Tim redaksi

Absolut Viajes mangrupikeun halaman wéb Blog Actualidad. Halaman wéb kami didaptarkeun pikeun dunya perjalanan sareng di jerona kami ngajukeun tujuan aslina bari kami niatkeun nyayogikeun sadaya inpormasi sareng naséhat ngeunaan perjalanan, budaya anu béda-béda dunya sareng tawaran anu pangsaéna sareng pemandu wisata.

Tim redaksi Absolut Viajes diwangun ku wisatawan sareng globetrotters anu gairah sagala rupa bagja bagikeun pangalaman sareng pangetahuan aranjeunna sareng anjeun. Upami anjeun ogé hoyong janten bagian ti dinya, tong ragu-ragu nyerat kami ngalangkungan formulir ieu.

Éditor

  • Susana godoy

    Kusabab kuring alit kuring jelas yén hal kuring janten guru. Bahasa sok janten kakuatan kuring, sabab mangrupikeun impian tina impian hébat anu pernah aya, nyaéta ngurilingan dunya. Kusabab berkat terang sababaraha bagéan planét, kami ngatur pikeun diajar langkung seueur ngeunaan adat istiadat, jalma sareng diri urang sorangan. Investasi dina perjalanan ngamanpaatkeun waktos urang!

Tilas éditor

  • Kaki Alberto

    Panulis anu resep ka perjalanan, kuring resep ngatasi tempat-tempat anu aheng salaku sumber inspirasi, seni, atanapi kreativitas. Nyaho tempat-tempat anu teu dikenal éta mangrupikeun petualangan anu saé sareng teu tiasa dilupakan, salah sahiji tempat anu bakal ngantepkeun tanda salamina.

  • Daniel

    Kuring gaduh langkung ti 20 taun pangalaman propésional dina dunya pariwisata, anu sami sareng anu kuring kantos maca buku sareng nganjang ka tempat-tempat anu saé di dunya.

  • Luis Martinez

    Gelar Filologi Spanyol ti Universitas Oviedo. Gairah ngeunaan iinditan sareng nyerat ngeunaan pangalaman éndah anu aranjeunna bawa. Sadaya ieu pikeun ngabagi aranjeunna sareng sing saha waé ngagaduhan inpormasi anu relevan ngeunaan tempat-tempat anu paling indah di planet urang. Kukituna, nalika anjeun nganjang ka aranjeunna, anjeun bakal ngagaduhan pituduh lengkep ngeunaan naon anu anjeun henteu sono.

  • Susana Maria Urbano Mateos

    Abdi resep ngumbara, terang tempat-tempat sanés, sok dibarengan ku kaméra anu hadé sareng buku catetan. Utamana resep nyieun perjalanan ngamaksimalkeun anggaran, malahan tiasa nyimpen nalika dimungkinkeun.

  • maruuzen

    Kami Sarjana Sarjana sareng Profesor Komunikasi Sosial sareng kuring resep ngumbara, diajar basa Jepang sareng pendak sareng jalma-jalma ti sadayana penjuru dunya. Nalika kuring ngumbara kuring sering leumpang, kuring leungit dimana-mana sareng kuring nyobian sadaya rasa anu aya, sabab pikeun kuring, ngumbara ngarobih kabiasaan kuring saloba-gancangna. Dunya éndah sareng daptar tujuan anu teu aya watesna, tapi upami aya tempat anu kuring henteu tiasa ngahontal, kuring sumping ku nyerat.

  • Ana L.

    Nalika kuring alit kuring mutuskeun janten wartawan, kuring ngan ukur motivasi ku perjalanan, mendakan bentang, adat istiadat, budaya, musik anu béda. Kalayan waktosna kuring parantos satengah ngahontal impian éta, nyerat ngeunaan perjalanan. Sareng bacaan anu éta, sareng dina kasus kuring nétélakeun, tempat anu sanés sapertos kumaha cara aya di dinya.

  • Isabel

    Kusabab kuring mimiti ngumbara di paguron luhur, kuring resep ngabagi pangalaman kuring pikeun ngabantosan palancong sanés anu mendakan inspirasi pikeun perjalanan anu henteu hilap salajengna. Francis Bacon kantos nyarios yén "Perjalanan mangrupikeun bagian tina pendidikan di nonoman sareng bagian tina pangalaman nalika sepuh" sareng unggal kasempetan anu kuring kedah ngumbara, kuring langkung satuju kana kecap na. Iinditan muka pikiran sareng tuang sumanget. Éta ngalamun, éta diajar, éta hirup pangalaman unik. Éta pikeun ngaraos yén teu aya lahan anu anéh sareng sok ngémutan dunya ku tampilan anu anyar unggal waktos. Mangrupikeun petualangan anu dimimitian ku léngkah munggaran sareng sadar yén perjalanan anu paling saé dina kahirupan anjeun henteu acan dugi.