajanan tradisional Swédia

Budaya kuliner Swédia nawiskeun Tambaksari sandwiches anu disayogikeun salaku hidangan pembuka dina tanggal-waktos anu tangtu dina sataun, sapertos…

Misteri asalna Berber

Iraha anjeun sumping ka Maroko atanapi ngajajah tempat-tempat anu dipikaresepna, anjeun biasana mendakan tanda peradaban kuno anu ...

Gastronomi daérah kidul

Kami bakal nyaritakeun sababaraha ciri gastronomi daérah kidul dataran Hungaria. Sarua nyaéta ...

Wisata Skotlandia Highlands

Dataran Tinggi (Dataran Tinggi atanapi Dataran Tinggi Skotlandia), mangrupikeun daérah pagunungan anu legana 25.784 km km kalér ...

Tempat kemah di Portugal

Portugal mangrupikeun nagara anu relatif leutik anu nempatan bagian kidul-kulon Semenanjung Iberia, wawatesan sareng Spanyol di ...

Resep sup Portugis

Resep Portugis kasohor di panjuru dunya, boh pikeun nilai gastronomisna, tapi ogé ku nilai luhurna ...