Produk tradisional ti Portugal

Saha waé anu badé nganjang ka Portugal sareng kedah ngémutan naon anu bakal dipulihkeun salaku kenang-kenangan saatos perjalanan, ...

Balanja gerabah di Delft

Delft mangrupikeun kota anu bakal dikenal ku kolektor keramik. Sareng ieu kota anu indah di propinsi ...

Alesan ngumbara ka Inggris

Inggris mangrupikeun tujuan anu teu tiasa ditingalkeun dina perjalanan ka Buana Old. Didorong ku Révolusi ...

Partéy Musisi

Musik tradisional kanaria

  Musik populér Canaria lahir dina pangaruh budaya, Éropa sareng Amérika, anu ngeuyeuban kapuloan sapanjang ...

Kemah nudist di Marvao

Pikeun usum panas, tempat kemah nudist anu munggaran nembé dibuka di Marvao, di distrik Portalegre, kota ...

Kenalkeun halangan Thames

The Thames Barrier mangrupikeun panghalang banjir panglobana kadua di dunya (saatos Oosterscheldekering di Holland ...

Pakean di Maroko

Iraha waé urang ngumbara penting pikeun diémutan kumaha pakéan. Di hiji sisi aya masalah tradisional sareng budaya ...

Jinis sosis Portugis

Portugis ngagaduhan seueur rupa sosis, ngagambarkeun pangaruh, budaya sareng sajarah ...

Tempat balanja di Mandi

26 km ti Bristol sareng ngan satengah jam nganggo mobil anjeun tiasa dugi ka Mandi; kota mandi Romawi kuno;…

Embe

Sasatoan di India (V): Embe

Kanyataan pikaresepeun ngeunaan panggunaan kambing di India, ngajelaskeun sakeudeung pangalaman babaturan kuring nalika ritual muslim di mana 500.000 domba dipeuncit.

Polders Holland: Beemster

Bentang inovatif sareng imajinatif imajinér dinten ayeuna Beemster Polder ngagaduhan pangaruh anu jero sareng awét dina proyék ...

Sarapan Rusia anu saé

Dina raraga ngalaman sarapan Rusia anu sajati, perlu bobo pisan. Biasana di Rusia aranjeunna tuang seueur ...

Sarapan Maroko

Gabungan tradisi Arab sareng Perancis nyéépkeun dahareun Maroko. Sedengkeun pikeun sarapan, di ...

Poé Buruh di Jepang

May Day mangrupikeun salah sahiji kaping anu seueur nagara di dunya ngarayakeun Poé ...

Grappamiel inuman klasik ti Uruguay

Upami anjeun hoyong nyayogikeun inuman ieu émut yén sateuacan nyampur madu sareng pokok anjeun tiasa manaskeun madu sakedik dina bain-marie supados langkung cair sareng ku cara ieu anjeun tiasa nyampur langkung gancang sareng kadua bahan na terintegrasi ogé, Grappa nyaéta salah sahiji inuman anu paling seueur dikonsumsi di Uruguay sapertos bir atanapi malt.

Asalna saos Carusso

Saos carusso ngagaduhan nami anu khas pisan tina asal Itali, nanging saos ieu asalna di Uruguay sareng mangtaun-taun ka pengker, saos ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling khas dina gastronomi Uruguay sareng mangrupikeun anu ngiringan sadayana pasta ti mi klasik dugi ka pasta boneka. sapertos cannelloni atanapi ogé tortelines atanapi ravioli, tapi asal saos ieu asalna tina réstoran sareng aya hubungan sareng penyanyi terkenal asal Italia.

Gastronomi Uruguay: Salad Creole

Teras urang kedah usum nyarios salad sareng jus jeruk nipis, séndok cuka sari apel sareng minyak, urang tiasa bumbu ku minyak zaitun atanapi minyak bunga matahari, ku cara ieu urang gaduh salad anu beunghar sareng idéal pikeun ngiringan barbecue atanapi ninggang.

