Olahraga ing Denmark

- fishing

Denmark swarga kanggo nelayan. Ora dibutuhake lisensi kanggo mancing saben wong. Sampeyan mung butuh tebu dhewe lan garis mancing. Fishing diijini ing bandar lan dermaga lan ing endi wae ing pesisir.

Ing sawetara wilayah pesisir padha ngatur dolan a Mancing dhuwur karo nelayan lokal. Kanggo latihan mancing kanggo banyu seger (iwak trout lan salmon) ya sampeyan butuh lisensi, saliyane umure luwih saka 18 taun. Lisensi kasebut bisa dipikolehi ing kantor turis, kantor pos utawa toko mancing khusus. Sampeyan kudu mbayar biaya kasebut.

Fishing umum banget ing tlaga sing reuplikasi kanggo tujuan olah raga. Saliyane, mancing ing cangkem kali kena sawetara kondhisi. Denmark kaya sing kasebut ing ndhuwur, dadi swarga kanggo para seneng mancing. Sawetara agensi lelungan Dheweke ngatur preinan kanggo nelayan sing kalebu lisensi kasebut.

- Windsurf

El Windsurf iku, kaget, minangka salah sawijining olahraga paling populer ing Denmark. Akeh para peselancar sing bisa nikmati pesisir Jutland, Zealand lan Funen kanggo olahraga olahraga iki. Ing sawetara pusat wisata ing wilayah kasebut, kelas saka surfing lan ngidini sewa papan.

Yen sampeyan seneng kabeh sing ana gandhengane karo segara, aja ragu-ragu ngunjungi Denmark. Sampeyan bakal kaget karo kegiatan olahraga sing ditawakake negara kasebut. Lan kanggo sing luwih wani, dheweke uga bisa nganggo jubah lan adus sing apik. Mesthi wae, aja ngarepake segara anget kaya Mediterania.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   maria ngandika

    dadi mung ana 2 olahraga khas ??