Burford, kota abad pertengahan

Burford, salah sahiji kota abad pertengahan anu paling lucu di Inggris mangrupikeun komunitas anu rame sakitar 1.000 urang. ...

Kaldu Shuti

Gastronomi Chiapas kalintang euyeub sareng rupa-rupa, diwangun ku piring anu bénten-bénten pisan. Sababaraha diantarana rumit tur ...

Panonpoé Tilelep dina Venice

Henteu diragukeun salah sahiji kota anu paling indah sareng romantis di Italia nyaéta Venice. Meureun numpak gondola ...

Kendall, Saeutik Kolombia di Rajana

Daérah Kendall mangrupikeun daérah perkotaan anu ayana di belah wétan kidul Rajana. Sareng ogé mangrupikeun salah sahiji populasi Kolombia panggedéna di Nagara Florida.

Roma, kota bandung

Roma, kota sunda di gigireun Paris, kota anu sihir ti mimiti waktos anu ...

Média Sosial di India

Teu aya ragu yén jaringan sosial parantos ngarobih dunya, kalebet dunya Hindu anu jauh, sareng ieu ...

kalkuta

Karakteristik Kalkuta

Salah sahiji nagara bagian anu paling penting di India nyaéta mamang Bengal Kulon, tempat anu ibukota na

Dahar peuting Natal di Holland

Tuangeun Natal mangrupikeun tuangeun utami anu didahar tradisional di Hawa Natal atanapi Natal. Sareng di Holland mangrupikeun ...

Dimana milari salju di Jepang?

Swiss, Swédia, Finlandia, Holland, Rusia, Norwégia… .. mangrupikeun tujuan anu dipikaresep pikeun liburan usum salju di Éropa. Tapi upami anjeun mutuskeun ...

Collodi, kota Pinocchio

Naha anjeun terang saha waé Carlo Lorenzini? Panulis dongéng anu kawéntar ti Pinocchio, klasik barudak sapanjang jaman. Wétan…

Penyanyi terkenal ti India

Di sababaraha penjuru dunya sareng wirahma anu béda, aya seueur musisi sareng penyanyi anu parantos ngantepkeun ...

Asal usul ngaran Itali

Naha anjeun kantos naros ti mana nami Itali? Nya, éta henteu dipikaterang persis sareng aya ...

karajinan ti venezuela

Karajinan éndah Vénézuéla

Karajinan ieu didamel tina bahan anu bénten-bénten, umumna éta bahan anu sasari ti alam atanapi bahan baku anu mulia, sapertos kasus keramik, salah sahiji anu paling sering dianggo ngadamel karajinan Vénézuéla, ogé tinta atanapi cet dina waktos anu paling penting. Jauh, aranjeunna parantos didamel kalayan cara anu alami pisan, nyampur kembang sareng sari alami, dugi ka aranjeunna masihan warna anu khas dipiboga ku karajinan Vénézuéla.

The Habsburgs, sababaraha sajarah

Salah sahiji imah karajaan panggedéna sareng paling penting di Éropa nyaéta House of Habsburg. Badag, penting, kawéntar, sareng ...

Sejarah sareng budaya Holland

Kusabab Abad Pertengahan Tinggi, daérah Holland henteu ngan ukur netepkeun dirina salaku salah sahiji daérah anu paling makmur ...

Essex sareng kota wisata na

Essex mangrupikeun kabupatén anu ayana di wétan London anu mangrupikeun bagian ti daérah wétan Inggris. Éta diwatesan ku ...

Tilu cara masak asakan Cina

Sedengkeun leres yén masak bebek lacquered Cina anu kawéntar rada rumit sareng meryogikeun elemen-elemen anu sanés ...

Kodeu Pos India

Sababaraha kali, nalika urang kedah nyayogikeun data kami, kami dipenta pikeun nambihan kode pos kami, hal anu biasa, tapi, ngagaduhan ...

Farmakologi Mesir Kuno

Urang Mesir sok janten jalma anu terkenal pikeun kamajuan téknologi, anu seueur, kajantenan di ...

Kéju Irlandia

Naha anjeun resep mentega? Janten kuring bakal nyaritakeun yén sapanjang abad ka tujuh belas sareng dalapan belas Irlandia mangrupikeun éksportir pangageungna ...