Gastronomi Uruguay: Kue-kue kue

Gastronomi Uruguay dumasar kana gastronomi khas Creole, anu parantos dirobih mangtaun-taun sareng biasa ogé pikeun nagara-nagara sanés sapertos Argentina, Peru, Bolivia atanapi Chili, sababaraha produk khas gastronomi Uruguay sapertos Empol empanadas atanapi kueh goreng umum pisan di nagara sapertos Paraguay atanapi Argentina, tapi resep aslina biasana beda-beda ti hiji nagara ka nagara.

Imah Budaya di Stockholm

Dibuka taun 1974, Kulturhuset (House of Culture in Swédia) mangrupikeun pusat budaya belah kiduleun Sergels ...

Lambang Paskah di Inggris

Beda sareng naon anu kajantenan di nagara-nagara Éropa anu sanés, Paskah di Inggris henteu dicirikeun ku ...

Tradisi Easter di Inggris

Salah sahiji festival anu paling penting dina taun Kristen dirayakeun di Inggris di Paska. Éta pinuh ku adat istiadat, anu ...

Uruguay ngekspor cai mineral

Sumber cai ieu perenahna caket kota Minas sareng di jurusan Lavalleja, caket Cerro Arequita, tanpa diragukeun éta mangrupikeun kagiatan anu penting pisan kumargi cai mineral anu bermutu sareng sipat séhat ieu euyeub pisan ku mineral, sapertos kalsium, magnesium , kalium, silikon, sareng sajabana anu saé pisan pikeun kaséhatan manusa sareng karaharjaan.

Penyanyi paling populér di Venezuela

José Luis Rodríguez ogé penyanyi ti Venezuela anu janten terkenal ku lagu-laguna salami taun 80an, sareng di dinya sareng pencét Agarrense de las manos yén anjeunna jaya di penjuru dunya, ogé dina waktos éta anjeunna damel salaku aktor dina seueur novel di nagara-nagara Amérika Latin anu béda, tapi khususna di Méksiko sareng di bantenna.

Aktris Venezuelan anu kawéntar

Palaku sanés anu kawéntar taun 80an nyaéta Carlos Mata, anjeunna henteu ngan ukur bertindak dina sinétron anu béda tapi ogé penyanyi sareng parantos ngaluarkeun sababaraha albeum, kalebet nyusun lagu-lagu pikeun novel anu anjeun damel, Carlos Mata ogé pamajikanana ngagaduhan karir anu lega salaku seniman sareng aktor.

Kue Jepang: Ningyo-yaki

Ningyo-yaki mangrupikeun amis Jepang didamel kuéh ku anko kasutera ngeusian, anu mangrupikeun jinis kuéh anu didamel nganggo ...

Pamaréntah India

Upami anjeun resep kana politik, anjeun moal lirén maca tulisan ieu ngeunaan pamaréntahan India. Anu…

és krim-Yunani

És krim di Yunani

Kalayan popularisasi kulkas dina taun 60-an, és krim janten langkung seueur di seueur masarakat di panjuru dunya, ...

Ngajar Spanyol di Australia

Salah sahiji alat pangsaéna anu urang gaduh nalika urang mutuskeun cicing di nagara sanés nyaéta basa indung urang. Anu nyarios basa Inggris seueur ...

Objek wisata di Swédia

Dunya Kutub Éta mangrupikeun taman beruang kutub panggedéna, dibuka taun 2009 di Dalarna, di Swédia tengah. Pamasangan…

Anggur Irlandia, langka

Naha Irlandia ngadamel anggur? Naha aya anggur Irlandia? Irlandia ngadamel bir sareng wiski anu saé tapi ... naha éta ngahasilkeun anggur? Patarosan anu saé. Dugi ka…

Panulis kawéntar di Swédia

Astrid Lindgren kalayan karakter na Phio Longstocking, panginten mangrupikeun salah sahiji panulis anu paling dikenal anu parantos narik ati ...

Tujuan usum di Portugal: Faro

Faro nyaéta kota basisir anu aya di daérah Algarve. Éta mangrupikeun salah sahiji anu paling sering dilongok dina usum usum ...

