Sepatu raksasa San Antonio

Pariwisata Texas

En Texas, kabeh pancen apik banget: ana luwih nyenengake, ngulandara liyane, lan akeh papan sing bisa dikunjungi ing negara AS iki.

Liburan akhir minggu ing Texas kalebu kutha kaya San Antonio, Houston, utawa Austin, ing kana akeh atraksi ukuran gedhe.

Contone, ing kutha San Antonio ana North Star Mall, sing dadi pusat blanja kelas siji kanthi toko-toko terkenal kayata Dillard, JC Penney, Macy, Saks Fifth Avenue, lan Forever 21.

Properti komersial kasebut nduweni luwih saka 200 toko khusus, sawetara sing eksklusif ing pasar San Antonio, kayata Arden B, Armani Exchange, The Cheesecake Factory, Build-A-Bear Workshop, MAC Kosmetik, Mont Blanc, Oakley, Janie & Jack, mung kanggo sawetara jeneng.

Mal iki dibukak ing taun 1960 lan minangka simbol kutha sing misuwur amarga sepatu bot koboi gedhe sing digawe dening seniman Texas Bob "Daddy-O" Wade, sing bisa ditemokake ing sisih ngarep.

Karya seni kasebut, rong sepatu koboi kulit unta kulit 40 meter digawe saka busa poliuretan lan baja, minangka bagean saka proyek wiwit November 1979. Kanggo saiki. North Star Mall ora duwe tujuan kanggo ngganti seni liyane kanthi ukuran kaya iki sing nate mbantu dadi simbol San Antonio.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*