Tujuan sing murah kanggo lelungan ing Eropa

tujuan sing murah kanggo lelungan ing eropa

Yen sampeyan seneng lelungan, nanging sampeyan ora nindakake luwih saka sing sampeyan karepake, mula amarga kita ora ngerti tujuan sing murah kanggo lelungan ing Eropa. Ana akeh poin sing kanthong ora bakal rusak kaya sing bisa kita bayangake. Wiwit tiket maskapai uga katon murah.

Mula, yen sampeyan isih duwe Preinan, sampeyan bisa nggunakake kauntungan kasebut kanthi cara sing paling apik. Kita nuduhake serangkaian tujuan sing murah kanggo lelungan ing Eropa lan kita ngandhani babagan kaendahan sing bakal ditemokake ing kana. Sampeyan mesthi pengin ngunjungi saben wong!

Tujuan sing murah kanggo lelungan ing Eropa, Napoli

Sanajan minangka salah sawijining kutha sing paling akeh pedunung ing Italia sisih kidul, kutha iki mesthi ora akeh pariwisata. Kabeh wong duwe sebab, nanging kudu dikandhani, ora kaget yen penerbangan saka Madrid lan Barcelona udakara udakara 50 euro. Mesthi wae kita ngomong babagan sawetara tawaran, nanging biasane katon. Sawise tekan kana, kita kudu seneng istana uga dalan utawa alun-alun. Istana Kraton utawa Museum Arkeologi minangka poin penting liyane ing kunjungan kita. Nalika nedha awan, ana restoran sing nyedhiyakake pizza sing apik udakara 5 euro.

Naples

Belfast

Irlandia minangka salah sawijining tujuan paling populer kanggo turis. Nanging ing kasus iki, kita isih bakal takon karo Belfast. Kutha iki minangka kutha paling gedhe ing Irlandia Lor. Antarane papan sing apik, kita uga duwe saka balai kutha, kanthi kubah sing dhuwure luwih saka 50 meter, menyang perpustakaan utawa bangunan gaya Victoria. Tanpa mangu-mangu, mlaku-mlaku ing wilayah kasebut uga nggawa kita ngobrol babagan sejarah lan legenda. Sing paling apik yaiku ing panggonan kaya iki, kita ora ngomong babagan politik utawa agama. Saka liyane, iki minangka wilayah sing cukup aman lan ngidini kita nikmati museum darmabakti kanggo Titanic. Saka Barcelona, ​​sampeyan ora bakal entuk singgah menyang Belfast lan kadang-kadang, udakara 70 euro, sampeyan bisa nikmati tiket sampeyan.

Belfast

Vilnius, ibukutha Lithuania

Yen menyang Lithuania, kita bisa nemokake pilihan ekonomis kanthi ngunjungi ibukutha. Mbok menawi papan kasebut minangka papan sing ora dingerteni kanggo masarakat umum, nanging kanthi pilihan khusus kanggo para plancong. Dipérang dadi 21 distrik. Iki nduweni arsitektur sing beda-beda, mula kita bisa ndeleng bangunan kanthi macem-macem gaya. Istana raja-raja feodal, lokakarya lan dalan sempit kanthi kurva kalebu sudhut. Kajaba 65 greja sing ana ing papan iki. Kutha lawas minangka salah sawijining kutha paling gedhe ing kabeh wilayah Eropa. Ing Komplek Kastil Vilnius utawa Menara Gediminas minangka poin liyane sing kudu dipikirake.

Vilnius

Belgrade

Sampeyan uga tujuan liyane sing murah kanggo lelungan ing Eropa. Regane bisa uga wis rada mundhak, nanging mung udakara 100 euro, sampeyan bisa nikmati tiket muter-muter. Salah sawijining papan dhasar sing kudu dikunjungi yaiku Museum Nasional. Nanging kita ngomong babagan museum, militer, penerbangan utawa Museum Ethnographic ora adoh banget. Nanging liyane sing narik kawigaten papan iki yaiku ana akeh acara sing ditindakake sajrone taun: Saka festival film, teater, pameran buku utawa pameran bir.

Atenas

Antarane tujuan sing paling populer, iku salah siji sing paling murah. Sejatine manawa akeh turis milih ibukota Yunani kanggo plancongan sing pantes, nanging amarga iku, mbayar luwih akeh. Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, penerbangan bisa udakara udakara 100 euro. Sejatine manawa kita ora ngomong babagan musim dhuwur, nanging tanpa mangu-mangu, tumrap kita akeh uga migunani kanggo nikmati warisan arkeologi sing gedhe. The Acropolis karo Parthenon the Agora utawa Kuil Olimpiade Zeus minangka sawetara poin utama.

athens parthenon

Nantes

Prancis duwe akeh tujuan utama, nanging saiki kita isih kari karo Nantes, sing dununge ing pinggir Loire. Ing kana kita bisa ngrasakake apa sing diarani Plaza Royale, sing ngubungake wilayah lawas lan anyar. Katedral San Pedro lan San Pablo, Basilika San Nicolás utawa Kastil Dukes, minangka sawetara perkara utama sing bisa dikunjungi. Iki dudu pertama kali ndeleng penerbangan saka Madrid menyang tujuan kasebut saka 50 euro.

Nantes

Aalborg, tujuan liyane sing murah kanggo lelungan ing Eropa

Ing Denmark, kita uga nemokake tujuan liyane sing paling apik lan mesthine murah yen arep tuku tiket pesawat. Kutha iki minangka kutha paling nomer papat ing Denmark. Kita bisa miwiti tur ing istana. Kajaba iku, sampeyan ora bisa kantun umah paling apik wiwit abad kaping pitulas. Greja Budolfi utawa museum uga ora mung mandheg wajib. Sampeyan bakal duwe penerbangan sing bisa regane saka 120 euro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*