Lebak Spiti

Lebak Lahaul sareng Spiti di India

Lebak Lahaul sareng Lembah Spiti mangrupikeun dua pilihan nyata anu kedah diperhatoskeun ku sadaya wisatawan ti India anu resep terang ngeunaan

Pai daging Inggris

Meatloaf mangrupikeun tuangeun sareng sayuran anu tradisional sareng nyugemakeun Inggris sareng Irlandia anu ditutupan ku puree ...

Lambang Irlandia

Urang sadayana terang bendera Irlandia, tapi naha anjeun terang jaket Irlandia? Éta anu dina gambar luhur, taméng ...

Gastronomi Skotlandia

Salaku bagian ti Britania Raya, Skotlandia Inggris sareng Wales, aranjeunna gaduh sababaraha gastronomi anu terkenal di panjuru dunya….

Dahareun Inggris

Salami nganjang ka Inggris, pengunjung asing tiasa ngaraosan macem-macem masakan nasional boh internasional. Tapi naon anu diarepkeun ...

Liburan nasional Vénézuéla

Sapertos seueur nagara barat, Vénézuéla ogé ngarayakeun dinten anu khusus pisan nyaéta liburan sareng béda-béda manifestasi sareng acara anu diayakeun, nyaéta 01 Méi - dianggap Hari Buruh, dina hal liburan patriotik sareng politik, Vézuéla ngarayakeun tanggal 24 Juni, ulang taun Perang Carabobo.

Bahasa sareng dialek di Uruguay

Seueur kecap anu biasa anu dianggo di Uruguay asalna tina padesaan sareng padesaan anu seueur kecap anu dianggo ku guachos sareng urang Creole, umumna di Uruguay hurup Y biasana disebat SH, ogé huruf LL , anu disebatkeun atanapi dingaranan hurup Sh dina basa Inggris, ieu mangrupikeun ciri khas urang Uruguay anu ngagaduhan cara khusus nyarios.

Flora sareng fauna Uruguay

Ngeunaan manuk, Uruguay ngagaduhan rupa-rupa manuk alit sareng alit sakedik warna, dibandingkeun sareng rupa-rupa manuk anu dipiboga ku Brazil, khususna di daérah tropisna, sababaraha manuk khas Uruguay nyaéta kenari, merak, kardinal, pipit, churrinches, jsb.

Média di Vénézuéla

Ngeunaan pers tertulis, Vénézuéla ngagaduhan seueur média komunikasi, sapertos koran El Nacional, anu ngagaduhan édisi digitalna sareng édisi cetak na, koran sanés anu ngagaduhan Vénézuéla nyaéta El Universal, anu berkat kamajuan média Digital nyiptakeun portal inpormasi anu nawiskeun berita dina Internét, pikeun ngahontal pemirsa anu langkung lega di Vénézuéla sareng di daérah sanés dunya.

Seni Maya di Paris

Ti énjing, 26 Januari dugi ka 10 Juni, anjeun tiasa ningali paméran Wajah Anu Katuhanan. Anu…

Klub wengi di Santo Domingo - Républik Dominika

Hiburan wengi di Santo Domingo

Santo Domingo henteu istirahat. Beurang anjeun tiasa ngararaosan cuaca anu saé, pantai anu saé, haneutna jalma sareng seueur deui ...

Maung wali Cina

Salah sahiji patung anu bakal anjeun tingali sering di lawang gedong kaisar Cina nyaéta ...

Manisan Natal khas Yunani

Naon anu didahar ku urang Yunani dina Natal ieu? Naon anu aranjeunna mésér dina bazar Hersonissos atanapi di toko? Naon anu di ...

Amber biru janten kalung anu saé

Amber Dominika

Nalika nyarioskeun produk has Républik Dominika, rum anu sumanget, bir anu hadé ...

Basisir Faro

Salah sahiji tempat anu menawan sareng populér di Algarve dina usum panas nyaéta Faro; kota basisir ...

