Pemandangan sing luar biasa ing Oregon

Lake Crater, Oregon

Ing sisih kidul-kulon Amerika Serikat saka Amerika, kita temokake ing Negara Oregon, papan sing apik banget supaya bisa nemokake macem-macem kegiatan outdoor lan lanskap sing luar biasa.

 Dheweke nggawa kita saka pesisir Pasifik menyang tlaga lan gunung kanthi dorongan supaya ora bisa dilalekake. Lanskap luar biasa ing Oregon Dheweke luwih patut ditonton, yen sampeyan ora ngerti ngendi uwal ing plancongan mbesuk, iki bakal dadi pilihan sing apik.

Yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing seneng mlaku-mlaku lan nemokake situs sing spektakuler, sampeyan bakal nemokake akeh kegiatan sing bisa dijelajahi ing Oregon, lan ana rute sing mlaku saka sisih lor menyang kidul negara kasebut.

Ngidini sampeyan tekan Pantai Pasifik utawa ngidini sampeyan mlebu ing negara gedhe kasebut sing saben wayah nawakake pemandangan lan pemandangan sing apik tenan. Kanggo seneng dhewe, karo kanca utawa kulawarga.

Lansekap paling apik ing Oregon

Jurang Kali Columbia

Jurang Kali Columbia

Miwiti saka sisih lor, ing kutha gedhe pisanan sing bakal ditemokake Portland. Ing jarak kasebut, kita bisa ngunjungi columbia Kali Nggantheng, cocog kanggo lelungan nganggo mobil, sepeda utawa mlaku-mlaku.

 Iki jurang kali Iki kalebu dalan sing ditutupi alam ing endi wae sampeyan ndeleng, jurang gedhe, alas, air terjun paling dhuwur ing Amerika Utara lan sudut pandang sing apik banget sing nuduhake pemandangan wilayah kasebut sing apik banget.

 Hood River

Hood River

 Yen sampeyan ngetutake rute, sampeyan bakal tekan hood KaliSanajan lanskap terus alas, kita bakal bisa ngerteni manawa dadi kebon sing apik sing diubengi gunung geni sing ditutupi salju, 4 gunung geni sing kita deleng saka kana, pancen apik banget.

 Yen sampeyan milih tujuan iki ing wektu panen Sampeyan bakal bisa ngrasakake rasa sing enak saka tanduran sing didol sadawane dalan, panen langsung dening warga.

 Tudung dipasang

Tudung dipasang

 Banjur kita ketemu Gunung Hood, gunung geni sing gedhe banget lan ana gunung paling dhuwur ing negara kasebut, nyengsemake. Ing kana ana alas lan yen sampeyan munggah, sampeyan bakal nemokake gunung sing dhuwur, lanskap bakal ganti nanging isih apik banget.

 Kabeh taman sing bakal dilintasi ing lelungan iki bakal nggawe sampeyan gumun, banyu gedhe kanthi warna sing luar biasaSampeyan mesthi bakal njupuk jutaan foto sing pengin digawa menyang Oregon.

 Pantai Cannon

Pantai Cannon

  Ing sisih lor, nanging ing segara kita bisa ngunjungi papan kaya Lang Langkawi, nalika pasang surut sampeyan bisa seneng pantai lan sampeyan bisa ndeleng kekuwatan segara kanthi ombak sing luar biasa. Sampeyan uga bisa mangan seger lan lokal, kanthi segara sing diwenehake, ing endi kerang lan kepiting katon apik. Formasi rock sing metu saka segara ing pesisir iki ndadekake papan iki unik.

 Ing kabeh Pesisir Oregon, kaya kedadeyan ing kabeh pesisir Amerika Utara, sampeyan bakal bisa ndeleng srengenge paling apik ing planet iki. Nyawang srengenge mudhun menyang segara saben dina minangka salah sawijining tontonan sing paling apik banget, alam kanthi kekuwatan sing nggawe kahanan iki dadi gaib lan bakal nancep ing sirahe tanpa mangu-mangu.

Werna, langit, segara lan kabeh sing ana ing sekitar sampeyan dadi ayu banget. Menyang kidul ing pesisir, kita bakal kaget karo pesisir kanthi praktis ora ana wong sing bakal menehi tentrem.

 Mercusuar Cape Lookout

mercusuar ndelok tanjung

antarane Lang Pantai lan Florence ana pantai sing sepi, tebing kanthi nada abang, koloni singa laut lan guwa-guwa kasebut ing habitat alami, lan mercusuar tanjung Awas liwat jurang gedhe sing nawakake pemandangan paling apik ing wilayah kasebut. Siji maneh alesan sing apik kanggo ngunjungi negara sing apik ing Oregon.

 Lembah Kali Mackenzie

 Ing Oregon tengah kita duwe lembah kali mackenzie, ing kana kita temokake tumiba Fantastic sing duwe jeneng sing padha Mackenzie kanthi kekuwatan sing mung bisa ditindakake dening alam 3 gunung geni luwih akeh

 Kutha sing apik banget gaya kulon lawas, ing basa Inggris bakal diarani western, kanthi kali sing apik sing nyebrang ing tengah alas sing iwak biasane iwak mancing.

 Taman Nasional Crater Lake

lembah kali mackenzie

 Ing sisih kidul, kita bakal ngadhepi tlaga sing beda-beda, sing siji luwih larang tinimbang liyane, nganti tekan ing Kawah sendhang nasional Park, meh wewatesan karo negara bagian California.

 Karya alam sing luar biasa iki diwiwiti saka njeblugake gunung geni gedhe sing ngiwa kawah gedhe sing diiseni banyu sing saiki nuduhake kita warna biru ora umum. Danau sing apik tenan ora bisa dilalekake.

 Mangkono uga mujur nengen oregon, kaendahan ing kahanan murni lan alam sing bakal ndadekake perjalanan dadi impian ing urip sing ora bakal dilalekake. Antarane keajaiban kasebut, kita isih bakal bisa ngunjungi luwih akeh panggonan ing Oregon amarga kabeh negara iki duwe mujur nengen sing luwih becik dibukak.

Luwih becik gabung karo tamasya amarga dheweke bakal mulang data kunci ing papan kasebut lan bakal nggawe pengalaman iki luwih apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*