Pakasaban di Norwégia

Ngahontal tingkat padamelan anu luhur parantos janten prioritas tinggi dina agenda politik Norwegia salami ...

New York, kota multikultural

Wisatawan anu ngapung ka New York resep kana idéntitas multikultural kota Amérika ieu dimana aranjeunna hirup babarengan ...

Bebek ka Kanton

Gastronomi Cina mangrupikeun salah sahiji anu terkenal di dunya. Dina kunjunganna ka nagara hébat ieu, ...

Gastronomi Swédia

Asakan Swédia tradisional resep pisan sareng nagara sapertos Dénmark sareng Norwégia. Éta dapur tanpa ...

Didgeridoo: alat musik Aborigin

Naha anjeun kantos nguping ngeunaan Didgeridoo? Nya, kami nyaritakeun yén éta mangrupikeun alat tina suku asli milik Australia, ...

Piring khas Ciudad Real

Produk gastronomi Ciudad Real seueur pisan sareng pastina ngeunah. Kéju Manchego anu saé henteu biasana ...

Bon Odori, tarian tradisional

Bon Odori mangrupikeun jogét tradisional Jepang, éta nyaéta jogét anu biasa dianggo nari wengi, sabab éta ...

Gaya hirup di Swédia

Swédia sok dipikaterang pikeun ngalakukeun luang sareng karaharjaan kalayan serius, teras-terasan milari ...

Naon ari Fjord?

Fjord mangrupikeun lebak anu diukir ku glasier anu engkéna diserang ku laut, nyésakeun cai asin….

Leuweung di Jepang

Éta kedah narik perhatian anjeun nalika ngalayang ngalangkungan wilayah Jepang, seueur seueur leuweung di dinya, khususna ngémutan ...

Mateus Rose, anggur Portugis

Mateus Rose mangrupikeun anggur anu luar biasa ti Kalér Portugal. Mangrupikeun anggur anu pinuh ku rasa sareng buah, saimbang ...

Puji syukur ka déwa Aten

  Pujian anu hébat pikeun déwa Aten mangrupikeun lagu pujian anu khusus pikeun déwa anu kawéntar di dunya, saprak ...

Teluk Duanana

Teluk bothnia mangrupikeun jurang anu ayana di antara kulon Finlandia sareng Swédia wétan. Permukaan na ...

Ericsson, sajarah sareng téknologi

Ericsson (nami lengkep Telefonaktiebolaget LM Ericsson) mangrupikeun perusahaan multinasional anu asal Swédia khusus pikeun nawiskeun alat-alat sareng solusi pikeun ...

Resep Socca

La Socca mangrupikeun kakhususan gastronomis anu paling khas di Côte d'Azur. Dina bagian lami sadayana ...

Adufe, alat musik

Adufe mangrupikeun rebana alit anu asalna ti Arab, alat mémbrophone anu saleresna mangrupakeun rebana bunder anu diwangun ku ...

Fauna liar di Swédia

Dina kunjungan anjeun ka Swédia sareng upami anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun nganjang ka lembah sareng pagunungan, anjeun kedah hirup dina pangalaman ...

Jus paling langka

Kami terang yén di Jepang seueur produk aneh anu ngantosan kami sareng anu tangtos henteu ...

Olahraga di Holland

Olahraga ngagaduhan peran penting dina masarakat Walanda. Nalika Olimpiade, Kejuaraan Éropa atanapi ...

Fisik urang Jepang

Kaleresan urang teras-terasan diserang ku kanyataan yén urang Jepang kanggo ...

Mc Donalds di India

Sakumaha urang terang, Mc Donalds mangrupikeun ranté dahareun gancang kalayan hamburgerna anu terkenal, kentang goreng sareng tuang senang ...

Nikah di Swédia

Agustus mangrupikeun bulan anu dipikaresep pikeun urang Swédia pikeun nikah. Di nagara anu ngaku alien kana agama, ...

Bir di Holland

Bir mangrupikeun inuman anu dipikaresep ku masarakat Walanda. Anu paling populér di sadaya bir nyaéta asli ...

Makuta Mesir

  Makuta Mesir Kuno mangrupikeun simbol kakuatan anu kuat di Mesir kuno. Makuta ieu nunjukkeun ...

Sapi suci di India

Nalika kaayaan masalah ieu, hal anu mimiti aya dina pipikiran nyaéta istilah "sapi suci", ku anu ...

The Lapps

  Urang Sami atanapi Lapon cicing di Lapland, daérah anu ngalangkung ngaler ngidul Norwégia. Henteu…

Tentara Mesir kuno

Tentara Mesir kuno disebat Mesha, anu hartosna kelompok kakuatan, sareng dasarna, nyaéta grup leutik ...

Gajah di India

Aranjeunna ageung sareng parantos aya ti jaman baheula, sateuacan aranjeunna nuju perang ngiringan batalyon, dinten ayeuna ...

Perth Festival di Australia

Kasempetan idéal pikeun masihan diri anjeun hak istiméwa janten bagian tina pesona alam, pendak sareng seniman anu berbakat hébat….

Pernikahan di India

Aya murangkalih anu nikah sanaos aranjeunna henteu terang persis naon anu bakal aranjeunna pikahareupeun di pikahareupeun, tanggung jawab, ...

Kaséhatan ala India

Dina tradisi India, aya seueur jinis ubar tradisional, numutkeun adat masing-masing ...

Kagura, jogét Déwa

Dina agama Shinto di Jepang, nyorot tarianna. Sareng salah sahijina disebat Kagura, anu ...

