iklan

Koleksi Mesir Museum Inggris

Museum Inggris duwe koleksi seni Mesir kuno paling gedhe sawise Kairo, kalebu watu Rosette sing misuwur, lan koleksi mumia. Bubar iki, museum nindakake riset kanthi teknologi 3D kanggo mbukak rahasia salah sawijining mumia sing kasebut ing ndhuwur.