Cala Turqueta në Menorca

Kovi bruz

Nëse flasim për Cala Turqueta, duhet të flasim për Menorca dhe se është një liman i virgjër,...

reklamat
Cala Mitjana në Menorca

Cala Mitjana

Në jug të Menorkës, gjejmë të ashtuquajturën Cala Mitjana. Është një liman i vogël, por ka një...