Tugu sajarah di Liverpool

Liverpool didaptarkeun salaku Situs Warisan Dunya, sapertos Tembok Besar Cina sareng Piramida Giza di Mesir. Anu…

Vénézuéla Kuna: Kaum Adat

Vénézuéla kuno mangrupikeun salah sahiji tempat dimana aranjeunna ningali peradaban anu paling beragam anu, sanaos henteu janten berkembang sakumaha anu sanésna di Amérika sapertos kasus Incas, Aztec sareng Mayans, tapi anu berhasil ngagaduhan adat budaya anu luar biasa dugi ka Ayeuna éta dijaga, aya seueur peradaban pribumi anu henteu hasil makmur pikeun sagala rupa alesan, henteu ngan kusabab para penakluk anu ngancurkeun seueur diantara aranjeunna tapi kusabab kamajuan kahirupan sareng téknologi modéren, nanging ayeuna seueur peradaban anu teu bahaya pisan di Vénézuéla, khususna di délta Orinoco, sapertos kasus Wayu.

Data géografis Uruguay

Républik Wétan Uruguay ngagaduhan 68.038 mil pasagi wilayah, rengking salaku nagara pangleutikna kadua di ...

Agama di Hungaria

Populasi Hungaria umumna Katolik sareng minoritas anu ngaku Protestan. Dina grup Protestan ...

Perayaan Natal di Skotlandia

Skotlandia mangrupikeun belah kalér ti opat nagara konstituén di Inggris anu, babarengan sareng Inggris sareng Wales, ngawangun ...

Katedral Uppsala

Di Uppsala, nyaéta kota anu ayana sakitar 78 km kalér-kuloneun Stockholm sareng kota kaopat panggedéna di…

Daérah Kroasia

Upami anjeun badé nganjang ka Kroasia, anjeun kedah terang yén éta kabagi kana kabupatén, tapi dikelompokkeun ku daérah, anu kalintang ...

Jinis kopi Portugis

Detil kanggo anu resep kopi. Di Portugal kecap espresso henteu dianggo sareng gumantung kana kota, nyaéta ...

Resep Venezuelan: Stewed Bay Beans

Kacang mangrupikeun produk has tina Venezuela sabab dipelak sareng diproduksi ogé pikeun diekspor, bahan-bahan ieu parantos dianggo mangabad-abad di gastronomi Vénézuéla henteu ngan ukur pikeun nyiapkeun resep tuangeun siang atanapi tuang siang tapi ogé kacang-kacangan kalebet Nalika sarapan, ieu waktos kami bakal masihan anjeun resep khas Venezuelan, éta nyaéta bay bay, anu asak saolah-olah anu diasakan.

Kumaha sarapan di Vénézuéla

Sarapan di Vénézuéla mangrupikeun salah sahiji momen anu paling penting pikeun pendak sareng kulawarga sareng ngaraosan raoseun anu lezat, resep sareng tuangeun seueur pisan rupa-rupa tina sarapan tradisional Amérika contona, kumargi Vénézuéla nambihan masakan tradisional sanésna dumasar kana bahan baku sapertos kacang dina sarapan anjeun , Sarapan anu biasa di Vénézuéla tiasa janten kopi, kusabab gandum ieu seueur pisan di Vénézuéla.

Musik tradisional Korea

Musik tradisional Korea dasarna alat, penting pikeun urang tetep diémutan yén instrumén normal dilakukeun ...

Persiapan salad Skandinavia

"Antara raos teu resep". Panginten ti saprak alit pisan urang parantos benci sayuran sapertos bawang, bit, bawang bodas, atanapi di ...

Karnaval utama di Kolombia

Kolombia mangrupikeun nagara anu diaku pikeun tradisi budaya anu jembar, kagambar dina rupa-rupa pameran sareng festival sakitar ...

Gastronomi Dominika I

Sancocho anu lezat, asopao anu ngukus sareng smoothie susu anu bergizi, diantara piring sareng inuman anu khas ti ...

Basisir Ravenna, di Italia

Sanaos leres yén nalika ngarujuk ka Itali urang tiasa nyebatkeun tujuan anu teu kaitung tina sagala rupa sapertos seni ...

