Curug Niagara Falls ti New York

Curug Niagara ti New York Kota New York, katelah kota anu teu pernah bobo, mangrupikeun salah sahiji tujuan impian anu seueur anu dituju. Pikeun ngarambat kota anu hébat ieu kalayan gampang perlu nyéépkeun sahenteuna saminggu di dinya, ogé milari waktos kanggo ningali tempat anu dipikaresep di caket dieu, sapertos Curug Niagara anu kawéntar.

Rencana nalika ningali New York henteu aya tungtungna. Ti saprak ngalakukeun kunjungan anu diperyogikeun ka Nagara Kakaisaran, kalayan pandangan kota ti luhur, dugi ka ningali acara musik di Broadway, jalan-jalan dina raména Times Square atanapi ningali Jambatan Brooklyn. Di Big Apple anjeun tiasa nikmati, sumuhun, sakedik alam berkat paru-paru héjo anu hébat nyaéta Central Park. Nanging, anu mikaresep ruang héjo tiasa sono kaagungan bentang alam.

Kusabab kitu urang ngajukeun anjeun a Wisata Curug Niagara anu luar biasa sareng teu hilap ti New York.

Kumaha carana nepi ka Curug Niagara

Pencaharian Peuting Niagara Falls

Curug Niagara mangrupikeun kaajaiban anu sajati, janten ulah dugi ka uih kasempetan pikeun ngahontal aranjeunna. Sangkan gampang, anjeun tiasa mesen wisata di Spanyol di Halaman wéb Hellotickets, sahingga urang ngan ukur kedah hariwang ngeunaan resep bentang.

Curug aya 660 kilométer jauhna, caket kota Toronto sareng perbatasan Kanada. Tiasa waé nepi ka aranjeunna nganggo mobil anu lami sakitar genep jam, ku beus, sareng perjalanan sakitar sapuluh jam, atanapi ku pesawat, kalayan perjalanan sakitar dua jam. Kalayan wisata anu dipandu anjeun bakal sumping langkung tiheula, dina tujuh atanapi dalapan jam, salian ti kanyamanan tambahan pikeun henteu hariwang ngeunaan naon-naon sareng tambahan pikeun terang sajarah sareng sadaya tempat anu dipikaresep tanpa kedah ngatur sadayana sateuacanna.

Naon anu kedah ditingali dina wisata Niagara Falls

Wisata Curug Niagara

Dina perjalanan ka Curug Niagara ti New York aranjeunna bakal nunjukkeun ka kami sagala rupa anu tiasa ditingali.

Taman Air Terjun Niagara nawiskeun kami sudut pandang anu pikaresepeun pikeun ningali tilu curug, sareng sudut pandang anu sampurna pikeun moto. Hellotickets ogé kalebet wisata anu katelah Maid of the Mist, kalayan perjalanan kapal di caket curug anu angkat ti zona AS.

Dina perjalanan ka curug anjeun tiasa ngalangkungan sababaraha jalur leumpang ngalangkungan jurang Niagara, kalayan jalur anu bénten panjangna sareng ngamungkinkeun aksés ka bentang sakurilingna.

Titik séjén pikeun didatangan dina wisata Niagara Falls nyaéta Pulo Kambing, hiji pulau anu ayana di tengah curug anu ngagaduhan patung panemu Nikola Tesla sareng sudut pandang Terrapin Point.

Naha éta patut

Perjalanan sapertos anu nyandak urang ka New York panjang sareng peryogi seueur organisasi. Ngiringan kunjungan ka Curug Niagara ti New York mangrupikeun gagasan anu saé, kusabab perjalananna panjang pisan sareng tiasa sesah upami dilakukeun ku mobil atanapi beus tanpa bimbingan jalma anu terang daérah éta.

Wisata anu diayakeun ku Helloticket masihan kami kamungkinan pikeun milih bungkus anu béda kalayan didatangan hiji atanapi sababaraha dinten, terang bentang anu hébat tina curug tapi ogé kota-kota sapertos Philadelphia atanapi Toronto. Dina bungkus ieu, kunjungan didatangan ka sadaya tempat anu dipikaresep di curug, ti Pulo Embe dugi ka jurang Niagara. Kami moal sono kana kagiatan atanapi rohangan naon waé sareng kami bakal tiasa ningali bentang anu luar biasa ieu sacara rinci.

Boh pikeun anu mikaresep alam sareng pikeun anu resep ngadamel laporan fotografi di tempat-tempat kaéndahan anu ekstrim, wisata ieu mangrupikeun hal anu penting anu kedah ditambihan nalika ngumbara ka New York.

Kalayan wisata anu dipandu ieu kami ngan ukur kedah ngadaptar, milih wisata sareng sadaya kagiatanana sareng baktikeun sadayana waktos urang pikeun bersenang-senang di lingkungan anu endah ieu. Éta bakal janten pangalaman anu teu hilap!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*