Naon jalur hiking anu pangsaéna di Cina

anushou

Leumpang salaku olahraga parantos janten salah sahiji kagiatan anu pang populerna di dunya sareng "pendaki" angkat ti ditu ka dieu terang rupa-rupa bentang. Nyatana, leumpang mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun terang tempat anu anyar sareng ngaraos caket ka dinya.

Urang tiasa nyarios éta di Cina aya opat rute utama pikeun pendaki: nu Tembok hébat china, caket Beijing, Pagunungan Konéng di Huangshan, Walungan Li sareng Yangshuo, di Guilin sareng Tikoro Macan, di Linjang. Hayu urang tingali di rute hébat ieu:

  • Jalur hiking sapanjang Walungan Li sareng Yangshuo: Guilin henteu diragukeun salah sahiji tujuan wisata paling di Cina, sanaos sanés persisna ti juru ti Beijing. Walungan Li mangrupikeun arteri padesaan ieu sareng daérah anu paling éndah nyaéta bagéan walungan anu ngalir ti Yangdi dugi ka Xingping sabab ngaliwat bentang anu saé sareng leuweung awi anu saé pisan. Kahirupan padesaan, lanskap klasik, teu aya anu langkung éndah.
  • Jalur hiking ngaliwatan Pagunungan Konéng: pamandangan didieu ogé saé sabab aya batu bentukna ganjil, leuweung pinus, awan abadi, cai panas sareng salju dina usum salju. Daérah ieu ngagaduhan lima bentang khusus sareng pendaki anu jaga pikeun minuhan aranjeunna sadayana nalika aranjeunna sumping, antara désa, pendakian lungkawing sareng katurunan bahaya. Aya opat dinten wisata.
  • Jalur hiking ngalangkungan tikoro Macan: tikoro ieu Mangrupikeun salah sahiji gunung paling jero di Tiongkok sareng di sakumna dunya sareng aya jalan anu ngalangkungan Walungan Yangtze sareng ngagaduhan sababaraha akomodasi anu murah dimana anjeun tiasa wengi. Rute ieu dianggap mangrupikeun rute hiking anu pangsaéna di Cina pikeun kaindahan bentang na. Éta 17 kilométer Sacara total, lilana canyon sareng éta dibagi kana tilu séktor, anu pangpayunna paling hese kusabab saatosna éta nyaéta jalan anu cukup sepi.

Rute Tembok Ageung tetep dina pipa, tapi kami parantos nyarioskeun sateuacanna sareng éta anu pang populerna di sadaya. Bagéan anu paling sering di perjalanan ti Mutianyu ka Jinshaling, ti dieu ka Simaitai sareng ti Gubeiko ka Jinshanling.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*