Kapan layanan agama ing Katedral Wina

Katedral St. Stephen ing Wina

Yen sampeyan wong sing religius banget, yaiku, sampeyan menyang gereja, massa lan liya-liyane, bisa uga nalika lelungan utawa plancongan sampeyan duwe kabiasaan sing padha. Yen mangkono lan sampeyan ana ing Wina, sampeyan ora bakal kliwat Katedral St. Stephen.

Katedral St. Stephen, kaya sing dikandhakake dhewe, minangka situs sing ing wektu sing padha minangka simbol identitas Austria, sawijining obyek wisata sing paling dhuwur, papan pandonga, warisan budaya, tugu lan salah sawijining lambang nasional. Kabeh iki fokus ing bangunan ing jantung Wina. Lan mbukak kanggo umum, kanthi layanan agama sing bisa dirawuhi.

Nyatane, pitu layanan dianakake saben minggu lan sepuluh total dina Minggu. Katedral kasebut apik banget ing njero lan njaba lan ngrayakake perkawinan, mbutuhake kapribadian, pengakuan, lan masarakat penting. Minangka ditampilake, informasi iki babagan layanan agama ing Katedral St. Stephen ing akhir minggu:

  • Massa: 7:30
  • Misa Kulawarga kanggo Kulawarga Paroki: 9 esuk.
  • Layanan utama nganggo musik: 10:15.
  • Massa: 11 esuk
  • Massa: 12 wengi.
  • Misa Vespers: 5 sore
  • Rosario: 5:30 sore
  • Massa maneh jam 6, 7 lan 9 bengi.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*