Jalan paling komérsial di Shanghai

Balanja di Shanghai

Kota Shanghai, sagigireun janten salah sahiji kota ageung Asia éta mangrupikeun surga balanja, kalayan sababaraha jalan balanja anu rame sareng pusat perbelanjaan anu narik para pengunjung sapertos palebah tempatna. Henteu murah sapertos Hong Kong, Pasar Hong Kong henteu tiasa diéléhkeun ku harga, tawar-menawar sareng barang palsu, tapi éta ngagaduhan barang nyalira, sareng janten jandéla Cina modéren, kaseueuran toko tempatna di mal anu sibuk anu ngajamin yén anu nganjang henteu anjeun bakal tinggaleun kosong salami perjalanan ieu.

Naha anjeun badé ka Shanghai sareng anjeun henteu hoyong lirén ngadamel sirkuit balanja? Teras tuliskeun inpormasi ieu ngeunaan jalan utama sareng situs balanja di Shanghai :

  • Jalan Nanjing Kulon: didieu urang ngagaduhan Westgate Mall, Zhong Xin Tai Fu, Plaza 66, Jiu Guang Sogo Department Store. Aranjeunna sadayana aya di daérah balanja anu kasohor ieu. Aranjeunna utamina urusan sareng mérek dunya.
  • Jalan Nanjing: kasohor janten "jalan komersial Tiongkok" anu utama «, Panjangna langkung ti sarébu méter antara Bund sareng People's Square. Aya langkung ti 600 toko di dua sisi jalan. Sapeupeuting, kabeh catwalk hurung.
  • Jalan Fuzhou: Éta katelah «Jalan Budaya» di Shanghai. Di dua sisi jalan aya toko buku anu terkenal, nyebarkeun imah sareng toko alat-alat anu dihormat waktos anu ngajual sadayana anu diperyogikeun pikeun kaligrafi Cina, nyerat sikat, batang tinta, kertas béas, batu tinta sareng sajabana.
  • Jalan Huaihai: di pusat kota ieu mangrupikeun salah sahiji jalan balanja pangsibukna di Shanghai. Tétéla janten paméran pikeun kamakmuran Cina, kamewahan, sareng fashions pangénggalna.
  • XuJiaHui: Éta ngagaduhan galaksi mall balanja anu kasohor sapertos Grand Gateway, Orient Shopping Center, Pasipik, Shanghai Liubai, Huijin Department Store, Pacific Digital Plaza, Metro City, Sunrise Warehouse sareng Huilian Department Stores, diantara pusat perbelanjaan anu sanés.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*