Ombenan khas kanggo ngombe ing London

Spirits, omben-omben khas London

Sampeyan ngerti ombenan khas Inggris? Ing Inggris, mesthine minangka salah sawijining turis sing paling sering dikunjungi lan dikunjungi, nanging khusus Inggris, amarga dadi salah sawijining budaya, lanskap lan budaya sing unik. Senadyan kasunyatan manawa London minangka ibukutha Inggris, mula ana pengaruh sing adoh saka jarak lan adat istiadat, saengga kalorone partai kasebut duwe pasugatan lan omben-omben favorit sanajan dadi negara sing padha.

Saiki khusus kita bakal ngomong babagan ombenan khas saka Inggris lan London, sing tanpa mangu-mangu sampeyan kudu nimbang nyoba, amarga gastronomi sugih banget lan ing omben-omben iki padha.

Minuman khas Inggris

Tèh

Teh, unjukan khas London

Cetha, wiwit teh minangka adat sing kuwat banget ing Inggris, dheweke njupuk sarapan, nedha bengi, lan kadang mangan, Aku ireng sampeyan utawa sampeyan normal Dheweke seneng banget, dadi kesenengane kanggo nyelehake susu lan pemanis, biasane njupuk dhewe lan tanpa iringan kayata roti utawa cookie.

Kaping pirang-pirang seneng nyiyapake teh karo oyot dandelion, kaya wong liya sing digawe nganggo godhong pinggul mawar.

Jus apel panas

Ngombe sing biasane diombe nalika musim salju lan disajikake nalika woh wis ngalami pirang-pirang tahapan fermentasi.

Banyu gandum

Biasane dianggep soda, iku a ombenan khas Inggris ing endi bahan utamane bakal barley, sing kudu digodhog mengko ditapis, cairan sing asale bakal diwutahake pulp buah sing mengko bakal digawe legi rasane.

Banyu madu lan anggur

Banyu madu yaiku banyu karo madu sing ngalami proses fermentasi, ing tangan liyane, anggur umum banget ing lurung-lurung ing Inggris, digunakake kanggo ngiringi panganan, lsp.

Ombenan khas London

Kita kudu eling, sanajan London lan Inggris minangka rong panggonan sing cukup cedhak, kadhang kala kasebut adat istiadat lan gastronomi bisa ngganti lan kadhangkala ora. Sabanjure, kita bakal menehi katrangan babagan sawetara omben-omben khas London.

Teh

Ing kene, teh uga biasane ngombe asring banget, kaya sing diarani "Teh sore "  ireng utawa normal, umume ngombe kabeh jam. Kaping pirang-pirang biasane diiringi susu utawa pemanis sederhana, gumantung karo kabeh rasa lan tetimbangane.

Nanging dheweke ora mung ngombe teh, kopi njupuk kauntungan Ing pirang-pirang omah lan bar ing Inggris, saiki saya saya akeh lan umume digunakake dawa banget, nanging yakin manawa sampeyan pengin duwe Espresso ing cangkir utawa sumur umum. Warunge dibarengi susu, utawa bisa dijupuk kopi mochacappuccino nganggo busa susunata Utawa apa wae sirup roso ing sawetara bar lan ruang santai.

Draf bir

Bir, salah sawijining omben khas Inggris

Draft bir banget ciri khas london lan luwih disaranake supaya dirasakake, luwih-luwih ing pub utawa bar independen, amarga nyoba njaga kahanan sing murni lan luwih sugeh kanggo proses fermentasi, sing nggawe rasa luwih istimewa, nanging luwih penting amarga papan kasebut bakal menehi swasana London banget.

Biasane pint disajikake utawa ing kasus liyane yen sampeyan luwih seneng setengah pint bisa dilayani. Tanpa mangu-mangu, mujudake rasa sing sampeyan aja ketinggalan, luwih becik mandheg nyoba.

Iki minangka tradhisi sing tradisional lan ana budaya sing khusus kanggo cerveza, mula aku nyaranake sampeyan ngunjungi sawetara pub independen, sing dudu kalebu franchise apa wae, sampeyan bakal ngrasakake bir sing enak, kanthi swasana ing London. Sing paling misuwur yaiku lager, ing ale pucat, ing pait, lan bir ireng la gagah utawa porter. Sampeyan uga bisa nyoba jahe ale, bir jahe sing cukup legi, kanggo sampeyan sing pengin nyoba rasa liyane.

Anggur

Pancen dipuji lan dirasakake, nanging biasane ora bisa diakses kanthi gampang, lan biasane disajikake ing panganan khusus utawa acara penting, sanajan disaranake nyoba. Sampeyan bisa seneng ing anyar lan gudang anggur anyar lan ing restoran paling misuwur ing kutha iki

Porto, Jerez, Cognac

Dheweke luwih gampang diakses tinimbang anggur, lan kanthi alkohol sing luwih dhuwur, umume ditemokake ing pub utawa bar cilik, ing ngendi sampeyan bisa nikmati bareng karo swasana khas kutha.

Cetha manawa papan sing apik iki duwe kamiripan lan pilihan sing bisa nggodha, sing nyengkuyung sampeyan nyoba masing-masing, sing paling apik sing disaranake yaiku supaya sampeyan ngerti dhewe-dhewe omben-omben iki, uga nyoba gastronomi dadi ciri khas, sampeyan kudu golek pengalaman lan rasa anyar.

Karo kabeh ombenan khas Inggris sampeyan tetep?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

11 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   juji ngandika

    apa bodho

  2.   raul haro ngandika

    Aku seneng karo Micole Aguirre TeeaaMooHHHH Miihhh Vidaaaaaaaaaaa

  3.   NICOLE AGUIRRRE ngandika

    Aku ya k teamo raul tansah pleaserrrr TEEAAAAMOHHHH XAMAKITOHHH LINDOOOOOHHHH X100PREHHH PAPASITOOOO (LLLLLLLL *************

  4.   sara ngandika

    Kaca getih, mulane kerjaan dilereni
    Aku tresno karo sliramu (L)

  5.   sara ngandika

    rauuul geek

  6.   raul haro ngandika

    yaya sara yo tbn tk hehej = P

  7.   natal ngandika

    Aku saka Uruguay lan ora ngerti babagan lonmdres, aku mung sinau ing sekolah

  8.   chabal mitos taun 80 domaika- ngandika

    kaca sing apik banget sanajan iki sarcarsticooooooo aku kastorrrrrrr

  9.   meme ngandika

    HENIAL INI

  10.   hanyelo ngandika

    thanks kanggo kabeh

  11.   david ngandika

    eiiiiiiiiiiiiii