Pariwisata Harlingen

Harlingen perenahna di basisir Laut Wadden di propinsi Friesland sareng nyayogikeun anu saé ...

Arch of Septimius Severus

Dina hiji tungtung Forum Romawi nangtung salah sahiji lengkungan anu paling terkenal di Roma: Arch ...

Castle Castleborough

Kastil Hillsborough mangrupikeun tempat cicing pikeun pejabat pamaréntah Irlandia Kalér sapertos Sekertaris Nagara ...

Kanada Shield

Kanada Shield mangrupikeun daérah anu lega diwangun ku batuan beku sareng metamorfik suhu luhur anu kakeunaan ...

Taman Nasional Muddus

Muddus mangrupikeun taman nasional di Swédia kalér. Tempatna di propinsi Lapland, kalayan panggedena ...

Ballycarbery Castle, Kerry

Di County Kerry, sakitar 3 kilométer ti Cahersiveen, mangrupikeun reruntuhan istana anu éndah, Istana ...

Tourtiere

Tourtière mangrupikeun pie atanapi pie meat anu aya dina gastronomi Kanada, khususna di ...

Nanaimo Bar

Nanaimo bar mangrupikeun panganan cuci mulut Kanada anu ogé kasohor di Amérika Kalér. Nami Anjeun…

Astronomi di India kuno

Kami terang yén anjeun peminat astronomi, éta sababna waktos ieu urang bakal nyarioskeun perkawis astronomi Hindu….

Didatangan di Kristiansand

Kalayan sakitar 80 jiwa, Kristiansand, ibukota kabupatén Vest-Agder di kidul Norwégia, mangrupikeun kota kagenep panggedéna ...

Didatangan di Molde

Molde mangrupikeun kota Norwegia anu ngagaduhan tempat wisata anu paling seueur pikeun nawiskeun pengunjungna, ibukota ibukota ...

Kéju tina Portugal

Di nagara pagunungan sareng lahan susukan sareng sapi anu saé, kéju mangrupikeun bagian penting tina ...

Tinjauan pon Mesir

Mata uangna mangrupikeun aspek anu penting pisan pikeun diperhatoskeun ku wisatawan nalika aranjeunna angkat ka sababaraha ...

Flora sareng fauna di Maroko

Dinten ieu kami bakal nyarioskeun tentang satwa sareng atraksi alam anu paling berkesan di Maroko, salaku titik awal ...

Inpormasi ngeunaan guru India

Dina kasempetan ieu kami parantos mutuskeun pikeun ngobrol ngeunaan guru India, dianggap salaku mahluk anu dikurniakeun rahmat ilahi anu ...

Wewengkon Alam di India

Waktos Ieu kami bade didatangan sababaraha tujuan alami di India. Urang bakal ngamimitian ku nyarankeun nganjang ka daérah Gangga pikeun ...

Bahaya lancah di Rajana

Kami parantos nyarios sareng anjeun sababaraha kali ngeunaan sababaraha sato anu paling bahaya di kota Rajana, ...

Hippos kuno Mesir

Mesir mangrupikeun nagara anu ngagaduhan sipat anu leres-leres pikaresepeun, kumargi di nagara Afrika anjeun tiasa mendakan ...

Agama di Pilipina

Pilipina mangrupikeun nagara unik dimana anjeun ningali, sareng ieu kajantenan sareng agama, sanaos ...

Maroko, ciri umum (II)

Urang bérés ulasan kami ngeunaan sajarah umum sareng aspék anu langkung lega tina kunjungan ka Maroko, anu urang mimitian di ...

Aktris Australia kasohor

Kali ieu urang badé nyarioskeun sababaraha aktris Australia anu kawéntar. Aktris anu kawéntar asal Australia nyaéta Nicole Kidman,…

The Vikings di Swédia

Ngaran "Viking" mimiti dianggo ku pangarang asing dina abad ka-11 Maséhi. Asalna sigana ...

1 Méi di Inggris

Dinten mimiti Méi katelah Mei Day di Inggris, atanapi May Day. Ieu…

Safir terkenal Kashmir

Sakumaha dipikaterang, aya opat jinis permata paling penting anu tiasa dipendakan di dunya, di ...

Adat istiadat pangan di Rusia

Asakan Rusia tradisional sareng pariwisata gastronomik penting di Rusia Mutuna sareng dinten ayeuna urang bakalan deui entri pikeun ...

