Tujuan kanggo urip Natal sing apik tenan

Wit Natal

Nalika mangsa adhem, adhem teka, kastanye panggang lan ya, uga Natal. Pesta paling misuwur ing saindenging jagad ora mung dadi tanggal sing ideal kanggo kulawarga, nanging uga kudu nimbang perjalanan yen sampeyan pengin uwal saka makan malam sing khas lan nikmati harga sing kompetitif ing sawetara tujuan. Ing taun iki, muga-muga Santa Claus nggoleki sampeyan ing ngisor iki tujuan sing manggon ing Natal sing luar biasa.

Maroko

mesjid ing morocco

Tanggi Eropa sing eksotis wis nggabungake pirang-pirang taun suwene minangka salah sawijining tujuan sing paling penasaran kanggo nikmati Natal sing apik tenan. Kapenuhan kutha kekaisaran sing rame karo rame-rame bazaar, rute etnis liwat Atlas lan kemah-kemah epik ing ara-ara samun Sahara, Maroko kebak kejutan kanggo sing kepengin musim Natal sing unik. Dolan maring Marrakech, kebone lan souks, kanggo ngubungake karo kutha pesisir kaya Essaouira lan tekan ara-ara samun, utawa, jelajahi sisih lor negara kasebut liwat Fez lan Meknes sing mitos kanggo nyedhaki Chauen, kutha sing apik dicat biru lan kepepet ing antarane gunung.

New York

New York nalika Natal

Sapa sing ora ngimpi a Natal ing New York? Bisa skating es ing Rockefeller Center lan ing jejere wit gedhe rampung ing Columbus Circle, ing Central Park, kesasar ing pasar Natal sing ngemot nganti 100 jabatan sing beda-beda, apik tenan, bener? Yen ora, sampeyan bisa ngenteni malam Taun Baru sing tekan pucuke ing kene, amarga Taun Anyar dirayakake ing Times Square banjur lampu sulap saka limang titik kutha sing beda-beda.

Rovaniemi (Finlandia)

Lampu Lor ing Rovaniemi

Dheweke ujar manawa Santa Claus ngenteni suwene taun ing pabrik sing ilang, dheweke kerja bareng karo elf nggawe kabeh hadiah sing bakal diluncurake liwat cerobong asep nalika Natal. Warta sing apik yaiku yen papan iki ana lan dununge ing sekitar Rovaniemi, sawijining kutha ing Finlandia Lapland sing dununge ing Desa Santa Claus sing misuwur, enclave ing ngendi sampeyan bisa nemokake pabrik lan omah saka wong gemuk sing paling misuwur ing saindenging jagad, lan tetep ing igloos, nitih giring utawa, utamane, ndeleng salah sawijining tontonan alam sing paling apik ing donya: Lampu Lor!

Fuerteventura

Fuerteventura

Apa sampeyan nggoleki Natal sing apik tenan ing papan sing beda-beda? Banjur ora prelu sampeyan menyang sisih liyane sing golek: Kapuloan Canary minangka swarga mung jarak rong jam kanthi pesawat, sing cocog kanggo plancongan sing ora langsung. Lan sanajan kabeh pulau kasebut disaranake, kita milih Fuerteventura, "pantai Kepulauan Canary", sing ngajak sampeyan mlebu musim salju ing Atlantik sadurunge kesasar ing gunung geni sing turu, kutha-kutha selancar kaya Corralejo utawa pantai kaya Cofete, sing nuwuhake swarga sing langgeng.

Filipina

Pantai Fiilipinas

Saka kabeh perayaan Natal ing saindenging jagad, Filipina minangka sing paling dawa. Wiwit awal September nganti 6 Januari, Nusantara Asia dipenuhi perayaan lan pawai sing nyawiji folklor nasional kanthi pengaruh Spanyol, kabeh nggawe jalanan lan kutha geografi. Alesan sing sampurna kanggo lelungan menyang tropis ing endi anget, pesisir kaya El Nido utawa pulau-pulau sing narik kawigaten kaya Bohol sing nyenengake bisa dadi swarga kanggo pangertene yen rega (kalebu penerbangan) murah banget sajrone wulan-wulan iki.

Prague

Natal ing Prague

Ibukutha Republik Ceko tetep dadi tujuan sing unik kanggo fokus kabeh nalika musim Natal wis cedhak. Misuwur kanggo ageng Pasar Natal sing dibukak ing Kutha Tua (kalebu Adegan kelairan sing gedhe banget), ngliwati konser musik klasik ing Prague Opera utawa dalan-dalan sing wis apik kanggo mlaku nganggo anggur sing ditengahi, Prague minangka kutha sing cocog kanggo plancongan Natal sing mesthi sampeyan lakoni. Mergo kudu kaget.

México

Meksiko nalika Natal

Raksasa Meksiko minangka sekutu unik kanggo kabeh jinis rencana Natal. Yen sampeyan pengin nggunakake rega murah resort lan pengalaman ing Riviera Maya, ora luwih becik njupuk pesawat lan nyambut taun anyar ing anteng kursi santai, pantai, cenote, lan reruntuhan Maya. Yen ora, sampeyan bisa milih luwih akeh kunjungan sing luwih khusus kayata sing menyang kutha San Miguel de Allende, ing endi lilin, piñatas lan gelas doyo anget kanggo natal unik sing ditandhani karo crita rakyat dadi karakteristik negara mariachis.

Amsterdam

Keseriusan pesta kulawarga kasebut? Pirang-pirang jam nggawe pitik panggang bareng-bareng mangan liyane? Yen sampeyan kepengin uwal saka Natal saben taun, Amsterdam bisa dadi pilihan sing paling apik. Kasual lan unik, kutha Walanda kalebu kanal, kopi lan atraksi budaya alesan paling apik kanggo Natal sing apik tenan kanggo nglengkapi pasar Natal, konser musik klasik nanging, utamane, acara kasebut diarani Festival lampu sing saka pungkasan November nganti wiwitan Januari banjir pusat kutha kanthi lampu LED. Pin safety

Salzburg

Salzburg nalika Natal

Kutha Austria uga dadi kutha liyane ing Eropa sing kesasar nalika dina Desember amarga akeh pilihan: sampeyan bisa ngunjungi pasar Natal lan nikmati konser musik klasik ing kutha kelairan Mozart, lan liya-liyane. kemungkinan. Kajaba iku, yen sampeyan lelungan ing akhir minggu sadurunge Natal, sampeyan bakal kaget Krampus Run festival, sawijining acara sing dibintangi setan lokal sing khas sing nyamar kanggo sawetara warga lokal sing nggawe pukulan.

Madrid

Plaza de Sol nalika Natal

Foto Mirador Madrid

Ibukutha Spanyol mesthi dadi pilihan sing apik nalika ngalami Natal sing kebak kejutan: mlaku-mlaku ing pirang-pirang pasar, pikirake dekorasi, pesta Natal ing bar trendi utawa, luwih becik ngenteni tanggal 31 Desember ing wektu kasebut ing Puerta del Sol dadi papan sing paling apik ing Spanyol. Amarga ya, sampeyan ngerti manawa sampeyan mesthi kepengin pungkasan taun mangan anggur ing jantung negara.

Ing endi iki tujuan sampeyan bakal manggon ing Natal kaget?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*