Tujuan bulan madu ing Amerika Serikat

Tujuan bulan madu ing Amerika Serikat beda-beda kaya negara Amerika Utara. Ing kene sampeyan bisa nemokake saka ara-ara samun nganti pantai sing apik utawa kutha-kutha gedhe kanthi mayuta-yuta pedunung lan atraksi unik ing jagad iki.

Amarga kabeh alasan kasebut, ora gampang milih sawetara tujuan kanggo bulan madu ing Amerika Serikat. Kita bisa ngobrol karo sampeyan, kayata, babagan amerika jero, ing endi sampeyan bakal ngrasakake intine asli negara kasebut. Nanging uga para gigantic lan pedunung Texas, ing endi sampeyan ora bakal rumangsa aneh amarga basa Spanyol akeh digunakake kaya basa Inggris. Ing kasus apa wae, kita wis milih sampeyan lan pasangan nem tujuan bulan madu sing ora bakal nglirwakake sampeyan.

Kita bakal miwiti rekomendasi karo Pesisir Kulon kanggo lelungan mengko menyang pantai anget saka Florida lan pungkasan ing eksotik Hawaii. Nanging, kita bakal nemoni sawetara titik liyane sing ora kalah apik.

West Coast, Hispanik California

Sebagean amarga warisan budaya Hispanik sing akeh, disaranake California sing apik dadi tujuan bulan madu paling dhuwur ing Amerika Serikat. Sampeyan bisa miwiti lelungan karo garwa anyar ing kutha sing apik San Francisco.

Sing kudu ditemokake ing kono ana Gerbang Emas sing romantis, kanthi srengenge sing apik banget; lingkungan Paint Ladies sing misuwur, kanthi omah Victoria; Lombard Street, kanthi jalur zigzagging, utawa Pier 39 ing Fisherman's Wharf, kebak animasi. Lan kabeh wong sing numpak trem sing katon ngeterake sampeyan menyang jaman liyane.

Nanging California nawakake luwih akeh. Sampeyan bisa nyedhaki Lembah Napa, karo pakebonan anggur sing luar biasa. Lan uga kanggo Taman nasional Yosemite, ngumumake Situs Warisan Dunia, kanthi air terjun lan gunung sing gedhe. Mesthine, yen ngomong babagan alam, sampeyan bisa nggayuh Grand Canyon ing Colorado, ing sacedhake Arizona, ing ngendi sampeyan bakal weruh lanskap unik ing jagad iki.

Gerbang emas

Golden Gate

Nanging, bali menyang California, sampeyan ora bisa ngeculake tanpa ngunjungi Los Angeles, sing jeneng kasebut nuduhake asal saka Spanyol. Wilayah sing paling populer ing kutha Los Angeles yaiku Hollywood, kanthi studio film lan atraksi. Aja mandheg mlaku ing sadawane Walk of Fame, ing endi lintang-lintang ngukir tangane. Nanging sampeyan uga kudu nyedhaki Beverly Hills, kanthi omah mewah, lan area blanja ing Rodeo Drive. Lan, pungkasane, sampeyan bisa ngerteni paling akeh bohemia ing Los Angeles ing Pantai Venesia lan nikmati pesisir utawa Santa Monica sing ora kalah apik.

Florida Sunny: Miami menyang Orlando

Florida sing apik uga minangka salah sawijining tujuan bulan madu paling apik ing Amerika. Pantai pasir putih sing apik lan perairan sing jernih dadi klaim sing sampurna. Nanging, ing ndhuwur kabeh, ana rong papan sing pengin diajak sampeyan.

Sing pertama yaiku Langkawi, kutha taman hiburan. Yen sampeyan pengin urip maneh sisihane sing isih bocah, iku tujuan sing sampurna. Amarga sampeyan bakal nemokake kabeh jinis, wiwit Walt Disney World Resort lan Universal Orlando Resort nganti taman laut kayata SeaWorld sing ora kalah populer.

