Kenalan Museum Tato Amsterdam

Musium Amsterdam

Salah sahiji musium anyar anu aheng sareng pikaresepeun di Amsterdam nyaéta Museum Tatu Amsterdam anu disimpen di dua agam abad ka-19.

Henk Schiffmacher, pencipta perusahaan mangrupikeun anu ngumpulkeun sadayana anu aya hubunganana sareng tato anu janten inti musium.

Kumpulan tina Museum Tatu Kuat pisan: di lantai handap mangrupikeun perlengkapan tatto suku sareng étografi, sababaraha di antawisna anéh geulis sareng ngagalura.

Koléksi

Museum ieu ngagaduhan langkung ti 40 rébu objék dina koléksi anu dibagi sacara géografis: Afrika, Amérika, Oséania, Asia. Salaku tambahan, musium nampilkeun sajarah tato sareng tradisi tato dina subkultur sosial anu béda - di penjara, di militér, diantara pelaut, diantara pagawé séks sareng seueur deui.

Kahirupan seniman tato anu kasohor ogé dipamerkeun salaku bagian tina sajarah tato, sapertos lokakarya tato sareng klub, anu parantos diwangun deui di jero musium.

Sabulan sakali, musium ngagaduhan seniman tato anu terkenal ti sakumna dunya. Salami sababaraha dinten, seniman ieu di tempat padamelan damel di musium tato pikeun pengunjung kalayan biaya sakedik € 60 - € 150. Museum ogé ngagaduhan bengkel tato permanén dina tempatna.

Barang-barang sanés anu kalebet dina tampilan nyaéta kendi ghoulish anu ngandung potongan daging acar. Sababaraha mangrupikeun kulit babi, anu sanésna manusa - sapertos kulit anu dicandak tina panangan ti handapeun tukang paip abad ka-19 diolesan gambar kasar kabogohna sareng Kristus.

Henk, pituin Harderwijk di Wétan Holland, mangrupikeun seniman tattoo anu hébat anu kagungan palanggan Red Hot Chilli Peppers, Mutiara Jam sareng Kurt Cobain. Anjeunna ngagaduhan ide anu hadé pikeun ngajantenkeun musium anjeun janten perpustakaan, kantin, pusat riset sareng pendidikan.

ARAH
Plantage Middenlaan 62. Buka unggal dinten, 10 am-7pm, € 10, barudak di handapeun 12 taun


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*