Anunciantes

A jeni një kompani e sektori i udhëtimeve dhe a doni të reklamoni në internet? Pastaj Udhëtim Absolut është ajo që ju po kërkoni. Rrjeti ynë i përmbajtjes ju ofron mbështetje shumë të segmentuar të cilësisë në mënyrë që fushata juaj të jetë e suksesshme.

Kemi bloge kushtuar:

  • udhëtime të përgjithshme
  • qytetet e Spanjës
  • qytete të botës
  • vendet e botës
  • temat e udhëtimit: lundrime, fluturime, destinacione me plazhe dhe det, etj.

Ne punojmë me formatet kryesore të banderolave ​​në treg - megabanner, vjedhës faqesh, Sky, ... - si dhe të gjitha llojet e banderolave ​​richmedia ose integrime të përparuara. Na kontaktoni për të marrë të gjitha mundësitë dhe normat e reklamimit.

Kontaktoni me ne