Perahu bumi Amsterdam, cara sanés anu nyicingan kota

parahu bumi

Kami parantos terang yén Amsterdam mangrupikeun kota terusan, aya 165 sareng aranjeunna ngalayanan (sareng masih ngalayanan) pikeun ngarangsang perdagangan sareng ngabantosan transportasi, ogé, salian ti ieu Saluranna ngagaduhan fungsi janten pangrojong ti imah-imah anu ngambang, diantarana aya sakitar 2.500 imah.

Leres, nalika anjeun maca, di Sabuk cai ieu anu ngalir ngaliwatan kota sareng anu di 2010 dingaranan Situs Warisan Dunya kulawarga, pasangan, jomblo sareng anjeun ogé bakal mendakan hotél sareng bar.

Gagasan pikeun mimiti cicing dina kapal sareng parahu bumi asalna ti Holland saatos Perang Dunya II, nalika aya kakurangan perumahan. Seiring sareng kaayaan ieu, kajantenan armada kargo dimodernisasi, janten seueur kapal anu sayogi sareng tiasa dijantenkeun bumi.

Anu paling wani nempatan perahu bumi ieu nyaéta hippies taun 60an sareng 70an.

Dina waktos ayeuna Teu aya deui tempat pikeun parkir parahu bumi anjeun, sareng cara hirup ieu parantos janten daya tarik anu langkung seueur di kota. Harga parahu anu parantos ditancebkeun dina salah sahiji saluran langkung mirah tibatan hiji bumi, kusabab éta nandakeun biaya perawatan anu langkung ageung. Sareng anjeun kedah émut yén unggal sering, nempatkeun unggal 4 taun anjeun kedah ngalakukeun pamariksaan sareng révisi di salah sahiji galangan kapal.

Sakumaha anu kuring béjakeun ka anjeun, cara hirup ieu parantos narik pisan bahkan Aya musium perahu bumi, musium perahu bumi, kapal, Hendrika Maria, anu mimitina mangrupikeun kapal kargo anu diwangun taun 1913 sareng dijantenkeun bumi dugi ka 1997. Di jerona, anjeun tiasa ningali kumaha kamarna disebarkeun, (anu henteu ngagaduhan témbok) atanapi jati di ruang tamu, dimana teu aya liang na. Salaku tambahan, di musium ngambang ieu aranjeunna nawiskeun anjeun inpormasi ngeunaan kumaha kahirupan di terusan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)