Kanggo bagean, sing nomer loro yaiku kutha Miami, dununge ing antarane Samodra Atlantik lan impose everglades. Kita wis nyebutake pantai, nanging sampeyan uga bisa lelungan menyang taun XNUMX kanthi ngunjungi lingkungan seni deco saka Ocean Avenue; rendhem munggah Kuba ing Havana cilik utawa seneng ndeleng panorama global kutha saka Metromover, sing mbukak pusat ing trek sing munggah pangkat. Pungkasan, nikmati macem-macem manuk ing Pulo Jungle lan lanskap sing subur Langkawi, titik paling kidul ing kabeh Amerika Serikat.

Kosmopolitanisme New York

Ing lelungan menyang Amerika Serikat, meh wajib menehi saran kutha pencakar langit, ekspresi kosmopolitanisme paling dhuwur. Wis dingerteni manawa ora prelu nyebutake poin sing paling menarik.

Nanging kita bakal ngelingake sampeyan ngunjungi lung gedhe kutha kasebut tengah Park lan sampeyan menyang Negara Kakaisaran, ing endi sampeyan bakal entuk pemandangan New York sing paling apik. Sawise iku, sampeyan bisa numpak feri menyang Patung Liberty, mlaku-mlaku liwat Kalima Avenue, ngerti Pulo Ellis, ing kana para emigran biyen teka lan ndeleng acara ing Broadway.

Ndeleng Times Square

Times Square

Nanging, ing ndhuwur kabeh, iku klasik kanggo dikunjungi Times Square, kanthi tandha-tandha neon ageng. Lan uga menyang salah sawijining museum paling apik ing kutha kasebut (mung ing pulau Manhattan ana udakara sewidak). Contone, Metropolitan of Art, Seni Modern, Sejarah Alam utawa Guggenheim.

Alaska Kadhemen

Situs liyane sing apik ing antarane tujuan kanggo bulan madu ing Amerika Serikat yaiku Alaska sing adhem nanging spektakuler. Kasunyatane, musim panas ing pesisir lan kidul Brooks Range ora adhem kaya sing sampeyan kira.

Yen sampeyan pengin seneng mujur nengen sing kebak kaajaiban alam, iki mesthi dadi tujuan sing sampeyan pilih. Ing antarane papan kasebut, wajib ngunjungi Taman Nasional Delani, ing saubenging gunung kanthi jeneng sing padha, sing paling dhuwur ing Amerika Utara. Lan, bebarengan karo sing sadurunge, ing lake paxton, wilayah nelayan salmon saka Landing landing lan gletser Matanuska, dawane patang puluh kilometer kanthi wiyar enem.

Sampeyan uga bisa ndeleng rompi emas liyane: tambang fairbanks. Lan sampeyan ora kudu ninggalake Alaska tanpa ngerti Balikpapan, kutha sing paling padhet ing negara kasebut, sanajan ibukuthane yaiku Juneau. Nanging sing paling penting, yen sampeyan duwe kamungkinan, nuli numpaki Riverboat Discovery, steamboat sing nyebrangi kali Tanana lan Chena kanthi pemandangan sing luar biasa.

Rute 66, tujuan kanggo bulan madu ing Amerika Serikat yen sampeyan petualang

Yen sampeyan seneng ngulandara lan motor, disaranake sampeyan golek R legendarisuta 66, sing nyambungake loro pesisir negara kasebut, saka Los Angeles menyang Chicago. Iki minangka cara unik kanggo ngerti Amerika jero sing kalebu ing negara kaya Missouri, Kansas, Oklahoma o Texas.

