Dimana ngarambat dina bulan Nopémber

Dimana angkatna dina bulan Nopémber Punta Cana

Bener yén seuseueurna seueur urang angkat ka pakansi di bulan usum panas. Tapi upami anjeun gaduh sababaraha dinten saatos aranjeunna, anjeun ogé bakal mendakan tempat impian pikeun dikurilingan. Upami anjeun panasaran dimana perjalanan di novemberKami seueur nyarioskeun anjeun sareng éta, tanpa ragu, anjeun bakal resep.

Kusabab bulan Nopémber mangrupikeun sasih anu robih. Musim gugur parantos sumping sareng kami pikir yén cuaca anu goréng bakal netep sareng éta. Tapi éta henteu sapertos kieu. Meureun éta teh waktos idéal pikeun didatangan ka tempat-tempat éta Éta anjeun moal tiasa nalika usum panas, kusabab hawa anu luhur. Dimana perjalanan dina bulan Nopémber? Dinten ieu kami ngawartosan anjeun!

Dimana perjalanan dina bulan Nopémber, urang badé ka Puntacana!

Puntacana di kota anu urang bakal mendakan di beulah wétan Républik Dominika. Tanpa ragu, éta mangrupikeun salah sahiji titik paradisiacal anu hébat. Maka, seueur pasangan milih éta pikeun mikaresep bulan madu. Sanaos anjeun henteu peryogi alesan sapertos kitu pikeun ngorbankeun diri. Nalika tiis dugi ka dieu, waktuna manjangkeun usum panas sakedik. Urang bakal angkat ka salah sahiji pantai sareng pandangan anu saé, dimana panonpoe sareng rélaxasi janten panaséhat pangsaéna urang. Anjeun tiasa ogé ngalalana ka pulau-pulau anu caket atanapi ngalakukeun sagala rupa kagiatan cai. Anjeun bakal resep pantai Bavaro anu mangrupikeun salah sahiji anu paling terkenal. Ogé, tong hilap ngeunaan Pulo Saona, dimana aranjeunna ngagaduhan pakansi spot sababaraha selebriti atanapi Pulo Catalina, anu mangrupikeun surga Karibia.

Nopémber di Dijon Perancis

Dijon di Perancis

Ibukota Burgundy ogé nawiskeun kami setting anu saé pikeun dinikmati dina bulan Nopémber. Sanaos leres yén dina waktos ayeuna dinten-dinten tiasa langkung kulawu, suhu dina awal bulan masih saé. Sesuatu anu ngajantenkeun anjeun resep kana monumen anu hébat. Salah sahijina nyaéta Katedral St-Bénigne, dina gaya Gothic. Tepat di gigireunna, aya Garéja Saint Philibert, dina gaya Romanesque. Salaku tambahan pikeun aranjeunna, seuseueurna seueur percanten yén 'Tempat Francois Rude' mangrupikeun hal anu utami sareng kalayan kaindahan tempat ieu. Anjeun tiasa leumpang sapanjang jalan pedestrian 'Rue de Forges' ka garéja 'Notre Dame'.

Seville dina bulan Nopémber

A leumpang ngaliwatan Seville

Éta langkung caket sareng urang sareng teu ngagaduhan dengki ka tempat sanés dina kaéndahan sareng monumen. Kaleresan nyaéta Seville ngagaduhan warna anu khusus, sakumaha urang terang, sareng langkungna dina waktos taun ieu. Upami anjeun gaduh mamang ngeunaan tempat perjalanan dina bulan Nopémber, ieu mangrupikeun conto anu saé. Tanpa ragu, éta mangrupikeun salah sahiji tempat favorit pikeun seueur. Kusabab salain ti éta juru anu ngajantenkeun gaib, urang moal gaduh deui panas panas bulan anu sanés. Janten urang tiasa hirup langkung parah di kota, lingkungan sareng adat istiadat na.

Perjalanan New York dina bulan Nopémber

Ny

Leres éta parantos dina bulan Nopémber sareng di New York, tirisna parantos netep. Tapi Natal caket pisan sareng, salah sahiji momen anu paling tradisional sareng unik di tempat ieu. Éta ngeunaan lampu tangkal 'Rockefeller Center'. Tanpa ragu, éta bakal janten salah sahiji kajadian anu anjeun moal hilap sareng anu bakal kajantenan dina 29 Nopémber. Salaku tambahan, anjeun tiasa nyandak kasempetan pikeun jalan-jalan, angkat ka musium sareng nganjang ka juru anu paling sering. Janten tiis moal ngalaunan urang ogé.

Italia

Italia

Sakumaha urang terang, Italia mangrupikeun tujuan anu hadé. Wisatawan jelas yén éta mangrupikeun salah sahiji daérah anu paling populér. Ku alatan éta, dina usum panas urang bakal salawasna mendakan seueur jalma. Kurang pisan dina bulan Nopémber, sanaos kami henteu tiasa mastikeun yén henteu. Leres pariwisata turun dina waktos taun ieu, anu hartosna aya harga langkung terjangkau sareng urang tiasa nganjang ka sadaya monuménna ku cara anu langkung saé, atanapi sahenteuna, langkung tenang.

Perjalanan ka cuba

Kuba

Kusabab éta henteu ngan ukur dilakukeun salaku tujuan pantai. Kuba mangrupikeun salah sahiji pilihan anu paling cocog pikeun nyebrang kolam. Sakali ka dinya, urang tiasa angkat ka Havana dimana anjeun bakal ngaraosan Catedral Viaje ogé ka Plaza de la Revolución atanapi taman Cañón del Morro, sareng anu sanésna. Dina Varadero anjeun tiasa ngaraosan olahraga cai, upami anjeun kersa. Sanaos upami alam sareng lapangan hejo mangrupikeun hal anjeun, maka tong dugi ka nganjang ka Lembah Viñales. Pisan Trinidad salaku Cienfuegos Éta mangrupikeun hal anu penting dina perjalanan anjeun ka Kuba, anu dina bulan Nopémber ieu, ogé bakal ngantepkeun anjeun pandangan sareng pilihan anu pangsaéna.

Perjalanan ka sicily

Sicilia

Khususna, kami ogé cicing sareng Sisilia. Memang leres yén sadayana anu disebatkeun di luhur ngagaduhan sasaruaan, tapi dina hal ieu, iklim Mediterania pisan ayana. Ieu ogé ngandung hartos yén suhu pikeun Nopémber henteu sadayana tiis. Ku henteu ngagaduhan liburan anu hébat atanapi pésta anu rupa-rupa, éta ngajantenkeun urang mendakan tempat anu langkung tenang. Éta anu urang leres-leres hoyong resep gunungna, gunung seuneuan sapertos Etna sareng pantai na sapertos Palermo. Ayeuna anjeun terang dimana ngarambat dina bulan Nopémber! Badé angkat kamana?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*