Prekara-prekara sing kudu ditindakake lan dideleng nalika lelungan menyang Punta Cana

Liburan Punta Cana

Ora perlu dingerteni, Punta Cana minangka salah sawijining tujuan sing paling dituntut. Amarga mung nyebutake jenenge, kita ngerti yen pesisir minangka swarga sing digoleki dening akeh turis, nanging sejatine saliyane kanggo nikmati sudhut srengenge, pasir lan banyu pirus. Lelungan menyang Punta Cana nggawe kita kudu nindakake lan ndeleng. Apa sampeyan bakal kangen?

Mungkin sampeyan duwe ide seneng sawetara pesisir narik, lan mesthi iku salah siji saka esensial antarane vacations Punta Cana. Nanging amarga sampeyan lagi seneng-seneng dina, sampeyan duwe pilihan liyane sing uga bakal disenengi. Yen sampeyan ora ngerti ngendi arep miwiti, aja padha sumelang, kita wis rampung karya kanggo sampeyan. Sadurunge ngalih mati rampung, elinga milih kanggo a  pesawat plus hotel Punta Cana. Kenging punapa? Amarga sampeyan bakal pindhah karo keamanan lan comfort duwe kabeh uga ditutup utawa diikat. Saiki ya, welcome utawa welcome to vacation!

Atur trip menyang Punta Cana kanthi paket liburan kabeh-kalebu

Langkah pisanan kanggo bisa seneng dhewe luwih saka tau iku kanggo milih kanggo kabeh-klebu vacation Punta Cana. Amarga mung banjur ngerti yen kita duwe regimen akomodasi sing kalebu kabeh layanan. Dadi kanthi cara iki, sampeyan mung kudu fokus kanggo nikmati kabeh kegiatan sing paling sampeyan minati lan supaya bisa mlaku kanthi luwih santai, tanpa kuwatir babagan mangan utawa kapan. Mesthi, ing kasus liyane Nalika ngomong bab hotel ing Punta Cana, kita kudu sebutno comforts gedhe sing bakal kita temokake ing. Iki tegese bakal ana dina sing ora perlu metu, amarga sampeyan bakal nemokake kabeh sing dikarepake.

Punta Cana

Mesthine, nalika nggawe reservasi hotel, kita uga kudu mikir babagan opsi liyane sing paling dituntut sing fokus ing penerbangan plus hotel Punta Cana. Ide sing sampurna amarga kita uga bakal nutup rong langkah sing paling penting sadurunge ninggalake trip. Kanthi cara iki, kita bisa nemokake tawaran sing mesthi bakal ditampa.

Wisata sing disaranake pisanan: Taman Nasional Los Haitises

Kita wis nggawe reservasi kanggo lelungan menyang Punta Cana, dadi yen wis mapan, petualangan diwiwiti. Petualangan sing diwiwiti kanthi salah sawijining papan sing kudu dikunjungi. Iki minangka Taman Nasional sing ana ing Teluk Samaná. Sampeyan bakal seneng wilayah adoh saka kabeh resorts ing wilayah. Ing kono sampeyan bakal nemokake apa sing diarani 'mogotes' yaiku jenis elevasi utawa lemah sing luwih dhuwur sing wis dibentuk dening alam. Sampeyan bisa teka liwat segara lan nemokake macem-macem guwa sing panggonan kaya omah iki, kebak rahasia nanging ayu banget.

Dolan maring Isla Saona

Iki minangka salah sawijining wisata sing paling akeh dituntut lan alasane amarga ana pesisir sing apik sing kebak wit palem, nanging ora mung ana, nanging uga diiringi terumbu karang. Ora bisa dielingi yen hotel ing Punta Cana wis nggabungake menyang paket utawa wektu luang sing paling disaranake. Ing kana sampeyan bakal nemokake Mano Juan, yaiku desa nelayan sing sepi banget., sing bakal menang sampeyan liwat, thanks kanggo kabin warni lan kanggo dadi suci penyu.

Pulo Catalina

Nyilem ing Catalina Island

Pulo liyane sing uga bisa dikunjungi yaiku pulo iki. Dijenengi Catalina amarga kaya ngono Christopher Columbus menehi jeneng maneh ing taun 1494. Iki minangka papan liyane sing paling turis lan sampeyan bisa digawa dening kegiatan kayata nyilem. Iku tansah soko banget khas ing wilayah populer kuwi. Dadi, sawise mlaku-mlaku ngubengi pulo kasebut, ora kaya milih olahraga cilik. Sampeyan bakal tresna karo pemandangan sing kebak alam.

Santo Domingo, kunjungan paling budaya

Yen ing sawijining dina sampeyan tangi esuk lan pengin nglakoni tur budaya, ora kaya menyang Santo Domingo. Saka Punta Cana kira-kira telung jam nganggo mobil. Nanging bakal worth iku, lan akeh. Awit iku salah siji kutha paling tuwa ing kabeh Karibia. Wis pusat sajarah tembok lan uga bangunan wiwit saka abad kaping XNUMX. Uga ing panggonan iki sampeyan bisa seneng katedral pisanan lan kastil sing Amerika wis. Ora wonder iku Situs Warisan Donya

 

Apa do in Punta Cana

Aktivitas paling apik sing bisa sampeyan lakoni ing Punta Cana

Ing saben wilayah pantai, sing paling akeh kaya sing wis kasebut sadurunge, sampeyan ora bakal tansah sunbathing utawa adus. Supaya sampeyan bisa nandur modal wektu ing aktivitas paling khusus. Kita wis kasebut nyilem nanging Kita uga ora lali ngliwati wilayah berpasir kanthi quad utawa nunggang jaran. Apa sampeyan pengin liyane? Mbok menawa bisa mabur ing wilayah kasebut utawa latihan selancar. Tanpa mangu, ana pilihan kanggo saben rasa. Bet ing liburan ngimpi lan aja padha sumelang ing bab kanthong pakean amarga pesawat Punta Cana plus hotel bisa pindhah bebarengan, ing Pack lan nyimpen sampeyan jiwit apik. Apa kita arep ngemas?

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*