Festival kreole ing Uruguay

Uruguay Iki minangka negara sing sugih budaya lan uga dadi negara sing akeh tradhisi, utamane sing ana gandhengane karo deso lan festival Creole, ing wektu iki kita bakal menehi informasi babagan sawetara festival khas sing ana ing Uruguay lan sing ana gandhengane karo tradhisi lan lapangan.


Salah sawijining festival sing paling populer yaiku domed saka Prado, lan festival Creole sing ditindakake nalika Minggu Suci ing Prado ing ibukutha Uruguay Montevideo, festival Creole iki ora mung nindakake kegiyatan sing ana gandhengane karo lapangan, nanging uga dianakake pameran lan conto gastronomi, uga pameran cilik sing didol produk khas Uruguay kayata anggur, permen, kemacetan, keju lan uga kerajinan tangan, uga Artisan produsen saka kabeh negara teka ing kana kanggo produk produke.
Salah sawijining kegiyatan khas sing disorot ing criolla del Prado yaiku jinak jaran, sing dituduhake katrampilan akeh gauchos lan profesional kegiatan iki, uga ana conto kewan kayata unggas, pawai anjing, lan liya-liyane. kayata lagu-lagu kreole, jogèd rakyat lan payada, lawangane regane sithik lan bisa diakses kabeh masarakat, luwih disenengi para wong tuwa lan pensiunan uga bocah-bocah duwe tarif sing istimewa.
Liyane festival tradisional sing ana ing Uruguay lan sing ana gandhengane karo cerita rakyat lan kegiatan lapangan yaiku kubah ing kutha Palmitas, uga ana akeh kegiyatan pedesaan, kayata kubah, payadas lan kompor, produk khas lapangan lan gastronomi Uruguay uga didol kayata goreng kue lan kue-kue, uga duwe tujuan kanggo promosi adat istiadat Uruguay lan promosi pariwisata.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1.   Juan ngandika

    Aku seneng jaran, aku pengin mrana numpak

bool (bener)