Kahirupan sato di Swédia

Sajumlah ageung sato galak hirup di leuweung sareng gurun anu ngalangkungan dua per tilu Swédia. Anu…

Prostitusi di Holland

Prostitusi sacara hukum di Walanda, di Amsterdam sareng kaseueuran éta terkonsentrasi di Distrik Lampu Merah dimana ...

Inpormasi ngeunaan rumah sakit Lisbon.

Nalika nganjang ka tempat anu anyar urang sok condong ngawartosan diri ngeunaan tempat wisata sareng tempat-tempat panasaran pikeun didatangan. Dinten ayeuna, kumaha oge, ...

Hadiah pikeun kawinan Hindu

Pernikahan mangrupikeun acara anu pikaresepeun pikeun dihadiran nalika aya undangan, boh ti anggota kulawarga ...

Poé St. George di Inggris

Dinten Saint George dirayakeun ku sababaraha nagara, karajaan, nagara sareng kota dimana Saint George (St. George) ...

Resep ati digoréng

Ati mangrupikeun potongan daging anu pikaresepeun pikeun dimasak, sanaos sabab kuat sareng khusus ...

Resep kanggo kol haseum

Gastronomi Norwegia parantos teras-terasan pikaresepeun kusabab rasa anu kuat sareng dicirian sareng bahan-bahan anu ...

Diét India Karuhun

Upami anjeun hoyong ngajaga inohong anu saé, anjeun kedah nganggo séri kadaharan anu masihan manpaat anu langkung ageung ...

Cruise dina Walungan Douro

Perjalanan ti Portugal ka Spanyol di Walungan Douro anu megah .... Mangrupikeun pangalaman anu teu tiasa dipohokeun! . Pelayaran ngagaduhan ...

Jalma ngora di Jérman

Saperti di seueur nagara Éropa, jalma ngora di Jérman condong hirup ampir 30 taun sareng ...

Pilem Hindu Romantis

Bioskop sapanjang sejarah na parantos masihan kami sajumlah klasik anu hébat anu bakal diémutan ...

Bir Austria

Sapertos urang Jérman, urang Austrian resep pisan kana alkohol sareng ngagaduhan kasabaran anu luar biasa. Aranjeunna nginum sareng nginum ...

Pariwisata homo di Portugal

Ti saprak taun 1990an, aya léngkah anu gedé pisan dina pembébasan homo di Portugal, sanaos kota-kota ageung ...

Salad khas Yunani

Nalika ngeunaan nyobaan asakan Yunani, aya asakan pikeun sadaya rasa, tina daging, sup sareng muih ...

Lombardy sareng kota-kota na

Salah sahiji daérah anu paling seueur di Italia nyaéta Lombardia, di belah kalér nagara. Ibukota na anu canggih sareng ...

Tradisi Austria

Austrian parantos tiasa ngembangkeun, mangabad-abad, raos perayaan, ritual sareng simbol anu kuat….

Porto kahirupan wengi

Kehidupan wengi di Porto panginten mangrupikeun salah sahiji anu paling pikaresepeun di Portugal. Kaseueuran kafe, diskotik ...

Pabrik Toyota di Tahara

Tahara mangrupikeun kota industri anu lokasina di Aichi, didirikeun tanggal 20 Agustus 2003 salaku hasil tina ngagabungna Akabane ...

Klub gay sareng bar di Porto

Porto masih kota anu konservatif, tapi dina dasawarsa terakhir éta parantos kabuka pikeun sababaraha demonstrasi ku ...

Ciri pilem Bollywood

Teu aya ragu yén pilem romantis mangrupikeun pilem paling komérsial di dunya bioskop. Hatur nuhun ka ...

Diét Australia

Dasarna aya dua jinis protéin tina sudut pandang nutrisi: urang ngagaduhan nyerep gancang sareng ...

Alkitab ala Hindu

Henteu diragukeun salah sahiji enigmas pangageungna anu parantos ditepikeun ka manusa, henteu ngan ukur modéren tapi sateuacana ...

Waxing: Téhnik India Kuna

Sajauh estetika anu paduli, salah sahiji téhnik anu paling sering dianggo pikeun ngaluarkeun rambut tina daérah anu béda ...

Katun Mesir anu kawéntar

Kami parantos parantos nyarios sareng anjeun sateuacanna ngeunaan lawon Mesir anu kawéntar, tapi dinten ieu kami hoyong ngobrol ngeunaan katun Mesir, ...