Karnaval Azua

Upami urang hoyong ningali salah sahiji karnaval paling warna di Républik Dominika kami kedah ngalih ka propinsi ...

Pancake gaya hindu

Tortilla India, piring khas India

Teu aya ragu yén India mangrupikeun nagara anu pinuh ku kamungkinan dina unggal jalan, ku sabab kitu urang bakal nyarioskeun perkawis

Kostum tradisional Yunani

Sugan ieu mangrupikeun salah sahiji kostum anu paling urang kenalkeun sareng Yunani. Mustahil kaleungitan sapatu éta, ...

Hong Kong sareng gastronomi na

Kadaharan anu rupa-rupa sareng aheng di Hong Kong kapendak sateuacan urang, rupa-rupa kusabab di dinya urang mendakan anu pang ...

Rupa-rupa dessert Norwegia

Dahar mangrupikeun salah sahiji nikmat anu paling enak dina kahirupan, sareng saatos kursus anu saé, naon anu langkung saé ...

Kentang cinta Irlandia

Irlandia sok janten nagara padesaan sanaos ayeuna ngan ukur 20% lahan na didaptarkeun pikeun pertanian….

Sup buntut kangguru, kakhususan Australia

Upami anjeun resep ngaraoskeun gastronomi masing-masing nagara anu anjeun kunjungi, kuring ngabagjakeun. Seueur wisatawan henteu nyandak perjalanan gastronomis pikeun ...

Émbaran Dasar Norwégia

Norwégia mangrupikeun nagara karajaan di beulah kalér Éropa, anu saatos Perang Dunya Kadua, parantos ningkat ...

Resep masak Extremadura

Ieu mangrupikeun sanés deui resep resep anu saé ti daérah Badajoz, nunjuk sareng bagja sorangan. Sangu sareng kentang ...

Gastronomi Vénézuéla: Soursop Jam

Jam sirsak ieu henteu ngan ukur tiasa dikonsumsi pikeun ngiringan sarapan atanapi cemilan tapi éta ogé tiasa dikonsumsi salaku panganan cuci mulut, atanapi kanggo ngeusian kueh, atanapi kueh amis, éta henteu diragukeun mangrupikeun salah sahiji resép anu pang populerna di Vénézuéla, buah guanabano ogé Éta biasana digunakeun pikeun pastry industri, pikeun nyieun cuci mulut, jus alami, jst.

Lebaran di Inggris

Lebaran mangrupikeun liburan taunan anu dirayakeun dina 31 Oktober sapanjang Inggris. Sababaraha jalma pésta Lebaran ...

Ngeunaan kalénder Cina

Kalénder tradisional Cina disebat "kalénder tatanén" atanapi nóngli, dina pinyin. Kalénder tradisional Cina ...

Monumen pangpentingna Caracas

Caracas mangrupikeun kota anu lami pisan anu masih ngajaga bagian tina jaman baheula sareng sajarah na, utamina nalika para penakluk Éropa sumping, sareng sadaya prosés kamerdekaan anu lumangsung di Vénézuéla, masih seueur gereja sareng kapel anu aya ti jaman Kolonial sareng dina mimiti kamerdékaan Vénézuéla, langkung ti 200 taun ka pengker, salah sahiji gedong anu paling dikenal nyaéta Mahkamah Agung anu lami. Gedong ieu mangrupikeun bangunan paling lami anu ngagaduhan Caracas sareng gaduh arsitéktur neoklasik.

Allah vs Gusti

Sanaos Katolik mangrupikeun agama anu paling sering dilakukeun di Kulon, di bagian sanés dunya éta mangrupikeun minoritas, sapertos ...

Seni awak di Vénézuéla

Awak seni mangrupikeun ungkapan paling modéren anu ayeuna aya di masarakat ayeuna, ieu umumna diwangun ku sababaraha ungkapan artistik dina awak manusa sapertos lukisan, tato, percing, anu diterapkeun téhnik sareng pangetahuan anu béda, di Venezuela nyandak jinis ieu tina seni anu penting pisan pikeun alesan ieu nyaéta rapat seni badan dunya badé diayakeun, anu bakal ngahijikeun sababaraha seniman ti sababaraha nagara anu béda-béda di dunya di téater Tersa Carreño.

