Pantai paling apik ing saindenging jagad

Pantai Tahiti

Ana akeh pantai paling apik ing donya sing bisa mbukak cangkeme. Arene sing nyengsemake, warna segara sing luar biasa lan kabeh iki, diubengi alam lan papan sing paradis. Sanajan nalika mikir kabeh, kita cenderung mung fokus ing salah sawijining bagean.

Nanging dina iki kita bakal ndeleng kepiye planet kita duwe akeh liyane sudhut sing bisa digoleki. pantai paling apik ing donya bakal nyenengake kita karo kabeh sing sampeyan butuhake supaya bisa nikmati plancongan sing pantes. Yen sampeyan nggoleki sayah lan kaendahan, sampeyan bakal nemokake ing kene. Wis pira sampeyan?

Pantai Matemwe ing Tanzania

Pantai paling apik ing donya Matemwe

Pantai sing dimaksud yaiku salah sawijining pantai paling apik ing saindenging jagad. Mungkin amarga paling dawa ing wilayah kasebut, Zanzibar. Sanajan bisa uga amarga diubengi serangkaian wit kurma sing kayane ngawasi wilayah ndhuwur sing bakal diwiwiti wedhi sing apik. Minangka pantai sing sepi lan kanggo ngilangi rasa ora nyaman, pasang surut biasane mundhak akeh lan nutupi kaendahan pantai iki. Nduwe laguna lan terumbu karang, mula nyilem luwih penting.

Pesisir paling apik ing saindenging jagad, Sarakiniko ing Pulo Milo

pantai paling apik ing donya Sarakiniko Yunani

Kita menyang Yunani ing kana uga bisa nemokake keajaiban hebat sing arupa pantai. Ditemokake ing sisih lor Pulo Milo. Ana akeh sing mbandhingake papan iki karo swarga lunar, amarga padha. Yaiku sing nggawe dheweke luwih ayu, yen bisa. Nduweni watu vulkanik sing menehi balung putih sing khas. Mula, wis dadi salah sawijining obyek wisata sing apik.

Pantai Ölüdeniz ing Turki

Pantai Oludeniz ing Turki

Ing pesisir kulon Turki, kita nemokake pantai iki. Salah sawijining permata gedhe ing Segara Aegea lan iki uga kalebu posisi paling apik ing pesisir paling apik ing saindenging jagad. Alam lan segara kasebut ana ing lingkungan pasir sing apik lan ora sampurna. Werna lan alam menehi bukti apik yen kita ngadhepi papan sing paradis. Pantai kasebut duwe rong bagean, yaiku sing ana hubungane karo segara lan sing diarani Blue Lagoon. Cukup kanthi ndeleng gambar, wis menehi katrangan luwih saka tembung!

Cala Macarelleta ing Menorca

Cala Macarelleta Menorca

Dadi, kita uga bakal menyang Menorca supaya bisa ngobrol babagan salah sawijining pantai paling apik ing saindenging jagad. Ora liya yaiku Cala Macarelleta. Sanajan wis ngerti manawa kita uga duwe jeneng kondhang liyane lan dheweke ora bisa meri. Ing kasus iki, teluk sing dimaksud nduwe banyu biru pirus lan pasir sing apik banget. Dadi, kita uga bisa nikmati salah sawijining lingkungan sing paling paradisak. Sanajan ukurane cilik, dudu kaendahane. Yen sampeyan arep ngentekake dina ing wilayah kasebut, elinga nggawa cukup banyu lan uga cemilan.

Pantai Palolem ing India

Pantai Palolem paling apik ing India

Ing kasus iki, kita ngadhepi pantai sing bentuke sabit. Nganti luwih saka siji kilometer lan setengah, kita bakal njupuk papan sing paradis sing nggawa kita menyang India. Khusus ing negara Goa. Umume umume dibatesi watu. Sanajan sawetara wektu kepungkur aku cukup tenang, minangka asil saka film kasebut, "The Bourne Myth", wis misuwur.

Bora Bora

Pantai Bora Bora

Dheweke ora bisa ketinggalan Tahiti lan pulau-pulau, utamane Bora Bora. Pemandangan sing apik ngidini kita ngrasakake lingkungan biru pirus, yen ing sikile, wedhi katon apik. Uga apik kanggo taman gaya tropis lan ombak sing disenengi para peselancar. Sanajan ana akeh pantai iki sing pribadi, mesthi ana sudhut sing diijini akses menyang lingkungan sing kepenak banget.

Pantai Benagil ing Portugal

Pantai Benagil Portugal

Sampeyan bisa ujar manawa ing kasus iki, kita bakal ngadhepi pantai sing ndhelik. Sanajan ora kaya ngono, amarga ana akeh turis sing ditampa saben taun. Kasunyatane yaiku duwe jinis atap sing ora liya, guwa-guwa. Soko sing nggawe dheweke luwih apik tinimbang saiki. Yaiku Pantai Algar de Benagil ditemokake ing Algarve Portugis. Sanajan guwa-guwa kayane ditutupi, ora katon, amarga ana bolongan nalika srengenge katon cepet. Sajrone jam tengah dina, sampeyan bisa ndeleng ing kabeh kamulyan.

Pantai Palombaggia ing Prancis

Pantai Palombaggia ing Corsica

Kita menyang Prancis, Corsica. Papan sing uga akeh tembung amarga mung yen ndeleng, mula bakal cukup. Lor Korsika, kita nemokake sawetara tebing granit. Nanging wis ana ing sisih kidul, kita bakal bisa ngerteni manawa pasir lan ketenangan segara kasebut ana ing lingkungan sing paradis. Palombaggia cedhak Porto-Vecchio sing uga misuwur. Nanging yen fokus ing pantai sing dimaksud, mesthine bakal gumantung yen gumantung karo cahya, sawetara warna kayata bluish, greenish utawa malah pink bisa dibedakake.

Pantai Stiniva ing Kroasia

Pantai Stiniva

Sanajan ana akeh liyane, kita bakal tetep telpon Pantai Stiniva ing Kroasia. Kita uga ngomong babagan pantai sing rada ndhelik lan ing antarane watu. Sanajan mangkono, iku minangka salah sawijining tujuan sing paling akeh dikunjungi, diubengi lanskap sing durung diresiki lan perairan sing beninge bening. Sapa sing bisa nolak dheweke? Ing prekara iki diarani cekung sing udakara udakara 30 meter lan dununge ana ing sisih kidul sing kondhang Pulo Vis. Nduweni akses sing angel, amarga dalane sempit. Sanajan numpak kapal sampeyan ora bakal nemoni masalah lan larang banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*