Nyilem karo hiu putih sing apik ing Kepulauan Neptunus

Kepulauan Neptunus

Salah sawijining tujuan biasane nalika nyilem ing Australia yaiku Kepulauan Neptunus, ing pesisir Australia Selatan. Ing sisih wétan pulo kasebut jerone 40 meter nanging ing sisih kidul lan kulon tekan jerone nganti 95 meter. Antarane ana saluran lan wilayah umume minangka lingkungan kanggo singa laut lan segel lan… hiu putih! Hiu teka-teki, iku populasi migrasi, nanging yen sampeyan pengin nyilem kanthi adrenalin sing rame, iki tujuane.

Mercusuar kasebut ing pulau kidul lan mundhak nganti 37 meter. Dheweke asline ing Port Adelaide nanging ditransfer menyang kene. Saiki mercusuar lawas wis ora ana maneh lan mercusuar modern lan fungsional nanging kurang elegan bakal sumunar. Wong tuwa kasebut bali menyang panggonane ing Port Adelaide. Saiki dadi monumen sejarah amarga dibangun ing taun 1901 lan duwe lampu minyak mineral. Iki digawe saka wesi lan dudu dhuwure, dhuwure udakara 21 meter. Sing anyar jumlahe 48 meter lan tanggal wiwit taun 1985. Iki didhukung dening energi surya. Nanging pulau-pulau kasebut ora misuwur amarga sawetara mercusuar nanging kanggo hiu putih. Dheweke ora gampang digoleki, ora kaya hiu sing nglangi ing banyu anget. Sampeyan kudu nggoleki lan ngerti yen umume ditemokake ing Afrika sisih kidul, ing Pulo Guadalupe, ing Meksiko lan ing Australia Selatan. Ing taun 90an pariwisata kaya hiu wiwit ilang dadi pamrentah kudu nggawe undang-undang kanggo nglindhungi situs kasebut.

nyilem hiu

Sampeyan wis ngerti, yen sampeyan pengin ndeleng hiu putih, sampeyan bisa melu salah sawijining wisata ing sekitar Kepulauan Neptunus.

Sumber: liwat Blue Wild Life

Foto: liwat Ora kaya Australia

Foto 2: liwat Scuba


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*