Irama musik Vénézuéla

Sababaraha wirahma musik Vénézuéla nyaéta cumbia, merengue, salsa, sadayana parantos dibawa ti nagara sanés, tapi nembé ayeuna wirahma anu langkung modérn anyar sareng khususna pikeun nonoman sapertos reggaeton, nanging salsa mangrupikeun wirahma musik anu ngadominasi di kaseueuran daérah Vénézuéla, dina wates sareng Kolombia sareng berkat pangaruh budaya tropis nagara éta, sababaraha wirahma parantos sumping, sapertos anak sapi.

Inuman khas Vénézuéla

Sababaraha inuman khas Vénézuéla nyaéta chicha, sanaos asalna di Peru sareng didamel dumasar kana gandum kalayan prosés fermentasi anu panjang pisan, éta ogé kawéntar di Chili, inuman sanés anu dilakukeun di Vénézuéla nyaéta malt, Éta dihasilkeun sareng ogé diekspor berkat perkebunan gandum ageung dimana bir ogé didamel.

DPRD London

Istana Westminster, ogé katelah Déwan Parlemén mangrupikeun dua imah Parlemén Karajaan ...

Taman Nasional Hakone

Taman Nasional Hakone mangrupikeun taman anu caket di Yamanashi sareng Shizuoka, sareng préféktur Kanagawa, sareng belah kuloneun metropolis Tokyo….

Waktos Teh di London

Ngaraos sapertos lalaki atanapi awéwé dina perjalanan ka London, langkung saé pikeun nyobaan pangalaman Sore ...

Legenda Deidre

Salah sahiji nami Irlandia anu kawéntar nyaéta Deirdre. Mangrupikeun nami asal Gaelik sareng ...

Cookies almond Cina

Kanggo kaseueuran urang, manisan Cina teuing amis atanapi urang henteu tiasa mendakan manisan anu urang resep pisan. Éta biasa,…

Adat istiadat: Tarian khas Vénézuéla

Tarian mangrupikeun salah sahiji adat istiadat khas Vénézuéla, khususna anu tradisional, anu dilakukeun dina festival anu populér, salah sahiji tarian sareng jogét khas Vénézuéla nyaéta Llora, gaya jogét ieu, rada waltz khusus sareng mirip pisan ka pericón, tarian khas ti Argentina dimana sababaraha pasangan ilubiung sareng aranjeunna jogét kana sora musik masarakat.

The Ländler, tarian khas Jérman

Jérman mangrupikeun nagara anu ngagaduhan tradisi musik anu hébat sareng tempat lahirna seniman unggulan. Musik aya dina sadayana ...

Kota Honshu: Osaka

Osaka perenahna di Pulo Honshu, sakitar di tengah Jepang. Kota Osaka, anu ...

Tukang sihir jeung oray bodas

Naha anjeun resep Jet Li? Nya, kuring bakal nyaritakeun yén éditan pilem pang anyarna parantos réngsé sareng dina ...

Burger Australia

Burger mangrupikeun tuangeun sareng kasohor di saluruh dunya. Sareng ogé di Australia janten didieu urang Australi ngagaduhan ...

Dessert Inggris: Pudding

Puding mangrupikeun tuang tuangeun tuang ('pud' dianggo sacara teu resmi) yén di Inggris aya ratusan ...

Situ London

The Serpentine, La Serpentina (ogé katelah Walungan Serpentina) mangrupikeun 28 acre (11 ha) danau rekreasi di ...

Penyanyi Venezuelan Ricardo Montaner nampilkeun putu na

Ayeuna Ricardo Montaner dumasarkeun di Argentina dimana anjeunna ngadamel sababaraha presentasi sporadis sareng ngiringan program televisi lokal, nanging anjeunna sering ngumbara ka Miami sareng Vénézuéla, sareng bagian kulawargana, kumargi murangkalihna anu langkung ageung ogé hirup dina musik. Ayeuna di Amérika Serikat sareng damel salaku penyanyi sareng salaku produser musik.