Estremoz, kota marmer

Babarengan sareng tatangga Borba sareng Vila Vicosa, Estremoz mangrupikeun salah sahiji daérah anu dikenal salaku kota marmer. Kusabab…

Model Agénsi di kota Rajana

Sakumaha urang parantos masihan koméntar kana seueur kasempetan, Miami mangrupakeun kota anu merhatoskeun pisan ...

Pariwisata Gastronomis di Italia

Dunya pariwisata parantos mekar sacara lega dina sababaraha taun terakhir, sabab sadaya sektor anu kalibet parantos tumuh sareng ...

Fava, produk khas Santorin

Salah sahiji produk anu paling khas di Santorin nyaéta kacang anu disebut fava. Éta bahan anu tradisional pisan, ...

Akomodasi atipis di Italia

Naha anjeun badé ka Itali sareng mikir yén tetep di hotél tiasa ngaganggu sareng bahkan pikaboseneun? Naha anjeun ngagaduhan ...

Keramik Kolombia

Pengrajin Kolombia cukup terampil dina ngagarap liat, anu mangrupikeun bahan baku pikeun keramik, sareng éta kapang ...

Naon situ suci di India?

India mangrupikeun nagara katujuh panggedéna di dunya sareng anu kadua pangageungna. Kolosus wétan ieu katelah ...

Gastronomi di Newcastle

Ngarasakeun bagian tina asakan kontémporér anu enak, campur dina sajumlah réstoran anu aheng, taburkeun sakedik liberal ...

Garéja Ortodok Yunani

Yunani mangrupikeun nagara Kristen sareng 97% penduduk na ngalaksanakeun agama Kristen Orthodok. Sésana, langka, Muslim, ...

Kaséhatan di Norwégia

Norwégia ngagaduhan kaunggulan nasional sareng séktor khusus anu kuat dina bidang riset médis sareng ...

The romantisme Roma

Sakumaha kaleungitanana sapertos kitu, Kota Abadi ngagaduhan ciri janten salah sahiji tempat dimana arsitéktur ...

Bait Saturnus, di Roma

Upami anjeun ngalangkungan jalan-jalan di Roma, kirang langkung dina tungtung Forum Romawi, anjeun bakal mendakan ...

Kataifi, amis Yunani

Upami anjeun liburan di Yunani maka kuring nyarankeun yén anjeun nyandak kasempetan pikeun nyobaan terasrasakeun gastronomi na. Tanpa…

Ngala lauk di Nil

Walungan Nil mangrupikeun walungan anu paling penting di sadaya Mesir, kumargi éta nyaéta anu ngamungkinkeun ...

Deposit di hotél

Kabeneran aya yén kawijakan hotél ageung di wates Amérika Serikat sering robih ...

Onta salaku alat transportasi

Seueur jalma, nalika angkat ka Mesir, ngarencanakeun sateuacanna seueur aspek anu bakal penting salami perjalanan, ...

Pijat Jepang

Nyatana nyaéta salah sahiji jasa anu paling dikonsumsi ku seueur wisatawan anu ...

Resép béas saffron

Sangu saffron anu lezat mangrupikeun resep masak anu raoseun saé sareng tiasa didamel kalayan bahan ...

Puding Natal, tuangeun Natal

The Pudding Natal atanapi Puding Natal mangrupikeun panganan cuci mulut anu tradisional dilayanan dina Natal (25 Désémber). Éta ngagaduhan asal ...

Karajinan kai Norwegia

Sakumaha kedah terang sadayana, sabab urang parantos nyaritakeun éta dina seueur kasempetan, kai nyaéta ...

Souvenir London

Upami urang ngartos yén "souvenir" nyaéta sadaya mémori anu tiasa dipésér ti tempat anu urang angkat, maka, di ...

Endog dina gastronomi Cina

Naha anjeun terang yén Cina resep tuang endog? Nya enya, aranjeunna tuang nyalira tapi dina kaseueuran ...

Roti di Jérman

Hal anu saeutik jalma terang di sakumna dunya nyaéta Jérman mangrupikeun buaian Marzipan, kumargi ...

Sistem Kaséhatan Umum Norwegia

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun sateuacanna, Norwegia mangrupikeun jalma anu ngagaduhan tingkat sareng kualitas kahirupan anu paling saé ...

