Casa Batlló lan karya hebat jenius Gaudí sing bisa dibukak

Omah Batlló

Antoni Gaudí minangka salah sawijining arsitek sing hebat lan perwakilan modernisme Spanyol paling dhuwur. Kayane, dheweke menehi warisan gedhe kanggo sampeyan sing bisa dolan saiki supaya bisa terus ngujo karo karyane, sing ora bakal ora peduli karo sing kita ngerti. Salah sijine yaiku Casa Batlló, nanging akeh liyane sing kudu ngerti utawa nyedhaki.

Mula, kita wis milih nggawe lelungan virtual liwat sawetara karya jenius sing paling apik lan imajinatif. Kabeh duwe kesan pribadi, kreatif lan imajinatif sing menehi asil unik. Soko sing nggambarake minangka modernisme sing paling pribadi. Ayo rangkep amarga arep lelungan!

Kulawarga Sagrada dening Antoni Gaudí

Basilika sing ana ing Barcelona minangka salah sawijining karya sing paling akeh dikunjungi, lan konstruksi diwiwiti ing taun 1882, dadi salah sawijining greja paling dhuwur ing saindenging jagad. Sanajan dheweke duwe akeh, kita bisa ujar manawa iku karya agung. Iki ngrebut pirang-pirang taun sajrone urip lan uga, dheweke tekan era naturalistik, wis ing tahap pungkasan karir, sing bakal dadi ringkesan kabeh perkara ing ndhuwur. Kuil paling gedhe digawe kanthi gaya organik kajaba bagean crypt sing ana ing Neo-Gothic. Bentuk géometris ora kurang, uga ora ana persamaan karo alam. Yen sampeyan durung nate ngunjungi, sampeyan bakal lali karo janjian lambang iki Antoni Gaudí!

Kulawarga Suci

Omah Batlló

Ing kasus iki, kita ngomong babagan ndandani bangunan, sing ana ing Paseo de Gracia, Barcelona. Kita bisa ujar manawa kita ana ing jaman naturalistik Gaudí, ing ngendi dheweke nyampurnakake gaya sing paling pribadi lan inspirasi saka alam. Ngandika, kunjungan menyang Casa Batlló bisa dadi salah sawijining papan sing paling apik kanggo sampeyan. Ngopo Ya, amarga kunjungan kasebut bisa dadi interaktif banget amarga intelijen buatan, sensor swara utawa sensor gerak. Kanthi tembung liya, cara nggabungake jagad Gaudí, yaiku ndeleng apa sing dideleng utawa ngrasakake apa sing dirasakake liwat acara audiovisual. Pengalaman unik sing bakal njawab pitakonan kayata inspirasi, kepiye imajinasi jenius lan kabeh sing ana ing sekitare.

Ing kunjungan iki, sampeyan bakal nanggapi kabeh iki lan liya-liyane. Amarga sampeyan bakal nemokake kamar sing jembar, sampeyan bakal ngrasakake luwih saka sewu layar. Ing wong-wong mau sampeyan bakal nemokake kabeh rahasia babagan asale ing 'Gaudí Dome'. Nanging ora mung ndeleng bakal cukup, nanging swara paling apik bakal ngubengi sampeyan amarga 21 saluran audio sing narik kawigaten alam lan mesthine, proyeksi volumetrik, ing endi sihir kasebut bakal luwih nyata.

Pakaryan Gaudí

Sawise ngrasakake mula-mula utawa asale, saiki uga kudu mlebu ing pikiran Gaudí. Ana prekara sing pancen rumit! Nanging kanthi Gaudí Cube, bakal bisa digayuh. Kamar anyar sing duwe kotak LED 6 sisi. Kanthi mangkono sampeyan bakal bisa ngowahi kabeh pemahaman kasunyatan, sampeyan bakal nggawa sampeyan menyang donya liya, dadi fantasi, nanging mesthi ngewangi sampeyan kanthi kabeh pangerten, tanpa lali yen kita ana ing jero jenius. Mesthi wae, kanggo ngrampungake, ana panelitian lengkap. Pilihan gambar digawe, uga tulisan utawa foto lan materi liyane sing, kanthi bantuan intelijen buatan, nggawe proyek iki. Kita bakal weruh kasunyatan kanthi mripat lan tandha sing wis ditinggalake ing jagad iki.

Nalika kita ngetik ing Omah Batlló, kita bakal seneng sawetara proyeksi urip, gambar jaman biyen lan kabeh iki minangka cara kanggo lelungan menyang jamane. Anyar uga yaiku kanthi nyedhaki lukisan, sensor gerakan sing dipasang bakal miwiti produksi film cilik, saengga bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan omah lan inti kulawarga. Kanggo ngrampungake kabeh warisane, nanging ing wong pisanan, nggawe pengalaman gaib sing kudu ditindakake, paling ora, sapisan sajrone urip. Apa sampeyan wani nemokake kejutane?

Taman Guell

Ing Gunung Carmelo, sisih lor-kulon Barcelona, ​​kita temokake Park Güell, sing kalebu pakaryan liyane sing misuwur Gaudí. Nalika ndeleng dheweke, kita ngerti manawa dheweke uga mlebu ing jaman naturalistik lan dheweke seneng gaya pribadi. Ing kono kita bisa nemokake sudhut sing paling istimewa kayata banyu mancur San Salvador de Horta utawa sudut pandang Penjualan Joan, saka ngendi sampeyan bisa ndeleng panorama Barcelona. Wis mung ing ngarsane utawa ing pendopo, kita wis bisa seneng gaya jenius sing paling gedhe. Papan liya sing uga kudu dikunjungi lan yen sampeyan wis nindakake, mlaku-mlaku ngubengi wilayah kasebut ora nate lara.

Taman Guell

Omah Vicens

Sanajan kabeh proyek arsitek duwe penting lan sukses, ing prekara iki nalika dibahas Casa Vicens, kita kudu nyebutake yen iku salah sawijining proyek pertama sing ditindakake sawise sinau arsitektur. Dadi, bisa uga nambah luwih akeh, yen bisa. Amarga iku, kita bisa nyelehake ing jaman orientalis, amarga duwe stroke sikat oriental sing disenengi Gaudí nalika isih enom. Bangunan sing dinyatakake minangka Aset Kabudayan Budaya lan sabanjure, Situs Warisan Dunia ing taun 2005. Kita menehi warna ing sisih ngarep, amarga keramik rampung.

The Capricho saka Gaudí

Sanajan bener manawa umume karya-karyane ana ing Catalonia, ing prekara iki kudu dibahas 'kekarepan' sing lunga menyang Comillas ing Cantabria. Iki uga kudu digawe pigura ing jaman wétan Gaudí, ing endi ubin keramik minangka protagonis utama, saliyane lengkungan lan bata. Kaya sing sampeyan ngerteni, bangunan iki malih dadi museum, amarga ora nggumunake. Mung kanthi ngrasakake fasad, sampeyan bakal narik kawigaten!

Omah Booties

Omah Booties

Amarga kita wis mbukak lawang karo El Capricho, dheweke uga ngetutake kanthi cedhak Omah Botines. Amarga iku salah sawijining bangunan sing ana ing njaba Catalonia lan luwih khusus ing León. Asale saka modernis, iki minangka gudang uga papan dununge wiwit taun-taun kapisan. Nanging ing taun 1969 diumumake minangka Monumen Sejarah Budaya sing Minat, dipulihake ing taun 1996. Dina iki uga ana museum nanging njaga kaendahan jaman biyen, inti saka Gaudí lan refleksi jeniusine. Sing endi sing wis dolan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*