Bumi Vas Llorente

200 taun Kamerdekaan nagara urang mangrupikeun kajadian, sareng cara anu langkung saé tibatan ngalaman di tempat dimana acara-acara kasohor "Vas Llorente".
Éta leres, Museum 20 de Julio, disebat ogé Bumi Vas LlorenteÉta nyimpen sakitar dua rébu objék anu aya hubunganana sareng kamerdekaan anu disumbangkeun ku Akademi Sejarah sareng ku sababaraha jalma.

Tempatna di juru Kalér-kulon Alun-alun Bolivar di Bogotá, dina Carrera 7ª sareng Calle 11. Pikeun sajarah Kolombia, imah vas Llorente mangrupikeun tempat anu penting pisan sabab salah sahiji kajadian anu paling luar biasa dilakukeun, katelah Cry of Independence.

Dasar vas Llorente sareng sababaraha objék anu aya hubunganana sareng kabébasan Kolombia dipajang di rohangan utama. Karya pangkolotna anu tiasa dipanggihan nyaéta anu aya hubunganana sareng Ékspedisi Botani.

Di rohangan menit anjeun tiasa mendakan tindakan kamerdekaan Kolombia, tabel numana kamerdekaan ditandatanganan, skor Lagu Nasional Kolombia anu ditulis ku Rafael Nunez (hurup Y Oreste Síndici (musik) sareng kumpulan konstitusi politik nasional salami sajarah na.

Di rohangan sanés anjeun tiasa ningali baju militér pahlawan nasional, lukisan minyak tina kapribadian anu béda, ogé rupa-rupa objék sareng perabotan tina kahirupan kolonial sareng républik di nagara éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   Karen cenahna

    Kuring parantos lebet sareng katingalina kerén pisan, utamina kamar amaka

  2.   sabeulah diaz cenahna

    jejejjj éta runtah lengkep anu anéh

  3.   vanessa cenahna

    Aya detil anu leungit ngeunaan kumaha imahna aya di jero poto sareng katerangan tempat pikeun tiasa ngalakukeun padamelan anu saé kanggo tma