Sing kudu ditindakake ing Bandara Schiphol nalika mampir

Bandara iki udakara 75 toko sing dibukak 24 jam saben dinane

Bandara iki udakara 75 toko sing dibukak 24 jam saben dinane

El Bandara Schiphol Dununge udakara 5,6 km saka pusat kota Amsterdam, sing nggawe kutha dadi tujuan sing gampang diakses kanggo wong-wong sing duwe penanda sing dawa.

Lan yen sampeyan nyoba nemtokake manawa sampeyan bisa metu saka bandara nalika mampir ing ibukutha Walanda, sampeyan kudu ngerti manawa ana akeh prekara sing kudu ditindakake nalika ngenteni penerbangan sing nyambungake.

Ora muspra bandara iki, sing paling penting ing Amsterdam, yaiku campuran seni sing canggih, restoran khas, lan blanja.

Satemene; bandara duwe puluhan toko bebas bea, macem-macem pilihan restoran lan bar, lan uga Holland Casino, dununge ing Aula Keberangkatan 2 antarane gerbang E lan F.

Layanan bandara tambahan kalebu balai pandonga lan meditasi, Riksmuseum sing nduwe pameran karya seni Walanda kanthi permanen yaiku antara E lan F F ing boulevard Holland, bank lan ATM, layanan kantor lan layanan kanggo bocah-bocah lan bayi.

Yen sampeyan lagi golek sayah, sampeyan bakal nemokake Spa Ekspres, sing dadi cara paling santai kanggo santai nalika santai. Ing kene, sampeyan bisa entuk sawetara layanan kalebu pijet, manikur lan pedikur, rai lan liya-liyane.

Kajaba iku, ana kursi pijet punggung sing bisa sampeyan pilih ing antarane 10 menit (16,50 euro) utawa pijet 20 menit (27,50 euro). Bandara iki uga duwe dhaptar ruang tunggu penumpang maskapai.

Yen sampeyan teka ing wayah wengi utawa golek papan kanggo ngaso, bandara nampani Mercure Hotel Schiphol ing Gedung Terminal. Hotel kasebut duwe 33 kamar, lan uga duwe kamar mandhi kanggo penumpang sing pengin seger sadurunge pesawat sabanjure.

Bandara kasebut uga nawakake Yotels kanthi kamar cilik lan terjangkau kanthi amben laci listrik sing bisa turu. Yotels dununge ana ing lantai loro ing sangisore kontrol paspor ing wiwitan Pier D.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*