Tim redaksi

Absolut Viajes mangrupikeun halaman wéb Blog Actualidad. Halaman wéb kami didaptarkeun pikeun dunya perjalanan sareng di jerona kami ngajukeun tujuan aslina bari kami niatkeun nyayogikeun sadaya inpormasi sareng naséhat ngeunaan perjalanan, budaya anu béda-béda dunya sareng tawaran anu pangsaéna sareng pemandu wisata.

Tim redaksi Absolut Viajes diwangun ku wisatawan sareng globetrotters anu gairah sagala rupa bagja bagikeun pangalaman sareng pangetahuan aranjeunna sareng anjeun. Upami anjeun ogé hoyong janten bagian ti dinya, tong ragu-ragu nyerat kami ngalangkungan formulir ieu.

Éditor

  • Susana godoy

    Kusabab kuring leutik kuring terang yén janten guru mangrupikeun hal kuring. Kuring gairah pikeun ngirimkeun pangaweruh sareng ngahudangkeun rasa panasaran murid-murid kuring. Basa geus salawasna jadi titik kuat kuring, sabab sejen tina impian hébat kuring geus jeung bakal ngarambat sakuliah dunya. Kusabab berkat terang sababaraha bagian pangeusina, urang tiasa langkung seueur diajar ngeunaan adat istiadat, jalma sareng diri urang sorangan. Investasi dina perjalanan nyaéta ngamangpaatkeun waktos urang! Janten kuring mutuskeun pikeun ngagabungkeun dua karep kuring sareng janten panulis perjalanan. Abdi resep ngabagi pangalaman, tip sareng saran sareng wisatawan anu sanés. Kuring ogé mikaresep manggihan tempat anyar, budaya béda jeung landscapes luar biasa. Kuring yakin yén iinditan téh cara pikeun enrich diri pribadi tur professionally, sarta pikeun muka pikiran anjeun kana realitas séjén.

Tilas éditor

  • Kaki Alberto

    Kami panulis anu mikanyaah perjalanan, khususna anu nyandak kuring ka tempat anu aheng sareng jauh. Kuring mikaresep ngadeukeutan unggal tujuan salaku sumber inspirasi, seni atanapi kreativitas, sareng ngajalajah budaya, sajarah sareng alamna. Ngenalkeun tempat-tempat anu teu dipikanyaho éta mangrupikeun petualangan anu saé sareng teu hilap, salah sahiji anu salamina nyéépkeun tanda dina mémori sareng kalam kuring. Ngaliwatan carita kuring, kuring hoyong bagikeun ka pamiarsa kuring ngeunaan émosi, diajar, sareng kejutan anu dibawa ku perjalanan kuring di sakumna dunya.

  • Daniel

    Kuring geus gairah ngeunaan pariwisata jeung sastra pikeun leuwih ti 20 taun. Antukna, kuring geus digawé salaku panulis, redaktur sarta konsultan dina média béda jeung agénsi husus dina sektor. Kuring ngagaduhan kasempetan pikeun ngarambat ka lima buana sareng diajar heula ngeunaan budaya, adat sareng keajaiban alam unggal tempat. Kuring ogé geus maca ratusan buku nu geus mere ilham, ngajarkeun, jeung ngahibur kuring. Tujuanana kuring nyaéta pikeun ngabagi pangalaman sareng pangaweruh kuring ka pamiarsa, sareng ngajantenkeun aranjeunna ngaraosan sihir tina iinditan ngaliwatan kecap.

  • Louis Martinez

    Kuring ngagaduhan gelar Filologi Spanyol ti Universitas Oviedo, dimana kuring mendakan gairah kuring pikeun sastra sareng budaya nagara kuring sareng dunya. Saprak harita, kuring geus dedicated hirup abdi iinditan ka buana béda jeung nulis ngeunaan pangalaman éndah aranjeunna geus dibawa kuring. Kuring geus dilongok tempat luar biasa, ti piramida Mesir ka jungles Kosta Rika, ngaliwatan kota paling kosmopolitan Éropa jeung Asia. Dina unggal tujuan, kuring geus diajar hal anyar, boh ngeunaan sajarah, géografi, gastronomy, jeung jalma jeung adat maranéhanana. Tujuanana nyaéta pikeun ngabagikeun ka batur sadayana anu kuring alami sareng diajar, sareng nawiskeun aranjeunna inpormasi anu relevan sareng mangpaat ngeunaan tempat anu paling indah di pangeusina urang. Ku alatan éta, kuring nulis artikel, pituduh, ulasan sarta nasehat pikeun média béda, duanana citak jeung digital. Ku cara kieu, nalika aya anu nganjang ka salah sahiji tempat éta, aranjeunna bakal gaduh pituduh anu lengkep ngeunaan naon anu teu tiasa sono, naon anu kedah dihindari, naon anu kedah dicobian, sareng anu kedah terang. Abdi bogoh bisa mantuan travelers séjén ngarasakeun adventures maranéhna pikeun fullest, sarta manggihan kaéndahan sarta diversity of dunya urang.