Darso Mesir

  Tari ti saprak mimiti manusa, salah sahiji kasenian anu paling dipilih ku jalma ...

Salad Norwegia, resep Norwegia

Asakan Norwegia seueur pisan sareng ninggalkeun kami resep resep Norwegia anu ngeunah, janten seueur anu dicobian salami urang cicing ...

Démokrasi di Jepang

Sejarah Jepang pisan beunghar, sabab henteu sapertos nagara sareng wilayah sanés di dunya, kajadian ...

Feijoada

Asakan Brasil seueur pisan, dina hal kadaharan ti laut sareng sagala rupa kekacangan, tapi aya katuangan anu disebat ...

Apartemen mini di Jepang

Urang sadayana terang yén kaayaan perumahan di Jepang kalintang kaganggu ku hartos yén lahan diperyogikeun pikeun ngawangun ...

Legenda Denmark

Dénmark mangrupikeun nagara anu ngeusi, sapertos anu sanés, ku legénda pahlawan sareng prajurit anu lami. Dina kasempetan ieu ...

Tradisi Méksiko (4)

Di daérah Oaxacan Istmo de Tehuantepec sababaraha Velas dirayakeun, mangrupikeun festival anu ...

Legenda Salto del Fraile

Éta mangrupikeun awal taun 1860an sareng diantara kulawarga mulya anu cicing di Lima, salah sahiji ...

Alat musik Yunani

Musik di Yunani kalebet: puisi, musik sareng jogét. Dipercaya yén éta dipasihkeun ku déwa ....

Anu Ungu Mazamorra

Mazamorra Morada mangrupikeun panganan cuci mulut tradisional ti Peru, didamel tina jagong ungu. Dessert ieu disiapkeun khusus ...

Sejarah tarian Yunani

Mimiti jogét di Yunani henteu jelas, dipikaterang yén tarian ngagaduhan peran anu penting ...

India sareng guru

Degenerations tina guru India wijaksana, aranjeunna anu disebat "tukang sihir alit" anu ngagimbung dimana-mana, nawiskeun visi anu fiktif pisan ...

Bentang indah India alam

Salah sahiji aspék paling ciri di India nyaéta bentangna anu saé, dimana seueur pepelakan anu padet, seueur sato ...

Daruma, bonéka kahoyong

Boneka Daruma mangrupikeun inohong kai tanpa panangan atanapi suku sareng ngagambarkeun Bodhidharma (Daruma dina basa Jepang), pendiri ...

Kumaha cium Perancis?

Mangrupikeun kanyahoan umum yén nalika anjeun ngumbara di dunya, upami anjeun henteu hoyong kakeunaan, anjeun kedah ...

Cangreud Cina tina tuah

Bangsa Cina gaduh tradisi sareng kasenian anu kuno pisan, saurna éta bagian tina peradaban anu kuno pisan sareng beunghar ...

The Totem

Totem mangrupikeun representasi, anu dina sababaraha mitologi melambangkan suku atanapi individu, sareng tiasa ngagaduhan sababaraha atribut ...

Hartosna umbul Cina

Saha anu henteu mikawanoh bendéra Cina nalika aranjeunna ningali éta? Ngambek beureum mangrupikeun simbol salah sahiji bangsa terakhir ...

Urang Sunda

Kaleresan aya seueur pisan cara pikeun kenal ka Amérika Serikat anu sababaraha kali anjeunna nyarios ka urang ...

Poto Istana Versailles

Istana Versailles mangrupikeun salah sahiji anu paling penting sareng éndah di dunya sareng dina sajarah, henteu ngan ...

Keragaman budaya di Kolombia

Kolombia ngandung rupa-rupa bentang sareng kota tapi ogé ngagaduhan budaya anu rupa-rupa mangrupikeun produk tina ...

Naon ari urang Yunani?

Urang Kulon ngagaduhan adat istiadat anu sami sareng urang moal ngaraos karaos pisan jauh ti bumi nalika ngumbara di sisi dunya ieu ...

Nikah beureum, adat Cina

Nikah mangrupikeun adat anu alami di ampir kabéh budaya di dunya tapi leres dina masing-masing ...

Agama urang Yunani

Salah sahiji hal anu matak héran anjeun aya di Yunani nyaéta bentuk katolik anu khusus dikenal salaku ...

Hurup Jepang

Nalika urang nyarioskeun perkawis bahasa, urang kedah terang yén basa Jepang mangrupikeun salah sahiji anu pang rumit pikeun diajar sabab ...

Gastronomi Kanada

Di Kanada gastronomi, sanaos sigana urang goréng yén goréng sareng saeutik pisan rupa-rupa, leres-leres tibalik kumargi éta ngagaduhan keragaman katuangan anu leres-leres kaget. Mangrupikeun gastronomi salian ti warna-warni pisan sareng ngeunah pisan.

Lélang Meteorit

Dunya lélang gaduh sajarah anu panjang di Amérika Serikat kusabab éta ...

Cabanossi

Cabanossi mangrupikeun jinis sosis anu didamel sareng daging sapi sareng daging babi, entep asep. Rasa na mirip ...

Frékuénsi modulasi dina Benidorm

  Salami anjeun cicing di Benidorm, anjeun panginten hoyong ngupingkeun radio. Naha pikeun ngadangukeun berita, olahraga, pakumpulan sosial, ...

Pub Inggris

Aya bénten-bénten antawis ideu yén urang Spanyol ngagaduhan ngeunaan "pub" sareng ideu anu ngagaduhan urang Inggris ....