Lambang Austria

Ieu mangrupikeun jaket tina Austria ayeuna. Éta parantos dianggo sapertos di Républik Austria ti saprak 1919 ...

milkshake stroberi

Batido Loco, inuman khas Filipina

Di Pilipina urang bakal tiasa mendakan sagala rupa hal khusus sareng anu boro-boro urang tiasa mendakan di daérah-daérah sanésna planét, sabab éta

kawinan hindu

Ritual Hindu

Di India kami bakal tiasa mendakan seueur tempat penting pikeun pariwisata sacara umum, ku sabab kitu urang bakal nyarios ngeunaan sababaraha

Macan benggala

Pentingna Macan Benggala di India

Di India kami badé mendakan sajumlah besar tempat wisata anu leres-leres ngesankeun anu pikaresepeun pisan pikeun sadayana, dimana alam atanapi dimana

Gastronomi di Hokkaido

Wisatawan ditarik ti sagala penjuru nagara ku rupa-rupa kadaharan di Hokkaido dina lauk ...

Gunung seuneuan di India

Nganjang ka gunungapi sigana mah mangrupikeun alternatif pariwisata anu aneh pisan, tapi hayu urang émut yén seueur jalma di dunya ...

Bubuahan aheng ti banten

Salah sahiji anu paling dihakan di Vénézuéla nyaéta pelem, anu dipelak di sakumna nagara, produk ieu sareng salaku hasil tina biotéhnologi dina dahareun parantos ningkat kualitasna sareng sababaraha jinis parantos diciptakeun, sababaraha jinis mangga ieu populér disebut Dina Vénézuéla , lint, leungeun baju, camilan, sareng sajabana, pepelakan mangga ogé dipeunteun pisan, khususna ku patani, kumargi dedaunanana ngamungkinkeun tempat berlindung ka sato sareng ogé dianggo salaku pakan ternak di Vénézuéla.

Tradisi Maroko: kawinan

Neruskeun bagian kami ngeunaan tradisi sareng budaya di Maroko, dinten ieu kami bakal nganalisis perkawinan di nagara ieu ...

Cuaca di Itali

Kumaha cuaca di Itali? Nya, éta gumantung pisan kana daérah, naha éta gunung atanapi ...

Ari bapa di Inggris

Ari bapa mangrupikeun liburan anu dirayakeun di sababaraha penjuru dunya. Mangrupikeun dinten anu didaptarkeun pikeun kolot, ...

Hiburan di Jepang

Hiburan di Jepang inovatif pisan sareng industri hiburan di dieu mangrupikeun salah sahiji anu panggedéna di dunya….

filipina2

Masalah sosial anu hébat di Filipina

Éta henteu nunjukkeun yén Filipina mangrupikeun salah sahiji tujuan wisata anu agénsi perjalanan umumna nyobian promosikeun di kalangan masarakat, ku sabab kitu

Daérah Anu Dijagaan di India

Dinten ieu kami bakal terang sababaraha daérah anu penting dijagaan di India. Di bangsa ieu urang mendakan sajumlah alternatif anu hadé ...

Pantai Okinawa

Usum hujan Jepang biasana réngsé dina pertengahan Juli, sareng bulan usum panas ...

Téhnologi Hindu

Janten nagara ageung, henteu hésé pikeun ideu yén di India urang badé ...

Sejarah bahasa Rusia

Salah sahiji kaindahan Rusia anu teu diragukeun nyaéta bahasa na, tapi sapanjang sajarah na Rusia ngagaduhan ...

Tuangeun Itali anu saé (I)

Pikeun turis naon waé anu cicing di mana waé tujuan di dunya, ayeuna Internét ngamungkinkeun sadayana sabab tiasa ngalakukeun sadayana. Ti saprak…

Di London bahkan penjaga mangrupikeun daya tarik

Penegak hukum di London ogé mangrupikeun daya tarik wisata. Ti para pemenang, para wali Menara London, ngalangkungan penjaga karajaan nganggo topi kulit biruangna khususna, dugi ka pulisi lokal, disebat bobbies, unggal turis anu ngahargaan diri bakal dipoto di gigireun salah sahijina.