  • Susana Maria Urbano Mateos

    Kami gairah ngeunaan perjalanan, Kuring geus salawasna resep ngajajah tujuan jeung budaya anyar, sarta babagi pangalaman kuring jeung batur. Pikeun kuring, iinditan mangrupikeun cara pikeun diajar, tumbuh sareng nikmati kahirupan. Éta sababna, iraha waé kuring tiasa, kuring kabur nganggo kaméra sareng notebook kuring, sareng kuring nuju petualangan. Abdi henteu paduli kana jinis perjalanan, naha éta perjalanan pantai, perjalanan gunung, perjalanan kota atanapi wisata alam. Anu penting pikeun kuring nyaéta mendakan tempat-tempat anu kaget kuring, anu ngajarkeun kuring, anu ngajantenkeun kuring ngarasa. Kuring resep ngarambat nyalira, tapi ogé di parusahaan ti babaturan atawa kulawarga. Anu kuring henteu resep nyaéta iinditan rurusuhan, atanapi sareng itineraries anu ditutup. Kuring leuwih resep indit dina laju sorangan, sarta ninggalkeun kamar pikeun improvisasi jeung kejutan. Salaku panulis perjalanan, tujuan kuring nyaéta pikeun nepikeun ka pamiarsa naon anu kuring alami di unggal tempat, sareng masihan tip sareng inpormasi anu mangpaat supados aranjeunna ogé tiasa nikmati perjalanan. Kuring utamana kabetot dina topik perjalanan béaya rendah, nyaeta, kumaha carana ngarambat ogé tanpa belanja pisan. Kuring yakin yén iinditan teu kudu jadi mahal, tur anjeun tiasa nyimpen dina loba hal tanpa nyerah kualitas. Kusabab ieu, kuring sok milarian tawaran anu pangsaéna, panginepan anu paling murah, transportasi anu paling murah, sareng trik pikeun nyéépkeun sakedik di unggal tujuan.

  • maruuzen

    Nami abdi Mariela sareng abdi gaduh gelar sareng Profesor dina Komunikasi Sosial. Kusabab kuring leutik, kuring sok resep kana dunya perjalanan, basa sareng budaya. Éta sababna kuring mutuskeun pikeun ngahaturanan diri pikeun nulis perjalanan, ku kituna kuring tiasa ngagabungkeun tilu karep kuring sareng ngabagi pangalaman sareng wisatawan sanés. Abdi resep iinditan mandiri, tanpa nuturkeun pituduh atanapi pakét wisata. Kuring resep leumpang pisan, leungit di jalan, ngobrol jeung jalma lokal, sarta coba sagala masakan abdi tiasa. Jigana nu ku cara kieu anjeun meunang uninga tempat hadé, jeung anjeun hirup hiji pangalaman leuwih otentik jeung enriching. Pikeun kuring, iinditan mangrupikeun cara pikeun ngarobih rutinitas, pikeun muka pikiran, tangtangan wates kuring sorangan.

  • Ana L.

    Salami abdi tiasa nginget, abdi geus fascinated ku dunya jeung kaajaiban na. Éta sababna, nalika kuring mutuskeun janten wartawan salaku budak leutik, kuring ngan ukur motivasi pikeun ngarambat, mendakan bentang, adat, budaya, musik anu béda. Kalawan ngalirkeun waktu kuring geus satengah ngahontal éta impian, nulis ngeunaan perjalanan. Sareng maca, sareng dina hal kuring nyarioskeun, kumaha tempat-tempat sanés mangrupikeun cara pikeun aya di dinya. Ngaliwatan kecap kuring, kuring nyobian nepikeun sensasi, émosi, carita anu kuring mendakan dina unggal tujuan. Abdi resep ngabagi pangalaman sareng pamiarsa, ngajantenkeun aranjeunna janten bagian tina petualangan kuring, mere ilham aranjeunna pikeun ngajajah dunya. Kuring yakin yén iinditan téh cara pikeun diajar, tumuwuh, pikeun ngahubung sareng jalma sejen tur kalawan diri. Éta pisan sababna naha, unggal waktos abdi tiasa, abdi pak tas kuring sarta pencét jalan, néangan cakrawala anyar nu kaget tur enrich kuring.

  • Isabel

    Kusabab kuring mimiti ngumbara di paguron luhur, kuring resep ngabagi pangalaman kuring pikeun ngabantosan palancong sanés anu mendakan inspirasi pikeun perjalanan anu henteu hilap salajengna. Francis Bacon kantos nyarios yén "Perjalanan mangrupikeun bagian tina pendidikan di nonoman sareng bagian tina pangalaman nalika sepuh" sareng unggal kasempetan anu kuring kedah ngumbara, kuring langkung satuju kana kecap na. Iinditan muka pikiran sareng tuang sumanget. Éta ngalamun, éta diajar, éta hirup pangalaman unik. Éta pikeun ngaraos yén teu aya lahan anu anéh sareng sok ngémutan dunya ku tampilan anu anyar unggal waktos. Mangrupikeun petualangan anu dimimitian ku léngkah munggaran sareng sadar yén perjalanan anu paling saé dina kahirupan anjeun henteu acan dugi.