Sejarah Bari

Kami parantos ngajentrekeun rute salah sahiji daérah paling éndah di sadaya Italia. Sareng kami henteu ningali ...

Rahasia Istana Versailles

Upami anjeun kantos nyobian terang kumaha kahirupan éta pikeun jalma daulat anu hirup dina kabeungharan ageung di ...

Tari rakyat Austrian

Tari rakyat Austrian biasana dikaitkeun sareng polka, tapi aya tarian tradisional anu sanés di nagara leutik ieu ...

Musisi terkenal India

Dina kasempetan ieu kami bakal nyarioskeun sababaraha éksponén musik Hindu anu paling luar biasa. Dina kasempetan anu kalangkung urang pendak ...

Jasa telepon sélulér Mesir

Kanggo seueur wisatawan anu nganjang ka Mesir taun demi taun, komunikasi mangrupikeun masalah anu penting pisan, janten…

Hiber mirah

Bener nya éta kamungkinan datang ka nagara sapertos Holland dina pakansi aya dina pikiran ...

Sampaguita, kembang nasional Pilipina

Kembang nasional na nyaéta sampaguita, conto alam anu éndah ieu bodas, ukuranana leutik sahingga katingalina saderhana. Éta tumuh di daérah pagunungan Pampanga dimana barudak biasana angkat pikeun ngumpulkeun éta isuk-isuk pisan kanggo ngicalna di pasar Manila, kumargi aranjeunna ngan ukur ngagaduhan hiji dinten kanggo hirup.

Pantai Nudist di Kuba

Naha anjeun resep leumpang taranjang di pantai? Anjeun teu ngagaduhan jinis kompléks sareng awak anjeun atanapi ngaganggu anjeun ningali ...

Asakan Australia

Upami anu anjeun milari asakan Australia nyaéta mendakan "sisi liar" perlu milari réstoran dimana ...

Dublin Spire

Dipikawanoh ku namina dina basa Inggris, Spire, éta sacara resmi disebat Monumen Cahaya sareng mangrupikeun ...

Mitos India: Raksasa sareng Setan

India mangrupikeun nagara anu aheng, mistis sareng millenary sareng sapertos tempat sanés anu seueur sejarah henteu ngan ukur nawaran ...

Monsoons di India

Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan topik anu penting pisan anu urang kedah terang sateuacan ngumbara ka India, anu ...

Ékonomi India

India parantos ngadamel kabisat pisan dina ékonomi dunya sabab éta ékonomi kaopat ...

Borang Tagalog, kaos tradisional Filipino

Borang tagalog mangrupikeun kaos lalaki bordir tangan tradisional pisan dina budaya Pilipina, anu asalna ti jaman Spanyol, nalika aranjeunna meryogikeun warga Filipina nutupan awakna.

Dessert Buyut, resep Burgos

Salah sahiji panganan cuci mulut tradisional Burgos nyaéta Dessert Buyut, kumargi sanés ngan ukur nini ngadamel hal ...

Bendéra Filipina sareng jaket panangan

Républik Filipina namina pikeun ngahargaan Raja Felipe II ti Spanyol, ngagaduhan warisan budaya Spanyol anu hébat, kusabab éta dikuasai ku aranjeunna. Simbol nasional na tertutup, dihargaan pisan sareng dihargaan ku warga.

Lawon Mesir

Mesir mangrupikeun nagara paling saé di dunya anu ngagaleuh lawon, sabab éta leres-leres aheng sareng ...

Roll Macan, sandwich Sushi

Sakumaha anjeun pasti parantos baca dina tulisan blog sateuacanna, sushi mangrupikeun asakan anu didasarkeun tina nasi Jepang ...

Menu Italia

Upami anjeun cicing di Amérika sareng anjeun katurunan Italia, anjeun parantos biasa kana katuangan nagara ieu, tapi enya ...

Élmuwan India

Sakumaha anjeun terang, India mangrupikeun nagara anu fitur misterius sareng budaya anu lega. Sakumaha anu parantos kami sebatkeun dina sababaraha ...

Nimbu Pani: inuman khas India

Jus tina opat lemons atanapi jeruk nipis, liter cai, gula atanapi madu, cai mawar sareng upami anjeun hoyong sakedik uyah ngadamel inuman lemon anu lezat sareng nyegerkeun anu dikenal di India salaku Nimbu Pani.

