Сузана Марија Урбано Матеос

Сакам да патувам, да познавам други места, секогаш придружени со добра камера и тетратка. Особено заинтересиран за правење патувања, искористувајќи го најголемиот дел од буџетот, па дури и заштедувајќи кога е можно.