Mungkin sampeyan dudu penggemar motor pamindahan sing gedhe. Ora preduli, rute kasebut dinikmati nganggo mobil utawa kanthi omah seluler. Ing negara-negara kasebut ing tengah negara, sampeyan bakal ngrasakake mangulon mangulon banget. Nanging, Kajaba iku, sampeyan bakal ngerti kutha kaya kutha sampeyan Chicago, kanthi museum lan Michigan Avenue, sanajan Menara Willis iku kudu, lantai kaca ora cocog kanggo sing nandhang vertigo.

Rute 66

Rute 66

Sampeyan uga bisa ngunjungi Kansas City, kanthi résonansi ageng saka western lan saiki dadi kutha sumber, amarga udakara udakara satus sewidak. Lan, ngetutake rute kasebut, dataran gedhe Oklahoma, Texas Utara, New Mexico karo ibukutha Santa Fe, Arizona lan pungkasane California.

Singkatnya, lelungan petualangan liwat sing diarani "Main Street of America", kanthi luwih saka rong ewu kilometer lan macem-macem lanskap, papan lan kutha gedhe.

Hawaii, kalebu tujuan favorit calon penganten anyar

Saben tujuan bulan madu ing Amerika apik banget, nanging negara bagian Hawaii sing istimewa kalebu pasangan penganten sing paling disenengi. Kasunyatane, saben taun nampa ewonan pasangan sing pengin dina kapisan dadi pasangan ing kana.

Pasisir sing apik banget katon asri kaya kompleks. Antarane, yaiku Laalao, kanthi srengenge sing apik banget; sing saka Kolekole, diubengi dening vegetasi sing subur, utawa saka Holohokai, sampurna kanggo sampeyan praktek nyilem.

Saliyane, ing Pulo Gedhe Sampeyan bakal nemokake macem-macem tanduran sing paling gedhe ing kabeh negara ing taman alam kayata South Point utawa Puukohola Heiau, sing uga duwe air terjun sing apik. Nanging, ing ndhuwur kabeh, sampeyan kudu ngunjungi Taman Nasional Volcanoes, jinis Timanfaya ping pingan sepuluh.

Nanging, Langkawi nawakake sampeyan lelungan budaya liyane. Ing pulau iki, kunjungan menyang Lembah Kuil, nanging sing paling penting yaiku dhasar angkatan laut sing misuwur ing Pearl Harbor lan Museum Angkatan Darat Amerika Serikat, ing ngendi sampeyan bakal weruh gedhene serangan Jepang taun 1941.

Diamond Head ing Oahu

Pulo Oahu

Nanging, yen sampeyan pengin nginep luwih intim, pulau sampeyan bakal Maui, ing kana uga ana taman alam sing luar biasa kayata Haleaka y Negara Lembah, nanging sampeyan uga bakal nemokake pesona kutha cilik kaya Lahaina, ibukutha lan sing uga Hawaii.

Pelabuhan iwak paus lawas, ana rute sejarah liwat dalan sing diarani Jejak Sejarah Lahaina. Tandha papan kanthi sampurna lan ngliwati meh telung puluh papan sing disenengi. Antarane, Taman Wit Banyan, sing bakal ndeleng wit anjir paling gedhe ing Amerika Serikat; bangunan Balai Kota lawas; Omah Baldwin, dibangun dening para misionaris Protestan sing teka ing pulau kasebut ing pertengahan abad kaping XNUMX, lan Penjara Hale Paahao, ing kana para penjahat diakoni ing jaman sadurunge.

Minangka kesimpulan, kita wis ngusulake sampeyan nem tujuan bulan madu ing Amerika Serikat. Kabeh mau apik banget, nanging, kaya logis ing negara gedhe kasebut, ana akeh liyane. Contone, Las Vegas, yen ora ana kekurangan kesenengan lan ora kabeh ana gandhengane karo game kasebut, utawa Karolina Kidul lan luwih khusus Langkawi, kanthi gayane kidul sing ora bisa dibantah. Cekakipun, pilihan sampeyan pilih, nanging yen sampeyan milih mbuwang bulan madu ing Amerika Serikat, sampeyan ora bakal getun.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*