Lima musium top di Beijing

Arasy di Kota Larangan

¿Usum panas di Beijing? Éta panginten henteu janten ide anu saé, kusabab panas, tapi kadang urang henteu tiasa milih dina waktos naon dina sataun pikeun ngarambat teras teu aya pilihan anu sanés dibanding buka dina usum panas. Beijing nyaéta Beijing sareng nalika nuju liburan, kalayan sumanget anu sanés, sadayana lumayan sareng langkung saé, pikaresepeun.

Beijing éta kota anu seueur musium sareng sababaraha anjeun leres-leres henteu tiasa sono, sanaos anjeun sanés leres-leres musieum musium. Éta mangrupikeun tempat anu luar biasa, gedong-gedong sajarah, sababaraha diantarana mangrupikeun lambang sajarah bangsa yuswa taun ieu sareng anu henteu, ngagaduhan koleksi anu sami-sami hébat. Kituna, tujuan ieu Pitunjuk pikeun musium pangsaéna di Beijing:

  • Kota Larang: Éta istana kaisar sareng kompleks wangunan anu paling terkenal di nagara éta. Tempatna di tengah kota sareng pangwangunanna dimimitian di jaman Dinasti Ming, dina abad ka-1987. Kusabab XNUMX éta Warisan Dunya. Naséhat kuring nyaéta anjeun ningali pilem sateuacanna Kaisar pamungkas sabab éta difilmkeun di dinya sareng nyarioskeun carita ngeunaan penguasa luhur terakhir sateuacan perang sipil Cina. Di jero anjeun tiasa didatangan, papisah, Anu Antik. Éta musium jaman baheula ningrat Cina sareng lawangna hargana dua dolar.
  • Museum Nasional Cina: Éta musium anu katilu paling sering didatangan di dunya sareng anu kadua diantara anu nampi langkung seueur pangunjung asing di ibukota Cina. Antik dimana-mana sareng kamar ageung sareng seueur.
  • Museum Penerbangan Cina: pesawat, senjata, perang mangabad-abad anu parantos kalebet kana buku sejarah. Dianggo dina hiji basa hawa lawas anu panjangna ngagantung 600 méter sareng lébar XNUMX méter, matak pikasieuneun! Éta di Kacamatan Changping.
  • Museum Seni Nasional Cina: Seni Cina modéren sareng kontémporér di lima lantai sareng legana 18 rébu kilométer pasagi. Langkung ti saratus rébu potongan sareng ogé seni kuno.
  • Museum Nasional Bioskop Cina: Éta musium anu ageung pisan sareng sanaos anjeun henteu terang pisan ngeunaan bioskop Cina, kanyataanna nyaéta sajarah sareng budaya Cina ngagaduhan kesan sinematografisna. Aya bioskop IMAX di jero, dua puluh ruang paméran teras anjeun angkat ti dinya ningali sareng terang langkung seueur ngeunaan bioskop Cina.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)