Simbol India

Diantara simbol India, urang nyorotkeun heula bendera na, anu diwangun ku 3 warna ...

Adat istiadat Mesir

Sanaon Mesir mangrupikeun nagara anu resep pisan kana wisata, pikeun naon anu ditawarkeunna pikeun anu mutuskeun ...

Bahaya biruang di Norwégia

Norwégia mangrupikeun nagara anu lingkungan alamna estu matak héran, sabab éta sampurna dilestarikan, ngamungkinkeun ...

Pelem pelem, inuman khas

Mangga nyaéta buah tropis anu tiasa dipanggihan di penjuru Kolombia. Ieu dianggo duanana kanggo masak, salaku tuang ...

Narkoba di Mesir Kuno

Numutkeun ka sababaraha sejarawan anu ngahususkeun kana mitologi Mesir, urang Mesir kuno mangrupikeun pangguna narkoba. Tangtosna aranjeunna seuseueurna milari hasil ...

Petiscos anu kawéntar

Anu disebut Petiscos mangrupikeun jenis aperitif, cobi tapas Portugis, seueur dikonsumsi sanés ngan ukur di Lisbon tapi ogé di ...

Tangkal korma Miami

Tangkal korma parantos mangtaun-taun janten salah sahiji simbol anu paling penting di kota Rajana, ti saprak ...

Fishing di Holland

Mangrupikeun salah sahiji kagiatan anu paling dipraktekkeun anu urang tiasa mendakan di nagara ieu, sareng tangtosna, dina ...

Sarapan di Mesir

Mesir mangrupikeun kota anu padumukna ngagaduhan sababaraha adat istiadat khusus, sapertos kieu anu bakal urang bahas, ...

"Halo Halo": Dessert Penting dina Gastronomi Filipina

Dina cara nu sami sareng di masing-masing nagara aya piring tinangtu anu janten karesepna, tina segi tuang tuangeun, aya ogé karesep anu hébat. Dessert tradisional Filipina disebut "halo halo". Éta lumayan tinangtu kusabab bahan-bahan anu dianggo dina waktu nyiapkeun, tapi éta masih resep.

Nike, déwi kameunangan

Éta dipercaya, tapi leres. Anjeun tiasa terang hartos asli kecap Nike nalika anjeun resep ...

Komunitas Gay di Sydney

Naha anjeun terang yén komunitas homo ageung di Australia? Upami urang uih ka tukang urang bakal sadar yén ...

Kilternan, ski di Irlandia

Ski di Irlandia? Nya, hiji hal anu pasti: saeutik pisan anu ngabayangkeun ski atanapi snowboard di Irlandia tapi ngan ...

Saos Irlandia (Bagéan Kahiji)

Nalika anjeun sumping ka Irlandia sareng khususna daérah Dublin, anjeun bakal perhatos yén sadaya asakan anu kalebet daging, hayam ...

Gastronomi Uruguay

Gastronomi Uruguay nampilkeun seueur kamiripan sareng gastronomi Argentina ku cara umum sareng dicirikeun ku hébat ...

Musim taun di Irlandia

Upami anjeun salah sahiji palancong anu teu ngagaduhan masalah milih waktos taun dimana ...

Gelang cinta India

Aya adat India anu saé sareng tradisional pikeun masihan pinggel anu disebat rakhi anu didamel dina bentuk anu paling saderhana ku benang katun beureum tapi anu antukna parantos dirobih ku nambihan jinis-jinis bahan sanés sapertos benang emas atanapi batu semi-permata.

Dewa Australia

Dina mitologi Australia urang mendakan séri mahluk anu pantes disorot. Salaku conto, hayu urang pendak sareng ...

Bandéra Irlandia

Bendéra Irlandia diwangun ku tilu garis nangtung anu sami ukuranana: kénca héjo, ...

Watek Pilipina

karakter Pilipina numutkeun asal sareng tempat cicingna.

Pepelakan Mesir

Mesir mangrupikeun nagara anu nampi seueur penghasilan penting, nyarios dina masalah ékonomi, asalna tina pariwisata sareng ...

Peta pantai Ibiza

Salian ti kéngingkeun peta anu saé nalika urang nganjang ka tempat anu pikaresepeun sapertos Ibiza, langkung saé ngagaduhan peta ...