Kumpulan Mesir Museum Inggris

Museum Inggris ngagaduhan koleksi seni Mesir kuno pangageungna saatos Kairo, kalebet batu Rosette anu kawéntar, sareng kumpulan mumia. Anyar-anyar ieu, musium ngalaksanakeun kajian nganggo téknologi 3D pikeun ngungkabkeun Rahasia salah sahiji mumia anu disebut di luhur.

Adat tip

Tips biasana mangrupikeun aspek mendasar tina perjalanan atanapi liburan jalma biasa, ti saprak ...

Cagar Ecological Chaparrí

Daérah ieu matak pikabungaheun. Kana lebetna masihan anjeun raos janten enchanted, di tengah-tengah nowhere na, dina waktos anu sareng ...

Pariwisata di Inggris

Pariwisata penting pisan pikeun ékonomi Inggris. Éta ngahasilkeun 97 milyar euro sataun, padamelan langkung ti ...

Kota bersejarah Lancaster

Lancaster mangrupikeun kota di kabupaten Lancashire, di belah kalér-kulon Inggris, ayana di walungan Lune sareng…

Tim Tam, Cookie Coklat Australia

Sareng urang teraskeun sareng manisan sareng manisan Australia. Kami ngahutang ka Australia ngeunah Pavlova Meringue Dessert sareng ...

Lukisan Portugis

Abad ka-15 mimiti mimiti lukisan Portugis. Dina 1428, Jan van Eyck dugi ka Portugal ku ...

Wisata Gunung di Himalaya

Alternatip anu saé pikeun wisata di nagara India sareng éta ogé pikaresepeun pikeun sadaya petualang ...

Patung Portugis

Patung Portugis ogé parantos penting dina 500 taun ka pengker. Salami awal abad ka-16,…

muga sutra

Sutra India

Di India sagala jinis produk anu dipikaresep dihasilkeun pikeun diperhatoskeun, tapi salah sahiji hal utama anu kedah urang diperhatoskeun upami urang nganjang

Xia Da, ratu manga Cina

Urang Jepang parantos terkenal di panjuru dunya ku bosen komikna, manga anu kawéntar. Tina panangan na ...

Mercusuar Biscayne Key

Salah sahiji tempat wisata di pulau Key Biscayne nyaéta mercusuarna anu kawéntar, disebat Cape Florida Mercusuar, diwangun di ...

Walungan di india

Ciri utama India

India mangrupikeun nagara paling saé anu tiasa urang datangan, utamina kusabab seueur kamungkinan anu aya anu ditawarkeun ka urang masing-masing

Simon Bolivar

Pangaruh budaya Simón Bolívar

Tapi anu mimiti, hayu urang émut saha éta Simón Bolívar, pahlawan nasional Vénézuéla, lahir persis di Vénézuéla sareng sanaos katingalina anéh, anjeunna henteu ngagaduhan murangkalih, sareng anjeunna ogé ngagaduhan peran anu penting pisan di nagara sanés anu sanés Vénézuéla kumargi seueur diantarana anjeunna bertindak salaku présidén. Sapertos kasus Bolivia kumargi anjeunna janten présidén munggaran anu dipiboga ku nagara Andean ieu, dimana nami aslina ogé asalna ti Bolívar, Bolivia dingaranan pikeun ngahargaan pahlawan Bolivar na.

Mangga marmalade

Gastronomi Vénézuéla: Resep Jam Mangga

Resep ieu peryogi waktos persiapan lima menit, sareng sakitar satengah jam masak, sareng kanggo nyiapkeun resep Venezuelan kanggo pelem mangga urang peryogi 1,5 kilogram mangga, 650 gram. tina gula sareng jus tina dua lemons, sareng cai, jumlah anu diperyogikeun, saatos ieu urang ngumbah buahna saé teras dipotong-potong.