maruuzen

Aku Sarjana lan Profesor Komunikasi Sosial lan aku seneng lelungan, sinau basa Jepang lan ketemu wong-wong saka saindenging jagad. Nalika lelungan aku mlaku-mlaku banget, aku bakal kesasar ing endi wae lan aku nyoba kabeh rasa, amarga kanggo aku, lelungan tegese ngowahi pakulinan aku sabisa-bisa. Jagad iki apik banget lan dhaptar tujuane ora ana watese, nanging yen ana papan sing ora dak tekani, aku bakal nulis kanthi nulis.