Bogotá, kabeungharan budaya Kolombia

Sing saha anu gaduh kasempetan pikeun ngalaksanakeun penerbangan ka Bogota aranjeunna mendakan kota metropolis anu saé pinuh ku berharga monumentos sareng elemen sanés anu matak Budaya Kolombia.

Candelaria Éta tempat anu paling disarankeun di perjalanan ka Bogotá, éta kota lami. Arsitéktur kolonial parantos diawétkeun sanaos lami waktosna, mangrupikeun salah sahiji conto anu paling éndah sareng wawakil ti sadayana buana Amérika. Salami cicing di ibukota, wisatawan bakal tiasa ngadatangan sajumlah tempat anu dipikaresep mimitian gedong agama malah bergengsi Paguron luhur Kolombia.

Salah sahiji museum anu paling kawéntar nyaéta Imah paméran perpustakaan de Luis Angel Arango, anu diwangun ku perpustakaan, éta Museum Botero jeung Bursa imah kalayan kempelan anu mengesankan dari Seni sareng Numismatik. Aya ogé sababaraha kamar kabuka pikeun umum kalayan kagiatan anu pikaresepeun sareng bengkel pikeun murangkalih.

Sanaos tanpa diragukeun, Museum emas, anu koléksiana dinyatakeun minangka Monumén Nasional mangrupikeun udagan sadaya mata.

La Alun-alun Bolivar, la DPR Merdika jeung Katedral Primata aranjeunna mangrupikeun host anu hébat di kompleks monumental kota.

Poto 1 liwat:Flickr
Poto 2 liwat:Flickr


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   RENE ACOSTA SILVA cenahna

    Kuring nyerat ka anjeun ti kota Quito- Ékuador. Abdi pasién anu kaserang FUSUS EPILEPTIFORM dina KIRI TEMPORARY, kuring yuswa 63 taun, salami umur sakitar 25 taun kuring ngalaman kejang epilepsi, tapi ku pangubaran sababaraha dokter di nagara kuring, kuring nuju nginum obat 2 pél TRILEPTAL 600 MGS. 2 DARI LAMIGTAL 100 MGS JEUNG 1 URBADAN 10 MILLIGRAMS, ubar anu kuring candak sapopoé, tapi kuring dibéré pembuangan listrik kalayan hanjakal (aura); istilah sanésna, kejang henteu dikontrol 100%. Nyaho yén anjeun gaduh tim RAYOS GAMA, kuring resep pisan terang upami kasus kuring bakal diubaran ku téknologi anyar ieu, pikeun ningkatkeun kasihatan kuring. Kuring ngantosan réspon anjeun sareng upami éta positip, ngawartosan iraha kuring tiasa angkat ka Bogotá. Kanggo perhatosan anu hadé, kuring ngucapkeun pangakuan, punten bantosan kuring. Telepon sélulér kuring nyaéta 097959954.